X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    No.
    Proponuje chlopakom bodziaki albo koszulki na zlot zrobic. Adam namber łan, Adam namber tu i tak dalej.
    To samo z Kajtkami i Iwami.

Bo ja dzis pod prysznicem ( nie pytajcie mnie dlaczego ) myslalam o zlocie czarownic. Moze to juz czas cos zabukowac? Jakis pensjonacik albo inne cos przyjemnego? Mialo byc nad morzem, tak? Chetne sa? Ja tak! :)

Ja tez, ale wpierw musze urodzic i nad morzem to lepiej jak ciepełko, bo teraz to fuj!

Dziobak, Aasiula, Magda*, BISCA lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    i serce mi zabiło gwałtowniej :)
    bosze ozywilam komete! : )

kometa- fakt faceci sa zadaniowi ..i czekaja na konkrety i dzialaja a Twoj to juz wybitnie ( skrzywienie zawodowe :D). przesylam tulasy i slowa otuchy choc to banalne...wiem ze ci minie

ja dzis jakis marazm...siedze w pidzamie caly dzien...glowa mnie boli, nie przechodzi po tabsach...zjadlam cala tabliczke gorzkiej czekolady z calymi orzechami na pocieszenie - mniam :)

Elf- bardzo sie ciesze ze Iwo zdrowy i sie dobrze rozwija..ty to musisz miec twarda dupe ...

ComeToMeBaby, dorbie, Aasiula, BISCA, malgos741, efcia lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz do mnie dotarło ze Antoś odpada. Nie nazwę dziecka imieniem Macierewicza :D

moremi, Mimbla, dorbie, ComeToMeBaby, iwcia77, anna maria, Sabina, kapturnica, Magda*, ania.g, malgos741, efcia, caffe, Reni, sandra80, Simba lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Mój mąż ma tylko jeden pomysł na męskie imię. Hubert. I koniec kropka.
    Ładne :)
    Ładne. Znam samych fajnych Hubertów

iwcia77, Sabina, Aasiula, Magda*, ania.g, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    adrian, jacek , olaf, borys, bartosz, igor...kurde no myslcie :)
    Nikogo nie obrażając- mi sie nie podobaja te imiona np dla mojego syna

iwcia77 lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    bosze ozywilam komete! : )

kometa- fakt faceci sa zadaniowi ..i czekaja na konkrety i dzialaja a Twoj to juz wybitnie ( skrzywienie zawodowe :D). przesylam tulasy i slowa otuchy choc to banalne...wiem ze ci minie

nooo- bo jedno z tych imion to TO właśnie <3
    i zgadza się- typowo zadaniowy. no grunt to zdawać sobie z tego sprawę.

a co do głowy- próbowałaś wietrzyć? yyy....dotlenić? spacer? inhalacje? wziewy? coś? :P na twoim miejscu tez bym pochłonęła czekoladę. najchętniej taką z orzechami laskowymi w całości. o... tak się rozmarzyłam własnie.

iwcia77, BISCA, malgos741 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:

a co do głowy- próbowałaś wietrzyć? yyy....dotlenić? spacer? inhalacje? wziewy? coś? :P na twoim miejscu tez bym pochłonęła czekoladę. najchętniej taką z orzechami laskowymi w całości. o... tak się rozmarzyłam własnie.
    ja bym pochłonęła taką kwadratową rittera - białą z całymi orzechami, albo z ciasteczkami,,,,

iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:

no powinnam sie wlasnie przewietrzyc ...ale mam tlusty leb..chyba czapke sobie zaloze dla niepoznaki..chociaz ciemno juz jest , wiec moze pojde bez :)

pozniej sie kapnelam o co chodzi z tym imieniem - i to TO to jest moj number one - tylko Alojz sie nie zgodzil :( faken

a poza tym to bardzo podoba mi sie Tomek I Krzysiek - te uwielbiam a ze mialalm eksow dlatego Alojz sie nie zgodzil :)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja bym pochłonęła taką kwadratową rittera - białą z całymi orzechami, albo z ciasteczkami,,,,
    biale ponoc sa niezdrowe :-O

ComeToMeBaby, Magda*, efcia lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tymi imionami to zawsze jest problem - i ile głów tyle pomysłów - może to i dobrze..:)
    Ponieważ starsze dziecko ma na imię Michał - dosyć popularnie i normalnie - nigdy nie było żadnych emocji "z zewnątrz" związanych z tym imieniem. Kajtek natomiast już budzi takowe - i w sumie to lubię to obserwować. Na pytanie - jak ma imię - po usłyszeniu odpowiedzi - część osób odpowiada jednostajnym ciągiem - "o ciekawie" - i już wiem, że się nie podoba :). Inni reagują - że "ładne i ciekawe takie" i widzę szczerą aprobatę..:)
    Pewnie podobnie jest z Hubertami, Antośkami, Jackami, Ivami i innymi ....:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 17:12

ivf-ivf, iwcia77, ComeToMeBaby, efcia, caffe, moremi, satori, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    o nie... biała czekolada to oksymoron. to ZUO!!!

Bozia3, iwcia77, macduska, Aasiula, Dziobak, moremi lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    biale ponoc sa niezdrowe :-O
    no tak...bo to nie prawdziwa czekolada...ale co poradzę - nic nie poradzę - że mój organizm pragnie toksyn....;)
    na razie się trzymam i dietuje - dziś minęło 3 tygodnie - ja chodzę najedzona - ubyło 3 kg - tempo ślimacze - ale podobno tak najzdrowiej....:)

ivf-ivf, macduska, Dziobak, efcia, Magdala, satori, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobra to idę coś zjeść.

Bozia3, iwcia77, Mimbla, Aasiula lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    tak nie ma! ja 8 lat temu ime wybralam dla adasia, a i tak jest 2..
    liczy sie pojawienie na swiecie.. Jak chcesz miec 3, to przekonaj Natke, ze Antos jest slicznie..
    Wszystko mi jedno. Może być 10ty

Sorry hormony mi buzuja i faceci mnie wkurzaja i mam zły humor

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 17:17

iwcia77, Mimbla, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    z tymi imionami to zawsze jest problem - i ile głów tyle pomysłów - może to i dobrze..:)
    Ponieważ starsze dziecko ma na imię Michał - dosyć popularnie i normalnie - nigdy nie było żadnych emocji "z zewnątrz" związanych z tym imieniem. kajtek natomiast już budzi takowe - i w sumie to lubię to obserwować. na pytanie - jak ma imię - po usłyszeniu odpowiedzi - część osób odpowiada jednostajnym ciągiem - "o ciekawie" - i już wiem, że się nie podoba :). Inni reagują - że ładnie i ciekawe takie i widzę szczerą aprobatę..:)
    Pewnie podobnie jest z Hubertami, Antośkami, Jackami, Ivami i innymi ....:)
    prawda- jak mnie sie pytaja to potem jest konsternacja a potem - "o bardzo niestandardowo!" - czyli raczej sie niepodoba , ciekawe jak Ivo pojdzie do przedszkola i co na to dzieci.

Bozia3, Magda*, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    prawda- jak mnie sie pytaja to potem jest konsternacja a potem - "o bardzo niestandardowo!" - czyli raczej sie niepodoba , ciekawe jak Ivo pojdzie do przedszkola i co na to dzieci.
    Ivo jest już dośc popularne, przynajmniej u nas

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Ivo jest już dośc popularne, przynajmniej u nas
    we wloszech niestety nie...

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie trochę denerwuje ocenianie wyborów innych osób :-) jednemu się podoba Nikola albo inna Barbie, a ktoś inny woli Rocha lub Janine :-) i tyle. W sumie mnie opinia osób mi obcych lata koło odwloku:-)

iwcia77, Bozia3, Natka_79, moremi lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, namowilas mnie na białego rittera :-)

iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no tak...bo to nie prawdziwa czekolada...ale co poradzę - nic nie poradzę - że mój organizm pragnie toksyn....;)
    na razie się trzymam i dietuje - dziś minęło 3 tygodnie - ja chodzę najedzona - ubyło 3 kg - tempo ślimacze - ale podobno tak najzdrowiej....:)
    Najlepsze tempo :)
    1kg tygodniowo , tak trzymaj !!! :)

Bozia3, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 12264 12265 12266 12267 12268 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ