X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z jeszcze innej mańki... właśnie obejrzałam najsmutniejszy chyba jaki widziałam, 5-minutowy film o tym jak człowiek człowiekowi może piekło zgotować. w takim to domu starości, gdzie raczej opieki i troski się oczekuje. We włoskim Sanremo. Materiał z 2012 roku. Smutne.

macduska, Mimbla lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Najlepsze tempo :)
    1kg tygodniowo , tak trzymaj !!! :)
    no staram się - jeszcze 10 kg i będę w pełni zadowolona :)

Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby, efcia, Dziobak, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    No.
    Proponuje chlopakom bodziaki albo koszulki na zlot zrobic. Adam namber łan, Adam namber tu i tak dalej.
    To samo z Kajtkami i Iwami.

Bo ja dzis pod prysznicem ( nie pytajcie mnie dlaczego ) myslalam o zlocie czarownic. Moze to juz czas cos zabukowac? Jakis pensjonacik albo inne cos przyjemnego? Mialo byc nad morzem, tak? Chetne sa? Ja tak! :)
    Ja , ja , ja chetna na zlot zawsze !!!

iwcia77, Magda*, Dziobak, malgos741 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no staram się - jeszcze 10 kg i będę w pełni zadowolona :)
    Dasz rade :)

Bozia3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Jak bedzie Adam to moze miec nr 4 :) mnie to nie przeszkadza ;)

Iwcia, Igor mi sie widzi, gdzieś tam patrzę na Miłosza, ale ze zdrobnieniem kłopot. Najgorsze jest to ze dla mnie to jest Szymon Piotr i cieżko mi przyswoić inne imie. Cos w końcu wybierzemy
    Milosz ladnie brzmi,i znaczenie ladne,znlam kiedys jednego,Milek na niego wolali,a jak mlutki to Miloszek:-)

iwcia77, ivf-ivf lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    prawda- jak mnie sie pytaja to potem jest konsternacja a potem - "o bardzo niestandardowo!" - czyli raczej sie niepodoba , ciekawe jak Ivo pojdzie do przedszkola i co na to dzieci.

Iwcia mi imię Ivo baaaaaaardzo sie podoba, pozwolisz, ze jakby co, to skopiuje :-)

Bozia3, iwcia77, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Milosz ladnie brzmi,i znaczenie ladne,znlam kiedys jednego,Milek na niego wolali,a jak mlutki to Miloszek:-)

Miłosiek też mogłoby być...albo Milutek.

A powiem Wam, odnośnie filmów, dyskusji o tolerancji etc. życiu w społeczności i eliminowaniu tzw "patologii" które to wałkowałyście w sobotę po wydarzeniach z Paryża (uczucia podzielam i rozumiem, żeby nie było wątpliwości) - oglądałam wczoraj z mężem m.in. film "Polowanie" Thomasa Vinterberga. Rewelacja.... Bardzo, bardzo polecam.
    Rzecz nakręcona bodaj w Norwegii.

Występują w tym filmie jelenie, a w sumie może łosie - tak mi sie jakoś skojarzyło....apropos Miłośka.

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Iwcia mi imię Ivo baaaaaaardzo sie podoba, pozwolisz, ze jakby co, to skopiuje :-)
    jasne - ja nie jestem zazdroosna a i nie mam praw do wylacznosci , takze zycze ci synka i nazwij go Ivo. bedzie 3 forumowy :D- moze uda nam sie pobic Adasiow :D ;D

Natka_79, Bozia3, Dziobak, efcia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ja , ja , ja chetna na zlot zawsze !!!
    ja tez bardzo chetna tylko u mnie gorzej z logistyka :)

BISCA, Aasiula lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bo imie to zawsze trudny wybór, w końcu nazywa sie kogoś na całe zycie :) mnie Brajany i Dzesiki troche szokują, mam wrażenie ze ktos krzywdzi takie dzieci. Moja kuzynka dała corce na imie Nicola, to było z 15 lat temu i pamietam jak moja ś.p. Babcia sie męczyła zeby zapamietać imie prawniczki.. Kojarzyła je z coca-cola....

Ach, u nas to jeszcze jest kłopot bo w rodzinie jest sporo chłopców. Nawet kuzyn G to Adam, w sumie najfajniejsze imiona zajęte.:)
    Trudno wszystkim dogodzić :) a trzeba jakoś dziecko nazwać :) kiedyś była pewna ze będę miała Piotra i Martę, a jest Jaś i drugi syn :) Piotr mi juz nie pasuje ;)

Swoja droga to dziadkowie nie komentują wyboru imienia. Moi to nawet nie dzwonią ;) wczoraj myślałam ze teściowa tez sie trzyma i wykrakałam, od razu telefon p.t. Jak sie czuje, dzis juz 2 razy dzwoniła....jeszcze będę żałować ze nie skłamalam z terminem, trzeba było podać poźniejszy ;) tak jak z J i wszystkim powiedziałam jak juz J był na świecie :)

iwcia77, Bozia3, ComeToMeBaby, Dziobak, Sabina, ania.g, BISCA, malgos741, Aasiula, caffe, peppapig, efcia lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    jasne - ja nie jestem zazdroosna a i nie mam praw do wylacznosci , takze zycze ci synka i nazwij go Ivo. bedzie 3 forumowy :D- moze uda nam sie pobic Adasiow :D ;D
    Iwo tez mi sie podoba i jest krótkie i pasuje do nazwiska ;) Kajetan zreszta tez mi sie podoba :)

Bozia3, iwcia77, BISCA, peppapig lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj Alojz to sie obruszyl jak sie dowiedzial , ze wy z ovu pierwsze dowiedzialayscie, ze mi wody odeszly a dopiero potem go obudzilam :) ;D..strach pomyslec jakby sie obrazil jakby wiedzial ze zdjecie pozytywnego testu znalazlo sie na forum godzine przed poinformowaniem przyszlego tatusia :-O ;D

ComeToMeBaby, Natka_79, Dziobak, Sabina, BISCA, malgos741, Aasiula, peppapig, caffe, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Iwo tez mi sie podoba i jest krótkie i pasuje do nazwiska ;) Kajetan zreszta tez mi sie podoba :)
    no to na co czekasz??? daj mu Iwo ! :D

peppapig, caffe lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    No.
    Proponuje chlopakom bodziaki albo koszulki na zlot zrobic. Adam namber łan, Adam namber tu i tak dalej.
    To samo z Kajtkami i Iwami.

Bo ja dzis pod prysznicem ( nie pytajcie mnie dlaczego ) myslalam o zlocie czarownic. Moze to juz czas cos zabukowac? Jakis pensjonacik albo inne cos przyjemnego? Mialo byc nad morzem, tak? Chetne sa? Ja tak! :)

Sa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no to na co czekasz??? daj mu Iwo ! :D
    Zaraz wpisze na tablice z propozycjami :)

iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Zaraz wpisze na tablice z propozycjami :)
    no!

• BISCA Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja bym pochłonęła taką kwadratową rittera - białą z całymi orzechami, albo z ciasteczkami,,,,
    I
    No dobra, przekonalysciermnie. Ide na bagietke z Nutella O.o

ania.g, malgos741, iwcia77, Aasiula, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chciałam dla chłopca Edmund lub Wawrzyniec, dla dziewczynki Lukrecja albo Aurelia
    bry wieczornie :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie imię przede wszystkim musi pasować do nazwiska. Np. Anastazja Kowalska, Kwasigroch Vanessa czy Moczygęba Jessica jakoś mi nie gra.
    Kiedyś spotkałam Apoloniusza ale nie pamiętam nazwiska.

iwcia77, kapturnica, Reni, Sabina, moremi, efcia, Simba, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na zlot ja chcę!!! tylko miotłe musze z serwisu odebrać :D

BISCA, Mimbla, Dziobak, malgos741, Aasiula, iwcia77, moremi, efcia, beates lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
‹‹ 12265 12266 12267 12268 12269 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ