X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje śpiewa. A głos ma po mnie i słuch po ojcu. Nawet nie wiesz jak to boli...

Dziobak, anna maria, macduska, malgos741, Mega, caffe, iwcia77, satori, efcia, Mimbla, Elfik, BISCA, Simba lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Ale już dośc o polityce.
    moje dziecko 45 min wywracało skarpetkę na prawą strone oraz 30 min ubierało ją na stopę.
    Mam ochotę coś komus zrobić....
    WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
    Oddychaj, oddychaj. Papierowa torebke masz?
    Wolalabym chyba skarpetke niz rozpalanie w kominku. Siadasz obok i masz 75 min dla siebie. Ja bym czytala ksiazke.
    Jak Adas otwiera drzwi od kominka i rozpoczyna od podkladania gazet, znaczy to, ze mozna juz wstac z sofy i rozpoczac akcje rozbrajania dziecka, bo kolejne beda zapalki ( obgryzanie lebkow z siarki ). Dzis tez odkryl, ze potrafi zdjac pogrzebacz...
    Ty sie ciesz, ze masz skarpetke...

ania.g, Sabina, iwcia77, efcia, Elfik, BISCA lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    hehe, mnie się też najbardziej podobał ten mem, ale pomyślałam, że jak ktoś nie poczytał neta, to nie złapie..

śmiesznoje i strasznoje.
    porobimy memy i jutro każdy zapomni, nikt go nie rozliczy - w sensie, że nie spotka go żaden ostracyzm, bo prawnie cóż, jest to prerogatywa prezydenta.

Dlatego szanuję mojego faceta. Prawie go rzuciłam, bo po urodzeniu Iwo nie miał czasu na poszukanie kartonu z rzeczami dla wcześniaka, ale rozkręcał wtedy akcję świecka szkoła na Pomorzu.Chwilowo ustawa nie miała szans na przejście, ale przynajmniej "elity" zobaczyły, że nie chcemy państwa wyznaniowego, z Kają Godek na czele.
    Małż nie tylko siedzi i mendzi (jak ja teraz) ale bierze udział w różnych akcjach, dzięki temu jest jakaś szansa na zmianę, bo z bierności nic nie wyniknie.

Jak dla mnie ten gest ułaskawienia idealnie pokazuje jaki będzie styl rządzenia.
    Jak miło, że jego pierwsza decyzja to ułaskawienie kolegi...
    przemówienie inauguracyjne z wchodzeniem prezesowi w... trudno było to obejrzeć do końca.
    Po co nam niezawisłe i niezależne sądownictwo?
    Andrzej raz na miesiąc usiądzie w futrzanej czapie na krześle w wielkiej sali wypełnionej poplecznikami i będzie przyjmował lud ciemny oraz ferował wyroki..
    a zaraz, gdzieś to już było..

trza probowac walczyc.. brawo dla meza!

a tu tez mozna: https://dzialaj.akcjademokracja.pl/campaigns/ulaskawienie?utm_source=member&utm_medium=facebook&utm_campaign=rfuK4kl7Sp

Elfik lubi tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Ale już dośc o polityce.
    moje dziecko 45 min wywracało skarpetkę na prawą strone oraz 30 min ubierało ją na stopę.
    WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Elfik.. Elfik!
    Wiesz ile razy ona w tym czasie moglaby zapytac "dlaczego?"? A Ty narzekasz? Ze sie dziecko ponad godzine czyms zajelo?

No nie, Ciebie to zadowolic...

malgos741, Sabina, Mega, iwcia77, efcia, Mimbla, Elfik, BISCA lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem wierząca i w dodatku chodzę do Kościoła :-) posyłam też dzieci na religię jak 98% rodziców z klas moich dzieci. Opcjonalnie jest etyka w szkole. Chciałabym mieć prawo do nauki religii w szkole, tacy rodzice tez istnieją.
    Ogólnie to mam wrażenie, że coraz częściej mniejszość próbuje dyktować warunki większości, oczywiście opór przed finansowaniem religii rozumiem. Ale z moich podatków tez sa pewnie finansowane rzeczy których nie popieram. Inicjatywa obywatelska jest jak najbardziej ok, Elfik fajnie, ze Twoj mąż taki zaangażowany, bardzo cenię takich ludzi i szanuje :-)

macduska, Sabina, caffe lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, tak mi się dobrze forum nadrabiało a tu się nagle posty skończyły : (

iwcia77, efcia, Mimbla, Elfik, BISCA lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Kurde, tak mi się dobrze forum nadrabiało a tu się nagle posty skończyły : (
    hyyhy
    to napisz cos od siebie a nie tylko czekasz na innych ;)

jak tam dylematy- idziesz do trzeciego gina?

iwcia77, efcia, BISCA, Simba lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    hyyhy
    to napisz cos od siebie a nie tylko czekasz na innych ;)

jak tam dylematy- idziesz do trzeciego gina?
    Na razie nie. Myślę nadal nad tematem.

ComeToMeBaby, Elfik lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde u Was tez tak mocno wieje?

Mega, efcia, satori, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu prof. Sawicki pracuje w szpitalu Bródnowskim, ma też prywatną praktykę i pracuje w klinice prywatnej, namiary są w necie. Wizyta nie jest tania, ale myślę, że on Cię potraktuje poważnie i coś poradzi. Sama byłam u niego kilka razy i polecam.

ania.g, BISCA lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kurde u Was tez tak mocno wieje?

Tak, ale Twoj synek dzielnie główkę trzyma :-)

kapturnica, Mega, Storczyk31, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, wieje jak cholera. O jakie cudne zdjęcie Maksa wstawiłaś <3

kapturnica, Mega, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki 8)
    Wszystko zalezy od chcenia..Nie raz sie złości ,że lezy na brzuchu...Od paru dni już mu to dobrze idzie i coraz dluzej trzyma te swoją makówke =D

malgos741, ivf-ivf, Mega, ComeToMeBaby, Storczyk31, iwcia77, Dziobak, efcia, Elfik, BISCA lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, a jak Ty się czujesz? Bo brzuch masz imponujący :-)

ania.g lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Aniu prof. Sawicki pracuje w szpitalu Bródnowskim, ma też prywatną praktykę i pracuje w klinice prywatnej, namiary są w necie. Wizyta nie jest tania, ale myślę, że on Cię potraktuje poważnie i coś poradzi. Sama byłam u niego kilka razy i polecam.
    Dzięki, już go namierzyłam i poczytałam o nim. Prześpię się z tematem do jutra ale pewnie ba konsultację się wybiorę.

ivf-ivf, Mega, malgos741, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzięki 8)
    Wszystko zalezy od chcenia..Nie raz sie złości ,że lezy na brzuchu...Od paru dni już mu to dobrze idzie i coraz dluzej trzyma te swoją makówke =D
    normalnie co jedna fota to fajniejsza :)

udały siem nam dzieciaki forumowe, nie powiem!

kapturnica, ania.g, iwcia77, efcia, Elfik lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzięki 8)

Fajny jest :-) moja dziatwa chora, niby nie chorują, ale jak juz to w trójkę :-) dobrze, że mam w domu lekarza :-)

macduska, kapturnica, Sabina, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta Maksior palce lizać :)
    Przekonalyscie mnie może być chłopak ;) ale ze Elfi życzy mi dziedzica to pewnie bede miec druga corunie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 20:54

Mega, macduska, kapturnica, ivf-ivf, malgos741, ania.g, iwcia77, efcia, Magdala, Elfik, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Ale już dośc o polityce.

Elfik, Ty się ciesz że nie musisz zadań z matmy rozwiazywać.
    Ale wszystko przed Tobą...

Edit. Albo testów przygotowujacych do konkursu wiedzy o Biblii. (np. Kto opuścił Ur Chaldejskie?) To jest dopiero kosmos. Chyba już wolę matematykę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 20:58

Mega, ivf-ivf, kapturnica, iwcia77, efcia, Elfik, BISCA lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam na kolacje sałatkę caprese, znikła z prędkością światła :)

Sabina, ivf-ivf, ania.g, iwcia77, Mimbla, beates, Elfik, megan8, BISCA lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 12303 12304 12305 12306 12307 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ