Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje śpiewa. A głos ma po mnie i słuch po ojcu. Nawet nie wiesz jak to boli...

Dziobak, anna maria, nick nieaktualny, malgos741, Mega, caffe, iwcia77, satori, efcia, Mimbla, Elfik, BISCA, Simba lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Ale już dośc o polityce.
    moje dziecko 45 min wywracało skarpetkę na prawą strone oraz 30 min ubierało ją na stopę.
    Mam ochotę coś komus zrobić....
    WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
    Oddychaj, oddychaj. Papierowa torebke masz?
    Wolalabym chyba skarpetke niz rozpalanie w kominku. Siadasz obok i masz 75 min dla siebie. Ja bym czytala ksiazke.
    Jak Adas otwiera drzwi od kominka i rozpoczyna od podkladania gazet, znaczy to, ze mozna juz wstac z sofy i rozpoczac akcje rozbrajania dziecka, bo kolejne beda zapalki ( obgryzanie lebkow z siarki ). Dzis tez odkryl, ze potrafi zdjac pogrzebacz...
    Ty sie ciesz, ze masz skarpetke...

ania.g, nick nieaktualny, iwcia77, efcia, Elfik, BISCA lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    hehe, mnie się też najbardziej podobał ten mem, ale pomyślałam, że jak ktoś nie poczytał neta, to nie złapie..

śmiesznoje i strasznoje.
    porobimy memy i jutro każdy zapomni, nikt go nie rozliczy - w sensie, że nie spotka go żaden ostracyzm, bo prawnie cóż, jest to prerogatywa prezydenta.

Dlatego szanuję mojego faceta. Prawie go rzuciłam, bo po urodzeniu Iwo nie miał czasu na poszukanie kartonu z rzeczami dla wcześniaka, ale rozkręcał wtedy akcję świecka szkoła na Pomorzu.Chwilowo ustawa nie miała szans na przejście, ale przynajmniej "elity" zobaczyły, że nie chcemy państwa wyznaniowego, z Kają Godek na czele.
    Małż nie tylko siedzi i mendzi (jak ja teraz) ale bierze udział w różnych akcjach, dzięki temu jest jakaś szansa na zmianę, bo z bierności nic nie wyniknie.

Jak dla mnie ten gest ułaskawienia idealnie pokazuje jaki będzie styl rządzenia.
    Jak miło, że jego pierwsza decyzja to ułaskawienie kolegi...
    przemówienie inauguracyjne z wchodzeniem prezesowi w... trudno było to obejrzeć do końca.
    Po co nam niezawisłe i niezależne sądownictwo?
    Andrzej raz na miesiąc usiądzie w futrzanej czapie na krześle w wielkiej sali wypełnionej poplecznikami i będzie przyjmował lud ciemny oraz ferował wyroki..
    a zaraz, gdzieś to już było..

trza probowac walczyc.. brawo dla meza!

a tu tez mozna: https://dzialaj.akcjademokracja.pl/campaigns/ulaskawienie?utm_source=member&utm_medium=facebook&utm_campaign=rfuK4kl7Sp

Elfik lubi tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Ale już dośc o polityce.
    moje dziecko 45 min wywracało skarpetkę na prawą strone oraz 30 min ubierało ją na stopę.
    WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Elfik.. Elfik!
    Wiesz ile razy ona w tym czasie moglaby zapytac "dlaczego?"? A Ty narzekasz? Ze sie dziecko ponad godzine czyms zajelo?

No nie, Ciebie to zadowolic...

malgos741, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, efcia, Mimbla, Elfik, BISCA lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem wierząca i w dodatku chodzę do Kościoła :-) posyłam też dzieci na religię jak 98% rodziców z klas moich dzieci. Opcjonalnie jest etyka w szkole. Chciałabym mieć prawo do nauki religii w szkole, tacy rodzice tez istnieją.
    Ogólnie to mam wrażenie, że coraz częściej mniejszość próbuje dyktować warunki większości, oczywiście opór przed finansowaniem religii rozumiem. Ale z moich podatków tez sa pewnie finansowane rzeczy których nie popieram. Inicjatywa obywatelska jest jak najbardziej ok, Elfik fajnie, ze Twoj mąż taki zaangażowany, bardzo cenię takich ludzi i szanuje :-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, tak mi się dobrze forum nadrabiało a tu się nagle posty skończyły : (

iwcia77, efcia, Mimbla, Elfik, BISCA lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Kurde, tak mi się dobrze forum nadrabiało a tu się nagle posty skończyły : (
    hyyhy
    to napisz cos od siebie a nie tylko czekasz na innych ;)

jak tam dylematy- idziesz do trzeciego gina?

iwcia77, efcia, BISCA, Simba lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    hyyhy
    to napisz cos od siebie a nie tylko czekasz na innych ;)

jak tam dylematy- idziesz do trzeciego gina?
    Na razie nie. Myślę nadal nad tematem.

ComeToMeBaby, Elfik lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde u Was tez tak mocno wieje?

Mega, efcia, satori, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu prof. Sawicki pracuje w szpitalu Bródnowskim, ma też prywatną praktykę i pracuje w klinice prywatnej, namiary są w necie. Wizyta nie jest tania, ale myślę, że on Cię potraktuje poważnie i coś poradzi. Sama byłam u niego kilka razy i polecam.

ania.g, BISCA lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kurde u Was tez tak mocno wieje?

Tak, ale Twoj synek dzielnie główkę trzyma :-)

kapturnica, Mega, Storczyk31, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, wieje jak cholera. O jakie cudne zdjęcie Maksa wstawiłaś <3

kapturnica, Mega, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki 8)
    Wszystko zalezy od chcenia..Nie raz sie złości ,że lezy na brzuchu...Od paru dni już mu to dobrze idzie i coraz dluzej trzyma te swoją makówke =D

malgos741, ivf-ivf, Mega, ComeToMeBaby, Storczyk31, iwcia77, Dziobak, efcia, Elfik, BISCA lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, a jak Ty się czujesz? Bo brzuch masz imponujący :-)

ania.g lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Aniu prof. Sawicki pracuje w szpitalu Bródnowskim, ma też prywatną praktykę i pracuje w klinice prywatnej, namiary są w necie. Wizyta nie jest tania, ale myślę, że on Cię potraktuje poważnie i coś poradzi. Sama byłam u niego kilka razy i polecam.
    Dzięki, już go namierzyłam i poczytałam o nim. Prześpię się z tematem do jutra ale pewnie ba konsultację się wybiorę.

ivf-ivf, Mega, malgos741, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzięki 8)
    Wszystko zalezy od chcenia..Nie raz sie złości ,że lezy na brzuchu...Od paru dni już mu to dobrze idzie i coraz dluzej trzyma te swoją makówke =D
    normalnie co jedna fota to fajniejsza :)

udały siem nam dzieciaki forumowe, nie powiem!

kapturnica, ania.g, iwcia77, efcia, Elfik lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzięki 8)

Fajny jest :-) moja dziatwa chora, niby nie chorują, ale jak juz to w trójkę :-) dobrze, że mam w domu lekarza :-)

nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta Maksior palce lizać :)
    Przekonalyscie mnie może być chłopak ;) ale ze Elfi życzy mi dziedzica to pewnie bede miec druga corunie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 20:54

Mega, nick nieaktualny, kapturnica, ivf-ivf, malgos741, ania.g, iwcia77, efcia, Magdala, Elfik, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Ale już dośc o polityce.

Elfik, Ty się ciesz że nie musisz zadań z matmy rozwiazywać.
    Ale wszystko przed Tobą...

Edit. Albo testów przygotowujacych do konkursu wiedzy o Biblii. (np. Kto opuścił Ur Chaldejskie?) To jest dopiero kosmos. Chyba już wolę matematykę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 20:58

Mega, ivf-ivf, kapturnica, iwcia77, efcia, Elfik, BISCA lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam na kolacje sałatkę caprese, znikła z prędkością światła :)

nick nieaktualny, ivf-ivf, ania.g, iwcia77, Mimbla, beates, Elfik, megan8, BISCA lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 12303 12304 12305 12306 12307 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ