X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie też boli od razu po ovu...chyba wcześniej tak tego nie odczuwałam a teraz nasłuchuję i słyszę rożne dziwne rzeczy;)
    nie prasuję!!!po co? przed założeniem znowu trzeba...
    TSH 3,01 lipa...

Reni, inessa, bliska77, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    czyli Was też tak napieprza wcześniej? myślałam, że znowu coś u mnie nie działa ;-)
    Mniej teraz, jak bralam luteine to pobolewal mnie tak okresowo, fakt.

inessa lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesko na szczęscie lato się skończyło więc nogi ukryjesz ;-)

inessa lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni no wiesz a gdzie ja mam je ukrywać mam je swoje a nie sztuczne :P :P :P

Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mnie rzadko coś boli tak, żeby dawało w kość - muszę się wsłuchiwać..czy aby jakiś jajnik pracuje...owulkę czuję baardzo rzadko....

garderoba super sprawa - wszystko można poukładać przestrzennie...

zasłony jedwabne pewnie są piękne - ja lubię orientalne klimaty - jednak z wygody - od dawna przeszłam na rolety..są teraz niektóre bardzo łądne - ozdobne...no i zostawiłam oprócz rolet tylko firanki....bardzo to praktyczne....prasować nie trzeba, bo wieszam mokre....
    Kupowalam takie bo tanio a nie myslalam o praktyczniej stronie . Ja mam zaluzje w oknach, rolety w lazienkach. Rolety zacieniaja a ja mam dosc ciemne mieszkanie a poza tym sasiadow z kazdej strony wiec zaluzje sprawdzaja sie a zaslony do dekoracji, firankj nie lubie - antypatia z dawnych czasow.

bliska77, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no raczej jak jest zimno to w zakładasz spodnie albo jakąś inną rajstopę ;-)
    inessa wrote:
    Reni no wiesz a gdzie ja mam je ukrywać mam je swoje a nie
    sztuczne :P :P :P

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Reni no wiesz a gdzie ja mam je ukrywać mam je swoje a nie sztuczne :P :P :P
    No pod jakimiś seksownymi pończoszkami np..;) Choć ja osobiście nie jestem zwolennikiem - zawsze mam wrażenie, że mi się za chwilę zsuną i będą jaja...:) I kiedyś rzeczywiście tak mi się zdarzyło w Tesco..myślałam, że nie dobiegnę do kibelka...a byłam w krótkiej spódnicy - faceci się przyglądali co najmniej dziwnie..:)

inessa, Iwone, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    mnie też boli od razu po ovu...chyba wcześniej tak tego nie odczuwałam a teraz nasłuchuję i słyszę rożne dziwne rzeczy;)
    nie prasuję!!!po co? przed założeniem znowu trzeba...
    TSH 3,01 lipa...
    A jakie powinno być? Kurcze, ja w ogole nie badałam tarczycy nigdy...ale do tej laparoskopii będę musiała - bo już dostałam zestaw obowiązujących badań,,,,

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iness, Pekajace naczynka i powstawanie siniakow to wynik kruchosci naczynek. Moja kolezanka tak ma i wspomaga sie rutinoskorbinem (jakos tak) . Podobo pomaga.

inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tsh dla starajacych sie ponizej 2.

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kupuję firanki ozdobne czyli nie białe, bo też mam jakąś awersję :-)
    zasłon nie używałam do tej pory bo mam okna wschodnie więc tylko rolety :-)
    aaa i też mam awersję do karniszy z żabkami ;-)
    zawsze się zacinały i to wieszanie firanek powodowało u mnie ból głowy hahah

polarmiś, inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaplanowalam zaslony wkladane w rurke, zadnych zabek, koleczek itp.

Reni, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to to jeszcze nic
    ja kiedyś na ślub koleżanki wpadłam na chytry gestapowski plan.. byłam świadkową i miałam przepiękną sukienkę ale z dekoltem z przodu i z tyłu że nie dało rady stanika założyć więc kupiłam sobie ten silikonowy przyklejany
    M A S A K R A !!!
    człowiek przed samym ślubem się spieszył kąpiel ubranie panny młodej
    w łazience parówka
    a trzeba zakładać go na czystą suchą skórę
    założyłam ale trochę za nisko źle i już mam wkurwa ale cóż jedziemy do kościoła
    czuję jak powoli się odkleja...! a ja świadkowa!
    łaskocze czyli dalej się odkleja
    śłub przetrwałam ale ...już trzymałam do końca przed sobą bukiet uciskając cycki
    czuję, że zjeżdzają mi łaskocze...qrwa odkleja się co raz bardziej a to lato gorąco więc pot też dokłada swoje
    no nic trzymam się
    dojeżdzamy na salę pierwszy taniec młodych potem świadków... łaskocze
    i cyk.. czuję, że zjechały mi na brzuch .. przytuliłam się mocniej do świadka hahaha (bo to wolny) pomyślał, że na niego lecę ale co tam..
    mówię sory musze to toalety haha
    patrzę mam je na brzuchu i co teraz bez stanika nie da rady bo nie ładnie to wygląda i mam wrażenie że prześwitują suty
    trzeba jechać zmienić sukienkę (na szczęście miałam)..
    pojechaliśmy do domu na zmianę i w drodze powrotnej mieliśmy wypadek (ale to już inna mniej zabawna historia)

więc jeśli nie macie wprawy w noszeniu tego badziewia to nie polecam to jest dobre do małych piersi
    Bozia3 wrote:
    No pod jakimiś seksownymi pończoszkami np..;) Choć ja osobiście nie jestem zwolennikiem - zawsze mam wrażenie, że mi się za chwilę zsuną i będą jaja...:) I kiedyś rzeczywiście tak mi się zdarzyło w Tesco..myślałam, że nie dobiegnę do kibelka...a byłam w krótkiej spódnicy - faceci się przyglądali co najmniej dziwnie..:)

polarmiś, inessa, Iwone, bliska77, Andzia33, anek42, megan8, Betybet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubie odsloniete parapety, cos ladnego np. Swieczuszki mozna na nich postawic - bron boze kwiaty, i jest tak jak lubie. Lubie bardzo taki szwedzki, norweski styl ale tak nie mam niestety. Mam nackane jak w arabksiem domu, okropnie choc przytulnie.

inessa, Reni, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też tak lubię mam dużo pamiątek z podróży :-) ale problem z kurzem :-)
    w nowym mieszkanku okna będą na wał wiślany więc nie trzeba będzie się odgradzać bo zero sąsiadów na przeciwko :-)
    i też uwielbiam świeczki
    polarmiś wrote:
    Lubie odsloniete parapety, cos ladnego np. Swieczuszki mozna na nich postawic - bron boze kwiaty, i jest tak jak lubie. Lubie bardzo taki szwedzki, norweski styl ale tak nie mam niestety. Mam nackane jak w arabksiem domu, okropnie choc przytulnie.

inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pekające naczyńka ja już wyleczyłąm niby a tu nagle po leku tak sie dzieje, a ponczoch też nie lubie ale od czasu do czasu czemu nie :P
    Ja w oknach mam tylko firanki białe ale z wytłoczinymi pięknymi wzorami znalazłam supr stronke na ciotce google dość tanio a jak nie to są przeceny. I w jednym z pokoi mam piekną firane oczywiście zakładaną nie na żabki wytłoczonym pięknym drzewem coś ala bonzai,a w sypielni mam na żabki ale wytłoczone koła wszystkim znajomym sie podoba no i żaluzje ale tylko dla osłony przed światłem zwłaszcza w dzień bo mamy od południa pokoje.

bliska77, Andzia33, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RENI ALE MASZ PIĘKNY SKOK łał super :D :D :D

Reni, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko nie wiedziałam jaką zaznaczyc
    o 5:33 36,4
    o 5:55 36,5
    zawsze mierzę o 6 więc zaznaczyłam tą drugą poza tym ładniej wygląda hahahah

inessa, Iwone, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak to?
    ja mam 3,1 a norma 0,27-4,20
    źle? lekarz nic nie mówił
    polarmiś wrote:
    Tsh dla starajacych sie ponizej 2.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2013, 10:41

inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 11:41

‹‹ 1225 1226 1227 1228 1229 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ