35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:Kurde, nie wiem co o tym myślec, poza długością i intensywnością nie miałam tzw. "świeżej krwi" ....tylko taka jakby stara, ciemna.....
Mega zrób testa dla pewności, nie wiem dokładnie jak to u niej wyglądało, ale mówiła, że wkładki wystarczały. Zapytaj dziewczyn jak wygląda krwawienie przy zagnieżdżeniu.Mega lubi tę wiadomość
-
Alis bedziesz miala blizniaki ? powaznie ?Alis wrote:Będziemy mieć bliźniaki
Ale mi się jakoś specjalnie nie spieszy.
Też sie czujesz jakby Cię coś rozjechało? Czy to tylko ja tak mam?
Robisz badania prenatalne?iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:o proszę jest i Simba
no prosze, prosze powiedz klasie gdzieś się włóczyła!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/15ebeaf1d854.jpg
anna maria, paszczakin, Reni, moremi, Bozia3, Mimbla, iwcia77, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
Morek, this is Spartaaaaa! Dajesz czadu jutro i znieczulenie bierz koniecznie. Pamiętaj, że porod może być jak pobyt w spa!
Ania, spokoju do końca i jeszcze większego spokoju później.
Biszkopt!
A u nas różyczka. Ta goraczka to jednak poszczepienna. Noc w plecy, młody rozpylony jak Etna, dzwonię do pracy, że nie przyjdę, telefon do lekarza, żeby wizytę umówić, przebieramy Adasia z piżamay, a tam różowe kropy wszędzie... No i głupio tak iść do lekarza jak wiem, co mu jest. Czy nie głupio?
Tu leje. Pogoda taka, że tylko się powiesić. Idę po kawę! Kawusie, kawulke (Morek nie widzi)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 12:45
ania.g, Mega, Sabina, BISCA, Elfik, moremi, Bozia3, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Morek, this is Spartaaaaa! Dajesz czadu jutro i znieczulenie bierz koniecznie. Pamiętaj, że porod może być jak pobyt w spa!
Biszkopt!
A u nas różyczka. Ta goraczka to jednak poszczepienna. Noc w plecy, młody rozpatrzy jak Etna, dzwonię do pracy, że nie przyjdę, telefon do lekarza, żeby wizytę umówić, przebieramy Adasia z piżama, a tam różowe kropy wszędzie... No i głupio tak iść do lekarza jak wiem, co mu jest. Czy nie głupio?
Tu leje. Pogoda taka, że tylko się powiesić. Idę po kawę! Kawusie, kawulke (Morek nie widzi)
Ojj współczuję. Ale to na szczęście 4-5 dni i po sprawie...
A do lekarza chyba i tak powinniście iść, tylko załatw izolatkę od razu. Różyczki się nie leczy, ale żeby miał wpisane w papierach po diagnozie lekarza, bo nie wiem czy Tobie na słowo uwierzą że była.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 12:35
Dziobak, Elfik, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:. No i głupio tak iść do lekarza jak wiem, co mu jest. Czy nie głupio?
moim zdaniem głupio
wsadź go na trzy zdrowaśki do pieca, na wszelki wypadek przetrzyj zużytymi gaciami i będzie dobrze
bez przesadypaszczakin, Dziobak, anna maria, Simba, krycha.stara, Mega, ComeToMeBaby, Sabina, BISCA, Elfik, moremi, Mimbla, kapturnica, iwcia77, efcia, satori, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Ja pierdol&@....ale sie męczymy z tym imieniem.... Ostatnie typy: Szymon, Franciszek ( juz nieaktualne w sumie), Antoni i ..... Uwaga..... Adam
ania.g, sandra80, Jastra, paszczakin, Dziobak, anna maria, Simba, ivf-ivf, Mega, Sabina, Magda*, BISCA, Elfik, moremi, Mimbla, kapturnica, iwcia77, efcia, satori, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Morek, this is Spartaaaaa! Dajesz czadu jutro i znieczulenie bierz koniecznie. Pamiętaj, że porod może być jak pobyt w spa!
Biszkopt!
A u nas różyczka. Ta goraczka to jednak poszczepienna. Noc w plecy, młody rozpatrzy jak Etna, dzwonię do pracy, że nie przyjdę, telefon do lekarza, żeby wizytę umówić, przebieramy Adasia z piżama, a tam różowe kropy wszędzie... No i głupio tak iść do lekarza jak wiem, co mu jest. Czy nie głupio?
No jasne, że nie głupio, skąd możesz wiedzieć czy to trzydniówka, różyczka czy odra (tfu)?Dziobak, Elfik, moremi lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Morek, this is Spartaaaaa! Dajesz czadu jutro i znieczulenie bierz koniecznie. Pamiętaj, że porod może być jak pobyt w spa!
Biszkopt!
faken- rozyczki od szczepienia dostal?
czy to jest normalne? w znaczeniu "moze sie zdarzyc"?ivf-ivf, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Biszkopt!
Edit: nie doczytałam że to po szczepieniu. O matko jedyna!!! Współczuję Adasiowi i przytulamWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 12:47
Dziobak, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Natka_79 wrote:Ja pierdol&@....ale sie męczymy z tym imieniem.... Ostatnie typy: Szymon, Franciszek ( juz nieaktualne w sumie), Antoni i ..... Uwaga..... Adam
Dawaj Adasia Natka! Wysuniemy sie na prowadzenieSabina, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:moim zdaniem głupio
wsadź go na trzy zdrowaśki do pieca, na wszelki wypadek przetrzyj zużytymi gaciami i będzie dobrze
bez przesady
Ale gaci nie mam zużytych, bo właśnie pranie wstawilam. To jednak pójdę chyba do lekarza, co?BISCA, Elfik, moremi, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Ja pierdol&@....ale sie męczymy z tym imieniem.... Ostatnie typy: Szymon, Franciszek ( juz nieaktualne w sumie), Antoni i ..... Uwaga..... Adam
Moj najstarszy jest Antonia młodszy Tadeusz
Adam też ładnie, dobre imię i dla małego chlopca i dorosłego faceta.
ania.g, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Przecież jest taka masa ładnych imion na A. Alfons, Adolf... Musi być właśnie Adam??BISCA, Elfik, moremi, Mimbla, kapturnica, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość