35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
krycha.stara wrote:Wrzuc zdjecie, wtedy pomozemy. Bo tak z samego opisu to niewiele jednak wynika
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 13:26
krycha.stara, Jastra, macduska, moremi, BISCA, Alis, Mimbla, kapturnica, iwcia77, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
weź zamknij go w komórce i wezwij służby
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/009be41743bf.jpg
Ja nie mówię, że to coś poważnego, bo sporo dzieci ma wysypkę po szczepieniu, ale uważam, że nie wolno tego bagatelizować i mówić, że normalne, że nie zaraża itd. Pewnie tak jest, ale warto skonsultować się z lekarzem i dla mnie nie jest to śmieszne. -
sandra80 wrote:Dziobak idź do lekarza, dopytasz co i jak, sama nie stawiaj diagnozy, tym bardziej, że Adaś gorączkuje.
Ide do lekarza, ide...krycha.stara, sandra80, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Sandra nie zauważyłaś, że ta cała dyskusja to żart?
Przecież logiczne, że Dziobak pójdzie do lekarzakrycha.stara, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, Dziobak, Mimbla, kapturnica, iwcia77, efcia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Adaska nie zapomnij wziac ze soba
nie może
przecież ma kwarantannę w komórce!krycha.stara, paszczakin, Simba, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, Dziobak, satori lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:zeby lekarza nie zarazic..
ciekawe na czym lekarze jadą, że się nie zarażają
hm.. dziwne
Dorbie zdradzisz?krycha.stara, paszczakin, moremi, kapturnica, iwcia77, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Juz ustalone, negatyw wezmie
a jak lekarz jest wróóóóć afroamerykaninem i się obrazi za ten negatyw???
śliski temat
może jednak wystarczą zdrowaśki i piec!krycha.stara, moremi, Dziobak, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ciekawe na czym lekarze jadą, że się nie zarażają
hm.. dziwne
Dorbie zdradzisz?
tez juz mnie to kiedys zastanawialo.. to spisek jakis jest, sie nie dziela ta wiedza, zeby robote mieli..Reni, krycha.stara, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
dobra nie ma co się denerwować
czas na lożę szyderców
z ovu ogólnego
cyt"zabezpieczyliśmy się, nie było wytrysku (przepraszam za bezpośredniość)"
dobrze, że laska nie czyta naszego forum, bo spaliła by się z zażenowania i wstydu hahahahComeToMeBaby, macduska, moremi, BISCA, Mimbla, kapturnica, iwcia77, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:chyba mam inne poczucie humoru
Sandra, nie martw się ja też sie przyjęłam, że to prawdziwa różyczka, a nie odczyn po szczepieniu. I w ogóle jestem do bani bo nie czytam ze zrozumieniemReni, krycha.stara, Dziobak, kapturnica, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dobra nie ma co się denerwować
czas na lożę szyderców
z ovu ogólnego
dobrze, że laska nie czyta naszego forum, bo spaliła by się z zażenowania i wstydu hahahah
a swoją drogą ciekawe co na to "zabezpieczenie" jej facet... no i że to żadne zabezpieczenie w zasadzie.krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dobra nie ma co się denerwować
czas na lożę szyderców
z ovu ogólnego
dobrze, że laska nie czyta naszego forum, bo spaliła by się z zażenowania i wstydu hahahah
Reni, ja wczoraj na innym watku widziałam kleksa na gaciach bo laska pytała czy to plamienie implantacyjne...krycha.stara, Reni, moremi, BISCA, Bozia3, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ivf-ivf wrote:Reni, ja wczoraj na innym watku widziałam kleksa na gaciach bo laska pytała czy to plamienie implantacyjne...
ivf-ivf, moremi, BISCA, Dziobak, kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość