X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Kurde, nie wiem co o tym myślec, poza długością i intensywnością nie miałam tzw. "świeżej krwi" ....tylko taka jakby stara, ciemna.....

Mega zrób testa dla pewności, nie wiem dokładnie jak to u niej wyglądało, ale mówiła, że wkładki wystarczały. Zapytaj dziewczyn jak wygląda krwawienie przy zagnieżdżeniu.

Mega lubi tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis bedziesz miala blizniaki ? powaznie ?
    Alis wrote:
    Będziemy mieć bliźniaki :) Ale mi się jakoś specjalnie nie spieszy.

Też sie czujesz jakby Cię coś rozjechało? Czy to tylko ja tak mam?

Robisz badania prenatalne?

iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    o proszę jest i Simba

no prosze, prosze powiedz klasie gdzieś się włóczyła!

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/15ebeaf1d854.jpg
    No jak to gdzie? W Paryzu bylam.

anna maria, paszczakin, Reni, moremi, Bozia3, Mimbla, iwcia77, efcia, satori lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Lafirynda :-)

Reni, Mega, Elfik, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morek, this is Spartaaaaa! Dajesz czadu jutro i znieczulenie bierz koniecznie. Pamiętaj, że porod może być jak pobyt w spa!
    Ania, spokoju do końca i jeszcze większego spokoju później. :-)
    Biszkopt! <3

A u nas różyczka. Ta goraczka to jednak poszczepienna. Noc w plecy, młody rozpylony jak Etna, dzwonię do pracy, że nie przyjdę, telefon do lekarza, żeby wizytę umówić, przebieramy Adasia z piżamay, a tam różowe kropy wszędzie... No i głupio tak iść do lekarza jak wiem, co mu jest. Czy nie głupio?
    Tu leje. Pogoda taka, że tylko się powiesić. Idę po kawę! Kawusie, kawulke (Morek nie widzi ;-))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 12:45

ania.g, Mega, Sabina, BISCA, Elfik, moremi, Bozia3, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czym sie rozyczke leczy ?

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Morek, this is Spartaaaaa! Dajesz czadu jutro i znieczulenie bierz koniecznie. Pamiętaj, że porod może być jak pobyt w spa!
    Biszkopt! <3

A u nas różyczka. Ta goraczka to jednak poszczepienna. Noc w plecy, młody rozpatrzy jak Etna, dzwonię do pracy, że nie przyjdę, telefon do lekarza, żeby wizytę umówić, przebieramy Adasia z piżama, a tam różowe kropy wszędzie... No i głupio tak iść do lekarza jak wiem, co mu jest. Czy nie głupio?
    Tu leje. Pogoda taka, że tylko się powiesić. Idę po kawę! Kawusie, kawulke (Morek nie widzi ;-))

Ojj współczuję. Ale to na szczęście 4-5 dni i po sprawie...
    A do lekarza chyba i tak powinniście iść, tylko załatw izolatkę od razu. Różyczki się nie leczy, ale żeby miał wpisane w papierach po diagnozie lekarza, bo nie wiem czy Tobie na słowo uwierzą że była.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 12:35

Dziobak, Elfik, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    . No i głupio tak iść do lekarza jak wiem, co mu jest. Czy nie głupio?

moim zdaniem głupio
    wsadź go na trzy zdrowaśki do pieca, na wszelki wypadek przetrzyj zużytymi gaciami i będzie dobrze
    bez przesady ;-)

paszczakin, Dziobak, anna maria, Simba, krycha.stara, Mega, ComeToMeBaby, Sabina, BISCA, Elfik, moremi, Mimbla, kapturnica, iwcia77, efcia, satori, gosia7122 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdol&@....ale sie męczymy z tym imieniem.... Ostatnie typy: Szymon, Franciszek ( juz nieaktualne w sumie), Antoni i ..... Uwaga..... Adam ;)

ania.g, sandra80, Jastra, paszczakin, Dziobak, anna maria, Simba, ivf-ivf, Mega, Sabina, Magda*, BISCA, Elfik, moremi, Mimbla, kapturnica, iwcia77, efcia, satori, gosia7122 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Biszkopt! <3

A u nas różyczka. Ta goraczka to jednak poszczepienna. Noc w plecy, młody rozpatrzy jak Etna, dzwonię do pracy, że nie przyjdę, telefon do lekarza, żeby wizytę umówić, przebieramy Adasia z piżama, a tam różowe kropy wszędzie... No i głupio tak iść do lekarza jak wiem, co mu jest. Czy nie głupio?

No jasne, że nie głupio, skąd możesz wiedzieć czy to trzydniówka, różyczka czy odra (tfu)?

Dziobak, Elfik, moremi lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Biszkopt! <3

faken- rozyczki od szczepienia dostal?

czy to jest normalne? w znaczeniu "moze sie zdarzyc"?

ivf-ivf, Dziobak lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Biszkopt! <3

A nie szczepią u Was przeciwko różyczce? U nas to obowiązkowe szczepienie ok 15 mc.
    Edit: nie doczytałam że to po szczepieniu. O matko jedyna!!! Współczuję Adasiowi i przytulam <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 12:47

Dziobak, moremi lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Ja pierdol&@....ale sie męczymy z tym imieniem.... Ostatnie typy: Szymon, Franciszek ( juz nieaktualne w sumie), Antoni i ..... Uwaga..... Adam ;)

Dawaj Adasia Natka! Wysuniemy sie na prowadzenie ;)

Sabina, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    moim zdaniem głupio
    wsadź go na trzy zdrowaśki do pieca, na wszelki wypadek przetrzyj zużytymi gaciami i będzie dobrze
    bez przesady ;-)
    Wiedziałam, że głupio...
    Ale gaci nie mam zużytych, bo właśnie pranie wstawilam. To jednak pójdę chyba do lekarza, co?

BISCA, Elfik, moremi, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Alis bedziesz miala blizniaki ? powaznie ?

anna maria, budyn??
    moze testa zrob? ;)

sandra80, anna maria, BISCA, Elfik, moremi, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ivf-ivf Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:

Moj najstarszy jest Antoni :-) a młodszy Tadeusz :-) Adam też ładnie, dobre imię i dla małego chlopca i dorosłego faceta.

ania.g, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    faken- rozyczki od szczepienia dostal?

czy to jest normalne? w znaczeniu "moze sie zdarzyc"?

normalne to nie jest, zdarzyć się może tzw. "różyczka poronna"

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    No bez jaj. Czwarty? Adam Czwarty??
    Przecież jest taka masa ładnych imion na A. Alfons, Adolf... Musi być właśnie Adam?? ;-) :-P

BISCA, Elfik, moremi, Mimbla, kapturnica, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak, nie wiem jak tam u Ciebie jest, ale u nas każdą zakaźne schorzenie trzeba pokazac w przychodni dla celow epidemiologicznych. Ja bym poszla do medyka.

Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Antoni? O.o

macduska, Reni, beates, moremi, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 12255 12256 12257 12258 12259 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ