35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Elfie, super.. Mysle, ze jeszcze bardziej bedzie Ci sie podobalo jak bedzie mial 4 miesiace. A potem jak bedzie mial 6. I jak 7. Dalej nie wiem jeszcze
A mloda jak z bratem? Lubi?
krycha.stara, moremi, BISCA, kapturnica, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Wacia i Paszcza widzę że pilnujcie ortografii za Morke
ktos musi pilnowac, zeby rodzic mogl ktoskrycha.stara, malgos741, moremi, BISCA, macduska, Dziobak, ComeToMeBaby, iwcia77, Sabina, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfi super - najważniejsze, że głowa zdrowa...
A z późnych rodziców - sama inteligencja się rodzi...
Więc tym bardziej dobrze..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 15:29
BISCA, Mimbla, Dziobak, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:paszcza...teraz jestem przy kompie do 18.00 - także jakby co...to te mikołajki bym se pooglądała...
prosze Cie bardzo:
ciachWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 15:38
krycha.stara, malgos741, Bozia3, ivf-ivf, moremi, BISCA, Magda*, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Elfi jedna myśl mnie naszla jak czytam twoje przeżycia...Twardą kobietą jesteś.. Podziw ile siły trzeba mieć... Choć mordo uściskam cię...
krycha.stara, Bozia3, BISCA, kapturnica, Dziobak, ComeToMeBaby, iwcia77, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
moremi wrote:Weź Ignacy. Będziemy z głowy miały. Urodzimy jutro i od razu zalatwimy sprawę z podwójnym imieniem na forum
szokuje mnie jego podejście do imion
teraz sie upiera za Antkiem
to juz wole Adama, choc serce chlipie za Szymonem... Najgorsze ze z nim nie ma dyskusji. Chyba musimy trafić na takie imie które obydwoje zaakceptujemy. Adam ma spore szanse.
Małemu Adasiowi zycze zdrowia!!Bozia3, malgos741, BISCA, moremi, Magda*, kapturnica, paszczakin, Dziobak, dorbie, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElf
Jaki slodki krasnalek:-)
Och jak ja dobrze rozumiem te wszystkie twoje emocje,
Ja z nadia tez przeszlam troche
No i to ze Iwo jest najslodszym dzieckiem pod sloncem tez ,
To tak dla mnie Sebastiaan jest najkochanszym robaczkiemivf-ivf, Bozia3, iwcia77, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik, super wiadomości, a i dziedzic cudny
Dałam wymacać swój brzuch studentom. Ku chwale naukimoże chociaż to pomoże
Teraz jesteśmy już w komplecie na sali. 6 bab. Jednej indukują poronienie (szkoda mi laski, bo reszta w ciąży), dwie dodatkowe w 32 tygodniu ze skurczami. Jedna z nich jest w nieokreślonym wieku i to jej 6 ciąża. Poprzednie 5 zakończone urodzeniem chłopców. Teraz będzie dziewczynka.
Tak że Bisca wiesz... Jakby teraz był chłopak, to będziemy czekać na dziewczynkę do skutkukrycha.stara, ivf-ivf, paszczakin, kapturnica, Magda*, macduska, Mimbla, Dziobak, ComeToMeBaby, Bozia3, ania.g, iwcia77, Sabina, BISCA, efcia, malgos741, sandra80, gosia7122, Luna76, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ooo, trafiłam na foty
świetne chłopaki
Ania, najlepszego! Spokojnej koncówki ciazy i spełnienia marzeń!
Kometa
Oglądam tv i jak zobaczyłam ten pisowy rząd to odechciało mi sie patrzeć. Cos czuje ze wiadomosci to se na lata odpuszczę. Jeszcze przeczytałam wpis Lisa o dwóch dniach PiSowek szarży na urzędy to juz zupełnie słabo widze te rządy. Czekam na przedterminowe wybitypaszczakin, Mimbla, kapturnica, ComeToMeBaby, ania.g, iwcia77, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Podrzucę chłopu
szokuje mnie jego podejście do imion
teraz sie upiera za Antkiem
to juz wole Adama, choc serce chlipie za Szymonem... Najgorsze ze z nim nie ma dyskusji. Chyba musimy trafić na takie imie które obydwoje zaakceptujemy. Adam ma spore szanse.
Małemu Adasiowi zycze zdrowia!!
Natka, tak na serio to Antos jest ladne imie.. To ze jakis bubek rzuca sie aktualnie na nie cieniem, to przeminie w zapomnieniu..
Zreszta wszytkie ladne. Szymon tez. No a Adam to juz w ogole
krycha.stara, Dziobak, kapturnica, moremi, iwcia77, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Kometa, dajcie sobie troche czasu.. To nie jest przeciez tak zaraz i teraz, zreszta cala procedura tez trwa. Teraz masz natlok informacji, to jest czasamy przytlaczajace, ale po kilku dniach kurz osiadzie i wszytko sie wyklaruje..
boszzz... jak ja to mogłam powiedzieć. ale tak mam od dłuższego czasu. może lepiej byłoby powiedzieć, że zniechęcona jestem. że wiary w powodzenie misji mi brak. no- to chyba właśnie to. mam nadzieję, ze to chwilowe, ale ta chwila ciągnie się niebezpiecznie długo. tyle że dziś to uzewnętrzniłam.krycha.stara, kapturnica, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Kometa nie wierz nie ma czasu. My starzejemy się, umieramy
krycha.stara, macduska, paszczakin, kapturnica, Reni, iwcia77, moremi, BISCA, malgos741, sandra80, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no własnie taka przytłoczona jestem. aż się dziecka odechciewa.
boszzz... jak ja to mogłam powiedzieć. ale tak mam od dłuższego czasu. może lepiej byłoby powiedzieć, że zniechęcona jestem. że wiary w powodzenie misji mi brak. no- to chyba właśnie to. mam nadzieję, ze to chwilowe, ale ta chwila ciągnie się niebezpiecznie długo. tyle że dziś to uzewnętrzniłam.
Kometa, skoro czujesz, że sięgnęłaś dna to teraz się odbijesz. I może być tylko lepiej.Tego Ci życzę.
ivf-ivf, kapturnica, ComeToMeBaby, Bozia3, iwcia77, moremi, Sabina, BISCA, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:notatka dla siebie na czas pobytu w trojmiescie: nie stac na drogach, bo Dorbi przejedzie..
Dorbie, powiem im, co? Powiem!!
Zlot sekcji trojmiejskiej na mecie u Dziobaka. Dorbie, Asiula, Dziobak oraz Adas. Dorbie jest w szale przymierzania ciuchow ciazowych. Ubiera, zdejmuje, biega do lazienki, wraca, bierze kolejny ciuch, leci przez korytarz z powrotem. A po korytarzu lezie sobie na czworaczkach niczego nie swiadomy Adas. No i ciotka Dorbie w tym szalonym pedzie nie zauwaza Adasia i sie o niego potyka. Adas sie przewraca, rozbija glowe, krew sie leje, zeby wybite... nieee... stop, ponioslo mnie.
Adas sie przewraca, ale wstaje i idzie dalej, bo dzielny z niego ziom.
A ciotka Dorabie jeszcze dlugo ma wyrzuty sumienia.
Takze uwazajcie, Dorabi nie spi.Magda*, paszczakin, kapturnica, macduska, dorbie, Bozia3, Reni, iwcia77, moremi, Sabina, BISCA, efcia, malgos741, sandra80, satori, Mega lubią tę wiadomość