X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi i gin i endo kazali zbijać zawsze poniżej 2 najlepiej w okolicach 1,2, ostatnio moja gin powiedziała żebym zaplanowała IUI w cyklu w którym uda mi sie zbić moje nieszczęsne tsh, endo doradził to samoi dołożył właśnie jodid i póki co i wyniki czyli tsh, ft3 i ft4 są ok, myślę ze to wszystko zależy od indywidualnych potrzeb i reakcji organizmu jak zawsze nie wolno generalizować ;-)
    co do firan to lubię różne i wszystko zależy od warunków, np w kuchni mam dość gęstą taką ze stylu wiejskiego firankę bo od okna kuchennego do ulicy mam 5 metrów ;-) oprócz tego oczywiście fajne żaluzje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2013, 11:52

inessa, Iwone, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    miałam właśnie zapytać czy można tak sobie przyjmować jod bez wskazania lekarskiego
    ja to się boję sama na własną rękę brać leki..
    Sama sobie zaaplikowalam ale w b.malych dawkach. Ogolnie staram sie nie faszerowac ale odkad probuje zajsc to troche kombinuje...... W tym miesiacu jade na femostanie ( hormony, glownie etradiol) i costagnusie. Folik i magnez z vit.b.

bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja akceptuje tylko zaslony, lekkie, lejace, jednokolorowe ( najlepiej biale lub kremowe) , najprostrze jakie moga byc bez zmarszczen, zakladek, falban.
    I takie mam - leza na krzesle:-) , sciany tez biale - odeszlam od kolorow bo mam i tak duzo pstrokacizny w domu to choc scianami i oknami tonuje ta kakafonie barw. Choc przyznam, ze w lazience pierdzielnelam sobie czerwony sufit !

bliska77, inessa, caffe, Iwone, Reni, Andzia33, samira, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ja akceptuje tylko zaslony, lekkie, lejace, jednokolorowe ( najlepiej biale lub kremowe) , najprostrze jakie moga byc bez zmarszczen, zakladek, falban.
    I takie mam - leza na krzesle:-) , sciany tez biale - odeszlam od kolorow bo mam i tak duzo pstrokacizny w domu to choc scianami i oknami tonuje ta kakafonie barw. Choc przyznam, ze w lazience pierdzielnelam sobie czerwony sufit !
    my mamy bezo biel na ścianach, zasłon w ogóle jedna łazienka jest biało pomarańczowa (z przewagą bieli) z zielonymi dodatkami, jest zajebiście optymistyczna i energetyczna, poważnie a sypialnie mamy w kolorze terakota do tego jasne mebelki i jest super nastrojowo <3

inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    My mamy w sypialni czerwone ściany :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2013, 12:11

bliska77, inessa, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    my mamy bezo biel na ścianach, zasłon w ogóle jedna łazienka jest biało pomarańczowa (z przewagą bieli) z zielonymi dodatkami, jest zajebiście optymistyczna i energetyczna, poważnie a sypialnie mamy w kolorze terakota do tego jasne mebelki i jest super nastrojowo <3
    To ladnie, najwazniejsze to przemyslec i wiedziec czego sie chce. Ja rozwleklam w czasie urzadzanie mieszkania i to co mi sie kiedys podobalo i zrealizowalam teraz nie bardzo, ale nie chce mi sie zmieniac wymagaloby to za duzo energii i kasy. Wiec sklecam z tego co mam.

Dzisiaj wstapil we mnie obsolutny zarlok, zima sie zbliza bo moja niedzwiedzica ciagle glodna i od rana cos ma w buzi.

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    My mamy w sypialni czerwone ściany :)
    widocznie robicie to w sypialni...nawet nie chce myśleć, gdzie robi to polarmiś...na suficie w łazience? ;)

caffe, bliska77, inessa, Andzia33, anek42 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja za pół roku przeprowadzam się do mieszkania M - nowego - teraz mieszkamy u mnie..więc przede mną remonty i urządzanie - uwielbiam to - mogłabym ciągle coś remontować....w nowym mieszkaniu będziemy mieć na podłogach beton dekoracyjny w wielu miejscach (oprócz salonu - gdzie chcę mieć deski)

bliska77, caffe, polarmiś, inessa, Andzia33, grosza, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    widocznie robicie to w sypialni...nawet nie chce myśleć, gdzie robi to polarmiś...na suficie w łazience? ;)
    hahaha, i do tego okna bez firanek bo nie lubi, trata tata... wino od południa, migdały, migdalenie ....

bliska77, Bozia3, inessa, Iwone, anek42 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    hahaha, i do tego okna bez firanek bo nie lubi, trata tata... wino od południa, migdały, migdalenie ....
    jednym słowem ciekawy żywot ;-)

caffe, Bozia3, inessa, Iwone lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    dokładnie tak... - a widać, że ma fantazję - ciągała tego biednego koguta po drabinach - to się skończyło tym, że rozwalili lampę i siebie samych...- cyrk u tej polarmisia....;)

caffe, polarmiś, bliska77, inessa, Iwone, Andzia33, samira lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja za pół roku przeprowadzam się do mieszkania M - nowego - teraz mieszkamy u mnie..więc przede mną remonty i urządzanie - uwielbiam to - mogłabym ciągle coś remontować....w nowym mieszkaniu będziemy mieć na podłogach beton dekoracyjny w wielu miejscach (oprócz salonu - gdzie chcę mieć deski)
    No to wielu inspiracji Ci życzę ;) Nie zapomnij o dziecinnym pokoju no i o zabezpieczeniu kantów, zeby dziecko sobie glowy nie rozbiło :P

Bozia3, inessa, bliska77, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Czerwony sufit w czasie kapieli pobudza i jak wychodze to jestem napalona i oczy mam czerwone od patrzenia . ale jestesmy tradycjonalistami. I robimy to w lozku - jeden z mebli ktory mi sie udal - jest boski i nie boje sie, ze sie pode mna zarwie.

caffe, Bozia3, inessa, bliska77, anek42, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    jednym słowem ciekawy żywot ;-)
    Jakby tego nie interpretować, to zawsze ciekawie wychodzi ;)

Bozia3, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dokładnie tak... - a widać, że ma fantazję - ciągała tego biednego koguta po drabinach - to się skończyło tym, że rozwalili lampę i siebie samych...- cyrk u tej polarmisia....;)
    Bo przytrzymywanie się lampy w trakcie jest niebezpieczne :P

polarmiś, Bozia3, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    jeden z mebli ktory mi sie udal - jest boski i nie boje sie, ze sie pode mna zarwie.

Bo to był mebel robiony na zamówienie ;)

Bozia3, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    No to wielu inspiracji Ci życzę ;) Nie zapomnij o dziecinnym pokoju no i o zabezpieczeniu kantów, zeby dziecko sobie glowy nie rozbiło :P
    Niestety tu będzie problem...mieszkanie ma 2 sypialnie i salon z kuchnią - w jednej młody, z drugiego musimy zrobić coś na kształt sypialni i ewentualnie kącik dziecięcy jakby się udało stworzyć człowieczka...:) Marzy mi się oddzielna sypialnia i dwa pokoje dla młodego i drugi dla nowego smyka...no ale to niemożliwe...:)

inessa, caffe, bliska77, Iwone, Andzia33, anek42, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Jakby tego nie interpretować, to zawsze ciekawie wychodzi ;)
    Zaraz sie skoczy i znowu bedzie nudno i zwyczajnie. I do roboty trzeba bedzie pojsc. Straszne a tak bylo dobrze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2013, 12:32

Bozia3, inessa, caffe, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmisiu.....jakby mój chłop wyszedł z łazienki z czerwonymi oczami...to chyba wszystko by mi opadło.....:)

inessa, caffe, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Zaras sie skoczy i znowu bedzie nudno i zwyczajnie. I do roboty trzeba bedzie pojsc. Straszne a tak bylo dobrze.
    skoro było dobrze, to pewnie coś wymyślicie jeszcze - jakąś Alaskę, czy inny Sybir...

inessa, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 1227 1228 1229 1230 1231 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ