X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5cdc9b120db0556bmed.jpg

iwcia77, malgos741, Dziobak, Reni, caffe, ania.g, satori, Magdala, efcia, Magda*, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A, pamietacie bobo? Co przyszła na moment w tym samym momencie co ja i Jastra? Tez w ciąży jest.

iwcia77, moremi, efcia lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja bym pochłonęła taką kwadratową rittera - białą z całymi orzechami, albo z ciasteczkami,,,,

Jem :-)

I robie racuchy z jablkami z przepisu moremi.

iwcia77, moremi, efcia lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bosxzz jaka ja jestem na wieczór zglodniała. Brr idę po jabłko i chrupki jakie.

iwcia77, caffe, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    A, pamietacie bobo? Co przyszła na moment w tym samym momencie co ja i Jastra? Tez w ciąży jest.
    no prosze , ale szkoda , ze sie juz wiecej nie pokazala u nas....

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dobra
    Kasuje,bo to z serii czarny humor
    Chodziło ze on też lubił

kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:

czyli wygląda na to, że warto tu przyjść jevnąć focha z przytupem i ciąża gotowa ;)

iwcia77, kapturnica, malgos741, macduska, Magdala, efcia, BISCA, peppapig, Mimbla, krycha.stara lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    to nie pierwszy taki przypadek,wnisek jeden: wejść na foruma, zdać ankietę komisyjną i chwilę potem się zawinąć a na 14dpo II, ze ja na o wcześniej nie wpadłam, no!

kapturnica, sandra80, malgos741, satori, efcia, Mimbla, krycha.stara lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra! ić mi z głowy mojej :D

sandra80 lubi tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba nawet ankiety nie bylo u bobo

iwcia77, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dobra dobra
    Kasuje,bo to z serii czarny humor
    Chodziło ze on też lubił
    kurna nic nie kumam, nie znam dziada oprocz tego, ze napislayscie ze lubil dzieci ale nie wiem do czego bylo nawiazanie ..tzn do jakich postow...no nie wiem ...moze ja juz spie, bo prasowac to nie moge :)

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe czy przyjdzie sie pochwalić :-) juz Was czytałam jak niejaka Alutke pogonilyscie z przytupem.

kapturnica, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry,

@ dzis przyszła. Od tego cyklu koniec zabawy będzie albo nie będzie. Trzeba się zabrać ostro do roboty.

P.S. Kciki za Moremi i Anię G oraz za wszystkie potrzebujące.

kapturnica, iwcia77, macduska, moremi, ania.g, Magdala, efcia, anna maria, Mega, BISCA, peppapig lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia moj tez dzis spi jak najety.Od 15tej z przerwa poltora godzinna na kapiel i zarcie.I to ja go obudzilam .Jutro szczepienie na pneumo to nie bede go kapala wted.
    Iwica zart dotyczyl twojego posta ze lubisz niemowleta ich pucki ..I nawiazala Reni do trynkiewicza...Zatrybilas?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 20:56

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Ciekawe czy przyjdzie sie pochwalić :-) juz Was czytałam jak niejaka Alutke pogonilyscie z przytupem.
    E tam zaraz pogonily..No cos Ty =D

iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    kto? my?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pół wieczoru szukam karty do bankomatu. Rano mąż miał mi ją dać. Widzialam jal leżała na komodzie. Nie używałam jej w ciagu dnia ale nie pamiętałam czy ją wzięłam.

I Waciak po południu mnie pyta o kartę. Przekopałam torebkę, spodnie, kurtkę. Nie ma. WTF?
    Ten się wkurza i mi każe szukać. Żołądek mnie rozbolał z nerwów tym bardziej, że jutro wyjeżdżam i muszę ją ze sobą zabrać.

I teraz mówię w końcu do Waciaka, że rano trzeba kartę zablokować. A ten na to że już dawno znalazł!!!!
    Nic nie mówił bo NIE pytałam!

Chyba go uduszę w nocy!

Sabina, sandra80, pierwiastka, iwcia77, moremi, malgos741, Dziobak, satori, caffe, efcia, Mega, Bozia3, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No więc. Wracając do naszej sprawy.
    Kciałam powiedzieć, że wczoraj Ania_84 obejrzała wyniki mojego chłopa i powiedziała, że nie są złe :O i że wg niej miał/ma jakąś infekcję, bo są podwyższone leukocyty. Tak więc, odczekamy trochę po chorobie i zrobi ponowne badanie chłopaków i posiew. A w najbliższych dniach ma sobie machnąć hormony: progesteron, estradiol, tsh, fsh, lh i może powtórzy psa (literuje pe-es-a nie psa ;) ).

Ja na razie nie denerwuje się wcale moim badaniem, jakoś nie mam czasu o nim mysleć.
    I tu prośba do kreatywnych głów, moja szefowa nim da urlop robi wywiad, czy to wolne aby napewno mi potrzebne. Na cito (czyli na jutro) potrzebuję pomysłów, czemu musze mieć wolne w czwratek czy poniedziałek (termin na 100% zostanie dopiero mi podany).
    Z góry dziękuję <3

ania.g, iwcia77, moremi, malgos741, pierwiastka, macduska, kapturnica, Dziobak, Magdala, satori, caffe, efcia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Pół wieczoru szukam karty do bankomatu. Rano mąż miał mi ją dać. Widzialam jal leżała na komodzie. Nie używałam jej w ciagu dnia ale nie pamiętałam czy ją wzięłam.

I Waciak po południu mnie pyta o kartę. Przekopałam torebkę, spodnie, kurtkę. Nie ma. WTF?
    Ten się wkurza i mi każe szukać. Żołądek mnie rozbolał z nerwów tym bardziej, że jutro wyjeżdżam i muszę ją ze sobą zabrać.

I teraz mówię w końcu do Waciaka, że rano trzeba kartę zablokować. A ten na to że już dawno znalazł!!!!
    Nic nie mówił bo NIE pytałam!

Chyba go uduszę w nocy!
    Brawo Waciak, co za typ.., że on jeszcze chodzi, żeś Ty go jeszcze nie udusiła...

macduska, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Iwcia moj tez dzis spi jak najety.Od 15tej z przerwa poltora godzinna na kapiel i zarcie.I to ja go obudzilam .Jutro szczepienie na pneumo to nie bede go kapala wted.
    Iwica zart dotyczyl twojego posta ze lubisz niemowleta ich pucki ..I nawiazala Reni do trynkiewicza...Zatrybilas?
    o !no! w koncu ktos mi przelozyl to na ludzki jezyk :) dzieki :)

kapturnica, efcia, BISCA lubią tę wiadomość

‹‹ 12267 12268 12269 12270 12271 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ