35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kochane moje u nas od rana leje deszcze i jest ponuro mimo wszystko dobrego tego dnia
MI niestety ewidentnie przesunął sie cykl po poronieniuchciałbym już zaczać nowy cyjkl
Grosza wiesz ja mam bardzo tanie lampy ale wszystkim bardzo sie podobają są one robione recznie ze specjlnego tworzywa są orginalne.
Jak chcesz to moge jakieś namiary podać cp prawda zamawiałam przez allegro ale przyszły bardzo szybko
Anek masz piękny wykres
Aga zdrówka dla córeczki
Megan obyście wygrali sprawebliska77, megan8, Bursztyn, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczęta
Megan najważniejsze to nie denerwuj się.. może ktoś czeka na Twoje mieszkanie i robi wszystko, żebyś się wyprowadziła?
U nas jest taka sytuacja baba z parteru ciągle donosi na sąsiadów sprawy zakłada własnie tak jak u Ciebie za zakłócanie ciszy szkalowanie, nawet wymyśliła, że jeden z sąsiadów napadł jej synusia i pobił
okazuje się, że ona ostrzy zęby na któreś z mieszkań obok dla synka i sąsiedzi się zmieniają ale ona mieszkania nie dostaje! sprawiedliwość jest!bliska77, megan8, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:gdyby to jeszcze była prawda ...
chyba też zacznę donosić , bo mnie co nieco denerwuje
ja lubię kompletną ciszę ,tak już maminessa, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
ha! Bozia dzisiaj w wyborczej jest artykuł o Naszym przewodniku duchowym hahaha Natanku
haha 2 tyg wczasy u Natanka ksoztują 600Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2013, 10:21
inessa, Bursztyn, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy mamy sąsiadów nad nami którzy używają normalnych słów jako przecinek, i uwielbiają w sobote tak od 7.30 rano (kiedy można pospać) puszczają dziwną muzyke i np. jeden utwór kilkanaście razy w kółko masakra mój maż to nie wiem co kiedyś im zrobi rwrwrwrwrwrrw. DO tego mają tróke dzieci i najmłodsza jest tak rozpieszczona,że non stop o coś wyje (bo to nie jest płacz) zwłaszczcza jak starsi nie chcą ustapić jej czegoś albo mama (tata raz jest raz go nie ma bo tak sie kłócą w tym małżeństwie, niedawno aż sie bili) ale nic nie można zrobić bo są znajomości
Reni, Bursztyn, megan8, bliska77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Dzień dobry dziewczęta
Megan najważniejsze to nie denerwuj się.. może ktoś czeka na Twoje mieszkanie i robi wszystko, żebyś się wyprowadziła?
U nas jest taka sytuacja baba z parteru ciągle donosi na sąsiadów sprawy zakłada własnie tak jak u Ciebie za zakłócanie ciszy szkalowanie, nawet wymyśliła, że jeden z sąsiadów napadł jej synusia i pobił
okazuje się, że ona ostrzy zęby na któreś z mieszkań obok dla synka i sąsiedzi się zmieniają ale ona mieszkania nie dostaje! sprawiedliwość jest!
inessa, megan8, bliska77, Iwone lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:dobijam do najświeższej strony forum
Edytka została zgładzona i nie nie dadzą mi jej tak nazwać ,nie wiem jakie imię ,nie mam pomysłu
inessa, megan8, Iwone lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ha! Bozia dzisiaj w wyborczej jest artykuł o Naszym przewodniku duchowym hahaha Natanku
haha 2 tyg wczasy u Natanka ksoztują 600Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2013, 10:54
inessa, Reni, bliska77, Iwone, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:Bursztynek widzę ,że działasz już na forum ,zaraz zajmę się zdjęciami to ci wyślę na maila
Samira podleczyłaś się??
caffe jak uszko ??
promyk palec żyje??
ja mam wielki brzuch jak na 6 miesiąc
inessa, megan8 lubią tę wiadomość