35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZapomniałąm zapytać sie czy drogie są te leki???
Dzięki Wam za odpowiedź, bo ja sie leczyłam przez kilka lat na tarczyce mam guzek tarczycy i do teraz od dwóch lat było ok a tu się okazało,ze tsh jet przy granicy normy ft3 ft4 są dobre ale anty TPO jest złe i już nie wiem o co w tym wszystkim chodzi, Czy to rzeczywiscie może być hashimoto czy jeszcze coś innego. Ja brałąm na końcu leczenia eutyrox. A teraz jeszcze nic nie wiem. Zobaczymy ale ginek powiedział,że te poronienia raczej były od tej tarczycyi niskiego progesteronu, ale on raz jest niskiraz ok więc też nie wiem od czego to jest bo tempki wcale takiej niskiej nie mam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2013, 18:33
Lucky, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
uff powoli odreagowuję dzień
mam wrażenie że wszystko tylko na mojej głowie i że kiedyś mi ona odpadnie
najgorsze że cały czas wyskakują różne takie (oberwane drzwiczki od szafy, kałuża wody pod zlewem w kuchni nie wiadomo od czego, nagle za małe buty małej...) i muszę o wszystkim sama pamiętać i to ogarniać, bo przecież M zarabia na kredyt, na życie, na przyszłość
nie mówię że nie, ale czasem, tylko czasem chciałabym mieć....sekretarkęasystenta lub....niewolnika !
no nic, dziecko śpi, M jeszcze w pracy, więc mam czas na kolację i jakiś film
a Wy co porabiacie?
ściskam Was mocno, lubię Was w zielonym, więc się strójcieIwone, inessa, Fidelissa, anek42, bliska77, Andzia33, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaffe,ze Zus musi mi dokładne daty od kiedy do kiedy pobierałam rente czy świadczenie zdrowotne oraz ile mi płacili. Nie mogą oni kliknąć w neta (przecież jest informatyzacja urzedów) a jak ja to bede załatwoać to potrwa ze dwa miesiące mi tylko o to chodzi o nic wiecej
Iwone, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:o nowy samochód to jest to
stary się sypie
wolałabym żeby mój tak jak Bozi, chciał sam wskakiwać wiedząc że ma misję 'dziecko'
a tak ja muszę taktyczniei z polotem w dodatku, żeby czasem nie powiedział że dzisiaj to nie ma ochoty!
jak się nie uda we wrześniu, to kategorycznie zachodzę w ciążę w październiku, bo tak sobie wyliczyłam, że fajnie mieć dziecko na lato, podchowa się przed jesienią i zimą
zaklinam więc moje ciało i będę powtarzać jak Andzia, do października zachodzę w ciążę!Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
To jest naprawde dziwne,ale to moze byc faktycznie cos na rzeczy...i mam tzw.owulacje (a myslałam ze mnie to juz nie dotyczy...)drugi dzien kłuje mnie lewy jajnik zaczely bolec mnie cycki i na testerze Afrodyta wyszły mi jakies paprotki no i ten sluz rozciągliwy...Moze w koncu dostane tego cholernego @ ,bo mi juz na łeb pada
Iwone, bliska77, Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej
to dzisiaj ja zaczynam? czy u Was też tak niebo płacze?
zadziwiam się bo owu wyznaczyło mi owulację na 11dc, no ale wszystko mozliwe przy Clo, szkoda że trochę mało podziałaliśmy przed 11dc, a powinniśmy, tylko że tak trudno czasem zagonić tego faceta do robotyza to gdy nie trzeba, to normalnie jakby coś w niego wstąpiło! coraz czesciej zauważam że jego zapał jest odwrotnie proporcjonalny do dnia cyklu
ze szczytem zainteresowanie mną w okresie @
CZYŻBY SIĘ ZABEZPIECZAŁ PRZED CIĄZĄ?????
Wenus trzymam kciuki za piękną owulację i ładny, zielony finisz tego cyklu!
Cafe jak Ci tam? Monitorujesz? pewnie nie doczytałam to jeszcze poszukam we wpisach
martwię się o Jolę, a może nie powinnam, bo co któraś zniknie to wraca z ciązą?!
czyli jest nadzieja i dla Pandy o ile jej jakiś pająk nie dopadnie pierwszywtedy będzie SpiderMama!
Promyku czy palec już ok? ale jazda, z paluchemno i służbą zdrowia. Przykro mi bardzo
znowu muszę jakoś pracować z zaciśniętymi kciukami, czuję że mam misję do spełnienia, którejś musi się udać!bliska77, polarmiś, Iwone, inessa, Andzia33, samira, anek42, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ten z pewnością nie będzie na zielono,ale dziękuje:)Miłego dnia.
Lucky, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Lucky - zmień sobie miniaturkę w podpisie - bo jesteś już w kolejnym cyklu...
Trochę mnie martwisz tym przyśpieszeniem owulki - bo ja też na clo...a M dopiero wróci w 12 dc....mam nadzieję, że nie stracę kolejnego cyklu z przyczyn innych...Lucky a zwykle w którym dc miałaś owulkę?
Wróciłam do ziół Sroki - one podobno mają za cel przeczyszczać jajniki - to niech czyszczą - mieszkanie trzeba posprzątać dla dzidzi....
No i miłego dnia dla wszystkich
Jolka może zrezygnowała ze starań? A Panda szaleje w buszu australijskim i pewnie wróci zafasolkowana..Lucky, bliska77, inessa, Andzia33, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
Boziu właśnie się zorientowałam w temacie sygnaturki,
chyba udało się wkleić właściwą. Wydawało mi się że system sam wrzuca nowy cyklnadal się uczę co i jak na forum
Swoje owulacje sprzed Clo miałam w 15-16dc więc różnica jest ogromna, co dziwne FL nie skróciła się i @ mam w swoim normalnym terminie, no może dzień wcześniej
nie myśl o powrocie M i czy zdąży bo prolaktyna Ci skoczy, co ma być to i tak będzie
Śledziłam starania dziewczyny (rok starań),która miała cykl 'bezowulacyjny', tzn kochali się w okresie okołoowulacyjnym, gin powiedział że jednak owu nie było, potem mąż dopadł żonę jedyny raz, tak pare dni przed @ i ...wystarczyło, to był najdłuższy cykl w jej życiu, owulacja z niewiadomych przyczyn przesunęła się na jakiś 25dc, a nigdy tak nie miała. Jest już w siódmym miesiącu ciąży. A ten cykl po wizycie u ginekologa odpuścili całkowicie i czekali na nowy. Więc wszystko jest możliwebliska77, inessa, Andzia33, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, CLO przyspiesza dojrzewanie pęcherzyków zależy też od którego dnia sie bierze i w jakiej dawce ale tak jak już pisałam niedawno, zauważono, że wcześniejsze podawanie CLO może wpłynąć na wcześniejszą owulację i liczniejszą ilość pęcherzyków
Bozia3, polarmiś, Lucky, inessa, Andzia33, samira lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Caffe,ze Zus musi mi dokładne daty od kiedy do kiedy pobierałam rente czy świadczenie zdrowotne oraz ile mi płacili. Nie mogą oni kliknąć w neta (przecież jest informatyzacja urzedów) a jak ja to bede załatwoać to potrwa ze dwa miesiące mi tylko o to chodzi o nic wiecej
Inessko z tego co wiem to na wydanie zaswiadczenia jest 7 dni.bliska77, Bozia3, Iwone, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny