35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Morek, this is Spartaaaaa! Dajesz czadu jutro i znieczulenie bierz koniecznie. Pamiętaj, że porod może być jak pobyt w spa!
Ania, spokoju do końca i jeszcze większego spokoju później.
Biszkopt!
A u nas różyczka. Ta goraczka to jednak poszczepienna. Noc w plecy, młody rozpylony jak Etna, dzwonię do pracy, że nie przyjdę, telefon do lekarza, żeby wizytę umówić, przebieramy Adasia z piżamay, a tam różowe kropy wszędzie... No i głupio tak iść do lekarza jak wiem, co mu jest. Czy nie głupio?
Tu leje. Pogoda taka, że tylko się powiesić. Idę po kawę! Kawusie, kawulke (Morek nie widzi)
Adasiowi zdrówka (on mały, to nie będę mu zdrowia życzyć)
Sabina, ania.g, Elfik, BISCA, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Natka_79 wrote:Ja pierdol&@....ale sie męczymy z tym imieniem.... Ostatnie typy: Szymon, Franciszek ( juz nieaktualne w sumie), Antoni i ..... Uwaga..... Adam
sandra80, Reni, Elfik, Simba, macduska, BISCA, Natka_79, Dziobak, Mimbla, kapturnica, iwcia77, Mega, beates, efcia, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyA o wibrującej macicy czytałyście?
https://ovufriend.pl/forum/temperatury-wykresy-plodnosc/drzenie-wibracje-macicy-mial-ktos,8832.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 14:00
moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:A o wibrującej macicy czytałyście?
https://ovufriend.pl/forum/temperatury-wykresy-plodnosc/drzenie-wibracje-macicy-mial-ktos,8832.html
może komórka jej dzwoniła w kieszeniWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 14:00
moremi lubi tę wiadomość
-
Drogie Wiedźmy, dziękuję Wam za życzenia
Moje życzenie urodzinowe to żebyście Wszystkie doczekały się zdrowych dzieciSimba, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, malgos741, Bozia3, Dziobak, Mimbla, kapturnica, iwcia77, Mega, beates, efcia, satori lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
dzwoniłam właśnie do kliniki nad morzem. Był dziś tam ktoś odpowiedzialny za kolejki do rządówki w tejże klinice. Zadzwoniłam wypytać o aktualną sytuację. Sprawdził mnie po peselu i mówi, ze nie wypełnialiśmy papierów do programu itd, jesteśmy "nowi". Nowych par nie kwalifikują do programu, bo mają zakontraktowane już wszystkie miejsca do końca starego (tj. do czerwca). Dopytałam, czy dobrze rozumiem, że jeśli dostaliby jakąś transzę środków pieniężnych w styczniu to byłaby ona przeznaczona na procedury tych osób, które są zapisane do czerwca? Tak. Czyli takie "nowe" pary jak my mogą liczyć na rozpoczęcie procedury dopiero w lipcu lub później? Tak- jeśli program zostanie przedłużony.
No, czyli tak jak myślałam, ale tym razem mam potwierdzenie od kompetentnej osoby z kliniki, która zajmuje się tym tematem. W związku z tym, zdaje się, że nad morze jeśli zawitamy to chyba tylko relaksacyjnie, nie prokreacyjnie. Uderzamy na Kraków, nie ma innej alternatywy na tą chwilę. A i czytam coraz więcej o tym Krakowie, w ważnych dla mnie kwestiach Kraków nawet wygrywa z Trójmiastem. Kto wie- może to więc i dobry zbieg okoliczności. Zobaczymy. Trzymajcie kciuki za nas dziewczyny bo ja już lekkiego doła łapię z tej niemocy...Elfik, krycha.stara, ivf-ivf, macduska, paszczakin, moremi, BISCA, Jastra, ania.g, Sabina, sandra80, Dziobak, Alis, malgos741, Magda*, Mimbla, kapturnica, iwcia77, Mega, beates, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:zeszłam
)))))))
Simba, krycha.stara, paszczakin, moremi, BISCA, Sabina, sandra80, Dziobak, Magda*, Mimbla, kapturnica, iwcia77, Mega, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Wiecie, że Radziwiłł ma 8 dzieci... nie dziwie sie, że temat niepłodności tak po macoszemu traktuje.
ivf-ivf, moremi, kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:mówi się zaszłam
tfu, tfu, wypluj trzy razy i przetrzyj usta brudnymi gaciami!!! jak masz wszystkie czyste pożycz od sąsiada!
Swoją drogą jak to się zmienia o "360 stopni" jak usłyszałam od posła jednej formacji..moremi, Sabina, sandra80, Dziobak, kapturnica, iwcia77, efcia, satori, Mega lubią tę wiadomość