35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka - ja w ostatnim tygodniu woziłam ze sobą torbę cały czas, ale akurat w ten dzień ją przełożyliśmy do drugiego samochodu.... - także trzeba było i tak po nią jechać - a ja pierwszą godzinę łaziłam na bosaka...- nie znasz dnia ani godziny....
Mega, moremi, BISCA, Elfik, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Bry w poniedziałek, ja jeszcze w domu, ale od jutra powrót do pracy
wyprawiłam moje towarzystwo do szkoły i pracy i padłam....na godzine jeszcze
Teraz wstawiłam jedna turę prania i siedzę z kawa.
Bisca zaspalam na twoja punkcję, ale teraz mocno wszystko zaciskam - niech ten zlepek komórek porządnie sie umości, ma przygotowany piękny pokój na 9 miesięcy, niech rośnie i zdrowo sie rozwija :-*
Ania wszystkiego najlepszego, spokojnego porodu
Morek normalnie umiesz budować napięciejak już sie zacznie to niech szybko pójdzie
moremi, ania.g, BISCA, Elfik, iwcia77, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jastra wrote:A jak to jest z tym znieczuleniem? Miała któraś z Was? jakie konkretnie? Co się czuje,jaki wpływ ma na dziecko i ile kosztuje?
ja mialam epidural, podlaczony godzine PRZED wywolaniem.. efekt taki, ze doczekanie do porodu, czyli do pelnego rozwarcia przespalam
potem 40 minut pracy i dziec byl
wiec jak dla mnie- rewelka..Mega, Mega, moremi, Jastra, ania.g, Dziobak, Elfik, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
A u mnie...cóż.... @ przylazla w czwartek po cichu, szczeka mi opadła z wrazenia, cykl 22 dni. A taka słaba, ze właściwie na wkładkach mogłabym pociągnąć, wczoraj rano tylko lekkie plamienie....i koniec.... Ani brzuch mnie nie bolał, ani wnerwa okresowego nie miałam.... Przychodzi mi na myśl tylko jedno, m.....
Ale spoko, już sie pogodziłam z myślą, ze córka jedynaczka zostaniezrobiłam wszystko co mogłam, a ze nie wyszło....widocznie wyczerpałem już limit szczęścia.....
Sabina lubi tę wiadomość
-
Peppe - nie mam pojęcia, jakie mogą być komplikacje z ciemiączkiem, ale niech się okaże, że wszystko dobrze. I niech wam się uda wyciągnąć kasę za ten pożar.
Trzymam kciuki za porody i nowe ciąże. A najbardziej za naszą Panią.
U mnie w pierwszej ciąży było lekko łatwo i przyjemnie, a teraz nadrabiam. Przez pół dnia mdłości, a drugie pół duszności. Jak coś w końcu zjem to nie mogę oddychać... Poza tym jestem wciąż masakrycznie zmęczona i zdołowana. Poprzednio byłam na hormonalnym haju, a teraz depresja... ech... W dodatku jeszcze cera mi się zepsuła.
Nie mam na nic siły.
Mega, dorbie, Reni, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mega jeden popieprzony cykl M nie czyni!!!! Nie poddawaj sie
dokladnie.. no i chyba M wydluza cykle, a nie skraca, nie?moremi, Mega, kapturnica, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:A u mnie...cóż.... @ przylazla w czwartek po cichu, szczeka mi opadła z wrazenia, cykl 22 dni. A taka słaba, ze właściwie na wkładkach mogłabym pociągnąć, wczoraj rano tylko lekkie plamienie....i koniec.... Ani brzuch mnie nie bolał, ani wnerwa okresowego nie miałam.... Przychodzi mi na myśl tylko jedno, m.....
Ale spoko, już sie pogodziłam z myślą, ze córka jedynaczka zostaniezrobiłam wszystko co mogłam, a ze nie wyszło....widocznie wyczerpałem już limit szczęścia.....
ComeToMeBaby, Alis, Mega, ania.g, Sabina, kapturnica, BISCA, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyJeszcze się nie przywitałam, chociaż od rana Was czytam
Ogarnęłam finanse, masakra, ale jakiś porzadek już mam
Aniu, Ty masz dziś urodziny? Nie wiedziałam.
Wszystkiego najlepszegopociechy z rodzinki i powodzenia i jak namniej atrakcji do końca ciązy. Oby do 18.01.16
Buziaczki
Mega, ania.g, Dziobak, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:A u mnie...cóż.... @ przylazla w czwartek po cichu, szczeka mi opadła z wrazenia, cykl 22 dni. A taka słaba, ze właściwie na wkładkach mogłabym pociągnąć, wczoraj rano tylko lekkie plamienie....i koniec.... Ani brzuch mnie nie bolał, ani wnerwa okresowego nie miałam.... Przychodzi mi na myśl tylko jedno, m.....
Mega, nie chcę Cie denerwować, bo wiem jak może wqrwic takie gadanie, ale bratowa męża dowiedziała się, że jest w ciąży w 9 tygodniu, bo miała @ tez jakoś szybciej i też b. skromną. Także ten, ja bym zrobiła test tak dla wszystkiego.Alis, Mega, BISCA, Elfik, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:ja mialam epidural, podlaczony godzine PRZED wywolaniem.. efekt taki, ze doczekanie do porodu, czyli do pelnego rozwarcia przespalam
potem 40 minut pracy i dziec byl
wiec jak dla mnie- rewelka..
a podczas tych 40 minut też czułaś że znieczulenie działa? -
moremi wrote:Pierpapier głupoty. Pierwsze primo - mogło się przestawić po clo, drugie primo - a testu nie robiłaś nawszelki wypadek?
Alis, Elfik lubią tę wiadomość