35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:No.
Proponuje chlopakom bodziaki albo koszulki na zlot zrobic. Adam namber łan, Adam namber tu i tak dalej.
To samo z Kajtkami i Iwami.
Bo ja dzis pod prysznicem ( nie pytajcie mnie dlaczego ) myslalam o zlocie czarownic. Moze to juz czas cos zabukowac? Jakis pensjonacik albo inne cos przyjemnego? Mialo byc nad morzem, tak? Chetne sa? Ja tak!
Ja tez, ale wpierw musze urodzic i nad morzem to lepiej jak ciepełko, bo teraz to fuj!
Dziobak, Aasiula, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość
-
bosze ozywilam komete! : )ComeToMeBaby wrote:i serce mi zabiło gwałtowniej

kometa- fakt faceci sa zadaniowi ..i czekaja na konkrety i dzialaja a Twoj to juz wybitnie ( skrzywienie zawodowe
). przesylam tulasy i slowa otuchy choc to banalne...wiem ze ci minie
ja dzis jakis marazm...siedze w pidzamie caly dzien...glowa mnie boli, nie przechodzi po tabsach...zjadlam cala tabliczke gorzkiej czekolady z calymi orzechami na pocieszenie - mniam
Elf- bardzo sie ciesze ze Iwo zdrowy i sie dobrze rozwija..ty to musisz miec twarda dupe ...
ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Aasiula, BISCA, malgos741, efcia lubią tę wiadomość
-
Teraz do mnie dotarło ze Antoś odpada. Nie nazwę dziecka imieniem Macierewicza

moremi, Mimbla, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, iwcia77, anna maria, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, ania.g, malgos741, efcia, caffe, Reni, sandra80, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:bosze ozywilam komete! : )
kometa- fakt faceci sa zadaniowi ..i czekaja na konkrety i dzialaja a Twoj to juz wybitnie ( skrzywienie zawodowe
). przesylam tulasy i slowa otuchy choc to banalne...wiem ze ci minie
nooo- bo jedno z tych imion to TO właśnie
i zgadza się- typowo zadaniowy. no grunt to zdawać sobie z tego sprawę.
a co do głowy- próbowałaś wietrzyć? yyy....dotlenić? spacer? inhalacje? wziewy? coś?
na twoim miejscu tez bym pochłonęła czekoladę. najchętniej taką z orzechami laskowymi w całości. o... tak się rozmarzyłam własnie.
iwcia77, BISCA, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ja bym pochłonęła taką kwadratową rittera - białą z całymi orzechami, albo z ciasteczkami,,,,ComeToMeBaby wrote:nooo- bo jedno z tych imion to TO właśnie

a co do głowy- próbowałaś wietrzyć? yyy....dotlenić? spacer? inhalacje? wziewy? coś?
na twoim miejscu tez bym pochłonęła czekoladę. najchętniej taką z orzechami laskowymi w całości. o... tak się rozmarzyłam własnie.
iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
no powinnam sie wlasnie przewietrzyc ...ale mam tlusty leb..chyba czapke sobie zaloze dla niepoznaki..chociaz ciemno juz jest , wiec moze pojde bezComeToMeBaby wrote:nooo- bo jedno z tych imion to TO właśnie

pozniej sie kapnelam o co chodzi z tym imieniem - i to TO to jest moj number one - tylko Alojz sie nie zgodzil
faken
a poza tym to bardzo podoba mi sie Tomek I Krzysiek - te uwielbiam a ze mialalm eksow dlatego Alojz sie nie zgodzil
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
z tymi imionami to zawsze jest problem - i ile głów tyle pomysłów - może to i dobrze..

Ponieważ starsze dziecko ma na imię Michał - dosyć popularnie i normalnie - nigdy nie było żadnych emocji "z zewnątrz" związanych z tym imieniem. Kajtek natomiast już budzi takowe - i w sumie to lubię to obserwować. Na pytanie - jak ma imię - po usłyszeniu odpowiedzi - część osób odpowiada jednostajnym ciągiem - "o ciekawie" - i już wiem, że się nie podoba
. Inni reagują - że "ładne i ciekawe takie" i widzę szczerą aprobatę..
Pewnie podobnie jest z Hubertami, Antośkami, Jackami, Ivami i innymi ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 17:12
ivf-ivf, iwcia77, ComeToMeBaby, efcia, caffe, moremi, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
o nie... biała czekolada to oksymoron. to ZUO!!!Bozia3 wrote:ja bym pochłonęła taką kwadratową rittera - białą z całymi orzechami, albo z ciasteczkami,,,,
Bozia3, iwcia77, nick nieaktualny, Aasiula, Dziobak, moremi lubią tę wiadomość
-
no tak...bo to nie prawdziwa czekolada...ale co poradzę - nic nie poradzę - że mój organizm pragnie toksyn....iwcia77 wrote:biale ponoc sa niezdrowe

na razie się trzymam i dietuje - dziś minęło 3 tygodnie - ja chodzę najedzona - ubyło 3 kg - tempo ślimacze - ale podobno tak najzdrowiej....
ivf-ivf, nick nieaktualny, Dziobak, efcia, Magdala, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWszystko mi jedno. Może być 10typaszczakin wrote:tak nie ma! ja 8 lat temu ime wybralam dla adasia, a i tak jest 2..
liczy sie pojawienie na swiecie.. Jak chcesz miec 3, to przekonaj Natke, ze Antos jest slicznie..
Sorry hormony mi buzuja i faceci mnie wkurzaja i mam zły humorWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 17:17
iwcia77, Mimbla, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
prawda- jak mnie sie pytaja to potem jest konsternacja a potem - "o bardzo niestandardowo!" - czyli raczej sie niepodoba , ciekawe jak Ivo pojdzie do przedszkola i co na to dzieci.Bozia3 wrote:z tymi imionami to zawsze jest problem - i ile głów tyle pomysłów - może to i dobrze..

Ponieważ starsze dziecko ma na imię Michał - dosyć popularnie i normalnie - nigdy nie było żadnych emocji "z zewnątrz" związanych z tym imieniem. kajtek natomiast już budzi takowe - i w sumie to lubię to obserwować. na pytanie - jak ma imię - po usłyszeniu odpowiedzi - część osób odpowiada jednostajnym ciągiem - "o ciekawie" - i już wiem, że się nie podoba
. Inni reagują - że ładnie i ciekawe takie i widzę szczerą aprobatę..
Pewnie podobnie jest z Hubertami, Antośkami, Jackami, Ivami i innymi ....
Bozia3, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIvo jest już dośc popularne, przynajmniej u nasiwcia77 wrote:prawda- jak mnie sie pytaja to potem jest konsternacja a potem - "o bardzo niestandardowo!" - czyli raczej sie niepodoba , ciekawe jak Ivo pojdzie do przedszkola i co na to dzieci.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
A mnie trochę denerwuje ocenianie wyborów innych osób
jednemu się podoba Nikola albo inna Barbie, a ktoś inny woli Rocha lub Janine
i tyle. W sumie mnie opinia osób mi obcych lata koło odwloku:-)
iwcia77, Bozia3, Natka_79, moremi lubią tę wiadomość
-
Najlepsze tempoBozia3 wrote:no tak...bo to nie prawdziwa czekolada...ale co poradzę - nic nie poradzę - że mój organizm pragnie toksyn....

na razie się trzymam i dietuje - dziś minęło 3 tygodnie - ja chodzę najedzona - ubyło 3 kg - tempo ślimacze - ale podobno tak najzdrowiej....

1kg tygodniowo , tak trzymaj !!!
Bozia3, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość