35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:to macie- dla ambitnych, za uczeszczanie na zajecia w niedziele- pomocnicy sw mikolaja
ciach, reszta na wyrownawczychmacduska, Dziobak, malgos741, ania.g, BISCA, Kisiel, iwcia77, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Moremi, zapytam jeszcze raz czy chcesz to szydełko bo pisałaś że do 16.11 to sama Toto wydłubiesz
Ania, trzymam kciuki, żeby to jednak nie byla blizna.
I za Mimble też. No gdziez ona jest?
ComeToMeBaby, ania.g, Elfik, Kisiel, iwcia77, Mega, krycha.stara, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Witam w niedzielny wieczór.
A u nas właśnie ruszył prywatny szpital ginekologiczny i tak sobie oglądam pakiet porodowy... W sumie fajnie byłoby w takiej czyściutkiej sali z prysznicem, tV, jedzeniem do wyboru... Ale chyba się boję prywaciarzy, że nie mają jeszcze procedur wypracowanych, doświadczenia i sobie nie poradzą przy komplikacjach. A poza tym, że jeszcze każą za wszystko dopłacać. No i kasy też żal. Gdyby to było 2-3 tysiące to bym poważnie się zastanawiała. Ale 6 to przesada.
http://www.medfemina.pl/a1446502549pol-Pakiety-porodowe-cennik.htmldorbie, ComeToMeBaby, Elfik, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Mam takiego lenia że nadal siedzę w piżamie przed tv.
sandra80, ivf-ivf, ComeToMeBaby, moremi, ania.g, BISCA, Elfik, Kisiel, Aasiula, iwcia77, Dziobak, Magda*, Mega lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Też się pozbieralam dopiero ok 13.00, bo mój Kuba dziś walczył i ogladalam go na żywo.No i wygrał Puchar Polski. U niego to zawody rankingowe, także bardzo ważne. W ten weekend Biedrony górą!
gratulacje, zuch chłopakComeToMeBaby, dorbie, BISCA lubią tę wiadomość
-
Ok 14 dopadły mnie takie skurcze ze juz myślałam ze to to, po 40 min zaczęły sie wyciszać. Teraz mam lekko zdrętwiały brzuch. Chłop sie zestresował, ja w sumie tez, boje sie ze z samych skurczy nie rozpoznam porodu
z J poszły wody to nie było watpliwości.
iwcia77, Magda*, Mega lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Ok 14 dopadły mnie takie skurcze ze juz myślałam ze to to, po 40 min zaczęły sie wyciszać. Teraz mam lekko zdrętwiały brzuch. Chłop sie zestresował, ja w sumie tez, boje sie ze z samych skurczy nie rozpoznam porodu
iwcia77 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Natka_79 wrote:Ok 14 dopadły mnie takie skurcze ze juz myślałam ze to to, po 40 min zaczęły sie wyciszać. Teraz mam lekko zdrętwiały brzuch. Chłop sie zestresował, ja w sumie tez, boje sie ze z samych skurczy nie rozpoznam porodu
Natka moim zdaniem rozpoznaszjeśli sie stresujesz i nie wiesz czy to już to jedzcie do szpitala.
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Ok 14 dopadły mnie takie skurcze ze juz myślałam ze to to, po 40 min zaczęły sie wyciszać. Teraz mam lekko zdrętwiały brzuch. Chłop sie zestresował, ja w sumie tez, boje sie ze z samych skurczy nie rozpoznam porodu
Myslę, że na pewno poznasz, że to już!iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Ok 14 dopadły mnie takie skurcze ze juz myślałam ze to to, po 40 min zaczęły sie wyciszać. Teraz mam lekko zdrętwiały brzuch. Chłop sie zestresował, ja w sumie tez, boje sie ze z samych skurczy nie rozpoznam porodu
-
nick nieaktualnyania.g wrote:To chyba jedyne co mi też do głowy przyszło...
A jakbyś powiedziała prawdę? W końcu masz prawo zasięgnąć opinii innego lekarza. W końcu tu chodzi o Ciebie i Twoje dziecko.kapturnica, iwcia77, Mega, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorbie, masz bardzo zdolnych synów. To musi być bardzo miłe uczucie kiedy patrzysz na ich zwycięstwa
gratuluję
ComeToMeBaby, BISCA, macduska, kapturnica, Elfik, Aasiula, iwcia77, Dziobak, Mega, efcia, dorbie lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4