35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:JA mam strajk dzisiaj i takiego wkurwka,ze lepiej do mnie nie podchodź, najchetniej nie powiem co bym zrobiła, jeszcze wredna @ spóźnia mi się trzeci dzień
Wrwrwrwrrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwr
właśnie pomyłam okna drzwi, poprałam firany, poprasowałam i posprzatałam chalupe, obiadu ja nie gotuje bo się wkurzyłąm na teściową, i na wybrzydzanie tego nie zjem tego nie lubie no kurzcze jaśnie państwoAndzia33, inessa, Iwone, samira, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
eee ja myślę, że ludzie czasami nieświadomi tak robią i takie mszczenie się nic nie da
a nie mozecie Inesko każda mieć swojej kuchni?
prawde mówiąc nie wyobrażam sobie jeść codziennie tego co mi ktoś narzuci tym bardziej, że kuchnia teściowej mi nie smakuje
ja jak do nich na weekend jadę to jestem albo głodna (bo nie ma dla mnie co jeść, bo mam inny gust kulinarny) albo jestem chora, bo boli mnie brzuch za cieżko za tłusto niezdrowoAndzia33, inessa, Bursztyn, Iwone, bliska77, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki,sluchajcie ja na ta chwile nie chce miec dzidziusa,wiec odchodze z Forum .Jak mi sie odmieni to do was wroce za waszym pozwoleniem;-).Nie mam zadnego dola albo depresji czy zlego dnia,poprostu wzielam wszystkie za i przeciw posiadania malenstwa i wiecej mam przeciw .Jestem szczera i juz.Wam oczywiscie zycze szybkiego zaciazenia .
Reni, Andzia33, caffe, inessa, polarmiś, Bursztyn, Iwone, Lucky, samira, grosza, bliska77, megan8, Olena lubią tę wiadomość
-
Ania wracaj do nas jak najszybciej .. Nawet jeśli nadal będziesz na nie a będziesz chciała pogadać o głupotkach to też wpadaj
Andzia33, inessa, Bursztyn, Iwone, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Witam dziewczynki,sluchajcie ja na ta chwile nie chce miec dzidziusa,wiec odchodze z Forum .Jak mi sie odmieni to do was wroce za waszym pozwoleniem;-).Nie mam zadnego dola albo depresji czy zlego dnia,poprostu wzielam wszystkie za i przeciw posiadania malenstwa i wiecej mam przeciw .Jestem szczera i juz.Wam oczywiscie zycze szybkiego zaciazenia .
inessa, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja w domu gotuje( od czasu do czasu teściowa - moje jedzenie lubią ale musiałbym nonstop to samo gotować, a ja lubie uromaicać ale się nie da za bardzo - wiecei utarte schematy) a osobne gotowanie nie wchodzi na razie w rachube, a o wybrzydzanie to teść niż teściowa
Andzia33, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KaRa wrote:Hej Kobietki,
Widzę ze nie ma nowych fasolek. Coś sie obijacie.
My dzis z mężem widzieliśmy nasza córeczkę na usg. Waży 780g . Wyglada na to ze jednak będzie wigilijnym dzieciatkiem bo kolejny raz termin potwierdzony na 23 grudzień
Wspanialy present swiateczny cie-was czeka.
Tylko pozniej zeby nie miala pretensji o prezenty urodzinowe. Moja kumpela tez tak rodzila , dokladnie o 0,05 - czyli juz 24.12 i miala jak juz troszke urosla dostawala podwojne prezenty -jedne z balonikami drugie z choineczka.Andzia33, inessa, Iwone, anek42, bliska77, KaRa, megan8 lubią tę wiadomość
Promyk -
Ja sobie nie wyobrażam gotowac z kimś w jednej kuchni,rozumiem,że jak nie ma wyjścia to nie ma co gadac,też przez pierwszy rok po ślubie jeżdziliśmy do teściowej na obiady i wcale nie było żle[u niej jest na obiad codziennie coś innego-u mnie raczej nie],ale teraz,gdy jakieś 5 lat temu zmarł teśc i ona miała do wyboru albo przyjśc do nas ,albo zamienic mieszkanie na mniejsze,to sama stwierdziła,że nie chce byc dla nikogo ciężarem i mieszka sama i myślę ,że tak jest najlepiej
caffe, inessa, Iwone, samira, grosza, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33