X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JUZ JESTEM ! :D
    Witajcie Dziewuszki !!! :)
    Wczoraj dochodzilam do siebie przez caly dzien, wrocilismy o 4 nad ranem. Lecielismy z Catanii do Londynu- ponad 3 godz., a stamtad autobusem do Birmingham- 4 godz. Moje ataki paniki prydaly sie na cos ;) bo sewardessa ktora zostala poinformowana ze zle sie czuje zaproponowala ze drugi pilot ze mna porozmawia- aby zapewnic mnie ze samolot napewno nie rozpadnie sie podczas lotu- i rzeczywiscie- gosc przyszedl i opowoadalmi ja to loty samolotem sa absolutnie bezpieczne a potem powiedzial ze po wyladowaniu moge posiedziec z nimi w kabinie pilotow. Wiec kiedy wyladowalismy zaprowadzili mnie tam i kapitan ustapil mi miejsca- usiadlam sobie w fotelu - i moglam nawet sterem sie pobawic- bez dwuznacznosci prosze ;) :) znowu poopowiadali o gtym jak lataja i jakie to dla nich wyzwanie i adrenalina kiedy sa zle warunki pogodowe i trudno jest wyladowac, ale poniewaz bylam juz po moich anxiolitykch i secie ginu- swiat wydawal mi sie piekny a panowie byli fascynujacy. Jedynie maz byl zazdrosny :) no trudno... koniec koncow- cudowna podroz :) A Sycylia- raj!!! Po smierci che isc na Sycylie i zrywac dojrzale pomarancze prosto z drzewa, pic czerwone wino i kapac sie w turkusowej wodzie :)
    Nie chcialo mi sie wracac,nie odczuwalam zadnej tesknoty za UK (gdzie powitalo nas 12 stopni i deszcz w twarz), natomiast brakowalo mi Was, wiec jest to jedyny plus powrotu do krainy deszczowcow :)

Bozia3, Reni, inessa, caffe, bliska77, anna maria, Iwone, Iwone, Andzia33, samira, Mango, gosia7122, anek42, grosza, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Niestety tu będzie problem...mieszkanie ma 2 sypialnie i salon z kuchnią - w jednej młody, z drugiego musimy zrobić coś na kształt sypialni i ewentualnie kącik dziecięcy jakby się udało stworzyć człowieczka...:) Marzy mi się oddzielna sypialnia i dwa pokoje dla młodego i drugi dla nowego smyka...no ale to niemożliwe...:)
    W jednej mlody, w drugiej mlodszy a Wy salonie kuchennym ( tak nazywam salon z aneksem kuchennym). Ze swoja wlasna sypialnia poczekasz.

Reni, inessa, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn...Ty to masz fantazje - jak nie promotor na stole w kuchni, to piloci w kabinie samolotu....:) Lekarz miał rację - może poobserwuj motylki jak to robią...;)

Bursztyn, inessa, polarmiś, caffe, bliska77, Andzia33, samira, Mango, grosza, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    W jednej mlody, w drugiej mlodszy a Wy salonie kuchennym ( tak nazywam salon z aneksem kuchennym). Ze swoja wlasna sypialnia poczekasz.
    Tak to zapewne się skończy....:)

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak najmłodsze pójdzie na studia ;-)
    Bozia3 wrote:
    Tak to zapewne się skończy....:)

caffe, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    skoro było dobrze, to pewnie coś wymyślicie jeszcze - jakąś Alaskę, czy inny Sybir...
    Jak przyjdzie do domu i zaproponuje Argentyne lub Cośtaryke albo cos pomiedzy to jade i dzis.

caffe, inessa, bliska77, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztyn...Ty to masz fantazje - jak nie promotor na stole w kuchni, to piloci w kabinie samolotu....:) Lekarz miał rację - może poobserwuj motylki jak to robią...;)
    no! I bylo ich DWOCH!!! ;) :P

polarmiś, caffe, inessa, bliska77, Andzia33, Mango, grosza, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mhmm... wyobraźnia mi pracuje
    Bursztyn wrote:
    no! I bylo ich DWOCH!!! ;) :P

Bursztyn, caffe, inessa, bliska77, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jestem pewna ze po tej przygodzie z pilotami, Bursztyn oglosi, ze jet w ciazy!!!!!

Bursztyn, Reni, caffe, inessa, bliska77, Iwone, Andzia33, Mango, grosza, megan8 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu, priv Ci wyslalam.

inessa, Mango lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mhmm... wyobraźnia mi pracuje
    :D
    tylko kabina mala... ;)

caffe, inessa, Iwone, Mango lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Niestety tu będzie problem...mieszkanie ma 2 sypialnie i salon z kuchnią - w jednej młody, z drugiego musimy zrobić coś na kształt sypialni i ewentualnie kącik dziecięcy jakby się udało stworzyć człowieczka...:) Marzy mi się oddzielna sypialnia i dwa pokoje dla młodego i drugi dla nowego smyka...no ale to niemożliwe...:)
    Coś wymyślisz, teraz takie cuda-rozwiązania proponują firmy, że każdy kącik można zagospodarować.

Zobaczcie u coliberka zdjęcie na którymś z niższych postów.

https://ovufriend.pl/pamietnik/dzialania-dzialania,101,6.html

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    I jestem pewna ze po tej przygodzie z pilotami, Bursztyn oglosi, ze jet w ciazy!!!!!
    :)
    jeszcze tylko maz kupi sobie mundur pilota i zabieramy sie pracy ;)

caffe, inessa, polarmiś, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    hahahaha, dobre :P

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale z tymi motylkami to bylo tak, ze gin powiedzial ze natura jest niesamowita i cyt.: "leci taki motylek w deszczu i wichurze przez 10 km tylko po to zeby wylomotac samice (!!!) bo poczul feromony". No tak sie moj gin wyrazil a chodzilo mu o owulacje :) ze kobieta wydziela wtedy najwiecej feromonow i przyciaga facetow :)

Reni, inessa, bliska77, Andzia33, grosza, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no a jajko zapach konwalii, żeby przyciągnąć plemniki ;-)
    Bursztyn wrote:
    Ale z tymi motylkami to bylo tak, ze gin powiedzial ze natura jest niesamowita i cyt.: "leci taki motylek w deszczu i wichurze przez 10 km tylko po to zeby wylomotac samice (!!!) bo poczul feromony". No tak sie moj gin wyrazil a chodzilo mu o owulacje :) ze kobieta wydziela wtedy najwiecej feromonow i przyciaga facetow :)

inessa, caffe, bliska77, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WItaj Bursztynku kochany witaj :D :D :D

bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bozia, nie wiem jakich wymiarów i w jakim układzie macie salon ale jak już będzie dzieciątko to można pomyśleć o wydzieleniu sypialni w salonie, np przesuwnymi panelami zamontowanymi między sufitem a podłogą, moja koleżanka ma takie rozwiązanie i świetnie się sprawdza :-)

inessa, caffe, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Bozia, nie wiem jakich wymiarów i w jakim układzie macie salon ale jak już będzie dzieciątko to można pomyśleć o wydzieleniu sypialni w salonie, np przesuwnymi panelami zamontowanymi między sufitem a podłogą, moja koleżanka ma takie rozwiązanie i świetnie się sprawdza :-)
    o widzisz..o tym nie pomyślałam...choć wątpię, czy to przejdzie...bo salon będzie dookoła zabudowany regałąmi na książki zapewne...Mój M ma ich setki, a i ja niemało - więc plan był taki, żeby zabudować dwie ściany regałami na książki od ziemi do sufitu - co bardzo mi się podoba....no nic - zobaczymy - najpierw to trzeba począć jakiegoś bąka...:)

inessa, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    podwójnej :-)

inessa, caffe, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1228 1229 1230 1231 1232 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ