35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySabina wrote:
Ja na razie nie denerwuje się wcale moim badaniem, jakoś nie mam czasu o nim mysleć.
I tu prośba do kreatywnych głów, moja szefowa nim da urlop robi wywiad, czy to wolne aby napewno mi potrzebne. Na cito (czyli na jutro) potrzebuję pomysłów, czemu musze mieć wolne w czwratek czy poniedziałek (termin na 100% zostanie dopiero mi podany).
Z góry dziękuję
Moze musisz kogos z rodziny zawiezc/odebrac z lotniska, albo ktos ma termin jakiegos badania w innym miescie i musisz byc kierowca bo inaczej przepadnie?Sabina, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:U nas sąsiadka - Zofia - emerytowana milicjantka, donosi na wszystkich mieszkańców kamienicy do urzędu skarbowego, nawet ją czasem widujemy jak zanosi szare koperty A4 na pocztę, i domyślamy się już że znowu bedzie "dym" przez Zofię, ciekawe na kogo tym razem padnie. Jest niby emerytowana, ale dorabia jako "społeczny kurator sądowy". Pilnuje żeby dzieci krnąbrne wywiązywały się z obowiązku szkolnego i takie tam.
Ma poza tym psa amstaffa i twarz bardzo podobną do niego....
Piesio śpi czasem na wycieraczce przed jej mieszkaniem....przywiązany do pionu z gazem. Bez kagańca. Także no, fajny mamy klimat dzięki Pani Zofii.
PS Polowanie genialne!Reni, iwcia77, Mega, Bozia3, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzed 21 wrocilam z mlodym z treningu, opchalam sie salatka , mlody poszedl spac a ja siedze na sofie i nie chce mi sie ani przebrac ani przygotowac ciuchow na jutro. Fstyt....
A co do malenkich ciuszkow to sama juz bym kupowalaiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Teraz do mnie dotarło ze Antoś odpada. Nie nazwę dziecka imieniem Macierewicza
Chociaż szkoda bo to naprawde ładne imie. Nawet po francusku - Antoine.
Albo Tony. Fajoweefcia, Magdala, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Bry wieczor i dobranoc, bo nadrobilam na ostatnich rzesach
Ignas Morkowy to sie chyba zapiera nogami i rekami, twardy zawodnik...
Aniu -Najlepszego:-)
w ramach meldunku w/s ivf- zaczelam dzis gonapeptyl 1 z 14- 27.11 wizyta w kliniceSimba, malgos741, Magdala, efcia, pierwiastka, anna maria, ComeToMeBaby, Aasiula, iwcia77, ania.g, caffe, Mega, Bozia3, BISCA, beates, satori lubią tę wiadomość
gretka -
macduska wrote:Nikt by nie pogonił jakby przemówiła ludzkim głosem. Ona najpierw powiedziała, ze od nas idzie bo tu zła energia jest a potem przyszła się pochwalić fasolką.
efcia, iwcia77, Mega, Bozia3, satori, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Usypianie Heli dzis bylo nielada wyczynem ,najpierw byly ucieczki z lozka ,potem dziwne okrzyki jakby indianie siedzieli przy ognisku i odpedzali zle duchy
,nastepine pokazywanie gdzie Hela ma nosek i Mama ma nosek,wyrywanie psu klakow i w koncu padal i spi
,a ja co prasuje se przy wtorku
...cosik mi sie czuje ze mam przechlapane z tym usypianiem , bo czasmi chcialabym go przytulic , pospiewac baje opowiedziec i wyjsc i miec w dupie a ja czekam az on zasnie i dopiero wtedy wychodze z pokoju i moge zajac sie soba ...
anna maria, caffe, efcia, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
ja tez czekam az Hela zasnie i dopiero wychodze ,ale ostatni juz bylo dobrze 5 min i spala ,no ale co zrobic Taki los matkiiwcia77 wrote:ja mam tak co wieczor ...z rzadkimi przypadkami , ze Ivo nie zdazy przylozyc glowy do poduszki a juz spi
...cosik mi sie czuje ze mam przechlapane z tym usypianiem , bo czasmi chcialabym go przytulic , pospiewac baje opowiedziec i wyjsc i miec w dupie a ja czekam az on zasnie i dopiero wtedy wychodze z pokoju i moge zajac sie soba ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 22:58
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość