35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZapomniałąm zapytać sie czy drogie są te leki???
Dzięki Wam za odpowiedź, bo ja sie leczyłam przez kilka lat na tarczyce mam guzek tarczycy i do teraz od dwóch lat było ok a tu się okazało,ze tsh jet przy granicy normy ft3 ft4 są dobre ale anty TPO jest złe i już nie wiem o co w tym wszystkim chodzi, Czy to rzeczywiscie może być hashimoto czy jeszcze coś innego. Ja brałąm na końcu leczenia eutyrox. A teraz jeszcze nic nie wiem. Zobaczymy ale ginek powiedział,że te poronienia raczej były od tej tarczycy
i niskiego progesteronu, ale on raz jest niskiraz ok więc też nie wiem od czego to jest bo tempki wcale takiej niskiej nie mam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2013, 18:33
Lucky, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
uff powoli odreagowuję dzień
mam wrażenie że wszystko tylko na mojej głowie i że kiedyś mi ona odpadnie
najgorsze że cały czas wyskakują różne takie (oberwane drzwiczki od szafy, kałuża wody pod zlewem w kuchni nie wiadomo od czego, nagle za małe buty małej...) i muszę o wszystkim sama pamiętać i to ogarniać, bo przecież M zarabia na kredyt, na życie, na przyszłość
nie mówię że nie, ale czasem, tylko czasem chciałabym mieć....sekretarkę
asystenta lub....niewolnika ! 
no nic, dziecko śpi, M jeszcze w pracy, więc mam czas na kolację i jakiś film
a Wy co porabiacie?
ściskam Was mocno, lubię Was w zielonym, więc się strójcie
Iwone, inessa, Fidelissa, anek42, bliska77, Andzia33, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaffe,ze Zus musi mi dokładne daty od kiedy do kiedy pobierałam rente czy świadczenie zdrowotne oraz ile mi płacili. Nie mogą oni kliknąć w neta (przecież jest informatyzacja urzedów) a jak ja to bede załatwoać to potrwa ze dwa miesiące mi tylko o to chodzi o nic wiecej
Iwone, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
Ja ten najchętniej we wrześniu lub październiku:)Lucky wrote:o nowy samochód to jest to
stary się sypie
wolałabym żeby mój tak jak Bozi, chciał sam wskakiwać wiedząc że ma misję 'dziecko'
a tak ja muszę taktycznie
i z polotem w dodatku, żeby czasem nie powiedział że dzisiaj to nie ma ochoty!
jak się nie uda we wrześniu, to kategorycznie zachodzę w ciążę w październiku, bo tak sobie wyliczyłam, że fajnie mieć dziecko na lato, podchowa się przed jesienią i zimą
zaklinam więc moje ciało i będę powtarzać jak Andzia, do października zachodzę w ciążę!
Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
To jest naprawde dziwne,ale to moze byc faktycznie cos na rzeczy...i mam tzw.owulacje (a myslałam ze mnie to juz nie dotyczy...)drugi dzien kłuje mnie lewy jajnik zaczely bolec mnie cycki i na testerze Afrodyta wyszły mi jakies paprotki no i ten sluz rozciągliwy...Moze w koncu dostane tego cholernego @ ,bo mi juz na łeb pada
Iwone, bliska77, Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej

to dzisiaj ja zaczynam? czy u Was też tak niebo płacze?
zadziwiam się bo owu wyznaczyło mi owulację na 11dc, no ale wszystko mozliwe przy Clo, szkoda że trochę mało podziałaliśmy przed 11dc, a powinniśmy, tylko że tak trudno czasem zagonić tego faceta do roboty
za to gdy nie trzeba, to normalnie jakby coś w niego wstąpiło! coraz czesciej zauważam że jego zapał jest odwrotnie proporcjonalny do dnia cyklu
ze szczytem zainteresowanie mną w okresie @
CZYŻBY SIĘ ZABEZPIECZAŁ PRZED CIĄZĄ????? 
Wenus trzymam kciuki za piękną owulację i ładny, zielony finisz tego cyklu!
Cafe jak Ci tam? Monitorujesz? pewnie nie doczytałam to jeszcze poszukam we wpisach
martwię się o Jolę, a może nie powinnam, bo co któraś zniknie to wraca z ciązą?!
czyli jest nadzieja i dla Pandy o ile jej jakiś pająk nie dopadnie pierwszy
wtedy będzie SpiderMama!
Promyku czy palec już ok? ale jazda, z paluchem
no i służbą zdrowia. Przykro mi bardzo
znowu muszę jakoś pracować z zaciśniętymi kciukami, czuję że mam misję do spełnienia, którejś musi się udać!
bliska77, polarmiś, Iwone, inessa, Andzia33, samira, anek42, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ten z pewnością nie będzie na zielono,ale dziękuje:)Miłego dnia.
Lucky, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Lucky - zmień sobie miniaturkę w podpisie - bo jesteś już w kolejnym cyklu...
Trochę mnie martwisz tym przyśpieszeniem owulki - bo ja też na clo...a M dopiero wróci w 12 dc....mam nadzieję, że nie stracę kolejnego cyklu z przyczyn innych...Lucky a zwykle w którym dc miałaś owulkę?
Wróciłam do ziół Sroki - one podobno mają za cel przeczyszczać jajniki - to niech czyszczą - mieszkanie trzeba posprzątać dla dzidzi....
No i miłego dnia dla wszystkich
Jolka może zrezygnowała ze starań? A Panda szaleje w buszu australijskim i pewnie wróci zafasolkowana..
Lucky, bliska77, inessa, Andzia33, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
Boziu właśnie się zorientowałam w temacie sygnaturki,
chyba udało się wkleić właściwą. Wydawało mi się że system sam wrzuca nowy cykl
nadal się uczę co i jak na forum
Swoje owulacje sprzed Clo miałam w 15-16dc więc różnica jest ogromna, co dziwne FL nie skróciła się i @ mam w swoim normalnym terminie, no może dzień wcześniej
nie myśl o powrocie M i czy zdąży bo prolaktyna Ci skoczy, co ma być to i tak będzie
Śledziłam starania dziewczyny (rok starań),która miała cykl 'bezowulacyjny', tzn kochali się w okresie okołoowulacyjnym, gin powiedział że jednak owu nie było, potem mąż dopadł żonę jedyny raz, tak pare dni przed @ i ...wystarczyło, to był najdłuższy cykl w jej życiu, owulacja z niewiadomych przyczyn przesunęła się na jakiś 25dc, a nigdy tak nie miała. Jest już w siódmym miesiącu ciąży. A ten cykl po wizycie u ginekologa odpuścili całkowicie i czekali na nowy. Więc wszystko jest możliwe
bliska77, inessa, Andzia33, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, CLO przyspiesza dojrzewanie pęcherzyków zależy też od którego dnia sie bierze i w jakiej dawce ale tak jak już pisałam niedawno, zauważono, że wcześniejsze podawanie CLO może wpłynąć na wcześniejszą owulację i liczniejszą ilość pęcherzyków
Bozia3, polarmiś, Lucky, inessa, Andzia33, samira lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Caffe,ze Zus musi mi dokładne daty od kiedy do kiedy pobierałam rente czy świadczenie zdrowotne oraz ile mi płacili. Nie mogą oni kliknąć w neta (przecież jest informatyzacja urzedów) a jak ja to bede załatwoać to potrwa ze dwa miesiące mi tylko o to chodzi o nic wiecej

Inessko z tego co wiem to na wydanie zaswiadczenia jest 7 dni.
bliska77, Bozia3, Iwone, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH