X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik, Iwo cudny jest, słodziak jeden!
    A może daj mu smoczek, bo tak karmienie co 40 min to niedobre dla jego jelit, a on na pewno possac chce

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszcza...teraz jestem przy kompie do 18.00 - także jakby co...to te mikołajki bym se pooglądała...:)

Mimbla, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfie, super.. Mysle, ze jeszcze bardziej bedzie Ci sie podobalo jak bedzie mial 4 miesiace. A potem jak bedzie mial 6. I jak 7. Dalej nie wiem jeszcze ;)

A mloda jak z bratem? Lubi?

krycha.stara, moremi, BISCA, kapturnica, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Wacia i Paszcza widzę że pilnujcie ortografii za Morke ;)

ktos musi pilnowac, zeby rodzic mogl ktos ;)

krycha.stara, malgos741, moremi, BISCA, macduska, Dziobak, ComeToMeBaby, iwcia77, Sabina, efcia, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfi super - najważniejsze, że głowa zdrowa...:) A z późnych rodziców - sama inteligencja się rodzi...;) Więc tym bardziej dobrze..:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 15:29

BISCA, Mimbla, Dziobak, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    paszcza...teraz jestem przy kompie do 18.00 - także jakby co...to te mikołajki bym se pooglądała...:)

prosze Cie bardzo:

ciach

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 15:38

krycha.stara, malgos741, Bozia3, ivf-ivf, moremi, BISCA, Magda*, Mimbla lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfi jedna myśl mnie naszla jak czytam twoje przeżycia...Twardą kobietą jesteś.. Podziw ile siły trzeba mieć... Choć mordo uściskam cię...

krycha.stara, Bozia3, BISCA, kapturnica, Dziobak, ComeToMeBaby, iwcia77, Sabina, efcia lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Weź Ignacy. Będziemy z głowy miały. Urodzimy jutro i od razu zalatwimy sprawę z podwójnym imieniem na forum ;-)
    Podrzucę chłopu :) szokuje mnie jego podejście do imion :) teraz sie upiera za Antkiem ;) to juz wole Adama, choc serce chlipie za Szymonem... Najgorsze ze z nim nie ma dyskusji. Chyba musimy trafić na takie imie które obydwoje zaakceptujemy. Adam ma spore szanse.

Małemu Adasiowi zycze zdrowia!!

Bozia3, malgos741, BISCA, moremi, Magda*, kapturnica, paszczakin, Dziobak, dorbie, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszcza..boshhh cała trójka po prostu boska...:) i każdy inny - na swój sposób piękny :)

krycha.stara, Reni, ivf-ivf, Mimbla, Dziobak, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jejuśku żem tych fot nie widziała

jakie cudne :-D

krycha.stara, Bozia3, ivf-ivf, moremi, Mimbla, Dziobak, iwcia77, BISCA, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elf
    Jaki slodki krasnalek:-)
    Och jak ja dobrze rozumiem te wszystkie twoje emocje,
    Ja z nadia tez przeszlam troche
    No i to ze Iwo jest najslodszym dzieckiem pod sloncem tez ,
    To tak dla mnie Sebastiaan jest najkochanszym robaczkiem :-)

ivf-ivf, Bozia3, iwcia77, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik, super wiadomości, a i dziedzic cudny :-)

Dałam wymacać swój brzuch studentom. Ku chwale nauki :-) może chociaż to pomoże ;-)

Teraz jesteśmy już w komplecie na sali. 6 bab. Jednej indukują poronienie (szkoda mi laski, bo reszta w ciąży), dwie dodatkowe w 32 tygodniu ze skurczami. Jedna z nich jest w nieokreślonym wieku i to jej 6 ciąża. Poprzednie 5 zakończone urodzeniem chłopców. Teraz będzie dziewczynka.
    Tak że Bisca wiesz... Jakby teraz był chłopak, to będziemy czekać na dziewczynkę do skutku ;-)

krycha.stara, ivf-ivf, paszczakin, kapturnica, Magda*, macduska, Mimbla, Dziobak, ComeToMeBaby, Bozia3, ania.g, iwcia77, Sabina, BISCA, efcia, malgos741, sandra80, gosia7122, Luna76, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo, trafiłam na foty :) świetne chłopaki :)
    Ania, najlepszego! Spokojnej koncówki ciazy i spełnienia marzeń!

Kometa <3

Oglądam tv i jak zobaczyłam ten pisowy rząd to odechciało mi sie patrzeć. Cos czuje ze wiadomosci to se na lata odpuszczę. Jeszcze przeczytałam wpis Lisa o dwóch dniach PiSowek szarży na urzędy to juz zupełnie słabo widze te rządy. Czekam na przedterminowe wybity ;)

paszczakin, Mimbla, kapturnica, ComeToMeBaby, ania.g, iwcia77, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    drugo zaczynam
    No to jeeeeeszcze...
    To ja pomidorowkje zjem w tym czasie.

krycha.stara, Reni, kapturnica, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Podrzucę chłopu :) szokuje mnie jego podejście do imion :) teraz sie upiera za Antkiem ;) to juz wole Adama, choc serce chlipie za Szymonem... Najgorsze ze z nim nie ma dyskusji. Chyba musimy trafić na takie imie które obydwoje zaakceptujemy. Adam ma spore szanse.

Małemu Adasiowi zycze zdrowia!!

Natka, tak na serio to Antos jest ladne imie.. To ze jakis bubek rzuca sie aktualnie na nie cieniem, to przeminie w zapomnieniu..
    Zreszta wszytkie ladne. Szymon tez. No a Adam to juz w ogole ;)

krycha.stara, Dziobak, kapturnica, moremi, iwcia77, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Kometa, dajcie sobie troche czasu.. To nie jest przeciez tak zaraz i teraz, zreszta cala procedura tez trwa. Teraz masz natlok informacji, to jest czasamy przytlaczajace, ale po kilku dniach kurz osiadzie i wszytko sie wyklaruje..

<3
    no własnie taka przytłoczona jestem. aż się dziecka odechciewa.
    boszzz... jak ja to mogłam powiedzieć. ale tak mam od dłuższego czasu. może lepiej byłoby powiedzieć, że zniechęcona jestem. że wiary w powodzenie misji mi brak. no- to chyba właśnie to. mam nadzieję, ze to chwilowe, ale ta chwila ciągnie się niebezpiecznie długo. tyle że dziś to uzewnętrzniłam.

krycha.stara, kapturnica, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no pewnie, że tak

ja tak tylko żartowałam z tym Antonim

ale niestety w Wwie moda na Antki :-/

Mimbla, kapturnica, iwcia77, moremi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Kometa nie wierz nie ma czasu. My starzejemy się, umieramy
    ło jezu, co ja bez was wszystkich zrobię?! Nie umierajcie!

:P

krycha.stara, macduska, paszczakin, kapturnica, Reni, iwcia77, moremi, BISCA, malgos741, sandra80, satori, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no własnie taka przytłoczona jestem. aż się dziecka odechciewa.
    boszzz... jak ja to mogłam powiedzieć. ale tak mam od dłuższego czasu. może lepiej byłoby powiedzieć, że zniechęcona jestem. że wiary w powodzenie misji mi brak. no- to chyba właśnie to. mam nadzieję, ze to chwilowe, ale ta chwila ciągnie się niebezpiecznie długo. tyle że dziś to uzewnętrzniłam.

Kometa, skoro czujesz, że sięgnęłaś dna to teraz się odbijesz. I może być tylko lepiej. <3 Tego Ci życzę.

ivf-ivf, kapturnica, ComeToMeBaby, Bozia3, iwcia77, moremi, Sabina, BISCA, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    notatka dla siebie na czas pobytu w trojmiescie: nie stac na drogach, bo Dorbi przejedzie..
    Kuuurde, ale Dorbie tak ma :D
    Dorbie, powiem im, co? Powiem!!
    Zlot sekcji trojmiejskiej na mecie u Dziobaka. Dorbie, Asiula, Dziobak oraz Adas. Dorbie jest w szale przymierzania ciuchow ciazowych. Ubiera, zdejmuje, biega do lazienki, wraca, bierze kolejny ciuch, leci przez korytarz z powrotem. A po korytarzu lezie sobie na czworaczkach niczego nie swiadomy Adas. No i ciotka Dorbie w tym szalonym pedzie nie zauwaza Adasia i sie o niego potyka. Adas sie przewraca, rozbija glowe, krew sie leje, zeby wybite... nieee... stop, ponioslo mnie. ;) :P
    Adas sie przewraca, ale wstaje i idzie dalej, bo dzielny z niego ziom.
    A ciotka Dorabie jeszcze dlugo ma wyrzuty sumienia. ;)

Takze uwazajcie, Dorabi nie spi. ;)

Magda*, paszczakin, kapturnica, macduska, dorbie, Bozia3, Reni, iwcia77, moremi, Sabina, BISCA, efcia, malgos741, sandra80, satori, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 12261 12262 12263 12264 12265 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ