35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Andzia33 wrote:Dziewczyny czy któraś zna jakiegoś dobrego gina lub klinikę w Krakowie?
Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Ja też często myślę od czego zacząć sprzątanie czasami tak długo że niezdążam posprzątać hehe
trochę odpoczynku nie zawadzipolarmiś wrote:Witam Was wszystkie, pozdrawiam Fidelisa.
Wrocilam do domu i nie wiem co mam pierwsze olac? Na razie leze i mysle od czego zaczac sprzatanie. Dzisiaj mam skok tempki wiec pewnie juz po owulce lub w trakcie, albo wcale jej nie ma, tylko symptomy:-)
Tez musze przebadac hormony, ale mam awersje, przez pol roku nic innego nie robilam wiec jeszcze do konca tego cyklu i nastepnego dam sobie odpoczac potem zaczne.
Uwielbiam zbierac grzyby i potem udusic ze smietana, cebula i pietruszka. Jakie to pyszne. Albo jajecznica z kurkami - pycha, za marnowanymi nie przepadam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2013, 18:44
inessa, Fidelissa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
a dzisiaj kumpela mówiła że faktycznie nie trzeba mieć tego wykształcenia
tu jest fajnie opisane
http://www.careego.pl/1994/wlasne-prywatne-przedszkole-jak-otworzyc/
nadal podoba mi się ten pomysłAndzia33 wrote:Też kiedyś o tym myślałam,ale nie wiem jaki teraz są wymagania,może bardziej się orientujecie?inessa, samira, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Panda ostatnio zaglądała
a Jolka pewnie czeka na Nas na lotnisku
ale fakt dawno jej nie było
anna maria wrote:gdzie jest Panda ?czy ona juz wyjechala w ta swoja podroz?,dlaczego Jolka z Meksyku sie nie odzywa,no chyba ze walczy ze skorpionami.grosza, inessa, Mango, bliska77, Bozia3, anna maria lubią tę wiadomość
-
no tak "niewiele" a cieszy faceta
Andzia33 wrote:Mój jest kierowcą ciężarówki,ale na szczęście jest codziennie w domu,wczoraj właśnie cieszył się jak głupi bo dostanie w pracy ,,MANA,,i od razu był milusi,ach te chłopy...inessa, bliska77, Olena, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNic nie załatwiłam bo kobiety zresztą"bardzo miłe" nawet na mnie nie spojrzały tylko ja zapytałąm czy te dokumenty co mam to mi starczą oczywiście,ze nie bo stwierdziły,ze to co mam z ZUsu to za mało ( ZUs twierdził,że to starczy) a wieć dostałąm 5 kartek tego co powinnam dostarczyć, wypełnić z tego nie rozumiem po co mam dostarczyć bardzo dawne dokumenty z pracy jak np. to było przed 1997 r. albo po co im świadectwo z podstawówki jak ja ukończyłam studia - chyba bez ukończonej podstawówki nie skończyłabym studiów no chyba,że przekupiłam ich
Chą z Zusu jakieś dziwne dokumenty mimo,że miałam już dwa dokumenty ale to za mało wg.UPgrosza, bliska77, Iwone, Bozia3, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Jeśli nigdy nie byłaś zarejestrowana w urzędzie pracy jako bezrobotna. To potrzebne są wszystkie Twoje świadectwa pracy, zaświadczenia z Zusu o zasiłku chorobowym po zakonczeniu zatrudnienia i pewnie jeszcze te decyzje rentowe czy zaswiadczenie o pobieranej rencie w ostatnim czasie. Bo od tego wszystkiego zależy wysokość Twojego zasiłku jaki będziesz teraz pobierała.
Daj im dyplom a nie sw z podtawówki, chyba z tym to się pomyliły.
Przepraszam że dopiero teraz Ci to piszę, ale jakos mi umkneło że dziś jedziesz do urzędu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2013, 21:37
inessa, grosza, bliska77, Bozia3, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam
u nas deszczowo ale mi to nie przeszkadza, no może po pracy mogłoby przestać padać, bo mamy zamiar bukszpany i iglaki skończyć wsadzać
Inessa, spóźnione ale wszystkiego Naj dla Męża, do co urzędu, niestety, musisz przez to wszystko przebrnąć
miłego dnia babeczkiIwone, Bozia3, inessa lubią tę wiadomość