X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o proszę jest i Simba

no prosze, prosze powiedz klasie gdzieś się włóczyła!

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/15ebeaf1d854.jpg

kapturnica, malgos741, ania.g, moremi, Jastra, Mega, Simba, Dziobak, BISCA, iwcia77, Mimbla, efcia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasami tu zerkne,trzymam kciuki za porody,nowe ciążę,badania i inne czynności stosunkowo-zajściowe.A ja jeszcze nie mam na tyle luzu by tu z wami spokojnie posiedzieć z kawą( inką),jestem w dupie za przeproszeniem..
    Dalej zajob z remontem,ubezpieczyciel odmowił wypłaty odszkodowania,choć było to podpalenie świra,który już siedzi. Zaraz lecę na komisariat..zeznań ciąg dalszy. Najgorsze że wyskoczył problem z Kajtka ciemiączkiem przednim,które praktycznie nie jest już wyczuwalne..no i wszystkie inne problemy w tym momencie to pikuś. Za parę dni do prokocimia,mam nadzieję,że to tylko taka jego uroda. Dodam,że rano zepsuły mi się hamulce w moim świetnym pojeździe! Wrr normalnie już wysiadam... trzymajcie za mnie kciuki,nie wiem może na mszę dam? Bo chyba jestem chodzący nieszczęściem,chorera...mimo wszystko się nie dam biedzie.

Mega, dorbie, BISCA, iwcia77, Bozia3, Mimbla, efcia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppciaale ze co z ciemiaczkiem sie u malucha dzieje???Ze za szybko zarasta?

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Peppciaale ze co z ciemiaczkiem sie u malucha dzieje???Ze za szybko zarasta?
    Kapcia już prawie zaroslo zostały milimetry,jedyną nadzieja że jest luz na szwach czaszkowych,nawet nie myślę że może być inaczej.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepa trzymaj się <3

peppapig lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maksio cudny <3

kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Natka na kiedy masz termin bo ja sie gubie z tym Twoim suwakiem ???
    Termin z OM mam na 19go a z pierwszych usg na 25go :) jutro gin o 15, kazał mi przyjść na oddział a nie do gabinetu i tak mysle czy brać juz ewentualnie torbę do auta...?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 09:47

moremi, Mega, BISCA, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecę mój czas..tzn jego brak ;) wszędzie biegiem,jest tego plus zjechałam chyba z 10kg.

kapturnica, ania.g, malgos741, moremi, Mega, efcia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Kapcia już prawie zaroslo zostały milimetry,jedyną nadzieja że jest luz na szwach czaszkowych,nawet nie myślę że może być inaczej.
    a nie dajesz za duzo wit D ???

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bry :-)
    No więc... Nie rodze dzisiaj :-D
    Poważnie.
    Obchód był szybki godzinę temu. Balonik juz wypadł, więc szyjka gotowa do porodu, ale skurcze tak sobie. Niestety z powodu braku miejsc na pordowce (armagedon dzisiaj) nie mogą na spokojnie przeprowadzić indukcji. Ta planowana jest na jutro. Ja wiedziałam, że tak będzie :-D
    No ten 17.11 chodził ci po głowie
    Powodzenia ;-)

moremi, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Termin z OM mam na 19go a z pierwszych usg na 25go :) jutro gin o 15, kazał mi przyjść na oddział a nie do gabinetu i tak mysle czy brać juz ewentualnie torbę do auta...?
    bier!

ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    a nie dajesz za duzo wit D ???
    Już odstawiona od 6 listopada,kiedy byłam na wizycie. Wtedy lekarz zauważył,szczerze ja nie zwróciła uwagi..teraz wizyta u super doktora w Prokocimiu w trybie pilnym.

kapturnica, Mega, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa <3

Elfik lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa! Świr? Przerażające.
    Ubezpieczyciel do bani, ciekawe jak to jest w warunkach ubezpieczenia, ale nie wiem pod co takiego gościa można by było podciągnąć. Może raport policji coś pomoże w tej kwestii.
    Na ciemiączkach się nie znam ale trzymam kciuki, żeby skończyło się dobrze. I wszystko inne też. Nie dawaj się, masz powera więc działaj <3

ania.g, Mega, Elfik, Mimbla, efcia, peppapig lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca - zaciskam :-)
    Pewnie już zeszlas z fotela ale to nic, zaciskam żeby Ci nie wypadło ;-)

Morek... Kurka, podzielisz się posiłkiem? Bo tak tu siedzę i siedzę w tym drugim rzędzie, w końcu padnę z głodu :-P

Natka, może weź tą torbę. Może się nie przyda, ale gdyby miała się przydać a ty byś jej nie miała to zastanawiałabyś się czemu jej nie wzięłaś a wziąć mogłaś.

Aniu - sto lat i bezstresowego finału :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 10:06

ania.g, malgos741, Mega, BISCA, Elfik, iwcia77, Mimbla, efcia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Jezzzzzu Morek, dawkuja Ci i przy okazji nam emocje ;)

A znieczulenie z ta indukcja dostaniesz? Czy nie chcesz?

Chcę i wezme :-)

ComeToMeBaby, Bozia3, Mega, kapturnica, Sabina, Dziobak, BISCA, Elfik, iwcia77, Mimbla, efcia, peppapig, gosia7122 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania sto lat, spokojnej ciąży i duuuużo radości z dzieciątka!!! :)

ania.g, Elfik, Mimbla lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca i co i co?

Aniu!!! Wszystkiego najlepszego :-)
    Z innej beczki - Julki jeszcze nikt nie "zaklepał" na narzeczoną, prawda? ;-) to my, my stajemy pierwsi w kolejce :-)

Mega, Sabina, ania.g, BISCA, Elfik, iwcia77, Mimbla, efcia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu - sto lat w zdrowiu i radości...:) Życzę Ci dużo sił - bo masz co robić jeszcze w życiu...:) I spełnienia osobistych marzeń :)

Mega, ania.g, BISCA, Elfik, iwcia77, Mimbla, efcia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Czasami tu zerkne,trzymam kciuki za porody,nowe ciążę,badania i inne czynności stosunkowo-zajściowe.A ja jeszcze nie mam na tyle luzu by tu z wami spokojnie posiedzieć z kawą( inką),jestem w dupie za przeproszeniem..
    Dalej zajob z remontem,ubezpieczyciel odmowił wypłaty odszkodowania,choć było to podpalenie świra,który już siedzi. Zaraz lecę na komisariat..zeznań ciąg dalszy. Najgorsze że wyskoczył problem z Kajtka ciemiączkiem przednim,które praktycznie nie jest już wyczuwalne..no i wszystkie inne problemy w tym momencie to pikuś. Za parę dni do prokocimia,mam nadzieję,że to tylko taka jego uroda. Dodam,że rano zepsuły mi się hamulce w moim świetnym pojeździe! Wrr normalnie już wysiadam... trzymajcie za mnie kciuki,nie wiem może na mszę dam? Bo chyba jestem chodzący nieszczęściem,chorera...mimo wszystko się nie dam biedzie.
    Pepcia <3 i nie daj sie <3

peppapig lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 12252 12253 12254 12255 12256 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ