35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa studiowałem z Barnaba. Imię słabe. Ale on był taki przystojny ,ze na wykładach łaski zdejmowaly majtki przez głowę
BISCA, Mimbla, Dziobak, macduska, Aasiula, iwcia77, kapturnica, ania.g, caffe, satori, moremi, efcia, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
tak nadrabiam po łepkach i widzę że znowu się na zdjęcia nie załapałam, łajjjj!
no nic to choć kciuki i kegle za poczebujące pozaciskam, może się zaliczy jako trening izometrycznymalgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
śliczne zdjęcia
Iwka lepiej Alozjowi nie mówiwcia77 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWieści jakie?
Ja choć auto odebrałam od mechanika a Kajtka od tesciowej. Dzieci starsze dzięki bogu samodzielne a w drodze powrotnej chłopa zgarnełam z pracy i już w domu wszyscy. Z Kajtkiem sobie siedzę. Uwielbiam go tulić,karmić i patrzeć jak śpi. Kupiłam mu dzisiaj interaktywną sowe,jest cudna,odgłosy morza, deszczu, bijące serce. Ma też czujnik ruchu. Fajoskie rzeczy teraz som
Dobrego wieczora dziewczynyania.g, caffe, iwcia77, Mimbla, Aasiula, macduska, ComeToMeBaby, Dziobak, malgos741, Magdala, Sabina, satori, moremi, efcia, beates, Magda*, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Wieści jakie?
Ja choć auto odebrałam od mechanika a Kajtka od tesciowej. Dzieci starsze dzięki bogu samodzielne a w drodze powrotnej chłopa zgarnełam z pracy i już w domu wszyscy. Z Kajtkiem sobie siedzę. Uwielbiam go tulić,karmić i patrzeć jak śpi. Kupiłam mu dzisiaj interaktywną sowe,jest cudna,odgłosy morza, deszczu, bijące serce. Ma też czujnik ruchu. Fajoskie rzeczy teraz som
Dobrego wieczora dziewczynyefcia lubi tę wiadomość
-
peppapig wrote:Wieści jakie?
Dobrego wieczora dziewczyny
a mnie się podoba ta sowa, kto wie, może sobie kupię pod choinkę :
http://www.smyk.com/yoohoo-maskotka-sowa-sniezna,p1109665198,zabawki-gry-dla-dzieci-p
ivf-ivf, Reni, moremi lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:a mnie się podoba ta sowa, kto wie, może sobie kupię pod choinkę :
http://www.smyk.com/yoohoo-maskotka-sowa-sniezna,p1109665198,zabawki-gry-dla-dzieci-pivf-ivf, iwcia77, peppapig, Sabina, moremi, efcia, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ale tam jest napisane że to zabawka dla dziecka 12-24 mce.... Czy ty... nie jesteś trochę za duża?
No przecież kupi sobie na zaś... Teraz sie sama pobawi, a potem dziecku swemu oddaiwcia77, malgos741, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczor.
Nic nie moglam dzis z Wami posiedziec. Szef mi zachorowal i siedzial nad glowa zamiast na Floryde leciec jak bylo w planach. Zupe mu kup, pogadaj, ech zero luzu.
A Krystyna nasza odstraszyla dziewczyne Gustawe, ktora ma problem ze zdrowiem. Cos by sie uradzilo, u nas rozne przypadki sie diagnozuje przeciez.
Gusia, jak czytasz odezwij sie
Ide poczytac.iwcia77, macduska, efcia, Magda*, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.