35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymi i gin i endo kazali zbijać zawsze poniżej 2 najlepiej w okolicach 1,2, ostatnio moja gin powiedziała żebym zaplanowała IUI w cyklu w którym uda mi sie zbić moje nieszczęsne tsh, endo doradził to samoi dołożył właśnie jodid i póki co i wyniki czyli tsh, ft3 i ft4 są ok, myślę ze to wszystko zależy od indywidualnych potrzeb i reakcji organizmu jak zawsze nie wolno generalizować
co do firan to lubię różne i wszystko zależy od warunków, np w kuchni mam dość gęstą taką ze stylu wiejskiego firankę bo od okna kuchennego do ulicy mam 5 metrówoprócz tego oczywiście fajne żaluzje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2013, 11:52
inessa, Iwone, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:miałam właśnie zapytać czy można tak sobie przyjmować jod bez wskazania lekarskiego
ja to się boję sama na własną rękę brać leki..bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa akceptuje tylko zaslony, lekkie, lejace, jednokolorowe ( najlepiej biale lub kremowe) , najprostrze jakie moga byc bez zmarszczen, zakladek, falban.
I takie mam - leza na krzesle:-) , sciany tez biale - odeszlam od kolorow bo mam i tak duzo pstrokacizny w domu to choc scianami i oknami tonuje ta kakafonie barw. Choc przyznam, ze w lazience pierdzielnelam sobie czerwony sufit !bliska77, inessa, caffe, Iwone, Reni, Andzia33, samira, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Ja akceptuje tylko zaslony, lekkie, lejace, jednokolorowe ( najlepiej biale lub kremowe) , najprostrze jakie moga byc bez zmarszczen, zakladek, falban.
I takie mam - leza na krzesle:-) , sciany tez biale - odeszlam od kolorow bo mam i tak duzo pstrokacizny w domu to choc scianami i oknami tonuje ta kakafonie barw. Choc przyznam, ze w lazience pierdzielnelam sobie czerwony sufit !inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Ja akceptuje tylko zaslony, lekkie, lejace, jednokolorowe ( najlepiej biale lub kremowe) , najprostrze jakie moga byc bez zmarszczen, zakladek, falban.
I takie mam - leza na krzesle:-) , sciany tez biale - odeszlam od kolorow bo mam i tak duzo pstrokacizny w domu to choc scianami i oknami tonuje ta kakafonie barw. Choc przyznam, ze w lazience pierdzielnelam sobie czerwony sufit !Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2013, 12:11
bliska77, inessa, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:my mamy bezo biel na ścianach, zasłon w ogóle jedna łazienka jest biało pomarańczowa (z przewagą bieli) z zielonymi dodatkami, jest zajebiście optymistyczna i energetyczna, poważnie a sypialnie mamy w kolorze terakota do tego jasne mebelki i jest super nastrojowo
Dzisiaj wstapil we mnie obsolutny zarlok, zima sie zbliza bo moja niedzwiedzica ciagle glodna i od rana cos ma w buzi.inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
ja za pół roku przeprowadzam się do mieszkania M - nowego - teraz mieszkamy u mnie..więc przede mną remonty i urządzanie - uwielbiam to - mogłabym ciągle coś remontować....w nowym mieszkaniu będziemy mieć na podłogach beton dekoracyjny w wielu miejscach (oprócz salonu - gdzie chcę mieć deski)
bliska77, caffe, polarmiś, inessa, Andzia33, grosza, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:widocznie robicie to w sypialni...nawet nie chce myśleć, gdzie robi to polarmiś...na suficie w łazience?
bliska77, Bozia3, inessa, Iwone, anek42 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:hahaha, i do tego okna bez firanek bo nie lubi, trata tata... wino od południa, migdały, migdalenie ....
caffe, polarmiś, bliska77, inessa, Iwone, Andzia33, samira lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja za pół roku przeprowadzam się do mieszkania M - nowego - teraz mieszkamy u mnie..więc przede mną remonty i urządzanie - uwielbiam to - mogłabym ciągle coś remontować....w nowym mieszkaniu będziemy mieć na podłogach beton dekoracyjny w wielu miejscach (oprócz salonu - gdzie chcę mieć deski)
Nie zapomnij o dziecinnym pokoju no i o zabezpieczeniu kantów, zeby dziecko sobie glowy nie rozbiło
Bozia3, inessa, bliska77, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:widocznie robicie to w sypialni...nawet nie chce myśleć, gdzie robi to polarmiś...na suficie w łazience?
caffe, Bozia3, inessa, bliska77, anek42, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:dokładnie tak... - a widać, że ma fantazję - ciągała tego biednego koguta po drabinach - to się skończyło tym, że rozwalili lampę i siebie samych...- cyrk u tej polarmisia....
polarmiś, Bozia3, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:No to wielu inspiracji Ci życzę
Nie zapomnij o dziecinnym pokoju no i o zabezpieczeniu kantów, zeby dziecko sobie glowy nie rozbiło
Marzy mi się oddzielna sypialnia i dwa pokoje dla młodego i drugi dla nowego smyka...no ale to niemożliwe...
inessa, caffe, bliska77, Iwone, Andzia33, anek42, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Jakby tego nie interpretować, to zawsze ciekawie wychodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2013, 12:32
Bozia3, inessa, caffe, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Zaras sie skoczy i znowu bedzie nudno i zwyczajnie. I do roboty trzeba bedzie pojsc. Straszne a tak bylo dobrze.
inessa, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość