35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Nie napisalam Wam, że mój lekarz na wiadomość, że jestem w szpitalu odpisał mi, że odwiedzi mnie w poniedziałek.
Ciekawe czy czekoladki przyniesietoto wyleci z hukiem jak korek od szampana
dorbie, macduska, moremi, Elfik, peppapig, BISCA, kapturnica, Aasiula, paszczakin, malgos741, ania.g, Sabina, Magda*, efcia, ComeToMeBaby, Mega, Dziobak, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie śpię.
chce która mistrza gazików?
i nie mówię tu o tych do przemywania twarzy...
Ściskam i obiecuję odpisać. naprawdę
Peppa, widać, że masz faceta..Zastanawia się czy zmienić tego bodziaka? A nie, jeszcze tak mocno nie wali spod pachy, zmienię jutro..
ps.zdjęcie przesłodkiekapturnica, Sabina, anna maria, iwcia77, efcia, dorbie, Mega, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pierwsza !
Peppa, Kajtek super !
Elf, jak zwykle, rozbawilas mnie.
Ja sie zbieram. Pomyslcie o nas o 9h30
kapturnica, sandra80, paszczakin, ania.g, Sabina, Jastra, Magda*, iwcia77, moremi, efcia, peppapig, ComeToMeBaby, dorbie, Bozia3, Mega, beates, Elfik, Mimbla, satori, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry ,tfu mokry , szary , bury i ponury.
Ale za to ciepło jest wiec jakis plusik.
Kajtek slicznota Peppa.
Morek rodzimy! rodzimy! a nie spimy.Co to ma byc ?Wczasy ??Koniec tego dobrego czas na Ciebiesandra80, ania.g, iwcia77, efcia, Mega, Elfik, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dziń dybry
Bisca, trzymam kciuki, może Morek się z Tobom zsynchronizuje
Kapta, Twój Maks mejd maj rogal na gębieBISCA, kapturnica, Sabina, iwcia77, efcia, Mega, Elfik, Mimbla, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Czesc,
Moremi to pewnie na obchód czeka.
U mnie noc spokojna, tylko wstałam cała obolała i mam juz dość tego bólu bioder, kolan itd. Na twarzy tez sie cos mi zrobiło, czerwona i opuchnięta jestempo porodzie dopiero będę wyglądać
takze jak jeszcze niedawno było mi ok w ciazy to juz mam jej dość
Kciuki zaciskam, Kegle tez
Małe, słodkie Bąble zerkają na mnie i juz bym chciała zobaczyć tego mojego
Miłego dnia!ania.g, kapturnica, Magda*, iwcia77, BISCA, efcia, ComeToMeBaby, Mega, Elfik, Mimbla, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam z rana
ja odstawiam auto do mechaniora...
Bisca kciuki zaciśnięte..
Morek, Natka oby lekki poród byłBISCA, efcia, Natka_79, Mega, Elfik, Mimbla lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dzień dobry
Bisca,trzymam kciuki i to małe moje w brzuchu tak się wierci że też zaciska piąstki za Ciebie
Moremi, oby dziś szybko poszło
Natka, niech się już zacznie i zakończy szybko i szczęśliwie
A ja sobie kawkę piję i kopię w necie za info o szpitalach. Jednak w tym bielańskim to mają straszny pierdolnik. Niby bliżej ale chyba odpuszczę.BISCA, iwcia77, efcia, Natka_79, ComeToMeBaby, Mega, dorbie, Mimbla, gosia7122 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Natka na kiedy masz termin bo ja sie gubie z tym Twoim suwakiem ???
Gosia znow do mechanika???Cos pechowe masz to auto .
Dla zainteresowanch pieluchy sa dzis w mega pakach w promocji
Pieluchy Dada Premium Comfort Fit, Box
Mini, 156 szt. (0,32 zł/szt.); Midi, 128 szt. (0,39 zł/szt.); Maxi, 108 szt. (0,46 zł/szt.); Junior, 92 szt. (0,54 zł/szt.)
Zaraz bede dzwonic do mamy zeby mi pake kupila
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 08:00
iwcia77, BISCA, ania.g, efcia, Mega, dorbie lubią tę wiadomość