35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ile to trzeba kasy, czasu, badań, żeby zajść w ciążę
naszym pra pra babkom to się nawet nie śniło eh.. tyle problemówBozia3, bliska77, inessa, Lucky, Andzia33, Mango, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Słucham słucham...
pożegnaliśmy się w bardzo dobrych nastrojach, więc nie zdążymy się pokłócić...właśnie dziś o tym rozmawialiśmy, bo pytał - co chcę, żeby mi przywiózł stamtąd.... no to mówię, że ser żołty - bo mają zajebiaszczy...
a On na to mówi - ok ...wracam....rzucam ser do lodówki i prosto do łóżka..bo to ten dzień cyklu..;)Wariat..
caffe, Reni, Iwone, bliska77, inessa, Lucky, Andzia33, Mango, Bursztyn, Fidelissa, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Tak jak mówi Aga - 6 miesięcy maks i przerwa...moja ginka uważa, że nawet w naszym wieku 4-5 cykli to już dużo - bo to narusza naszą rezerwę (więcej jaj dojrzewa w pojedynczych cyklach niż bez stymulacji - i tracimy z rezerwy więcej). I potem inseminacja...ale znów jak mówi Aga - czasem clo jest za słabe do inseminacji - no ale to już gin wie najlepiej....
. No i ja muszę mieć zrobioną drożność, bo mnie inaczej nie przyjmą na IUI. Ja pociągnęłam z badaniem do listopada, więc jeśli nie zaciążę, to w grudniu pewnie IUI.
Aga - Ty masz komplet badań?Reni, caffe, inessa, Lucky, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Caffe ja się czuję dobrze, ale to zapewne sprawa ciśnienia....Ja mam normalnie 90/60, więc kiedy reszta zdycha - ja fruwam...i na odwrót - jak inni czują się dobrze, to ja wypijam dziesiątki kaw...
Mój A. dziś wyrusza na rejs jachtem po Chorwacji....wróci w moim 12 dc - mam nadzieję, że zrelaksowany i nasłoneczniony...caffe, inessa, Lucky, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:
Witam, ja leze na kanapa i czekam az ambitny meski macho- maz skonczy garderobe ( prostuje wpadki konstrukcyjne) i bede mogla zaczac prasowac i ukladac bo po co teraz to mam robic - przynajmniej mam drugi dzien odpoczynkuinessa, caffe, bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Boże, ale z Ciebie wredota.....poczekaj...jak ja znajdę ciekawe pająki, to dopiero będziesz mieć prolaktynę....
Wszystkie dziewczynki witam....zaczynam dziś nowy cykl...wniosek - clo mi skraca cykle...przyśpieszył owulkę i cykl trwał 27d - to rzadkość u mnie - ale widocznie tak na mnie ten lek działa...zaczynam 3 z clo - z pewnością owocny...Kto dołącza do mnie?
Natomiast ten hormon co go teraz przyjmuje ekstra mi wyregulowal cykle i mam je co 28- 29 - jak za mlodych lat.inessa, Lucky, bliska77, Andzia33, Iwone, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Caffe ja się czuję dobrze, ale to zapewne sprawa ciśnienia....Ja mam normalnie 90/60, więc kiedy reszta zdycha - ja fruwam...i na odwrót - jak inni czują się dobrze, to ja wypijam dziesiątki kaw...
Mój A. dziś wyrusza na rejs jachtem po Chorwacji....wróci w moim 12 dc - mam nadzieję, że zrelaksowany i nasłoneczniony...inessa, caffe, Lucky, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej kobietki
mam chwilę na kawę, to nadgonię co u Was
my działamy intensywnieaczkolwiek widzę pewien lekki opór u M, tzn wyczuwa chyba że moje większe zainteresowanie ma w sobie ukryty cel
obyśmy się nie pokłócili, tak jeszcze z dzień dwa
caffe, bliska77, inessa, Andzia33, Iwone, Mango, anek42, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lucky wrote:hej kobietki
mam chwilę na kawę, to nadgonię co u Was
my działamy intensywnieaczkolwiek widzę pewien lekki opór u M, tzn wyczuwa chyba że moje większe zainteresowanie ma w sobie ukryty cel
obyśmy się nie pokłócili, tak jeszcze z dzień dwa
Takie zachowania to pewnie standard wszędzieLucky, inessa, bliska77, Iwone, Mango lubią tę wiadomość
-
o nowy samochód to jest to
stary się sypie
wolałabym żeby mój tak jak Bozi, chciał sam wskakiwać wiedząc że ma misję 'dziecko'
a tak ja muszę taktyczniei z polotem w dodatku, żeby czasem nie powiedział że dzisiaj to nie ma ochoty!
jak się nie uda we wrześniu, to kategorycznie zachodzę w ciążę w październiku, bo tak sobie wyliczyłam, że fajnie mieć dziecko na lato, podchowa się przed jesienią i zimą
zaklinam więc moje ciało i będę powtarzać jak Andzia, do października zachodzę w ciążę!caffe, bliska77, Andzia33, Iwone, polarmiś, Olena, Mango, inessa, anek42, Fidelissa, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:o nowy samochód to jest to
stary się sypie
wolałabym żeby mój tak jak Bozi, chciał sam wskakiwać wiedząc że ma misję 'dziecko'
a tak ja muszę taktyczniei z polotem w dodatku, żeby czasem nie powiedział że dzisiaj to nie ma ochoty!
jak się nie uda we wrześniu, to kategorycznie zachodzę w ciążę w październiku, bo tak sobie wyliczyłam, że fajnie mieć dziecko na lato, podchowa się przed jesienią i zimą
zaklinam więc moje ciało i będę powtarzać jak Andzia, do października zachodzę w ciążę!Lucky, bliska77, Andzia33, Iwone, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja ostatni do swojego odbicia w lustrze powiedziałam coś takiego "kurde dziewczyno czy tak dużo od ciebie wymagam, przecież inni wystarczy że raz się bzykną i to często przypadkowo" ale ta dziewczyna w lustrze nic mi nie odpowiedziała tylko debilną minę zrobiła......
Andzia33, caffe, Iwone, polarmiś, Olena, Mango, inessa, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:ja ostatni do swojego odbicia w lustrze powiedziałam coś takiego "kurde dziewczyno czy tak dużo od ciebie wymagam, przecież inni wystarczy że raz się bzykną i to często przypadkowo" ale ta dziewczyna w lustrze nic mi nie odpowiedziała tylko debilną minę zrobiła......
bliska77, Andzia33, Mango, inessa, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Po wizycie....kur....chyba zaloze wlasny orlen. Na araba sie zapatrzylam czy co - znowu wycisnal mi z palucha rope....szczerze man dosc!!!!!!!!!! Jeszcze na domiar zlego mam nad soba studentow- akurat ta ekipa to domorosla banda kretynow-nie mozna przeciez mierzyc wszystkich ta sama miara. Ale na tych gagatkow wezwe policje....ich tez mam dosc. Impezki domowo-balkonowe. Wczoraj a raczej dzisiaj o 1 w nocy ponownie prosilam o spokoj. I tak sie bawia od polowy lipca
bliska77, caffe, Iwone, Andzia33, Mango, inessa, samira, megan8 lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualnypromyk wrote:Po wizycie....kur....chyba zaloze wlasny orlen. Na araba sie zapatrzylam czy co - znowu wycisnal mi z palucha rope....szczerze man dosc!!!!!!!!!! Jeszcze na domiar zlego mam nad soba studentow- akurat ta ekipa to domorosla banda kretynow-nie mozna przeciez mierzyc wszystkich ta sama miara. Ale na tych gagatkow wezwe policje....ich tez mam dosc. Impezki domowo-balkonowe. Wczoraj a raczej dzisiaj o 1 w nocy ponownie prosilam o spokoj. I tak sie bawia od polowy lipca
caffe, Iwone, Mango, inessa lubią tę wiadomość