X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Po wizycie....kur....chyba zaloze wlasny orlen. Na araba sie zapatrzylam czy co - znowu wycisnal mi z palucha rope....szczerze man dosc!!!!!!!!!! Jeszcze na domiar zlego mam nad soba studentow- akurat ta ekipa to domorosla banda kretynow-nie mozna przeciez mierzyc wszystkich ta sama miara. Ale na tych gagatkow wezwe policje....ich tez mam dosc. Impezki domowo-balkonowe. Wczoraj a raczej dzisiaj o 1 w nocy ponownie prosilam o spokoj. I tak sie bawia od polowy lipca
    Ale już zaczyna się goić ten palec? Widocznie musiał być już nieźle zainfekowany, skoro tyle czasu trwa leczenia. Bidulka <3

A z sąsiadami się rozpraw porządnie.

bliska77, Mango, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam wróciłam ale ja z krzyżem poszła a to nie ta impreza!
    caffe wrote:
    Reni na pikiecie ze związkowcami pewnie :P

bliska77, Andzia33, caffe, Mango, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie u mnie
    mój zaciera łapki jak wie, że się ten czas zaczyna hah szybciej wraca do domu
    jedno słowo a już stoi zwarty i gotowy
    muszę uważać co mówię i jak żartuje bo ja nie zawsze mam chęć na bzykanie
    caffe wrote:
    hej :)

Takie zachowania to pewnie standard wszędzie :P

Andzia33, caffe, polarmiś, Mango, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na starym meiszkaniu miałam sąsiada co odpalał radio z muzą po 23
    dzwoniłam po policje ale jak podjeżdzali to było akurat cicho
    z typem tak walczyłam ze 2,3 tyg codziennie dyskoteka więc go dorwałam zwróciłam uwagę nie podziałało poprosiłam o pomoc "kolegę" z osiedla
    tylko zwrócił mu grzecznie uwagę :-)
    nastała błoga cisza..
    tu na nowym niestety grubsza sprawa bo sąsiad psychol leków nie brał od 5 rano wyłaził na balkon i darł się tzn śpiewał na klatce to samo
    non stop pukał stukał i się wykłucał
    poprosiłam o ciszę to mnie zwyzywał i tak parę razy to zapytałam czy dawno mu nikt nie wpierdolił.. uciekł :-)
    ale nic to nie dało
    dopiero napisalismy z sąsiadami pismo do wszystkich urzędów, pomocy społecznych, na policję, straż miejską każdy odpisała, że psychol
    ale coś się ruszyło w tym sezonie już jest cisza zmusili go do brania leków ale nadal cuchnie
    z dziadem już sobie dzień dobry nie mówimy
    jak go mijam obserwuję czy w łeb nie dostanę
    ale jest ciszaaaaaa
    promyk wrote:
    Po wizycie....kur....chyba zaloze wlasny orlen. Na araba sie zapatrzylam czy co - znowu wycisnal mi z palucha rope....szczerze man dosc!!!!!!!!!! Jeszcze na domiar zlego mam nad soba studentow- akurat ta ekipa to domorosla banda kretynow-nie mozna przeciez mierzyc wszystkich ta sama miara. Ale na tych gagatkow wezwe policje....ich tez mam dosc. Impezki domowo-balkonowe. Wczoraj a raczej dzisiaj o 1 w nocy ponownie prosilam o spokoj. I tak sie bawia od polowy lipca

bliska77, caffe, Andzia33, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:54

caffe, Mango, inessa lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Andzia33 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewuszki

caffe, inessa, Fidelissa lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja na starym meiszkaniu miałam sąsiada co odpalał radio z muzą po 23
    dzwoniłam po policje ale jak podjeżdzali to było akurat cicho
    z typem tak walczyłam ze 2,3 tyg codziennie dyskoteka więc go dorwałam zwróciłam uwagę nie podziałało poprosiłam o pomoc "kolegę" z osiedla
    tylko zwrócił mu grzecznie uwagę :-)
    nastała błoga cisza..
    tu na nowym niestety grubsza sprawa bo sąsiad psychol leków nie brał od 5 rano wyłaził na balkon i darł się tzn śpiewał na klatce to samo
    non stop pukał stukał i się wykłucał
    poprosiłam o ciszę to mnie zwyzywał i tak parę razy to zapytałam czy dawno mu nikt nie wpierdolił.. uciekł :-)
    ale nic to nie dało
    dopiero napisalismy z sąsiadami pismo do wszystkich urzędów, pomocy społecznych, na policję, straż miejską każdy odpisała, że psychol
    ale coś się ruszyło w tym sezonie już jest cisza zmusili go do brania leków ale nadal cuchnie
    z dziadem już sobie dzień dobry nie mówimy
    jak go mijam obserwuję czy w łeb nie dostanę
    ale jest ciszaaaaaa
    mój sąsiad już jest notowany także jak nam powiedział, że "możemy go zgłosić, że ma tam kartotekę i wrażenia na nim to nie robi"

caffe, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja robię print scrina i wstawiam do painta
    mam taki jaki chcę bez notatek czytelny
    megan8 wrote:
    drukowałam ostatnio ,bo chciałam na pamiątkę wykres ciążowy swój ,ale wyszły tylko notatki

czytam ,ale dużo tego

bliska77, Mango, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    byłam wróciłam ale ja z krzyżem poszła a to nie ta impreza!
    widać, że nie dogadujesz się z prezesem i pomyliłas daty. Jak mogłas, no nie...

bliska77, Mango, inessa, anek42 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i nie mam kota!
    caffe wrote:
    widać, że nie dogadujesz się z prezesem i pomyliłas daty. Jak mogłas, no nie...

caffe, bliska77, Mango, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    i nie mam kota!
    pilnujesz kota prezesa? To dlatego tak szybko z pracy wychodzisz, bo masz fuchę po godzinach :P

bliska77, Reni, Mango, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    i nie mam kota!
    ale może przynajmniej beret? kota przecież zabrał Prezes.....

Reni, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od rana właśnie myślałam o Reni,bo od mojego m też z pracy jadą w sobotę strajkowac.A tak wogule to co to za dzidziulek mieszka u Ciebie,już się przestraszyłam że coś ominęłam ,ale i ucieszyłam ,że wreszcie,a tu taka zmyłka.

caffe, Reni, Reni, Mango, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • caffe Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    od rana właśnie myślałam o Reni,bo od mojego m też z pracy jadą w sobotę strajkowac.
    To masz u Reni przegwizdane. No chyba, ze ona w sobote nie pracuje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2013, 13:26

bliska77, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia niestety to tylko planowany dzidziulek ;-)
    chociaż mój to raczej na motorze będzie jeździł ;-)

Andzia33, bliska77, Mango, inessa lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mój m nie jedzie

caffe, Reni, inessa lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    drukowałam ostatnio ,bo chciałam na pamiątkę wykres ciążowy swój ,ale wyszły tylko notatki

czytam ,ale dużo tego
    Mi sie udalo, mam wszystkie tzn. Bez dwoch ostatnich bo nie mam normalnego internetu wiec nie mam jak podlaczyc do kompa drukarki, ale pamietam ze to nie bylo proste zadanie, albo robilam screena albo kopowialam strone, wklejalam itp.

Mango, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no to się rozkręciło..
    chyba zadzwonię na policję, że za głośno ;-)
    spoko - oni już tam są i hałasują ;) razem z pozostałymi :)

inessa, Reni lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu się toczą rozmowy ala polityczne :P :P :P
    Ja własnie umówiłasm sie do lekarza ginekologa - endokrynologa na 27 września czyli za dwa tygodnie no zobaczymy co to bedzie sie dziać :)
    A z drukowaniem wykresów u mnie ze spokojem się drukuje nie mam problemy, wystarczy wejść tu w opcje drukuj i jest ok.
    A co do strajków to ja bym też chcetnie poszła tylko niestety nie ma na kogo zamienić władzy :P chyba,ze my dziewczyny postaramy się o "stołki" która pierwsza startuje??? :D :D :D :P

Mango, Olena, Andzia33, Iwone, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry tekst

foch.pl/foch/1,132038,14583232,Niech_was_cholera__forumowe_mamuski.html

"Nie zrozumcie mnie źle. Nie jestem zwolenniczką lania lukrem bez opamiętania na zjawisko rodzicielstwa. Więce - zbiera mi się na mdłości, kiedy czytam o fasolkach, mierzeniu tempki, owockach miłości, którym oczywiście będziesz dawać piersiątko (autentyk) do siódmego roku życia i całej tej tęczowej, womitalnej fali. "

hhaahaha

inessa, bliska77, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

‹‹ 1221 1222 1223 1224 1225 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ