SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ile to trzeba kasy, czasu, badań, żeby zajść w ciążę
    naszym pra pra babkom to się nawet nie śniło eh.. tyle problemów

Bozia3, bliska77, inessa, Lucky, Andzia33, Mango, Fidelissa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słucham słucham...:) pożegnaliśmy się w bardzo dobrych nastrojach, więc nie zdążymy się pokłócić...właśnie dziś o tym rozmawialiśmy, bo pytał - co chcę, żeby mi przywiózł stamtąd.... no to mówię, że ser żołty - bo mają zajebiaszczy...:) a On na to mówi - ok ...wracam....rzucam ser do lodówki i prosto do łóżka..bo to ten dzień cyklu..;)Wariat..:)

caffe, Reni, Iwone, bliska77, inessa, Lucky, Andzia33, Mango, Bursztyn, Fidelissa, samira, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Tak jak mówi Aga - 6 miesięcy maks i przerwa...moja ginka uważa, że nawet w naszym wieku 4-5 cykli to już dużo - bo to narusza naszą rezerwę (więcej jaj dojrzewa w pojedynczych cyklach niż bez stymulacji - i tracimy z rezerwy więcej). I potem inseminacja...ale znów jak mówi Aga - czasem clo jest za słabe do inseminacji - no ale to już gin wie najlepiej....:). No i ja muszę mieć zrobioną drożność, bo mnie inaczej nie przyjmą na IUI. Ja pociągnęłam z badaniem do listopada, więc jeśli nie zaciążę, to w grudniu pewnie IUI.
    Aga - Ty masz komplet badań?
    Bozia, mam komplet, mogę śmiało powiedzieć, ze nawet nadkomplet :-)

Reni, caffe, inessa, Lucky, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Caffe ja się czuję dobrze, ale to zapewne sprawa ciśnienia....Ja mam normalnie 90/60, więc kiedy reszta zdycha - ja fruwam...i na odwrót - jak inni czują się dobrze, to ja wypijam dziesiątki kaw...
    Mój A. dziś wyrusza na rejs jachtem po Chorwacji....wróci w moim 12 dc - mam nadzieję, że zrelaksowany i nasłoneczniony...:)
    ja mam bardzo podobne ciśnienie jak Ty i też dzisiaj czuję się ok, mimo że prawie całą noc nie spałam, miejmy nadzieję, ze Twój M wróci pełen energii i gotowości :-)

caffe, inessa, Lucky, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane witajcie dzisiaj u nas chłodno ale słoneczko wychodzi.
    Mamy niskie ciśnienie uffffufu pogoda masakra :(

Dobrego dnia Wam życze :)

bliska77, caffe, Lucky, Iwone, Olena, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale tu dzisiaj cichutko

laski pewnie idą z transparentami ;-)

Polarmiś, Bozia .....to dla Was

1415224q63yvzkzmx.gif
    Te lapki mokre i zimne, fuj. A tych gryzonskich zeborow to nie znosze.

Witam, ja leze na kanapa i czekam az ambitny meski macho- maz skonczy garderobe ( prostuje wpadki konstrukcyjne) i bede mogla zaczac prasowac i ukladac bo po co teraz to mam robic - przynajmniej mam drugi dzien odpoczynku :-)

inessa, caffe, bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Boże, ale z Ciebie wredota.....poczekaj...jak ja znajdę ciekawe pająki, to dopiero będziesz mieć prolaktynę....

Wszystkie dziewczynki witam....zaczynam dziś nowy cykl...wniosek - clo mi skraca cykle...przyśpieszył owulkę i cykl trwał 27d - to rzadkość u mnie - ale widocznie tak na mnie ten lek działa...zaczynam 3 z clo - z pewnością owocny...;) Kto dołącza do mnie? :)
    Ja mialam dwa stymulowane cykle do iui, pierwszy nie pamietam (musialaby cofnac sie do poprzednich cyklow, ale pamietam, ze hormon byl podawany w zastrzyku robionym w brzuch i strasznie byl drogi a drugi cykl przygotowujacy do iui to z clo) w obu przypadakach cykle sie skrocily, za to w kolejnym cyklu ktory odpuscilam udalo sie zajsc w ciaze - to jedna trzecia sukcesu.

Natomiast ten hormon co go teraz przyjmuje ekstra mi wyregulowal cykle i mam je co 28- 29 - jak za mlodych lat.

inessa, Lucky, bliska77, Andzia33, Iwone, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Caffe ja się czuję dobrze, ale to zapewne sprawa ciśnienia....Ja mam normalnie 90/60, więc kiedy reszta zdycha - ja fruwam...i na odwrót - jak inni czują się dobrze, to ja wypijam dziesiątki kaw...
    Mój A. dziś wyrusza na rejs jachtem po Chorwacji....wróci w moim 12 dc - mam nadzieję, że zrelaksowany i nasłoneczniony...:)
    I z workiem prezencikow.....

inessa, caffe, Lucky, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://celebixy.pl/pajaki-17023

To dla Reni, szkoda ze nie umiem zrobic tak ze widac zdjecia bo znalazlam pelno ekstra pajczkow dla Ciebie.

caffe, Lucky, bliska77, inessa, Iwone, Reni, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co to za cisza w eterze?

Lucky, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni na pikiecie ze związkowcami pewnie :P

Lucky, bliska77, inessa, Andzia33, Reni lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobietki
    mam chwilę na kawę, to nadgonię co u Was :)
    my działamy intensywnie :) aczkolwiek widzę pewien lekki opór u M, tzn wyczuwa chyba że moje większe zainteresowanie ma w sobie ukryty cel :)
    obyśmy się nie pokłócili, tak jeszcze z dzień dwa :D

caffe, bliska77, inessa, Andzia33, Iwone, Mango, anek42, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2013, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To trzymam kciuki i skieruj jego mysli i podejrzenia na inny tor. Przez sen zacznij majaczyc o jakichs potrzebach remontowych w domu, albo o nowym pieknym saochodzie.

caffe, Lucky, inessa, Andzia33, Iwone, Reni, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    hej kobietki
    mam chwilę na kawę, to nadgonię co u Was :)
    my działamy intensywnie :) aczkolwiek widzę pewien lekki opór u M, tzn wyczuwa chyba że moje większe zainteresowanie ma w sobie ukryty cel :)
    obyśmy się nie pokłócili, tak jeszcze z dzień dwa :D
    hej :)

Takie zachowania to pewnie standard wszędzie :P

Lucky, inessa, bliska77, Iwone, Mango lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o nowy samochód to jest to :) stary się sypie

wolałabym żeby mój tak jak Bozi, chciał sam wskakiwać wiedząc że ma misję 'dziecko'
    a tak ja muszę taktycznie :) i z polotem w dodatku, żeby czasem nie powiedział że dzisiaj to nie ma ochoty!

jak się nie uda we wrześniu, to kategorycznie zachodzę w ciążę w październiku, bo tak sobie wyliczyłam, że fajnie mieć dziecko na lato, podchowa się przed jesienią i zimą
    zaklinam więc moje ciało i będę powtarzać jak Andzia, do października zachodzę w ciążę!

caffe, bliska77, Andzia33, Iwone, polarmiś, Olena, Mango, inessa, anek42, Fidelissa, samira, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    o nowy samochód to jest to :) stary się sypie

wolałabym żeby mój tak jak Bozi, chciał sam wskakiwać wiedząc że ma misję 'dziecko'
    a tak ja muszę taktycznie :) i z polotem w dodatku, żeby czasem nie powiedział że dzisiaj to nie ma ochoty!

jak się nie uda we wrześniu, to kategorycznie zachodzę w ciążę w październiku, bo tak sobie wyliczyłam, że fajnie mieć dziecko na lato, podchowa się przed jesienią i zimą
    zaklinam więc moje ciało i będę powtarzać jak Andzia, do października zachodzę w ciążę!
    Kombinatorka :) ;)

Lucky, bliska77, Andzia33, Iwone, Mango, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ostatni do swojego odbicia w lustrze powiedziałam coś takiego "kurde dziewczyno czy tak dużo od ciebie wymagam, przecież inni wystarczy że raz się bzykną i to często przypadkowo" ale ta dziewczyna w lustrze nic mi nie odpowiedziała tylko debilną minę zrobiła......

Andzia33, caffe, Iwone, polarmiś, Olena, Mango, inessa, samira, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    ja ostatni do swojego odbicia w lustrze powiedziałam coś takiego "kurde dziewczyno czy tak dużo od ciebie wymagam, przecież inni wystarczy że raz się bzykną i to często przypadkowo" ale ta dziewczyna w lustrze nic mi nie odpowiedziała tylko debilną minę zrobiła......
    Trochę za surowa jestes dla siebie <3

bliska77, Andzia33, Mango, inessa, Fidelissa lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 11 września 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po wizycie....kur....chyba zaloze wlasny orlen. Na araba sie zapatrzylam czy co - znowu wycisnal mi z palucha rope....szczerze man dosc!!!!!!!!!! Jeszcze na domiar zlego mam nad soba studentow- akurat ta ekipa to domorosla banda kretynow-nie mozna przeciez mierzyc wszystkich ta sama miara. Ale na tych gagatkow wezwe policje....ich tez mam dosc. Impezki domowo-balkonowe. Wczoraj a raczej dzisiaj o 1 w nocy ponownie prosilam o spokoj. I tak sie bawia od polowy lipca

bliska77, caffe, Iwone, Andzia33, Mango, inessa, samira, megan8 lubią tę wiadomość

Promyk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Po wizycie....kur....chyba zaloze wlasny orlen. Na araba sie zapatrzylam czy co - znowu wycisnal mi z palucha rope....szczerze man dosc!!!!!!!!!! Jeszcze na domiar zlego mam nad soba studentow- akurat ta ekipa to domorosla banda kretynow-nie mozna przeciez mierzyc wszystkich ta sama miara. Ale na tych gagatkow wezwe policje....ich tez mam dosc. Impezki domowo-balkonowe. Wczoraj a raczej dzisiaj o 1 w nocy ponownie prosilam o spokoj. I tak sie bawia od polowy lipca
    Promyk, współczuję cierpienia związanego z paluchem, natomiast jesli chodzi o sąsiadów, cóż już kiedyś o tym pisałam, mam takich ze co najmniej 2,3 razy w tygodniu przydała by sie interwencja policji nie mówiąc o grubszych sprawach a dodam dla ułatwienia ze mieszkam w domu, nie w bloku :-)

caffe, Iwone, Mango, inessa lubią tę wiadomość

‹‹ 1220 1221 1222 1223 1224 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ