35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
JUZ JESTEM !
Witajcie Dziewuszki !!!
Wczoraj dochodzilam do siebie przez caly dzien, wrocilismy o 4 nad ranem. Lecielismy z Catanii do Londynu- ponad 3 godz., a stamtad autobusem do Birmingham- 4 godz. Moje ataki paniki prydaly sie na cosbo sewardessa ktora zostala poinformowana ze zle sie czuje zaproponowala ze drugi pilot ze mna porozmawia- aby zapewnic mnie ze samolot napewno nie rozpadnie sie podczas lotu- i rzeczywiscie- gosc przyszedl i opowoadalmi ja to loty samolotem sa absolutnie bezpieczne a potem powiedzial ze po wyladowaniu moge posiedziec z nimi w kabinie pilotow. Wiec kiedy wyladowalismy zaprowadzili mnie tam i kapitan ustapil mi miejsca- usiadlam sobie w fotelu - i moglam nawet sterem sie pobawic- bez dwuznacznosci prosze
znowu poopowiadali o gtym jak lataja i jakie to dla nich wyzwanie i adrenalina kiedy sa zle warunki pogodowe i trudno jest wyladowac, ale poniewaz bylam juz po moich anxiolitykch i secie ginu- swiat wydawal mi sie piekny a panowie byli fascynujacy. Jedynie maz byl zazdrosny
no trudno... koniec koncow- cudowna podroz
A Sycylia- raj!!! Po smierci che isc na Sycylie i zrywac dojrzale pomarancze prosto z drzewa, pic czerwone wino i kapac sie w turkusowej wodzie
Nie chcialo mi sie wracac,nie odczuwalam zadnej tesknoty za UK (gdzie powitalo nas 12 stopni i deszcz w twarz), natomiast brakowalo mi Was, wiec jest to jedyny plus powrotu do krainy deszczowcowBozia3, Reni, inessa, caffe, bliska77, anna maria, Iwone, Iwone, Andzia33, samira, Mango, gosia7122, anek42, grosza, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Niestety tu będzie problem...mieszkanie ma 2 sypialnie i salon z kuchnią - w jednej młody, z drugiego musimy zrobić coś na kształt sypialni i ewentualnie kącik dziecięcy jakby się udało stworzyć człowieczka...
Marzy mi się oddzielna sypialnia i dwa pokoje dla młodego i drugi dla nowego smyka...no ale to niemożliwe...
Reni, inessa, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn...Ty to masz fantazje - jak nie promotor na stole w kuchni, to piloci w kabinie samolotu....
Lekarz miał rację - może poobserwuj motylki jak to robią...
Bursztyn, inessa, polarmiś, caffe, bliska77, Andzia33, samira, Mango, grosza, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:skoro było dobrze, to pewnie coś wymyślicie jeszcze - jakąś Alaskę, czy inny Sybir...
caffe, inessa, bliska77, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztyn...Ty to masz fantazje - jak nie promotor na stole w kuchni, to piloci w kabinie samolotu....
Lekarz miał rację - może poobserwuj motylki jak to robią...
polarmiś, caffe, inessa, bliska77, Andzia33, Mango, grosza, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Niestety tu będzie problem...mieszkanie ma 2 sypialnie i salon z kuchnią - w jednej młody, z drugiego musimy zrobić coś na kształt sypialni i ewentualnie kącik dziecięcy jakby się udało stworzyć człowieczka...
Marzy mi się oddzielna sypialnia i dwa pokoje dla młodego i drugi dla nowego smyka...no ale to niemożliwe...
Zobaczcie u coliberka zdjęcie na którymś z niższych postów.
https://ovufriend.pl/pamietnik/dzialania-dzialania,101,6.htmlinessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Ale z tymi motylkami to bylo tak, ze gin powiedzial ze natura jest niesamowita i cyt.: "leci taki motylek w deszczu i wichurze przez 10 km tylko po to zeby wylomotac samice (!!!) bo poczul feromony". No tak sie moj gin wyrazil a chodzilo mu o owulacje
ze kobieta wydziela wtedy najwiecej feromonow i przyciaga facetow
Reni, inessa, bliska77, Andzia33, grosza, megan8 lubią tę wiadomość
-
no a jajko zapach konwalii, żeby przyciągnąć plemniki
Bursztyn wrote:Ale z tymi motylkami to bylo tak, ze gin powiedzial ze natura jest niesamowita i cyt.: "leci taki motylek w deszczu i wichurze przez 10 km tylko po to zeby wylomotac samice (!!!) bo poczul feromony". No tak sie moj gin wyrazil a chodzilo mu o owulacjeze kobieta wydziela wtedy najwiecej feromonow i przyciaga facetow
inessa, caffe, bliska77, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Niestety tu będzie problem...mieszkanie ma 2 sypialnie i salon z kuchnią - w jednej młody, z drugiego musimy zrobić coś na kształt sypialni i ewentualnie kącik dziecięcy jakby się udało stworzyć człowieczka...
inessa, caffe, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Bozia, nie wiem jakich wymiarów i w jakim układzie macie salon ale jak już będzie dzieciątko to można pomyśleć o wydzieleniu sypialni w salonie, np przesuwnymi panelami zamontowanymi między sufitem a podłogą, moja koleżanka ma takie rozwiązanie i świetnie się sprawdza
inessa, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny