35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
gretka wrote:Bry wieczor i dobranoc, bo nadrobilam na ostatnich rzesach
Ignas Morkowy to sie chyba zapiera nogami i rekami, twardy zawodnik...
Aniu -Najlepszego:-)
w ramach meldunku w/s ivf- zaczelam dzis gonapeptyl 1 z 14- 27.11 wizyta w kliniceanna maria lubi tę wiadomość
-
efcia wrote:z coca-cola
moja córcia ma na imię Nikola (przez k) 18 lat temu nie szokowało, przynajmniej sobie nie przypominam, wszystkim sie podobało
w szkole wołają na nią Niki, my w domu KiziaNicole
anna maria, iwcia77, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Iwcia jak tesciowa po wizycie ?
460 £ wizyta + iles tam funtow leki
. no ale w obliczu choroby kasy sie nie liczy , bo nie ona w tym istotna ..sobie tylko tak pomyslalam , ze ile osob nie mogloby sobie pozwolic na taka wizyte...
anna maria, caffe, Mega, efcia, Bozia3, malgos741, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
Tak to Prawda drogo jest ,ja 6 lat tem jak zaczynalam walka z guzem u mojego Michala to za wizyte u prof.Harata placilam 300 zl plus dojazd Z Poznania Bydgoszczy a zarabilam wtedy 1200zl .Naszczescie milam pomoc rodzinyiwcia77 wrote:ano jutro sie dowiem , bo alojz przez telefon nie chcial opowiadac za bardzo. mowil , ze lekarz wzbudzal zaufanie, przygotowali leki na 3 miesiace i recepty, wiec to co chcial to zalatwil, reszte trzeba bedzie tutaj na miejscu z lekarzem skonsultowac chociaz juz sie zgodzil przepisywac te leki na miejscu
460 £ wizyta + iles tam funtow leki
. no ale w obliczu choroby kasy sie nie liczy , bo nie ona w tym istotna ..sobie tylko tak pomyslalam , ze ile osob nie mogloby sobie pozwolic na taka wizyte...
Mega, efcia, iwcia77, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Może być Nicolas lub Nikolas
Mi się nie podobają takie wymyślne imiona
Nikola Maliniak
Jezuu ja to dopiero będę miała problem, bo większość mi się nie podoba
iwcia77, Bozia3, megan8, gretka, Sabina, Mega, BISCA, kapturnica, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:dla chlopca
napewno nie w Polsce, juz sobie wyobrażam jakby go wysmiewali, u nas to imię zarezerwowane jest dla dziewczynek
W brzmieniu rosyjskim czy francuskim
A dziewczeca wersja to Nicoll czt Nicolle
No ale to raczej nie w polskiej wersji:-)iwcia77, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Może być Nicolas lub Nikolas
Nikola Maliniak
Jezuu ja to dopiero będę miała problem, bo większość mi się nie podoba
Ni-cola czyli Pepsi.Reni, ComeToMeBaby, iwcia77, Magdala, Bozia3, gretka, Natka_79, Mega, BISCA, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Może być Nicolas lub Nikolas
Nikola Maliniak
Jezuu ja to dopiero będę miała problem, bo większość mi się nie podobaiwcia77, Reni, efcia lubią tę wiadomość