X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca, jutro bedziem trzymac za Cie. :-)

paszczakin, BISCA, iwcia77, Magda* lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala, miło się czyta takie posty :-)

Mega, Elfik, Magdala, iwcia77, Magda* lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chłopiec z oponą tez fajny :-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Leon to ma spojrzenie Simby, ja pierdziu! Kopia Szaron! Max to mix, a Adaś to nie wiem, toc ojciec nieznany ( znaczy nam nieznany) ;-)

Mega, Elfik, ComeToMeBaby, Magdala, kapturnica, paszczakin, BISCA, ania.g, moremi, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    A długo trwała? Bo to u nas już 2 dzień. Niby tak może być, ale zawsze to stres, że drgawki, że nie wiadomo co...

jeden dzień miała

Dziobak lubi tę wiadomość

201408184765.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Mikołajki fajne! I jeden rogacz. Szkoda dzieciaka, że już tak od młodego... :-P

Ja dziś przypadkiem odkryłam, że te pestki z dyni co to je wydłubałam z tej ostatniej zakiełkowały! Ja tu chcę je przemieszać aby dobrze wyschly bo przecież zasuszam a one białe ogonki mają. Nooo nie. Tego jeszcze nie było. Spróbowałam - gorzkie jak diabli. Szukam w necie - kiełki dyni są gorzkie. Yhym, czyli lipa. No ale spróbuję je wykiełkować do końca. Namoczyłam je i postawiłam na lekko ciepłym kaloryferze. Może w jakimś daniu / sałatce / zestawieniu / czymś? taki gorzki smak będzie pasował i będzie złagodzony przez co innego? Ktoś coś? Przrszukalam wstępnie internety ale nie znalazłam inspiracji.

Odkrycie nr dwa dzisiejszego dnia. Zrobiłam sobie kawę. Z tej samej puszki co wczoraj, przedwczoraj itd. Bleh, ależ okropna. Chyba ją wyleję. Gdyby nie to, że dopiero co skończyłam @ to pomyślałabym, że w ciąży jestem. Szlag. Ani ciąży ani kawy. Człowiek się nie może zrelaksować w niedzielę porządnie...

Elfik, kapturnica, paszczakin, ania.g, Mega, malgos741, Kisiel, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Jakie Mikołajki, o mamuniu! Ja zaraz mojemu fotkę trzasne. Pozazdroscilam! ;-)
    Edit: odwołuje. Fotki w czapce nie będzie. Miszyn imposibl. ;-)

dziobak, wiesz.. te reniferowe rogi to tak naprawde sa na kote ;)

Dziobak, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Wszystkie dzieci wspaniałe, ale na drugim zdjęciu ten niebieskooki chlopiec w czapce mikołaja mnie urzekł, a tak naprawdę jego spojrzenie. Czyje to dziecko? Którejś z Was?

Czesc:-)

Wiadomo, ze forumowe. :-)

Dziobak, paszczakin, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Wszystkie dzieci wspaniałe, ale na drugim zdjęciu ten niebieskooki chlopiec w czapce mikołaja mnie urzekł, a tak naprawdę jego spojrzenie. Czyje to dziecko? Którejś z Was?

Czesc:-)

moj Ci on ;)

kapturnica, ivf-ivf, Magdala, BISCA, Mega, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa, a może jednak? ;)

Paszcza, zdjęcie wymiata!
    A ja nie lubię dzieci, a przytuliłabym całą trójkę :)
    nie wiem jak wam się udało zrobić tą fotkę, był wcześniej paralizator prądu w użyciu?
    ale widzę, że łapki już szły do zdejmowania czapek :)
    Sie napaczeć nie mogę :)

kapturnica, paszczakin, ComeToMeBaby, macduska, BISCA, Mega, Aasiula, moremi, gosia7122, Sabina, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ale Leon to ma spojrzenie Simby, ja pierdziu! Kopia Szaron! Max to mix, a Adaś to nie wiem, toc ojciec nieznany ( znaczy nam nieznany) ;-)

No Adas to zdecydowanie tata.. Usta i nos moze po mnie, ale caloksztalt mezowski. Wczoraj foty z dziecinstwa i nasze i Simbowskich ogladalismy i wychodzi na to, ze sie w klinice nie pomylili - nasze dzieci sa nasze ;)

Dziobak, Magdala, Mega, Aasiula, moremi, Elfik, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poka poka Paszczulek pliss

paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Kometa, a może jednak? ;)

Paszcza, zdjęcie wymiata!
    A ja nie lubię dzieci, a przytuliłabym całą trójkę :)
    nie wiem jak wam się udało zrobić tą fotkę, był wcześniej paralizator prądu w użyciu?
    ale widzę, że łapki już szły do zdejmowania czapek :)
    Sie napaczeć nie mogę :)

ja cykalam, a reszta robila za odwracacze uwagi.. mielismy jakas 1/10 sekundy na to, zeby ich zlapac- nawet mamy fote, gdzie wszyscy siedza w czapkach i zaden jej nie sciaga ;)

ComeToMeBaby, Dziobak, Mega, Aasiula, moremi, Elfik, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzialam fotki ,bracia plus kumel wymiataja :-)

paszczakin, Mega, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Ale Mikołajki fajne! I jeden rogacz. Szkoda dzieciaka, że już tak od młodego... :-P

Ja dziś przypadkiem odkryłam, że te pestki z dyni co to je wydłubałam z tej ostatniej zakiełkowały! Ja tu chcę je przemieszać aby dobrze wyschly bo przecież zasuszam a one białe ogonki mają. Nooo nie. Tego jeszcze nie było. Spróbowałam - gorzkie jak diabli. Szukam w necie - kiełki dyni są gorzkie. Yhym, czyli lipa. No ale spróbuję je wykiełkować do końca. Namoczyłam je i postawiłam na lekko ciepłym kaloryferze. Może w jakimś daniu / sałatce / zestawieniu / czymś? taki gorzki smak będzie pasował i będzie złagodzony przez co innego? Ktoś coś? Przrszukalam wstępnie internety ale nie znalazłam inspiracji.

Odkrycie nr dwa dzisiejszego dnia. Zrobiłam sobie kawę. Z tej samej puszki co wczoraj, przedwczoraj itd. Bleh, ależ okropna. Chyba ją wyleję. Gdyby nie to, że dopiero co skończyłam @ to pomyślałabym, że w ciąży jestem. Szlag. Ani ciąży ani kawy. Człowiek się nie może zrelaksować w niedzielę porządnie...

Cometa, wiadomo, ze pestki dyni i jej kielki beda gorzkie, dlatego sa takie skuteczne na pozbycie sie robali. Mozesz to wszystko zmielic na proszek z lupinami, bo pod nimi jest ta zielona blonka, gdzie jest najwiecej substancji ubijajacych robale. I pojesc przez trzy dni. Bedziecie mieli profilaktyczna, super skuteczna kuracje p/robalowa. :-)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elf priv.

201407014965.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja cykalam, a reszta robila za odwracacze uwagi.. mielismy jakas 1/10 sekundy na to, zeby ich zlapac- nawet mamy fote, gdzie wszyscy siedza w czapkach i zaden jej nie sciaga ;)
    Hyhy ja mam taki aparat co robi zdjęcia w 1/8000 sekundy. Może przyjechać zrobić sesyjkę? :-P

iwcia77 lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Hyhy ja mam taki aparat co robi zdjęcia w 1/8000 sekundy. Może przyjechać zrobić sesyjkę? :-P

hehe, ja mam teraz projekt 12 czapek ;) na to tez sie piszesz?

ComeToMeBaby, Mega, moremi, Elfik, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz widze oczyami wyobrazni srodkowego mikolaja w towarzystwie kobiet :-)

kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza a Twj niebieskooki slicznota jaki grzeczny nie ciagnal wogole czapy

Mega, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 12244 12245 12246 12247 12248 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ