Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja studiowałem z Barnaba. Imię słabe. Ale on był taki przystojny ,ze na wykładach łaski zdejmowaly majtki przez głowę ;)

BISCA, Mimbla, Dziobak, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77, kapturnica, ania.g, caffe, satori, moremi, efcia, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak nadrabiam po łepkach i widzę że znowu się na zdjęcia nie załapałam, łajjjj!

no nic to choć kciuki i kegle za poczebujące pozaciskam, może się zaliczy jako trening izometryczny ;)

malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śliczne zdjęcia ;)
    Iwka lepiej Alozjowi nie mów ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja studiowałem z Barnaba. Imię słabe. Ale on był taki przystojny ,ze na wykładach łaski zdejmowaly majtki przez głowę ;)

Love.

Mimbla, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dziobak, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wieści jakie?
    Ja choć auto odebrałam od mechanika a Kajtka od tesciowej. Dzieci starsze dzięki bogu samodzielne a w drodze powrotnej chłopa zgarnełam z pracy i już w domu wszyscy. Z Kajtkiem sobie siedzę. Uwielbiam go tulić,karmić i patrzeć jak śpi. Kupiłam mu dzisiaj interaktywną sowe,jest cudna,odgłosy morza, deszczu, bijące serce. Ma też czujnik ruchu. Fajoskie rzeczy teraz som :-)
    Dobrego wieczora dziewczyny <3

ania.g, caffe, iwcia77, Mimbla, Aasiula, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Dziobak, malgos741, Magdala, nick nieaktualny, satori, moremi, efcia, beates, nick nieaktualny, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa, Kajtek śliczny <3

iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Wieści jakie?
    Ja choć auto odebrałam od mechanika a Kajtka od tesciowej. Dzieci starsze dzięki bogu samodzielne a w drodze powrotnej chłopa zgarnełam z pracy i już w domu wszyscy. Z Kajtkiem sobie siedzę. Uwielbiam go tulić,karmić i patrzeć jak śpi. Kupiłam mu dzisiaj interaktywną sowe,jest cudna,odgłosy morza, deszczu, bijące serce. Ma też czujnik ruchu. Fajoskie rzeczy teraz som :-)
    Peppa mialam sie odniesc do Kajtka- piekny i te pultynki ! jak ja kocham te niemowlece pulchne poliki i celulit na pupach :D

efcia lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn
    gdzie jest Bursztyn

zaczynam się niepokoić
    ktoś coś?
    Boziu

iwcia77, malgos741, efcia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Wieści jakie?

a mnie się podoba ta sowa, kto wie, może sobie kupię pod choinkę :

http://www.smyk.com/yoohoo-maskotka-sowa-sniezna,p1109665198,zabawki-gry-dla-dzieci-p

ivf-ivf, Reni, moremi lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde Ivo mi padl o 18:30 :-O czy jest szansa, ze bedzie spal w nocy??? chyba tez sie pojde poloze , bo jak mi o 4 zrobi pobudke i okaze gotowosc do zabawy to sie pochlastam :(

efcia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    a mnie się podoba ta sowa, kto wie, może sobie kupię pod choinkę :

http://www.smyk.com/yoohoo-maskotka-sowa-sniezna,p1109665198,zabawki-gry-dla-dzieci-p
    ale tam jest napisane że to zabawka dla dziecka 12-24 mce.... Czy ty... nie jesteś trochę za duża? :P

ivf-ivf, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, efcia, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ale tam jest napisane że to zabawka dla dziecka 12-24 mce.... Czy ty... nie jesteś trochę za duża? :P

No przecież kupi sobie na zaś... Teraz sie sama pobawi, a potem dziecku swemu odda :-)

iwcia77, malgos741, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest tyle fajnych gratów dla niemowląt... Ja niemowląt nie posiadam obecnie, ale zakupy już bym mogła robić :-)

iwcia77, ania.g, Mimbla lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    O.o Trynkiewicz też
    ????????????

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ????????????

Trynkiewicz to ten pedofil z gatunku bestii...

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Trynkiewicz to ten pedofil z gatunku bestii...

To taki żart. :-) Chyba.

ivf-ivf, Dziobak, Reni lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    To taki żart. :-) Chyba.

Ja kumam, ale Iwcia pytała :-)

iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Ja kumam, ale Iwcia pytała :-)
    no i nadal nie kumam :-O...hm

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Reni to jest niemożliwa swoją drogą :-)

Reni lubi tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor.

Nic nie moglam dzis z Wami posiedziec. Szef mi zachorowal i siedzial nad glowa zamiast na Floryde leciec jak bylo w planach. Zupe mu kup, pogadaj, ech zero luzu.

A Krystyna nasza odstraszyla dziewczyne Gustawe, ktora ma problem ze zdrowiem. Cos by sie uradzilo, u nas rozne przypadki sie diagnozuje przeciez.
    Gusia, jak czytasz odezwij sie :-)

Ide poczytac.

iwcia77, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
‹‹ 12266 12267 12268 12269 12270 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ