X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi i gin i endo kazali zbijać zawsze poniżej 2 najlepiej w okolicach 1,2, ostatnio moja gin powiedziała żebym zaplanowała IUI w cyklu w którym uda mi sie zbić moje nieszczęsne tsh, endo doradził to samoi dołożył właśnie jodid i póki co i wyniki czyli tsh, ft3 i ft4 są ok, myślę ze to wszystko zależy od indywidualnych potrzeb i reakcji organizmu jak zawsze nie wolno generalizować ;-)
    co do firan to lubię różne i wszystko zależy od warunków, np w kuchni mam dość gęstą taką ze stylu wiejskiego firankę bo od okna kuchennego do ulicy mam 5 metrów ;-) oprócz tego oczywiście fajne żaluzje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2013, 11:52

nick nieaktualny, Iwone, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    miałam właśnie zapytać czy można tak sobie przyjmować jod bez wskazania lekarskiego
    ja to się boję sama na własną rękę brać leki..
    Sama sobie zaaplikowalam ale w b.malych dawkach. Ogolnie staram sie nie faszerowac ale odkad probuje zajsc to troche kombinuje...... W tym miesiacu jade na femostanie ( hormony, glownie etradiol) i costagnusie. Folik i magnez z vit.b.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja akceptuje tylko zaslony, lekkie, lejace, jednokolorowe ( najlepiej biale lub kremowe) , najprostrze jakie moga byc bez zmarszczen, zakladek, falban.
    I takie mam - leza na krzesle:-) , sciany tez biale - odeszlam od kolorow bo mam i tak duzo pstrokacizny w domu to choc scianami i oknami tonuje ta kakafonie barw. Choc przyznam, ze w lazience pierdzielnelam sobie czerwony sufit !

nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, Iwone, Reni, Andzia33, nick nieaktualny, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ja akceptuje tylko zaslony, lekkie, lejace, jednokolorowe ( najlepiej biale lub kremowe) , najprostrze jakie moga byc bez zmarszczen, zakladek, falban.
    I takie mam - leza na krzesle:-) , sciany tez biale - odeszlam od kolorow bo mam i tak duzo pstrokacizny w domu to choc scianami i oknami tonuje ta kakafonie barw. Choc przyznam, ze w lazience pierdzielnelam sobie czerwony sufit !
    my mamy bezo biel na ścianach, zasłon w ogóle jedna łazienka jest biało pomarańczowa (z przewagą bieli) z zielonymi dodatkami, jest zajebiście optymistyczna i energetyczna, poważnie a sypialnie mamy w kolorze terakota do tego jasne mebelki i jest super nastrojowo <3

nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    My mamy w sypialni czerwone ściany :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2013, 12:11

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    my mamy bezo biel na ścianach, zasłon w ogóle jedna łazienka jest biało pomarańczowa (z przewagą bieli) z zielonymi dodatkami, jest zajebiście optymistyczna i energetyczna, poważnie a sypialnie mamy w kolorze terakota do tego jasne mebelki i jest super nastrojowo <3
    To ladnie, najwazniejsze to przemyslec i wiedziec czego sie chce. Ja rozwleklam w czasie urzadzanie mieszkania i to co mi sie kiedys podobalo i zrealizowalam teraz nie bardzo, ale nie chce mi sie zmieniac wymagaloby to za duzo energii i kasy. Wiec sklecam z tego co mam.

Dzisiaj wstapil we mnie obsolutny zarlok, zima sie zbliza bo moja niedzwiedzica ciagle glodna i od rana cos ma w buzi.

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    My mamy w sypialni czerwone ściany :)
    widocznie robicie to w sypialni...nawet nie chce myśleć, gdzie robi to polarmiś...na suficie w łazience? ;)

caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33, anek42 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja za pół roku przeprowadzam się do mieszkania M - nowego - teraz mieszkamy u mnie..więc przede mną remonty i urządzanie - uwielbiam to - mogłabym ciągle coś remontować....w nowym mieszkaniu będziemy mieć na podłogach beton dekoracyjny w wielu miejscach (oprócz salonu - gdzie chcę mieć deski)

nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33, grosza, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    widocznie robicie to w sypialni...nawet nie chce myśleć, gdzie robi to polarmiś...na suficie w łazience? ;)
    hahaha, i do tego okna bez firanek bo nie lubi, trata tata... wino od południa, migdały, migdalenie ....

nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, Iwone, anek42 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    hahaha, i do tego okna bez firanek bo nie lubi, trata tata... wino od południa, migdały, migdalenie ....
    jednym słowem ciekawy żywot ;-)

caffe, Bozia3, nick nieaktualny, Iwone lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    dokładnie tak... - a widać, że ma fantazję - ciągała tego biednego koguta po drabinach - to się skończyło tym, że rozwalili lampę i siebie samych...- cyrk u tej polarmisia....;)

caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, Andzia33, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja za pół roku przeprowadzam się do mieszkania M - nowego - teraz mieszkamy u mnie..więc przede mną remonty i urządzanie - uwielbiam to - mogłabym ciągle coś remontować....w nowym mieszkaniu będziemy mieć na podłogach beton dekoracyjny w wielu miejscach (oprócz salonu - gdzie chcę mieć deski)
    No to wielu inspiracji Ci życzę ;) Nie zapomnij o dziecinnym pokoju no i o zabezpieczeniu kantów, zeby dziecko sobie glowy nie rozbiło :P

Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Czerwony sufit w czasie kapieli pobudza i jak wychodze to jestem napalona i oczy mam czerwone od patrzenia . ale jestesmy tradycjonalistami. I robimy to w lozku - jeden z mebli ktory mi sie udal - jest boski i nie boje sie, ze sie pode mna zarwie.

caffe, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, anek42, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    jednym słowem ciekawy żywot ;-)
    Jakby tego nie interpretować, to zawsze ciekawie wychodzi ;)

Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dokładnie tak... - a widać, że ma fantazję - ciągała tego biednego koguta po drabinach - to się skończyło tym, że rozwalili lampę i siebie samych...- cyrk u tej polarmisia....;)
    Bo przytrzymywanie się lampy w trakcie jest niebezpieczne :P

nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    jeden z mebli ktory mi sie udal - jest boski i nie boje sie, ze sie pode mna zarwie.

Bo to był mebel robiony na zamówienie ;)

Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    No to wielu inspiracji Ci życzę ;) Nie zapomnij o dziecinnym pokoju no i o zabezpieczeniu kantów, zeby dziecko sobie glowy nie rozbiło :P
    Niestety tu będzie problem...mieszkanie ma 2 sypialnie i salon z kuchnią - w jednej młody, z drugiego musimy zrobić coś na kształt sypialni i ewentualnie kącik dziecięcy jakby się udało stworzyć człowieczka...:) Marzy mi się oddzielna sypialnia i dwa pokoje dla młodego i drugi dla nowego smyka...no ale to niemożliwe...:)

nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, Iwone, Andzia33, anek42, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Jakby tego nie interpretować, to zawsze ciekawie wychodzi ;)
    Zaraz sie skoczy i znowu bedzie nudno i zwyczajnie. I do roboty trzeba bedzie pojsc. Straszne a tak bylo dobrze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2013, 12:32

Bozia3, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, Mango lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmisiu.....jakby mój chłop wyszedł z łazienki z czerwonymi oczami...to chyba wszystko by mi opadło.....:)

nick nieaktualny, caffe, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Zaras sie skoczy i znowu bedzie nudno i zwyczajnie. I do roboty trzeba bedzie pojsc. Straszne a tak bylo dobrze.
    skoro było dobrze, to pewnie coś wymyślicie jeszcze - jakąś Alaskę, czy inny Sybir...

nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 1227 1228 1229 1230 1231 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ