35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
promyk wrote:Po wizycie....kur....chyba zaloze wlasny orlen. Na araba sie zapatrzylam czy co - znowu wycisnal mi z palucha rope....szczerze man dosc!!!!!!!!!! Jeszcze na domiar zlego mam nad soba studentow- akurat ta ekipa to domorosla banda kretynow-nie mozna przeciez mierzyc wszystkich ta sama miara. Ale na tych gagatkow wezwe policje....ich tez mam dosc. Impezki domowo-balkonowe. Wczoraj a raczej dzisiaj o 1 w nocy ponownie prosilam o spokoj. I tak sie bawia od polowy lipca
A z sąsiadami się rozpraw porządnie.bliska77, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
nie u mnie
mój zaciera łapki jak wie, że się ten czas zaczyna hah szybciej wraca do domu
jedno słowo a już stoi zwarty i gotowy
muszę uważać co mówię i jak żartuje bo ja nie zawsze mam chęć na bzykanie
caffe wrote:hej
Takie zachowania to pewnie standard wszędzieAndzia33, caffe, polarmiś, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
ja na starym meiszkaniu miałam sąsiada co odpalał radio z muzą po 23
dzwoniłam po policje ale jak podjeżdzali to było akurat cicho
z typem tak walczyłam ze 2,3 tyg codziennie dyskoteka więc go dorwałam zwróciłam uwagę nie podziałało poprosiłam o pomoc "kolegę" z osiedla
tylko zwrócił mu grzecznie uwagę
nastała błoga cisza..
tu na nowym niestety grubsza sprawa bo sąsiad psychol leków nie brał od 5 rano wyłaził na balkon i darł się tzn śpiewał na klatce to samo
non stop pukał stukał i się wykłucał
poprosiłam o ciszę to mnie zwyzywał i tak parę razy to zapytałam czy dawno mu nikt nie wpierdolił.. uciekł
ale nic to nie dało
dopiero napisalismy z sąsiadami pismo do wszystkich urzędów, pomocy społecznych, na policję, straż miejską każdy odpisała, że psychol
ale coś się ruszyło w tym sezonie już jest cisza zmusili go do brania leków ale nadal cuchnie
z dziadem już sobie dzień dobry nie mówimy
jak go mijam obserwuję czy w łeb nie dostanę
ale jest ciszaaaaaapromyk wrote:Po wizycie....kur....chyba zaloze wlasny orlen. Na araba sie zapatrzylam czy co - znowu wycisnal mi z palucha rope....szczerze man dosc!!!!!!!!!! Jeszcze na domiar zlego mam nad soba studentow- akurat ta ekipa to domorosla banda kretynow-nie mozna przeciez mierzyc wszystkich ta sama miara. Ale na tych gagatkow wezwe policje....ich tez mam dosc. Impezki domowo-balkonowe. Wczoraj a raczej dzisiaj o 1 w nocy ponownie prosilam o spokoj. I tak sie bawia od polowy lipcabliska77, caffe, Andzia33, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ja na starym meiszkaniu miałam sąsiada co odpalał radio z muzą po 23
dzwoniłam po policje ale jak podjeżdzali to było akurat cicho
z typem tak walczyłam ze 2,3 tyg codziennie dyskoteka więc go dorwałam zwróciłam uwagę nie podziałało poprosiłam o pomoc "kolegę" z osiedla
tylko zwrócił mu grzecznie uwagę
nastała błoga cisza..
tu na nowym niestety grubsza sprawa bo sąsiad psychol leków nie brał od 5 rano wyłaził na balkon i darł się tzn śpiewał na klatce to samo
non stop pukał stukał i się wykłucał
poprosiłam o ciszę to mnie zwyzywał i tak parę razy to zapytałam czy dawno mu nikt nie wpierdolił.. uciekł
ale nic to nie dało
dopiero napisalismy z sąsiadami pismo do wszystkich urzędów, pomocy społecznych, na policję, straż miejską każdy odpisała, że psychol
ale coś się ruszyło w tym sezonie już jest cisza zmusili go do brania leków ale nadal cuchnie
z dziadem już sobie dzień dobry nie mówimy
jak go mijam obserwuję czy w łeb nie dostanę
ale jest ciszaaaaaacaffe, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
ja robię print scrina i wstawiam do painta
mam taki jaki chcę bez notatek czytelnymegan8 wrote:drukowałam ostatnio ,bo chciałam na pamiątkę wykres ciążowy swój ,ale wyszły tylko notatki
czytam ,ale dużo tegobliska77, Mango, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
od rana właśnie myślałam o Reni,bo od mojego m też z pracy jadą w sobotę strajkowac.A tak wogule to co to za dzidziulek mieszka u Ciebie,już się przestraszyłam że coś ominęłam ,ale i ucieszyłam ,że wreszcie,a tu taka zmyłka.
caffe, Reni, Reni, Mango, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Andzia33 wrote:od rana właśnie myślałam o Reni,bo od mojego m też z pracy jadą w sobotę strajkowac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2013, 13:26
bliska77, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:drukowałam ostatnio ,bo chciałam na pamiątkę wykres ciążowy swój ,ale wyszły tylko notatki
czytam ,ale dużo tegoMango, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle tu się toczą rozmowy ala polityczne
Ja własnie umówiłasm sie do lekarza ginekologa - endokrynologa na 27 września czyli za dwa tygodnie no zobaczymy co to bedzie sie dziać
A z drukowaniem wykresów u mnie ze spokojem się drukuje nie mam problemy, wystarczy wejść tu w opcje drukuj i jest ok.
A co do strajków to ja bym też chcetnie poszła tylko niestety nie ma na kogo zamienić władzychyba,ze my dziewczyny postaramy się o "stołki" która pierwsza startuje???
Mango, Olena, Andzia33, Iwone, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
dobry tekst
foch.pl/foch/1,132038,14583232,Niech_was_cholera__forumowe_mamuski.html
"Nie zrozumcie mnie źle. Nie jestem zwolenniczką lania lukrem bez opamiętania na zjawisko rodzicielstwa. Więce - zbiera mi się na mdłości, kiedy czytam o fasolkach, mierzeniu tempki, owockach miłości, którym oczywiście będziesz dawać piersiątko (autentyk) do siódmego roku życia i całej tej tęczowej, womitalnej fali. "
hhaahahainessa, bliska77, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość