X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    witaj
    tak czekamy na decyzję z banku :-)
    Ale masz super Natanka malutkiego w podpisie...:)

Reni, Andzia33, inessa, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super dzidziulek !!!

inessa, Reni lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineska ,ąż zazdroszczę wolnego czasu,u mnie taki bałagan w domu ,że aż strach.Marzę o urlopie,ale niestety w pracy urwanie głowy[sezon]

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zazdroszzce pracy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andzia33, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wierze ,że szybko coś znajdziesz ,algo otworzysz swoje.

inessa, grosza lubią tę wiadomość

Andzia33
  • caffe Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    JA mam strajk dzisiaj i takiego wkurwka,ze lepiej do mnie nie podchodź, najchetniej nie powiem co bym zrobiła, jeszcze wredna @ spóźnia mi się trzeci dzień :(
    Wrwrwrwrrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwr
    właśnie pomyłam okna drzwi, poprałam firany, poprasowałam i posprzatałam chalupe, obiadu ja nie gotuje bo się wkurzyłąm na teściową, i na wybrzydzanie tego nie zjem tego nie lubie no kurzcze jaśnie państwo :(
    I dobrze, że nie ugotowałas. Przynajmniej pokazałas, że nie jesteś na ich usługach. Nie pasuje, to niech się sami organizują. A jak ona ugotuje, to ją potraktuj tak samo jak ona Ciebie, nie z zemsty, ale żeby poczuła to co Ty czujesz w takiej sytuacji. Może sobie wtedy zda sprawę z tego, że krzywdzi innych swoimi fochami.

Andzia33, inessa, Iwone, samira, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eee ja myślę, że ludzie czasami nieświadomi tak robią i takie mszczenie się nic nie da
    a nie mozecie Inesko każda mieć swojej kuchni?
    prawde mówiąc nie wyobrażam sobie jeść codziennie tego co mi ktoś narzuci tym bardziej, że kuchnia teściowej mi nie smakuje
    ja jak do nich na weekend jadę to jestem albo głodna (bo nie ma dla mnie co jeść, bo mam inny gust kulinarny) albo jestem chora, bo boli mnie brzuch za cieżko za tłusto niezdrowo

Andzia33, inessa, Bursztyn, Iwone, bliska77, megan8, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbieram się dziewczynki do domku. Miłego wieczoru

Andzia33, inessa, Iwone, samira, anek42, grosza lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki,sluchajcie ja na ta chwile nie chce miec dzidziusa,wiec odchodze z Forum .Jak mi sie odmieni to do was wroce za waszym pozwoleniem;-).Nie mam zadnego dola albo depresji czy zlego dnia,poprostu wzielam wszystkie za i przeciw posiadania malenstwa i wiecej mam przeciw .Jestem szczera i juz.Wam oczywiscie zycze szybkiego zaciazenia .

Reni, Andzia33, caffe, inessa, polarmiś, Bursztyn, Iwone, Lucky, samira, grosza, bliska77, megan8, Olena lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania wracaj do nas jak najszybciej .. Nawet jeśli nadal będziesz na nie a będziesz chciała pogadać o głupotkach to też wpadaj

Andzia33, inessa, Bursztyn, Iwone, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Witam dziewczynki,sluchajcie ja na ta chwile nie chce miec dzidziusa,wiec odchodze z Forum .Jak mi sie odmieni to do was wroce za waszym pozwoleniem;-).Nie mam zadnego dola albo depresji czy zlego dnia,poprostu wzielam wszystkie za i przeciw posiadania malenstwa i wiecej mam przeciw .Jestem szczera i juz.Wam oczywiscie zycze szybkiego zaciazenia .
    Trzymaj się :)

inessa, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymaj się anna maria i zaglądaj jakby co...;)

inessa lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w domu gotuje( od czasu do czasu teściowa - moje jedzenie lubią ale musiałbym nonstop to samo gotować, a ja lubie uromaicać ale się nie da za bardzo - wiecei utarte schematy) a osobne gotowanie nie wchodzi na razie w rachube, a o wybrzydzanie to teść niż teściowa :)

Andzia33, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANiu pamietam i cały czas czekamy na jakieś wiadomości co sie u CIebie dzieje :D

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania przemyśl to jeszcze!
    Będziemy tęsknic0cray.gif

inessa, Mango lubią tę wiadomość

Andzia33
  • promyk Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa wrote:
    Hej Kobietki,
    Widzę ze nie ma nowych fasolek. Coś sie obijacie.
    My dzis z mężem widzieliśmy nasza córeczkę na usg. Waży 780g . Wyglada na to ze jednak będzie wigilijnym dzieciatkiem bo kolejny raz termin potwierdzony na 23 grudzień :)
    Kochana nie obijamy sie tylko co niektore interest za poza zasiegiem...moj biznes urzeduje w anglii, ale w listopadzie przyleci i bedziemy tworzyc...:-) :-) :-)
    Wspanialy present swiateczny cie-was czeka. :-) :-) :-) :-) :-)
    Tylko pozniej zeby nie miala pretensji o prezenty urodzinowe. Moja kumpela tez tak rodzila , dokladnie o 0,05 - czyli juz 24.12 i miala jak juz troszke urosla dostawala podwojne prezenty -jedne z balonikami drugie z choineczka.

Andzia33, inessa, Iwone, anek42, bliska77, KaRa, megan8 lubią tę wiadomość

Promyk
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie nie wyobrażam gotowac z kimś w jednej kuchni,rozumiem,że jak nie ma wyjścia to nie ma co gadac,też przez pierwszy rok po ślubie jeżdziliśmy do teściowej na obiady i wcale nie było żle[u niej jest na obiad codziennie coś innego-u mnie raczej nie],ale teraz,gdy jakieś 5 lat temu zmarł teśc i ona miała do wyboru albo przyjśc do nas ,albo zamienic mieszkanie na mniejsze,to sama stwierdziła,że nie chce byc dla nikogo ciężarem i mieszka sama i myślę ,że tak jest najlepiej

caffe, inessa, Iwone, samira, grosza, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czemu mi to podkreśliło?

inessa lubi tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja mała ma imieniny 1,12 i dostaje jeden prezent z mikołajkowym,a na gwiazdke drugi

caffe, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    a czemu mi to podkreśliło?
    widocznie to podświadomość Ci podkreśliła, jako coś bardzo ważnego dla Ciebie...;)

caffe, Andzia33, inessa, Bursztyn, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 1230 1231 1232 1233 1234 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ