35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:Ciekawe czy przyjdzie sie pochwalić
juz Was czytałam jak niejaka Alutke pogonilyscie z przytupem.
Nikt by nie pogonił jakby przemówiła ludzkim głosem. Ona najpierw powiedziała, ze od nas idzie bo tu zła energia jest a potem przyszła się pochwalić fasolką.Sabina, ivf-ivf, kapturnica, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:A u mnie...cóż.... @ przylazla w czwartek po cichu, szczeka mi opadła z wrazenia, cykl 22 dni. A taka słaba, ze właściwie na wkładkach mogłabym pociągnąć, wczoraj rano tylko lekkie plamienie....i koniec.... Ani brzuch mnie nie bolał, ani wnerwa okresowego nie miałam.... Przychodzi mi na myśl tylko jedno, m.....
Ale spoko, już sie pogodziłam z myślą, ze córka jedynaczka zostaniezrobiłam wszystko co mogłam, a ze nie wyszło....widocznie wyczerpałem już limit szczęścia.....
Mega lubi tę wiadomość
gretka -
Sabina wrote:Ty jesteś usprawiedliwiona
Jeszcze się pewnie soku z winogron dziś opiłaś, bo urodziny
Żebyś tylko kaca nie miała
p.s Gustaw to nasz ponad 100 letni kredens.Sabina, kapturnica, malgos741, efcia, iwcia77, Mega, Bozia3, Mimbla lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ivf-ivf wrote:Ciekawe czy przyjdzie sie pochwalić
juz Was czytałam jak niejaka Alutke pogonilyscie z przytupem.
I co sobie myslalas? Ze malpy wredne? Bo ja tez tam bylam i wino pilam.
No nie wiem, czy ja dupe dam rade podniesc do seksu dzis wieczor po tych plackach. A mus jest.efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Natka_79 wrote:A bo imie to zawsze trudny wybór, w końcu nazywa sie kogoś na całe zycie
mnie Brajany i Dzesiki troche szokują, mam wrażenie ze ktos krzywdzi takie dzieci. Moja kuzynka dała corce na imie Nicola, to było z 15 lat temu i pamietam jak moja ś.p. Babcia sie męczyła zeby zapamietać imie prawniczki.. Kojarzyła je z coca-cola....
z coca-cola
moja córcia ma na imię Nikola (przez k) 18 lat temu nie szokowało, przynajmniej sobie nie przypominam, wszystkim sie podobało
w szkole wołają na nią Niki, my w domu Kiziaanna maria, iwcia77, Aasiula, Mega, Natka_79, BISCA lubią tę wiadomość
-
Usypianie Heli dzis bylo nielada wyczynem ,najpierw byly ucieczki z lozka ,potem dziwne okrzyki jakby indianie siedzieli przy ognisku i odpedzali zle duchy
,nastepine pokazywanie gdzie Hela ma nosek i Mama ma nosek,wyrywanie psu klakow i w koncu padal i spi
,a ja co prasuje se przy wtorku
efcia, Dziobak, ania.g, Sabina, Magdala, iwcia77, caffe, megan8, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:z coca-cola
moja córcia ma na imię Nikola (przez k) 18 lat temu nie szokowało, przynajmniej sobie nie przypominam, wszystkim sie podobało
w szkole wołają na nią Niki, my w domu Kizia
A ja sie dzis po lekturze forum przestraszylam, że na mojego Antka będą Macierewicz wołaćefcia, anna maria, Simba, iwcia77, caffe, Bozia3, kapturnica, Mimbla lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Usypianie Heli dzis bylo nielada wyczynem ,najpierw byly ucieczki z lozka ,potem dziwne okrzyki jakby indianie siedzieli przy ognisku i odpedzali zle duchy
,nastepine pokazywanie gdzie Hela ma nosek i Mama ma nosek,wyrywanie psu klakow i w koncu padal i spi
efcia, ania.g, Sabina, iwcia77, caffe, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
O mysza po twoim ostatnim poscie gdzie napisalas ze Wojtek je krem stalo sie co dziwnego Hela tez je krem ,moze ona tego posta przeczytala i se mysli jak mu wolno to i mnie tez wkoncu to moj brat forumowymysza1975 wrote:Bry,
@ dzis przyszła. Od tego cyklu koniec zabawy będzie albo nie będzie. Trzeba się zabrać ostro do roboty.
P.S. Kciki za Moremi i Anię G oraz za wszystkie potrzebujące.malgos741, efcia, sandra80, Sabina, Jastra, iwcia77, caffe, BISCA lubią tę wiadomość
-
O ja cos mi sie popieprzylo
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 17 listopada 2015, 18:26
efcia, Dziobak, ania.g, Simba, iwcia77, caffe, BISCA lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Usypianie Heli dzis bylo nielada wyczynem ,najpierw byly ucieczki z lozka ,potem dziwne okrzyki jakby indianie siedzieli przy ognisku i odpedzali zle duchy
Anna to już chyba wymaglowana jesteś, bo dzisiaj poniedzialek
anna maria, caffe, BISCA lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:O ja jebie cos mi sie popieprzylo
anna maria, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ale ona poszla w .... jak jej Mega napisal ze juz kiedys tu byla pod innym nickem
i tym samy sie do tego przyznla -ja tak to rozumiem
ivf-ivf wrote:A, pamietacie bobo? Co przyszła na moment w tym samym momencie co ja i Jastra? Tez w ciąży jest.efcia, Mega lubią tę wiadomość