Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    to macie- dla ambitnych, za uczeszczanie na zajecia w niedziele- pomocnicy sw mikolaja

ciach, reszta na wyrownawczych ;)
    No kurde no. To ja tu komis z warsztatów zpt zaliczam, a Ty z fotkami?

nick nieaktualny, Dziobak, malgos741, ania.g, BISCA, Kisiel, iwcia77, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    No kurde no. To ja tu komis z warsztatów zpt zaliczam, a Ty z fotkami?

Jak Ci tam? Czujesz ten balonik?

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Moremi, zapytam jeszcze raz czy chcesz to szydełko bo pisałaś że do 16.11 to sama Toto wydłubiesz ;)
    Zamiast szydełka dali balonik. 16 jest jutro. To chyba da się wydłubać nie?

Ania, trzymam kciuki, żeby to jednak nie byla blizna.
    I za Mimble też. No gdziez ona jest?

ComeToMeBaby, ania.g, Elfik, Kisiel, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, Mimbla lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam gulasz i nawet ma kolor i smak gulaszu :-) wiem, ze to żaden sukces, ale ja jestem noga z dań mięsnych.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, BISCA, Elfik, Kisiel, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w niedzielny wieczór.
    A u nas właśnie ruszył prywatny szpital ginekologiczny i tak sobie oglądam pakiet porodowy... W sumie fajnie byłoby w takiej czyściutkiej sali z prysznicem, tV, jedzeniem do wyboru... Ale chyba się boję prywaciarzy, że nie mają jeszcze procedur wypracowanych, doświadczenia i sobie nie poradzą przy komplikacjach. A poza tym, że jeszcze każą za wszystko dopłacać. No i kasy też żal. Gdyby to było 2-3 tysiące to bym poważnie się zastanawiała. Ale 6 to przesada.
    http://www.medfemina.pl/a1446502549pol-Pakiety-porodowe-cennik.html

nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Elfik, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    wysoka ta gorączką?
    nie ma innych objawów?
    Nie mierzylam, ale na dotyk sporo powyżej stanu podgoraczkowego. Innych objawów niet.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Mam takiego lenia że nadal siedzę w piżamie przed tv.
    Też się pozbieralam dopiero ok 13.00, bo mój Kuba dziś walczył i ogladalam go na żywo.No i wygrał Puchar Polski. U niego to zawody rankingowe, także bardzo ważne. W ten weekend Biedrony górą!

sandra80, ivf-ivf, ComeToMeBaby, moremi, ania.g, BISCA, Elfik, Kisiel, Aasiula, iwcia77, Dziobak, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Ale jak to zrobić z jedną kartą ciąży? Nie sądzę żeby dwóch ginów chciało prowadzić tą samą ciążę.

Powiedz nowemu lekarzowi, że Ci się karta zgubiła i czy mógłby nową założyć :)

ania.g, Elfik, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Też się pozbieralam dopiero ok 13.00, bo mój Kuba dziś walczył i ogladalam go na żywo.No i wygrał Puchar Polski. U niego to zawody rankingowe, także bardzo ważne. W ten weekend Biedrony górą!

gratulacje, zuch chłopak :)

ComeToMeBaby, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok 14 dopadły mnie takie skurcze ze juz myślałam ze to to, po 40 min zaczęły sie wyciszać. Teraz mam lekko zdrętwiały brzuch. Chłop sie zestresował, ja w sumie tez, boje sie ze z samych skurczy nie rozpoznam porodu :/ z J poszły wody to nie było watpliwości.

iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Ok 14 dopadły mnie takie skurcze ze juz myślałam ze to to, po 40 min zaczęły sie wyciszać. Teraz mam lekko zdrętwiały brzuch. Chłop sie zestresował, ja w sumie tez, boje sie ze z samych skurczy nie rozpoznam porodu :/ z J poszły wody to nie było watpliwości.
    ooo Natka a może ty pierwsza urodzisz?

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:

Natka moim zdaniem rozpoznasz :-) jeśli sie stresujesz i nie wiesz czy to już to jedzcie do szpitala.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:

Myslę, że na pewno poznasz, że to już!

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Porodowe są regularne, na pewno rozpoznasz

• moremi Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    ooo Natka a może ty pierwsza urodzisz?
    Przecież ja tak obstawiałam ;-)

malgos741, Natka_79, iwcia77, Mega, efcia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Powiedz nowemu lekarzowi, że Ci się karta zgubiła i czy mógłby nową założyć :)
    To chyba jedyne co mi też do głowy przyszło...

Alis lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    To chyba jedyne co mi też do głowy przyszło...

A jakbyś powiedziała prawdę? W końcu masz prawo zasięgnąć opinii innego lekarza. W końcu tu chodzi o Ciebie i Twoje dziecko.

kapturnica, iwcia77, Mega, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morek masz jakies fajne współpacjentki? Czy sama leżysz? Co dali do jedzenia?

ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie, masz bardzo zdolnych synów. To musi być bardzo miłe uczucie kiedy patrzysz na ich zwycięstwa :) gratuluję :)

ComeToMeBaby, BISCA, nick nieaktualny, kapturnica, Elfik, Aasiula, iwcia77, Dziobak, Mega, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A jakbyś powiedziała prawdę? W końcu masz prawo zasięgnąć opinii innego lekarza. W końcu tu chodzi o Ciebie i Twoje dziecko.
    To też jakaś opcja.

nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość

‹‹ 12246 12247 12248 12249 12250 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ