35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale Leon to ma spojrzenie Simby, ja pierdziu! Kopia Szaron! Max to mix, a Adaś to nie wiem, toc ojciec nieznany ( znaczy nam nieznany)
Mega, Elfik, ComeToMeBaby, Magdala, kapturnica, paszczakin, BISCA, ania.g, moremi, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ale Mikołajki fajne! I jeden rogacz. Szkoda dzieciaka, że już tak od młodego...
Ja dziś przypadkiem odkryłam, że te pestki z dyni co to je wydłubałam z tej ostatniej zakiełkowały! Ja tu chcę je przemieszać aby dobrze wyschly bo przecież zasuszam a one białe ogonki mają. Nooo nie. Tego jeszcze nie było. Spróbowałam - gorzkie jak diabli. Szukam w necie - kiełki dyni są gorzkie. Yhym, czyli lipa. No ale spróbuję je wykiełkować do końca. Namoczyłam je i postawiłam na lekko ciepłym kaloryferze. Może w jakimś daniu / sałatce / zestawieniu / czymś? taki gorzki smak będzie pasował i będzie złagodzony przez co innego? Ktoś coś? Przrszukalam wstępnie internety ale nie znalazłam inspiracji.
Odkrycie nr dwa dzisiejszego dnia. Zrobiłam sobie kawę. Z tej samej puszki co wczoraj, przedwczoraj itd. Bleh, ależ okropna. Chyba ją wyleję. Gdyby nie to, że dopiero co skończyłam @ to pomyślałabym, że w ciąży jestem. Szlag. Ani ciąży ani kawy. Człowiek się nie może zrelaksować w niedzielę porządnie...Elfik, kapturnica, paszczakin, ania.g, Mega, malgos741, Kisiel, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Jakie Mikołajki, o mamuniu! Ja zaraz mojemu fotkę trzasne. Pozazdroscilam!
Edit: odwołuje. Fotki w czapce nie będzie. Miszyn imposibl.
dziobak, wiesz.. te reniferowe rogi to tak naprawde sa na koteDziobak, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Wszystkie dzieci wspaniałe, ale na drugim zdjęciu ten niebieskooki chlopiec w czapce mikołaja mnie urzekł, a tak naprawdę jego spojrzenie. Czyje to dziecko? Którejś z Was?
Czesc:-)
Wiadomo, ze forumowe.Dziobak, paszczakin, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
ivf-ivf wrote:Wszystkie dzieci wspaniałe, ale na drugim zdjęciu ten niebieskooki chlopiec w czapce mikołaja mnie urzekł, a tak naprawdę jego spojrzenie. Czyje to dziecko? Którejś z Was?
Czesc:-)
moj Ci onkapturnica, ivf-ivf, Magdala, BISCA, Mega, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kometa, a może jednak?
Paszcza, zdjęcie wymiata!
A ja nie lubię dzieci, a przytuliłabym całą trójkę
nie wiem jak wam się udało zrobić tą fotkę, był wcześniej paralizator prądu w użyciu?
ale widzę, że łapki już szły do zdejmowania czapek
Sie napaczeć nie mogękapturnica, paszczakin, ComeToMeBaby, macduska, BISCA, Mega, Aasiula, moremi, gosia7122, Sabina, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ale Leon to ma spojrzenie Simby, ja pierdziu! Kopia Szaron! Max to mix, a Adaś to nie wiem, toc ojciec nieznany ( znaczy nam nieznany)
No Adas to zdecydowanie tata.. Usta i nos moze po mnie, ale caloksztalt mezowski. Wczoraj foty z dziecinstwa i nasze i Simbowskich ogladalismy i wychodzi na to, ze sie w klinice nie pomylili - nasze dzieci sa naszeDziobak, Magdala, Mega, Aasiula, moremi, Elfik, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Kometa, a może jednak?
Paszcza, zdjęcie wymiata!
A ja nie lubię dzieci, a przytuliłabym całą trójkę
nie wiem jak wam się udało zrobić tą fotkę, był wcześniej paralizator prądu w użyciu?
ale widzę, że łapki już szły do zdejmowania czapek
Sie napaczeć nie mogę
ja cykalam, a reszta robila za odwracacze uwagi.. mielismy jakas 1/10 sekundy na to, zeby ich zlapac- nawet mamy fote, gdzie wszyscy siedza w czapkach i zaden jej nie sciagaComeToMeBaby, Dziobak, Mega, Aasiula, moremi, Elfik, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ale Mikołajki fajne! I jeden rogacz. Szkoda dzieciaka, że już tak od młodego...
Ja dziś przypadkiem odkryłam, że te pestki z dyni co to je wydłubałam z tej ostatniej zakiełkowały! Ja tu chcę je przemieszać aby dobrze wyschly bo przecież zasuszam a one białe ogonki mają. Nooo nie. Tego jeszcze nie było. Spróbowałam - gorzkie jak diabli. Szukam w necie - kiełki dyni są gorzkie. Yhym, czyli lipa. No ale spróbuję je wykiełkować do końca. Namoczyłam je i postawiłam na lekko ciepłym kaloryferze. Może w jakimś daniu / sałatce / zestawieniu / czymś? taki gorzki smak będzie pasował i będzie złagodzony przez co innego? Ktoś coś? Przrszukalam wstępnie internety ale nie znalazłam inspiracji.
Odkrycie nr dwa dzisiejszego dnia. Zrobiłam sobie kawę. Z tej samej puszki co wczoraj, przedwczoraj itd. Bleh, ależ okropna. Chyba ją wyleję. Gdyby nie to, że dopiero co skończyłam @ to pomyślałabym, że w ciąży jestem. Szlag. Ani ciąży ani kawy. Człowiek się nie może zrelaksować w niedzielę porządnie...
Cometa, wiadomo, ze pestki dyni i jej kielki beda gorzkie, dlatego sa takie skuteczne na pozbycie sie robali. Mozesz to wszystko zmielic na proszek z lupinami, bo pod nimi jest ta zielona blonka, gdzie jest najwiecej substancji ubijajacych robale. I pojesc przez trzy dni. Bedziecie mieli profilaktyczna, super skuteczna kuracje p/robalowa.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
paszczakin wrote:ja cykalam, a reszta robila za odwracacze uwagi.. mielismy jakas 1/10 sekundy na to, zeby ich zlapac- nawet mamy fote, gdzie wszyscy siedza w czapkach i zaden jej nie sciaga
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Hyhy ja mam taki aparat co robi zdjęcia w 1/8000 sekundy. Może przyjechać zrobić sesyjkę?
hehe, ja mam teraz projekt 12 czapekna to tez sie piszesz?
ComeToMeBaby, Mega, moremi, Elfik, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość