35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
o proszę jest i Simba
no prosze, prosze powiedz klasie gdzieś się włóczyła!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/15ebeaf1d854.jpgkapturnica, malgos741, ania.g, moremi, Jastra, Mega, Simba, Dziobak, BISCA, iwcia77, Mimbla, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzasami tu zerkne,trzymam kciuki za porody,nowe ciążę,badania i inne czynności stosunkowo-zajściowe.A ja jeszcze nie mam na tyle luzu by tu z wami spokojnie posiedzieć z kawą( inką),jestem w dupie za przeproszeniem..
Dalej zajob z remontem,ubezpieczyciel odmowił wypłaty odszkodowania,choć było to podpalenie świra,który już siedzi. Zaraz lecę na komisariat..zeznań ciąg dalszy. Najgorsze że wyskoczył problem z Kajtka ciemiączkiem przednim,które praktycznie nie jest już wyczuwalne..no i wszystkie inne problemy w tym momencie to pikuś. Za parę dni do prokocimia,mam nadzieję,że to tylko taka jego uroda. Dodam,że rano zepsuły mi się hamulce w moim świetnym pojeździe! Wrr normalnie już wysiadam... trzymajcie za mnie kciuki,nie wiem może na mszę dam? Bo chyba jestem chodzący nieszczęściem,chorera...mimo wszystko się nie dam biedzie.
Mega, dorbie, BISCA, iwcia77, Bozia3, Mimbla, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Peppciaale ze co z ciemiaczkiem sie u malucha dzieje???Ze za szybko zarasta?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Natka na kiedy masz termin bo ja sie gubie z tym Twoim suwakiem ???
jutro gin o 15, kazał mi przyjść na oddział a nie do gabinetu i tak mysle czy brać juz ewentualnie torbę do auta...?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 09:47
moremi, Mega, BISCA, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Bry
No więc... Nie rodze dzisiaj
Poważnie.
Obchód był szybki godzinę temu. Balonik juz wypadł, więc szyjka gotowa do porodu, ale skurcze tak sobie. Niestety z powodu braku miejsc na pordowce (armagedon dzisiaj) nie mogą na spokojnie przeprowadzić indukcji. Ta planowana jest na jutro. Ja wiedziałam, że tak będzie
Powodzeniamoremi, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:a nie dajesz za duzo wit D ???
kapturnica, Mega, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Peppa! Świr? Przerażające.
Ubezpieczyciel do bani, ciekawe jak to jest w warunkach ubezpieczenia, ale nie wiem pod co takiego gościa można by było podciągnąć. Może raport policji coś pomoże w tej kwestii.
Na ciemiączkach się nie znam ale trzymam kciuki, żeby skończyło się dobrze. I wszystko inne też. Nie dawaj się, masz powera więc działajania.g, Mega, Elfik, Mimbla, efcia, peppapig lubią tę wiadomość
-
Bisca - zaciskam
Pewnie już zeszlas z fotela ale to nic, zaciskam żeby Ci nie wypadło
Morek... Kurka, podzielisz się posiłkiem? Bo tak tu siedzę i siedzę w tym drugim rzędzie, w końcu padnę z głodu
Natka, może weź tą torbę. Może się nie przyda, ale gdyby miała się przydać a ty byś jej nie miała to zastanawiałabyś się czemu jej nie wzięłaś a wziąć mogłaś.
Aniu - sto lat i bezstresowego finałuWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 10:06
ania.g, malgos741, Mega, BISCA, Elfik, iwcia77, Mimbla, efcia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Jezzzzzu Morek, dawkuja Ci i przy okazji nam emocje
A znieczulenie z ta indukcja dostaniesz? Czy nie chcesz?
Chcę i wezme
ComeToMeBaby, Bozia3, Mega, kapturnica, Sabina, Dziobak, BISCA, Elfik, iwcia77, Mimbla, efcia, peppapig, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Bisca i co i co?
Aniu!!! Wszystkiego najlepszego
Z innej beczki - Julki jeszcze nikt nie "zaklepał" na narzeczoną, prawda?to my, my stajemy pierwsi w kolejce
Mega, Sabina, ania.g, BISCA, Elfik, iwcia77, Mimbla, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
peppapig wrote:Czasami tu zerkne,trzymam kciuki za porody,nowe ciążę,badania i inne czynności stosunkowo-zajściowe.A ja jeszcze nie mam na tyle luzu by tu z wami spokojnie posiedzieć z kawą( inką),jestem w dupie za przeproszeniem..
Dalej zajob z remontem,ubezpieczyciel odmowił wypłaty odszkodowania,choć było to podpalenie świra,który już siedzi. Zaraz lecę na komisariat..zeznań ciąg dalszy. Najgorsze że wyskoczył problem z Kajtka ciemiączkiem przednim,które praktycznie nie jest już wyczuwalne..no i wszystkie inne problemy w tym momencie to pikuś. Za parę dni do prokocimia,mam nadzieję,że to tylko taka jego uroda. Dodam,że rano zepsuły mi się hamulce w moim świetnym pojeździe! Wrr normalnie już wysiadam... trzymajcie za mnie kciuki,nie wiem może na mszę dam? Bo chyba jestem chodzący nieszczęściem,chorera...mimo wszystko się nie dam biedzie.i nie daj sie
peppapig lubi tę wiadomość