35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo wlasnie leze, maz wrocil i postanowil zabrac sie do meskiej pracy - rozwala stare meble, ktore nam nazwoxil tesciu w czasie naszego niebytu. Tesciu postanowil pozbyc sie starych gratow ale ze jest oszczedny musialby zaplacic za wywoz wiec wrzucil je do naszego domu . Stwierdzil ze nam sie przydadza. No wiec maz ma dodatkowe meskie zajecie a ja leze i czekam......widze jednak ze mysli......... Moze cos sie da zrobic z tym uwolnionym jajem, szkoda by bylo go tak zmarnowac.
Andzia33, bliska77, Reni, caffe, inessa, Iwone, Mango, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
ja też ostatnio jechaliśmy 3 godz
średnio mamy 170 200 km
agafbh wrote:fajnie macie z tymi lasami i szuwarami, jak ja bym chciała w jakiś takim miejscu mieszkać......bliska77, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ha najlepiej w naszym zoo tam są terraria z pająkami robalami, które są wmątowane w drzewa i wygląda to jakby się do dziupli zaglądało ..
wchodzimy do robalowni patrzę do pierwszego... i mnie zmroziło!
dziada nie ma szyba pęknięta i co teraz!?Reni, caffe, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
słyszałam, że jak się ciężarnej odmówi czegoś to będzie się zjedzonym przez myszy.. może to o to chodziło, że przyszła na rekonesans ale znalazła coś lepszego do jedzenia i już rodziny nie wołała
ale nie znam w tej chwili ciężarówki, której czegoś odmówiłam...Andzia33 wrote:Reni ponoc myszy to dobry znak na ciąże!bliska77, Andzia33, inessa, Iwone, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:No wlasnie leze, maz wrocil i postanowil zabrac sie do meskiej pracy - rozwala stare meble, ktore nam nazwoxil tesciu w czasie naszego niebytu. Tesciu postanowil pozbyc sie starych gratow ale ze jest oszczedny musialby zaplacic za wywoz wiec wrzucil je do naszego domu . Stwierdzil ze nam sie przydadza. No wiec maz ma dodatkowe meskie zajecie a ja leze i czekam......widze jednak ze mysli......... Moze cos sie da zrobic z tym uwolnionym jajem, szkoda by bylo go tak zmarnowac.
caffe, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale poważnie 200 km można sieknąć w 2,5-3 godz wyjeżdzasz wcześnie rano i jesteś.. my tak robimy
agafbh wrote:ale Ty jesteś.... zawsze musisz mnie na ziemie sprowadzićbliska77, Andzia33, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
ale była cudna
pysiak kochany wypuściłam ją może ma rodzinę plany na przyszłość..
polarmiś wrote:Ja mysle, ze ta mysz by na mnie zle podzialala, nie lubie gryzoni, brzydza mnie strasznie. Boze mysz w torebce!!!!polarmiś, Andzia33, caffe, inessa, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:no facet przy typowym męskim zajęciu to nic innego tylko przystąp do ataku!!!!
bliska77, caffe, inessa, Mango, promyk, Olena, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:No wlasnie leze, maz wrocil i postanowil zabrac sie do meskiej pracy - rozwala stare meble, ktore nam nazwoxil tesciu w czasie naszego niebytu. Tesciu postanowil pozbyc sie starych gratow ale ze jest oszczedny musialby zaplacic za wywoz wiec wrzucil je do naszego domu . Stwierdzil ze nam sie przydadza. No wiec maz ma dodatkowe meskie zajecie a ja leze i czekam......widze jednak ze mysli......... Moze cos sie da zrobic z tym uwolnionym jajem, szkoda by bylo go tak zmarnowac.
bliska77, polarmiś, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny