35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór.
Moje dziecko ma coś tam na oskrzelach i siedzimy sobie razem w domu od piątku (czyli baaardzoo dłuugoo). A moja praca znów leży odłogiem. Dziś lekarka stwierdziła, że już jej większośc zlazła, ale żeby ją potrzymać jeszcze w domu. Hmm... hmm... czy będę wyrodną matką, gdy ją wyślę do żłobka? Ona lubi swój żłobek, a ja lubię jak tam chodziElfik, Mega, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Widzisz, a w takiej Kambodży to na ten przykład są:
data dodania: 12:31 | 14.08.2009 komentuj | cytuj i komentuj
Edgarek
W Kambodży zazwyczaj podawli rozsądne ceny, które można zbić rozsądnie, generalnie targowaliśmy się często dla zasady, bo jeśli magnes na lodówkę kosztował dolara to właściwie nie musisz się targowaćsama se kupilam - w Siam Reap jest wiecej turystow niz byscie sie spodziewaly
, wiec i magnesy som
melduje sie ale nadrabiam , wiec bede pozniej - narkakapturnica, Dziobak, Mimbla, efcia, Elfik, Mega, megan8, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Dobry wieczór.
Moje dziecko ma coś tam na oskrzelach i siedzimy sobie razem w domu od piątku (czyli baaardzoo dłuugoo). A moja praca znów leży odłogiem. Dziś lekarka stwierdziła, że już jej większośc zlazła, ale żeby ją potrzymać jeszcze w domu. Hmm... hmm... czy będę wyrodną matką, gdy ją wyślę do żłobka? Ona lubi swój żłobek, a ja lubię jak tam chodzi
A Ty nie możesz pójść na zwolnienie ciążowe?
Ja bym nie wysyłała tak małego dziecka tuz po chorobie, osłabiona jest i zaraz znowu coś złapie.Alis, Sabina, dorbie lubią tę wiadomość
-
W mojej pracy jest tak, że i tak przeważnie pracuję z domu. Chodzi tylko o to, że nic nie zrobiłam do tygodnia. Zwolnienie nie ma znaczenia, przełożyliby mi wszystko na kiedy indziej. Chyba, że poszłabym już do porodu. Ale wtedy chyba musiałabym szukać nowej pracy po powrocie.
-
ivf-ivf wrote:Aniu, a jak Ty się czujesz? Bo brzuch masz imponujący
" a samopoczuciecie jak to w ciąży, nie ma co marudzić
efcia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Poszłam ostatnio z córką do ortodonty a on do mnie " niech pani piłkę dzieciom odda
" a samopoczuciecie jak to w ciąży, nie ma co marudzić
efcia, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kurde - skonczylam rano nadrabianie porannych postow , wracam teraz i z 9 rano przerzucilo mnie a 18 ?..co jest? pisalyscie cos w miedzyczasie?
Morek- urodzilas lwa morskiego! skad taki kolos w twoim malym ciele?szok. gratuluje Tobie i mezowi narodzin Ignacego
niech zdrowo wam rosnie
Bisca- gratuluje produkcji i mocy twoich jajteraz hop siup i mam nadzieje ze tym razem sie uda
Aniag- przerabane masz ta blizna..kurna olek...no ale idz na ta 3 konsultacje..im wiecej opinii tym wieksze pole do podjecia dobrej decyzjiefcia, malgos741, Elfik, Magda*, megan8, ania.g, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:A Ty nie możesz pójść na zwolnienie ciążowe?
Ja bym nie wysyłała tak małego dziecka tuz po chorobie, osłabiona jest i zaraz znowu coś złapie.
No i przez ciebie poddałam się i zamiast młodą do żłobka, zaprosiłam opiekunkę do przetestowania na 3 godziny. Daliśmy ogłoszenie w necie, że szukamy kogoś do dziecka i się trochę ludzi zgłosiło.macduska, malgos741, Elfik, dorbie, Mega, Sabina, Bozia3, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis wrote:No i przez ciebie poddałam się i zamiast młodą do żłobka, zaprosiłam opiekunkę do przetestowania na 3 godziny. Daliśmy ogłoszenie w necie, że szukamy kogoś do dziecka i się trochę ludzi zgłosiło.
Alis, Elfik, Sabina, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość