35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:No.
Proponuje chlopakom bodziaki albo koszulki na zlot zrobic. Adam namber łan, Adam namber tu i tak dalej.
To samo z Kajtkami i Iwami.
Bo ja dzis pod prysznicem ( nie pytajcie mnie dlaczego ) myslalam o zlocie czarownic. Moze to juz czas cos zabukowac? Jakis pensjonacik albo inne cos przyjemnego? Mialo byc nad morzem, tak? Chetne sa? Ja tak!
Ja tez, ale wpierw musze urodzic i nad morzem to lepiej jak ciepełko, bo teraz to fuj!Dziobak, Aasiula, Magda*, BISCA lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:i serce mi zabiło gwałtowniej
kometa- fakt faceci sa zadaniowi ..i czekaja na konkrety i dzialaja a Twoj to juz wybitnie ( skrzywienie zawodowe). przesylam tulasy i slowa otuchy choc to banalne...wiem ze ci minie
ja dzis jakis marazm...siedze w pidzamie caly dzien...glowa mnie boli, nie przechodzi po tabsach...zjadlam cala tabliczke gorzkiej czekolady z calymi orzechami na pocieszenie - mniam
Elf- bardzo sie ciesze ze Iwo zdrowy i sie dobrze rozwija..ty to musisz miec twarda dupe ...
ComeToMeBaby, dorbie, Aasiula, BISCA, malgos741, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:bosze ozywilam komete! : )
kometa- fakt faceci sa zadaniowi ..i czekaja na konkrety i dzialaja a Twoj to juz wybitnie ( skrzywienie zawodowe). przesylam tulasy i slowa otuchy choc to banalne...wiem ze ci minie
nooo- bo jedno z tych imion to TO właśnie
i zgadza się- typowo zadaniowy. no grunt to zdawać sobie z tego sprawę.
a co do głowy- próbowałaś wietrzyć? yyy....dotlenić? spacer? inhalacje? wziewy? coś?na twoim miejscu tez bym pochłonęła czekoladę. najchętniej taką z orzechami laskowymi w całości. o... tak się rozmarzyłam własnie.
iwcia77, BISCA, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:nooo- bo jedno z tych imion to TO właśnie
a co do głowy- próbowałaś wietrzyć? yyy....dotlenić? spacer? inhalacje? wziewy? coś?na twoim miejscu tez bym pochłonęła czekoladę. najchętniej taką z orzechami laskowymi w całości. o... tak się rozmarzyłam własnie.
iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:nooo- bo jedno z tych imion to TO właśnie
pozniej sie kapnelam o co chodzi z tym imieniem - i to TO to jest moj number one - tylko Alojz sie nie zgodzilfaken
a poza tym to bardzo podoba mi sie Tomek I Krzysiek - te uwielbiam a ze mialalm eksow dlatego Alojz sie nie zgodzilComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
z tymi imionami to zawsze jest problem - i ile głów tyle pomysłów - może to i dobrze..
Ponieważ starsze dziecko ma na imię Michał - dosyć popularnie i normalnie - nigdy nie było żadnych emocji "z zewnątrz" związanych z tym imieniem. Kajtek natomiast już budzi takowe - i w sumie to lubię to obserwować. Na pytanie - jak ma imię - po usłyszeniu odpowiedzi - część osób odpowiada jednostajnym ciągiem - "o ciekawie" - i już wiem, że się nie podoba. Inni reagują - że "ładne i ciekawe takie" i widzę szczerą aprobatę..
Pewnie podobnie jest z Hubertami, Antośkami, Jackami, Ivami i innymi ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 17:12
ivf-ivf, iwcia77, ComeToMeBaby, efcia, caffe, moremi, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja bym pochłonęła taką kwadratową rittera - białą z całymi orzechami, albo z ciasteczkami,,,,
Bozia3, iwcia77, macduska, Aasiula, Dziobak, moremi lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:biale ponoc sa niezdrowe
na razie się trzymam i dietuje - dziś minęło 3 tygodnie - ja chodzę najedzona - ubyło 3 kg - tempo ślimacze - ale podobno tak najzdrowiej....ivf-ivf, macduska, Dziobak, efcia, Magdala, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:tak nie ma! ja 8 lat temu ime wybralam dla adasia, a i tak jest 2..
liczy sie pojawienie na swiecie.. Jak chcesz miec 3, to przekonaj Natke, ze Antos jest slicznie..
Sorry hormony mi buzuja i faceci mnie wkurzaja i mam zły humorWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 17:17
iwcia77, Mimbla, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:z tymi imionami to zawsze jest problem - i ile głów tyle pomysłów - może to i dobrze..
Ponieważ starsze dziecko ma na imię Michał - dosyć popularnie i normalnie - nigdy nie było żadnych emocji "z zewnątrz" związanych z tym imieniem. kajtek natomiast już budzi takowe - i w sumie to lubię to obserwować. na pytanie - jak ma imię - po usłyszeniu odpowiedzi - część osób odpowiada jednostajnym ciągiem - "o ciekawie" - i już wiem, że się nie podoba. Inni reagują - że ładnie i ciekawe takie i widzę szczerą aprobatę..
Pewnie podobnie jest z Hubertami, Antośkami, Jackami, Ivami i innymi ....Bozia3, Magda*, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:prawda- jak mnie sie pytaja to potem jest konsternacja a potem - "o bardzo niestandardowo!" - czyli raczej sie niepodoba , ciekawe jak Ivo pojdzie do przedszkola i co na to dzieci.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
A mnie trochę denerwuje ocenianie wyborów innych osób
jednemu się podoba Nikola albo inna Barbie, a ktoś inny woli Rocha lub Janine
i tyle. W sumie mnie opinia osób mi obcych lata koło odwloku:-)
iwcia77, Bozia3, Natka_79, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no tak...bo to nie prawdziwa czekolada...ale co poradzę - nic nie poradzę - że mój organizm pragnie toksyn....
na razie się trzymam i dietuje - dziś minęło 3 tygodnie - ja chodzę najedzona - ubyło 3 kg - tempo ślimacze - ale podobno tak najzdrowiej....
1kg tygodniowo , tak trzymaj !!!Bozia3, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość