35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:mnie rzadko coś boli tak, żeby dawało w kość - muszę się wsłuchiwać..czy aby jakiś jajnik pracuje...owulkę czuję baardzo rzadko....
garderoba super sprawa - wszystko można poukładać przestrzennie...
zasłony jedwabne pewnie są piękne - ja lubię orientalne klimaty - jednak z wygody - od dawna przeszłam na rolety..są teraz niektóre bardzo łądne - ozdobne...no i zostawiłam oprócz rolet tylko firanki....bardzo to praktyczne....prasować nie trzeba, bo wieszam mokre....bliska77, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
no raczej jak jest zimno to w zakładasz spodnie albo jakąś inną rajstopę
inessa wrote:Reni no wiesz a gdzie ja mam je ukrywać mam je swoje a nie
sztucznebliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Reni no wiesz a gdzie ja mam je ukrywać mam je swoje a nie sztuczne
Choć ja osobiście nie jestem zwolennikiem - zawsze mam wrażenie, że mi się za chwilę zsuną i będą jaja...
I kiedyś rzeczywiście tak mi się zdarzyło w Tesco..myślałam, że nie dobiegnę do kibelka...a byłam w krótkiej spódnicy - faceci się przyglądali co najmniej dziwnie..
inessa, Iwone, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:mnie też boli od razu po ovu...chyba wcześniej tak tego nie odczuwałam a teraz nasłuchuję i słyszę rożne dziwne rzeczy;)
nie prasuję!!!po co? przed założeniem znowu trzeba...
TSH 3,01 lipa...inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja kupuję firanki ozdobne czyli nie białe, bo też mam jakąś awersję
zasłon nie używałam do tej pory bo mam okna wschodnie więc tylko rolety
aaa i też mam awersję do karniszy z żabkami
zawsze się zacinały i to wieszanie firanek powodowało u mnie ból głowy hahahpolarmiś, inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to to jeszcze nic
ja kiedyś na ślub koleżanki wpadłam na chytry gestapowski plan.. byłam świadkową i miałam przepiękną sukienkę ale z dekoltem z przodu i z tyłu że nie dało rady stanika założyć więc kupiłam sobie ten silikonowy przyklejany
M A S A K R A !!!
człowiek przed samym ślubem się spieszył kąpiel ubranie panny młodej
w łazience parówka
a trzeba zakładać go na czystą suchą skórę
założyłam ale trochę za nisko źle i już mam wkurwa ale cóż jedziemy do kościoła
czuję jak powoli się odkleja...! a ja świadkowa!
łaskocze czyli dalej się odkleja
śłub przetrwałam ale ...już trzymałam do końca przed sobą bukiet uciskając cycki
czuję, że zjeżdzają mi łaskocze...qrwa odkleja się co raz bardziej a to lato gorąco więc pot też dokłada swoje
no nic trzymam się
dojeżdzamy na salę pierwszy taniec młodych potem świadków... łaskocze
i cyk.. czuję, że zjechały mi na brzuch .. przytuliłam się mocniej do świadka hahaha (bo to wolny) pomyślał, że na niego lecę ale co tam..
mówię sory musze to toalety haha
patrzę mam je na brzuchu i co teraz bez stanika nie da rady bo nie ładnie to wygląda i mam wrażenie że prześwitują suty
trzeba jechać zmienić sukienkę (na szczęście miałam)..
pojechaliśmy do domu na zmianę i w drodze powrotnej mieliśmy wypadek (ale to już inna mniej zabawna historia)
więc jeśli nie macie wprawy w noszeniu tego badziewia to nie polecam to jest dobre do małych piersiBozia3 wrote:No pod jakimiś seksownymi pończoszkami np..Choć ja osobiście nie jestem zwolennikiem - zawsze mam wrażenie, że mi się za chwilę zsuną i będą jaja...
I kiedyś rzeczywiście tak mi się zdarzyło w Tesco..myślałam, że nie dobiegnę do kibelka...a byłam w krótkiej spódnicy - faceci się przyglądali co najmniej dziwnie..
polarmiś, inessa, Iwone, bliska77, Andzia33, anek42, megan8, Betybet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLubie odsloniete parapety, cos ladnego np. Swieczuszki mozna na nich postawic - bron boze kwiaty, i jest tak jak lubie. Lubie bardzo taki szwedzki, norweski styl ale tak nie mam niestety. Mam nackane jak w arabksiem domu, okropnie choc przytulnie.
inessa, Reni, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
ja też tak lubię mam dużo pamiątek z podróży
ale problem z kurzem
w nowym mieszkanku okna będą na wał wiślany więc nie trzeba będzie się odgradzać bo zero sąsiadów na przeciwko
i też uwielbiam świeczki
polarmiś wrote:Lubie odsloniete parapety, cos ladnego np. Swieczuszki mozna na nich postawic - bron boze kwiaty, i jest tak jak lubie. Lubie bardzo taki szwedzki, norweski styl ale tak nie mam niestety. Mam nackane jak w arabksiem domu, okropnie choc przytulnie.inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPekające naczyńka ja już wyleczyłąm niby a tu nagle po leku tak sie dzieje, a ponczoch też nie lubie ale od czasu do czasu czemu nie
Ja w oknach mam tylko firanki białe ale z wytłoczinymi pięknymi wzorami znalazłam supr stronke na ciotce google dość tanio a jak nie to są przeceny. I w jednym z pokoi mam piekną firane oczywiście zakładaną nie na żabki wytłoczonym pięknym drzewem coś ala bonzai,a w sypielni mam na żabki ale wytłoczone koła wszystkim znajomym sie podoba no i żaluzje ale tylko dla osłony przed światłem zwłaszcza w dzień bo mamy od południa pokoje.bliska77, Andzia33, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jak to?
ja mam 3,1 a norma 0,27-4,20
źle? lekarz nic nie mówił
polarmiś wrote:Tsh dla starajacych sie ponizej 2.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2013, 10:41
inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość