X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Gdzie Ty się szwendasz?

A tak sobie czytałam... ale nie dałam rady dlugo :-)

macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale jak to?? i nie ma linku? O.o

A Wy tu na takie smaczki czekacie? Dziewczyna posty pousuwala bo na nią tak wlazly...

Reni, ComeToMeBaby, BISCA, kapturnica, iwcia77, Mega, efcia lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Morek, this is Spartaaaaa! Dajesz czadu jutro i znieczulenie bierz koniecznie. Pamiętaj, że porod może być jak pobyt w spa!
    Ania, spokoju do końca i jeszcze większego spokoju później. :-)
    Biszkopt! <3

A u nas różyczka. Ta goraczka to jednak poszczepienna. Noc w plecy, młody rozpylony jak Etna, dzwonię do pracy, że nie przyjdę, telefon do lekarza, żeby wizytę umówić, przebieramy Adasia z piżamay, a tam różowe kropy wszędzie... No i głupio tak iść do lekarza jak wiem, co mu jest. Czy nie głupio?
    Tu leje. Pogoda taka, że tylko się powiesić. Idę po kawę! Kawusie, kawulke (Morek nie widzi ;-))
    Wszystko widzę. Ołówek :-P

Adasiowi zdrówka (on mały, to nie będę mu zdrowia życzyć ;-) )

Sabina, ania.g, Elfik, BISCA, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze byla nagonka na inna, ktora podobno byla "trollem" co miesiąc w ciąży urojonej, tej mi bylo szkoda.

Magda* lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Ja pierdol&@....ale sie męczymy z tym imieniem.... Ostatnie typy: Szymon, Franciszek ( juz nieaktualne w sumie), Antoni i ..... Uwaga..... Adam ;)
    Weź Ignacy. Będziemy z głowy miały. Urodzimy jutro i od razu zalatwimy sprawę z podwójnym imieniem na forum ;-)

sandra80, Reni, Elfik, Simba, macduska, BISCA, Natka_79, Dziobak, Mimbla, kapturnica, iwcia77, Mega, beates, efcia, satori lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A o wibrującej macicy czytałyście?

https://ovufriend.pl/forum/temperatury-wykresy-plodnosc/drzenie-wibracje-macicy-mial-ktos,8832.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 14:00

moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aż mnie korci, żeby wstawić zdjęcie dzisiejszej podpaski z pytaniem czy to jednak okres hahaa2.gif

paszczakin, moremi, Dziobak, Mimbla, kapturnica, iwcia77, Mega, efcia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A o wibrującej macicy czytałyście?

https://ovufriend.pl/forum/temperatury-wykresy-plodnosc/drzenie-wibracje-macicy-mial-ktos,8832.html
    ej no ja tego nie widziałam? O.o

może komórka jej dzwoniła w kieszeni ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 14:00

moremi lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo wibrator zapomniała wyjąć ahahahah

krycha.stara, macduska, Elfik, ComeToMeBaby, moremi, Mimbla, kapturnica, iwcia77, Mega, efcia lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie Wiedźmy, dziękuję Wam za życzenia <3
    Moje życzenie urodzinowe to żebyście Wszystkie doczekały się zdrowych dzieci <3

Simba, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, malgos741, Bozia3, Dziobak, Mimbla, kapturnica, iwcia77, Mega, beates, efcia, satori lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Simba Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam takie pytanie: czy nie mogliby pi€rdoln.ac jakiejs bomby w tutejsze ministerstwo pracy? Dziekuje

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    albo wibrator zapomniała wyjąć ahahahah

zeszłam :))))))))

macduska, kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzwoniłam właśnie do kliniki nad morzem. Był dziś tam ktoś odpowiedzialny za kolejki do rządówki w tejże klinice. Zadzwoniłam wypytać o aktualną sytuację. Sprawdził mnie po peselu i mówi, ze nie wypełnialiśmy papierów do programu itd, jesteśmy "nowi". Nowych par nie kwalifikują do programu, bo mają zakontraktowane już wszystkie miejsca do końca starego (tj. do czerwca). Dopytałam, czy dobrze rozumiem, że jeśli dostaliby jakąś transzę środków pieniężnych w styczniu to byłaby ona przeznaczona na procedury tych osób, które są zapisane do czerwca? Tak. Czyli takie "nowe" pary jak my mogą liczyć na rozpoczęcie procedury dopiero w lipcu lub później? Tak- jeśli program zostanie przedłużony.

No, czyli tak jak myślałam, ale tym razem mam potwierdzenie od kompetentnej osoby z kliniki, która zajmuje się tym tematem. W związku z tym, zdaje się, że nad morze jeśli zawitamy to chyba tylko relaksacyjnie, nie prokreacyjnie. Uderzamy na Kraków, nie ma innej alternatywy na tą chwilę. A i czytam coraz więcej o tym Krakowie, w ważnych dla mnie kwestiach Kraków nawet wygrywa z Trójmiastem. Kto wie- może to więc i dobry zbieg okoliczności. Zobaczymy. Trzymajcie kciuki za nas dziewczyny bo ja już lekkiego doła łapię z tej niemocy...

Elfik, krycha.stara, ivf-ivf, macduska, paszczakin, moremi, BISCA, Jastra, ania.g, Sabina, sandra80, Dziobak, Alis, malgos741, Magda*, Mimbla, kapturnica, iwcia77, Mega, beates, efcia, satori lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie, że Radziwiłł ma 8 dzieci... nie dziwie sie, że temat niepłodności tak po macoszemu traktuje.

kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    A Wy tu na takie smaczki czekacie? Dziewczyna posty pousuwala bo na nią tak wlazly...
    hahahahaa to trzeba mieć w głowie, co? :P

ivf-ivf lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    zeszłam :))))))))
    mówi się zaszłam :-)

Simba, krycha.stara, paszczakin, moremi, BISCA, Sabina, sandra80, Dziobak, Magda*, Mimbla, kapturnica, iwcia77, Mega, efcia, satori lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kometa, kciukam.

a może jednak komercha? Żeby tak nie czekać...

ivf-ivf, ComeToMeBaby, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Wiecie, że Radziwiłł ma 8 dzieci... nie dziwie sie, że temat niepłodności tak po macoszemu traktuje.
    ciekawe czy wszystkie są jego ;-)

ivf-ivf, moremi, kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mówi się zaszłam :-)

tfu, tfu, wypluj trzy razy i przetrzyj usta brudnymi gaciami!!! jak masz wszystkie czyste pożycz od sąsiada!

Swoją drogą jak to się zmienia o "360 stopni" jak usłyszałam od posła jednej formacji..

moremi, Sabina, sandra80, Dziobak, kapturnica, iwcia77, efcia, satori, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba a co Ci min pracy zrobiło?
    chcesz o tym porozmawiać?

Mimbla, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 12258 12259 12260 12261 12262 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ