35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
To u mnie J dali na cyca, zerknął na mnie jednym okiem, potem drugim i tak polezelismy chwile. Pachniał mi tym Biszkoptem
potem go wzięli na mierzenie, mnie zaczęli zszywać, jak skończyli to znowu dostałam go do siebie. Pamietam jak na drugi dzien brali go na usg, zle mi było ze nie mogłam z nim iść
i go położyli na wózku razem z piątka innych dzieci. Jak wrócił to Polozna orzekła ze wszyscy w pracowni wybrali mojego na mistera noworodków
prawie pękałam z dumy
a jak był na solarce i ryczał to na drugim końcu korytarza wiedziałam ze to on
Opaskę założyli J zaraz po urodzeniu, jak był u mnie na piersi. Bez okularów wtedy byłam i soczewek i niezauwazylam literówki w nazwisku.
A znajomej w Krakowie zle w papiery wpisali płeć i przyszła do niej 3 osobowa komisja która potwierdziła ze urodziła córęComeToMeBaby, Sabina, Jastra, macduska, Dziobak, kapturnica, Magda*, Mega, iwcia77, caffe, Aasiula, Kisiel, efcia, Bozia3, malgos741, Elfik, BISCA, gosia7122, moremi, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a my z Ivo sami ...alojz w Londku z tesciowa - jutro wizyta i tesciowa wieczorem przylatuje - alojz w czwatrtek
..wyslalam go do primarka, zrobilam liste , wymiary Ivo tak ze ten...niech idzie na szopingkapturnica, caffe, Mega, macduska, ComeToMeBaby, Aasiula, Kisiel, efcia, anna maria, Elfik, BISCA, gosia7122, moremi, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorek,dobrze zes w szpitalu:-)
Ja tez nie wiem co to balonik,ale mam nadzieje ze zadziala
Natka i ty tez,no fajnie fajnie,niedlugo powitamy nowych forumowych chlopakow
Magdala fajnie ze ty w takim dobrym nastroju,pozarazaj nas nim:-)
Paszcza,fotki nie widzialam
iwcia77, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jakos tylko razw primarku bylam,w sumie mam go w miasteczku obok,
Duzo trace ze nie jestem jego klientka?
Jesli chodzi o dzieciece ciuchy to jestem wierna hemie,a ostatnio dla
Sebastiaana odkrylam tani i niezly jesli chodzi o niemowlaki zeemaniwcia77, Aasiula, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:O tak!primark...Mozna tam szalec jesli chodzi o ciuchy.Starszego ubieralam w wiekszosci w ciuchy z UK albo Irl.W Irl byl jeszcze sklep penis
(pennys) tam tez mozna bylo zaszalec
kolezanka ma tam rodzine i czesto dostawalam gifty od niej wlasnie z penisa
Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bry. Piekę ciasto dyniowo - pomarańczowe
Tyle mi ciasta wyszło, że muszę na dwa razy. Bo ja mam w swoich kuchennych zasobach tylko jedną małą prostokątną blaszkę a przepis, okazało się, jest na normalną blaszkę. W sumie całkiem to normalne a nie wzięłam tego pod uwagęmam nadzieję, że te "pół " ciasta poczeka na swoją kolej... A jest delikatne bo wymieszane z ubitymi białkami. I się martwię trochę.
Magda*, ivf-ivf lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Bry. Piekę ciasto dyniowo - pomarańczowe
Tyle mi ciasta wyszło, że muszę na dwa razy. Bo ja mam w swoich kuchennych zasobach tylko jedną małą prostokątną blaszkę a przepis, okazało się, jest na normalną blaszkę. W sumie całkiem to normalne a nie wzięłam tego pod uwagęmam nadzieję, że te "pół " ciasta poczeka na swoją kolej... A jest delikatne bo wymieszane z ubitymi białkami. I się martwię trochę.
z ciastem
ComeToMeBaby, iwcia77, malgos741, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Mniam , to kiedy będziecie w Gdansku
z ciastem
To ciasto jest eksperymentalne. Tzn z przepisu ale wszystko co robię po raz pierwszy jest dla mnie eksperymentemjak się uda to w poniedziałek o świcie m zabierze jedno ciasto ze sobą. Będzie w połowie drogi między nami a Trójmiastem, więc jak coś to podskocz. Tylko zalecam szybko bo skubany sam zje albo mu zjedzą koledzy haha
iwcia77, Aasiula, malgos741, Magda*, Elfik, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
Mooorka, poopowiadaj jak tam w szpitalu? Padło wcześniej pytanie czy masz jakieś ciekawe współspaczki, czy może masz salę VIP? Masz tv na złotówki? I władzę nad pilotem?
Aasiula, malgos741, Magda*, Elfik, macduska, moremi, Mega, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Mooorka, poopowiadaj jak tam w szpitalu? Padło wcześniej pytanie czy masz jakieś ciekawe współspaczki, czy może masz salę VIP? Masz tv na złotówki? I władzę nad pilotem?
Elfik lubi tę wiadomość
-
Wladze to ma ale nad balonikiemComeToMeBaby wrote:Mooorka, poopowiadaj jak tam w szpitalu? Padło wcześniej pytanie czy masz jakieś ciekawe współspaczki, czy może masz salę VIP? Masz tv na złotówki? I władzę nad pilotem?
Elfik, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie ma raportu z porodówki to będzie z kuchni. Piekę drugą część ciasta. Dodałam tym razem proszku do pieczenia. W oryginalnym przepisie proszku brak i ciasto jakieś płaskie, niewyrośnięte. Na zdjęciu też takie było. I w środku mokre. Miało być wilgotne, ale aż tak? Nie wiem czy mi zakalec nie wyszedł
zostawiłam chwilę dłużej w piekarniku ale to chyba dużo nie pomogło. Zobaczymy, studzi się. Drugie załadowałam do piekarnika, testuję wersję z proszkiem do pieczenia.
Ok, ok - wiem, że ten raport nie tak ekscytujący jak raport z porodówki, no ale... na bezrybiu i rak ryba
Edit: Omnom mnom mnom mnom. Pycha. Nieco wilgotne, ale zakalca nie ma. Wolałabym jednak aby było bardziej wyrośnięte. Zobaczymy jak się upiecze druga wersja. Połączenie dyni z pomarańczą - pierwsza klasa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 21:13
Magda*, ania.g, ivf-ivf, Aasiula, Sabina, Mega, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny