35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:ja mowie, zeby se dali troche czasu z opanowaniem emocji.. bron buku nie kaze czekac z podjeciem krokow.
mowie tylko, ze te kroki zajma chwile, to i w glowie sie w tym czasie cos ulozy..
a z tymi emocjami to raczej chyba ja tak mam. bo ja się zajmuje tematem. m jest w tym w ogóle nieobecny. on czeka tylko chyba na rozkazy- idź, załatw, zbadaj, weź urlop, jedziemy. facet ma inną konstrukcję. on się nie emocjonuje. i to mnie dzisiaj też dobija. i jeszcze w dodatku go nie ma bo znów na kursie a ja jestem po @. myślicie że PMS może tyle trwać?...krycha.stara, kapturnica, iwcia77, moremi, BISCA, malgos741, sandra80, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:no własnie taka przytłoczona jestem. aż się dziecka odechciewa.
boszzz... jak ja to mogłam powiedzieć. ale tak mam od dłuższego czasu. może lepiej byłoby powiedzieć, że zniechęcona jestem. że wiary w powodzenie misji mi brak. no- to chyba właśnie to. mam nadzieję, ze to chwilowe, ale ta chwila ciągnie się niebezpiecznie długo. tyle że dziś to uzewnętrzniłam.
uzewnetrzniaj, komu jak nie nam?
Mysle, ze jednak tam, pod ta upadla wiara, lezy jeszcze calkiem dobra nadzieja. I ona sie z tego kurzu wyloni.. Zobaczysz..
bylam tamkrycha.stara, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, moremi, BISCA, sandra80, Mega lubią tę wiadomość
-
Mój gin ma dwoje dzieci, ze swoją żoną - córką szefa kliniki.
Dzieci się nazywają:
1. Antoni
2. Zofia
Jak dla mnie jedno i drugie okropne.Bozia3, iwcia77, moremi, Sabina, sandra80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:no tak, tak- wiem, że nie od razu Kraków (!) zbudowali.
a z tymi emocjami to raczej chyba ja tak mam. bo ja się zajmuje tematem. m jest w tym w ogóle nieobecny. on czeka tylko chyba na rozkazy- idź, załatw, zbadaj, weź urlop, jedziemy. facet ma inną konstrukcję. on się nie emocjonuje. i to mnie dzisiaj też dobija. i jeszcze w dodatku go nie ma bo znów na kursie a ja jestem po @. myślicie że PMS może tyle trwać?...
A może on nie ma ciśnienia na dziecko -
Boszzz Elf poplakalam sie.........Nawet nie wiesz jak bardzo sie ciesze ,że bracia bliźniaki(forumowe) daja sobie swietnie rade i sa zdrowi.Nie ma chba nic wazniejszego niz wlasnie to ,ze rozwijaja sie prawidlowo.To żem rzekła ocierajac spocone oczy pielucha....
Tetra nie zuzytym pampkiem
Elf oć Cie przytule siostro do przepelnionej piersi.U mnie mlody od 3dni zmiana stylu zywienia.W nocy potrafil spac od 22do 3.30 bez paszy.A i w dzien rzadziej chce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 15:50
ivf-ivf, Natka_79, iwcia77, BISCA, efcia, malgos741, sandra80, Mega lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Mój gin ma dwoje dzieci, ze swoją żoną - córką szefa kliniki.
Dzieci się nazywają:
1. Antoni
2. Zofia
Jak dla mnie jedno i drugie okropne.
Na szczescie to nie Twoje zmartwieniew sensie, że okropne są
krycha.stara, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja Wam pokażę fotkę. Nadałam jej tytuł "Komitet powitalny".
http://iv.pl/images/29597906908013224033_thumb.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 15:51
kapturnica, ivf-ivf, Magda*, dorbie, Dziobak, Mimbla, paszczakin, Natka_79, iwcia77, moremi, Niuta, BISCA, ania.g, malgos741, efcia, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Podrzucę chłopu
szokuje mnie jego podejście do imion
teraz sie upiera za Antkiem
to juz wole Adama, choc serce chlipie za Szymonem... Najgorsze ze z nim nie ma dyskusji. Chyba musimy trafić na takie imie które obydwoje zaakceptujemy. Adam ma spore szanse.
Małemu Adasiowi zycze zdrowia!!jakby co to nie będę 4ta tylko 3cia, żeby nie było
Dziobak, kapturnica, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:To ja Wam pokażę fotkę. Nadałam jej tytuł "Komitet powitalny".
http://iv.pl/images/29597906908013224033_thumb.jpg
pieknosci! i jeszcze trzy czarne, juz w ogole najpiekniejsze!
Twoje wszytkie?macduska, Mimbla, iwcia77, moremi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimbla wrote:Mój gin ma dwoje dzieci, ze swoją żoną - córką szefa kliniki.
Dzieci się nazywają:
1. Antoni
2. Zofia
Jak dla mnie jedno i drugie okropne.
Moja szwagierka ma córkę:
Zofia Antonina.
Mimbla, ivf-ivf, Dziobak, Natka_79, iwcia77, moremi, Magda*, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:A może on nie ma ciśnienia na dziecko
ivf-ivf, macduska, krycha.stara, Dziobak, Mimbla, Bozia3, iwcia77, moremi, Sabina, dorbie, kapturnica, Magda*, BISCA, beates, malgos741, efcia, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:No mój jest już w lipcu na Adasia ochrzczony
jakby co to nie będę 4ta tylko 3cia, żeby nie było
Proponuje chlopakom bodziaki albo koszulki na zlot zrobic. Adam namber łan, Adam namber tu i tak dalej.
To samo z Kajtkami i Iwami.
Bo ja dzis pod prysznicem ( nie pytajcie mnie dlaczego ) myslalam o zlocie czarownic. Moze to juz czas cos zabukowac? Jakis pensjonacik albo inne cos przyjemnego? Mialo byc nad morzem, tak? Chetne sa? Ja tak!Bozia3, Natka_79, iwcia77, moremi, Sabina, dorbie, Magda*, Aasiula, BISCA, ania.g, efcia, malgos741, sandra80, Mega lubią tę wiadomość