35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny. U mnie deszczowo ale ze bedzie padac to wiedzialam wczoraj. Jestem meteopata i z wyprzedzeniem 24 godz pluco daje o sobie znac ( pamiatka po drenazu -zrosty i przyklejone do sciany tylniej pluco) . Ide mam nadzieje po raz ostatni do chirurga -oby...
bliska77, Iwone, Bozia3, inessa, Andzia33, anek42 lubią tę wiadomość
Promyk -
Promyku trzymaj się najgorsze już za Tobą
A ja dzisiaj na wkurwie, bo pracuję w centrum WWy i muszę dzisiaj sprawy pozałatwiać ale niestety związkowcy postanowili zablokować Warszawę
a ja pracuję w samym centrum ich pierdolnika
piękniebliska77, Iwone, Bozia3, inessa, Andzia33, promyk, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Promyku trzymaj się najgorsze już za Tobą
A ja dzisiaj na wkurwie, bo pracuję w centrum WWy i muszę dzisiaj sprawy pozałatwiać ale niestety związkowcy postanowili zablokować Warszawę
a ja pracuję w samym centrum ich pierdolnika
pięknieIwone, Bozia3, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no pewnie, że tak
tu nawet nie ma jak ich ominąć bo postanowili przyleźć z każdej strony
miałam się nie wypowiadać na temat polityki ale qrwa nie mogę
czy myślą, że jak zmienią rząd na tego małego oszołoma i spółkę to coś się zmieni?
gówno
ale jestem wpieniona
sorrybliska77, Iwone, Olena, Bozia3, inessa, Andzia33, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
ot ciekawostka
Z najnowszych wyników badań wynika, że stężenie wydzielanego przez przysadkę hormonu luteinizującego we krwi i moczu osiąga maksymalne wartości na 24-36 godzin przed owulacją. Jeśli więc test wskaże wynik pozytywny, owulacja winna wystąpić po około 24-48 godzinach.bliska77, polarmiś, Bozia3, inessa, Mango, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:no pewnie, że tak
tu nawet nie ma jak ich ominąć bo postanowili przyleźć z każdej strony
miałam się nie wypowiadać na temat polityki ale qrwa nie mogę
czy myślą, że jak zmienią rząd na tego małego oszołoma i spółkę to coś się zmieni?
gówno
ale jestem wpieniona
sorryIwone, Reni, Olena, caffe, Bozia3, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
kurcze ale cycki mnie bolą
nigdy nie zwracałam uwagi na to bolały jak co miesiąc
ale teraz się doczytałam, że bolą przy owulacji
hmm..
to może zniosłam jajoIwone, bliska77, caffe, Bozia3, inessa, Lucky, Andzia33, Mango, Fidelissa, samira lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2013, 09:59
bliska77, caffe, Bozia3, Iwone, inessa, polarmiś, Andzia33, Mango, Bursztyn, anek42 lubią tę wiadomość
-
Boże, ale z Ciebie wredota.....poczekaj...jak ja znajdę ciekawe pająki, to dopiero będziesz mieć prolaktynę....
Wszystkie dziewczynki witam....zaczynam dziś nowy cykl...wniosek - clo mi skraca cykle...przyśpieszył owulkę i cykl trwał 27d - to rzadkość u mnie - ale widocznie tak na mnie ten lek działa...zaczynam 3 z clo - z pewnością owocny...Kto dołącza do mnie?
Reni, bliska77, caffe, Iwone, inessa, polarmiś, Lucky, Andzia33, Olena, Mango, Bursztyn, anek42, Fidelissa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Boże, ale z Ciebie wredota.....poczekaj...jak ja znajdę ciekawe pająki, to dopiero będziesz mieć prolaktynę....
Wszystkie dziewczynki witam....zaczynam dziś nowy cykl...wniosek - clo mi skraca cykle...przyśpieszył owulkę i cykl trwał 27d - to rzadkość u mnie - ale widocznie tak na mnie ten lek działa...zaczynam 3 z clo - z pewnością owocny...Kto dołącza do mnie?
ja mam dziś 5dc również z CLO, trzymam kciuki coby się udałocaffe, Bozia3, Iwone, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni zasada ogólna jest taka że 6 cykli max i potem przerwa ale wiadomo każda z nas jest inna, ja mam już sama nie wiem który (oczywiście z przerwami)ale chyba ostatni z CLO chyba że okaże sie że mój organizm zareagował na niego wystarczająco by można było przeprowadzić IUI
w 2007 roku w ciąże zaszłam w ostatnim 7ym "warunkowym" cyklu z CLO potem leki miały być zmienione i IUI ale nie było takiej potrzebyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2013, 10:21
Reni, caffe, Bozia3, inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Tak jak mówi Aga - 6 miesięcy maks i przerwa...moja ginka uważa, że nawet w naszym wieku 4-5 cykli to już dużo - bo to narusza naszą rezerwę (więcej jaj dojrzewa w pojedynczych cyklach niż bez stymulacji - i tracimy z rezerwy więcej). I potem inseminacja...ale znów jak mówi Aga - czasem clo jest za słabe do inseminacji - no ale to już gin wie najlepiej....
. No i ja muszę mieć zrobioną drożność, bo mnie inaczej nie przyjmą na IUI. Ja pociągnęłam z badaniem do listopada, więc jeśli nie zaciążę, to w grudniu pewnie IUI.
Aga - Ty masz komplet badań?caffe, bliska77, inessa, Lucky, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Caffe ja się czuję dobrze, ale to zapewne sprawa ciśnienia....Ja mam normalnie 90/60, więc kiedy reszta zdycha - ja fruwam...i na odwrót - jak inni czują się dobrze, to ja wypijam dziesiątki kaw...
Mój A. dziś wyrusza na rejs jachtem po Chorwacji....wróci w moim 12 dc - mam nadzieję, że zrelaksowany i nasłoneczniony...caffe, Reni, bliska77, inessa, Lucky, Andzia33, Mango, Bursztyn, anek42, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Caffe ja się czuję dobrze, ale to zapewne sprawa ciśnienia....Ja mam normalnie 90/60, więc kiedy reszta zdycha - ja fruwam...i na odwrót - jak inni czują się dobrze, to ja wypijam dziesiątki kaw...
Mój A. dziś wyrusza na rejs jachtem po Chorwacji....wróci w moim 12 dc - mam nadzieję, że zrelaksowany i nasłoneczniony...
No to trochę odpoczniesztylko się z nim nie pokłóć, żeby dąsów nie bylo gdy wróci
Ale mu dobrze... zazdroszczę klimatu i słońcaBozia3, bliska77, inessa, Lucky, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
Caffe mnie troszkę beret ćmi ale też widzę, że zachmurzyło się a ja jestem wrażliwa na takie dni
Bozia to czekaj zwarta i gotowa na powrót Pana
ja też mu zazdroszczę słoneczka i urlopuale na łódkę już się nie pcham
od dwóch lat mam taką chorobę morską, że mózg mi się odłącza
ostatnim razem myślałam, że zejdę i te fale .. no gniew oceanu
nie nie zostanę na brzegu jednakWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2013, 10:38
caffe, Bozia3, bliska77, Iwone, inessa, Lucky, Andzia33, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Caffe mnie troszkę beret ćmi ale też widzę, że zachmurzyło się a ja jestem wrażliwa na takie dni
Bozia to czekaj zwarta i gotowa na powrót Pana
Bozia, słuchaj ReniReni, Bozia3, bliska77, inessa, Lucky lubią tę wiadomość