35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia podkreslilo ci sie bo moze chcesz pochwalic sie normalna tesciowa
Moja mieszka sama, nie jest zle . Przyzwyczailam sie juz do uwag ze nie gotuje tak jak ona, nie wychowuje dzieci .. itd itd ja sie odgryzam ostatnio i jest ok. Jak to okreslam - gramy agresywnie w ping ponga. A najbardziej wkurza mnie to stwierdzenie- do kogo ona jest podobna...chyba do stryjenki ciotecznej ze strony babki,po kim cos tam maja ,charakter w chrzestnego....itp gdybym miala gwizdek w d....to bursztyn by mnie uslyszala tak mnie to grzejeinessa, Mango, Andzia33, Bursztyn, Iwone, Lucky, samira, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
Promyk -
Dalej rafineria w paluchu- mam przykaz na dzis wycisnac sobie palec dwa razy i zrobic opatrunek. Jedynie pozytywne jest to ze dofinansowuje apteki-glupi plyn do dezynfekcji ran kosztuje 29zl a ja juz mam druga butelke,nie wspomne o gazikach jalowych i bandazach.
Glupi paluch i lekarza. Mam tego wszystkiego po kokardeinessa, Andzia33, Lucky, samira, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualnyJa mam ok teściową niestety zbyt często róznimy sie pokoleniami i spojrzeniem na świat
chociaż i tak moge z nią porozmaiać na wiele wiecej tematów z nią niż z moją mamą.
Dobra ja mam dziś ciezki dzień i już sie nie bede odzywać bo jeszcze za dużo napisze i bede żałować,ze pierdoły pisze.
Trzymajcie sie dziewczyny dobrego popołudnia i wieczoruAndzia33, caffe, Iwone, Lucky, samira, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Moja teściowa jest ok,mam tylko ją bo moja mama już 15 lat nie żyje ,a ojca straciłam razem z nią [sądy ,kłótnie itp...],dużo nam pomogła,nie finansowo ,bo sama ma małą rentkę ,ale gdyby była taka potrzeba to podzieliłaby się ostatnią złotówką .Ma 6 dzieci i wszystkie traktuje równo i o każdym pamięta o tych zdobytych też.Bardzo dużo przeszła w dzieciństwie,w czasie wojny ,ale to długa historia.
inessa, Iwone, Lucky, promyk, grosza, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Witam dziewczynki,sluchajcie ja na ta chwile nie chce miec dzidziusa,wiec odchodze z Forum .Jak mi sie odmieni to do was wroce za waszym pozwoleniem;-).Nie mam zadnego dola albo depresji czy zlego dnia,poprostu wzielam wszystkie za i przeciw posiadania malenstwa i wiecej mam przeciw .Jestem szczera i juz.Wam oczywiscie zycze szybkiego zaciazenia .
inessa, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynku to jest to co mówiłam troche moja praca, nie moge za bardzo tu reklamować ale troche takie porady o dziciach, dla małżeństw itp. indywidualne oraz forum.Na razie faza tworzenia(niestety troche odpłatne bedzie ale musze jakoś zarobic )
Lucky, Iwone, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Bursztynku to jest to co mówiłam troche moja praca, nie moge za bardzo tu reklamować ale troche takie porady o dziciach, dla małżeństw itp. indywidualne oraz forum.Na razie faza tworzenia(niestety troche odpłatne bedzie ale musze jakoś zarobic )
inessa lubi tę wiadomość
-
Lucky, nadrabiajac czytanie postow przeczytalam dzisiaj ze Twojego meza boli jadro, chcialam Ci powiedziec zebys namowila go na natychmiastowa wizyte u lekarza. To na pewno nic powaznego, ale mialam dwa przypadki wsrod przyjaciol- szybka interwencja byla konieczna,niestety. Nie chce tym postem siac paniki, tylko podkreslic ze takich spraw nie wolno zaniedbywac. Czulam, ze musze Ci to napisac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2013, 20:52
inessa, Iwone, samira, promyk, grosza, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny