X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Polarmiśku już się bierzesz za cudzych mężów,no coś ty lepiej miej to dziecko ze swoim hihihi
    No tak , przecierz zostanie w rodzinie......

caffe, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    no chyba jakiś kolor pająkowaty coby zbytnio nie rzucały się w oczy małe żyjątka a dziewczyna szybko się oswoi ;-)
    ja myślałam o jasnych, zeby zauważyć, że coś się ewentualnie kryje w środku ;)

inessa lubi tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kobietki
    Niezbieram rydzy bo to hyba wygląda jak trujący i się na nich nie znam,z blaszkowatych tylko sowy zbieram i uwielbiam,a tak to maslaki,kozaki,czarne łebki,borowiki-ale tu mam trochę stracha bo podobne do szatana.Jak rok temu pojechaliśmy z 2 torbami to okazało się ,że trafiliśmy na taki wysyp,że potem wsypywaliśmy na luz do bagażnika,ale uprzedziłam w pracy ,że może mnie nie byc bo jem grzyby na kolację a znam się średnio.

bliska77, caffe, Reni, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    No wlasnie, moj maz tez postanowil zostac prawdziwym mezczyzna i zaczal od zrobienia prawa jazdy na ciezarowki - bo to seksi taka ciezarowe prowadzic ( obym to byla ja a on Kamaza chce), zostac stolarzem, rybakiem - marzy mu sie plywanie na morzach polnocnych szkunerami ( chyba tak to sie nazywa) itp. Na szczescie o higiene ciala ciagle dba . Praca umyslowa jak oznajmil jest dla mieczakow wiec postanowil rozwijac sie w meskich zawodach ( na szczescie hobbystycznie).
    Mój tez nie usiedzi w jednym miejscu i ciągle coś wymyśla :)

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, u nas wczoraj kot zrobił coś co przelało czarę mojej goryczy względem kotów, nigdy za nimi nie przepadałam, jak nalał na spanie tarasowe naszego psa, to jakoś to przełknęliśmy ale po wczorajszym to normalnie..... jeden z pałętających się skurczybyków nalał nam na stół tarasowy!!!!!! szlak, czyściłam domestosem ale to drewno to wiadomo że zbytnio nie moge bo się zniszczy a i tak ten syf już wgryzł się w mój stół!!!!! kUR!!!!!!

polarmiś, caffe, inessa, Iwone, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Caffe, u nas wczoraj kot zrobił coś co przelało czarę mojej goryczy względem kotów, nigdy za nimi nie przepadałam, jak nalał na spanie tarasowe naszego psa, to jakoś to przełknęliśmy ale po wczorajszym to normalnie..... jeden z pałętających się skurczybyków nalał nam na stół tarasowy!!!!!! szlak, czyściłam domestosem ale to drewno to wiadomo że zbytnio nie moge bo się zniszczy a i tak ten syf już wgryzł się w mój stół!!!!! kUR!!!!!!
    Bo one nie sa wykastrowane i tak chodza i znaczą teren. Nie wiem czym można je odstraszyć.

Nie wiem co Ci doradzić odnośnie stołu. Jeśli zostanie na zimę na zewnątrz, to miejmy nadzieję, że wywietrzeje...
    Ale może go zdezynfekuj, bo to zawsze dziki kot, a Ty musisz uważać, na toksoplazmozę...

bliska77, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia super,że dzidziuś dobrze rośnie!
    Odezwij się czasami,i zmocnij wiruski ciązowe,bo u nas od dawna nowych brak,a stere na wyczerpaniu.
    Jak będziesz wiedziała ,kogo nosisz pod sercem daj znac.
    Pozdrawiam!

Pozostałe ciężarówki też wzywamy do odpowiedzi o samopoczucie!!!!

caffe, bliska77, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Bo one nie sa wykastrowane i tak chodza i znaczą teren. Nie wiem czym można je odstraszyć.

Nie wiem co Ci doradzić odnośnie stołu. Jeśli zostanie na zimę na zewnątrz, to miejmy nadzieję, że wywietrzeje...
    Ale może go zdezynfekuj, bo to zawsze dziki kot, a Ty musisz uważać, na toksoplazmozę...
    o wyszorowałam go domestosem teraz kładę krzesła na stole i widok mamy cudowny :-) na zimę stół jest chowany bo jego miejsce na tarasie zajmuje trampolina na okres zimowy
    no nic, niech uważają bo jak ja zacznę zaznaczać im swój teren to nie będą miały czy tego robic.......

caffe, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W zwiazku z tym, ze mam full do zrobienia i zastanawiala, sie co olac pierwsze, olalam wszystko, choc pranie sie robi, i siedze a w zasadzie leze i udzielam sie na forum. W zasadzie to pierwszy moj leniwy dzien. Choc wstalam o szostej, poszlam po cieple buleczki, zrobilam sniadanko, odprowadzilam mlodego do szkoly, bylam na poczcie, u kolezanki na kawie, robi sie pranie, a prasowanie poczeka na lepsze czasy. W koncu chyba urodzilam jajko wiec nalezy mi sie odpoczynek

bliska77, caffe, Andzia33, Reni, inessa, Mango, grosza, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    No więc tak, my czujemy się dobrze i prosimy o natychmiastowe zwolnienia nas ze szpitala, bo w ryja.... o.O

bliska77, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój jest kierowcą ciężarówki,ale na szczęście jest codziennie w domu,wczoraj właśnie cieszył się jak głupi bo dostanie w pracy ,,MANA,,i od razu był milusi,ach te chłopy...

polarmiś, bliska77, caffe, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    No więc tak, my czujemy się świetnie i prosimy o natychmiastowe zwolnienia nas ze szpitala, bo w ryja.... o.O

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    W zwiazku z tym, ze mam full do zrobienia i zastanawiala, sie co olac pierwsze, olalam wszystko, choc pranie sie robi, i siedze a w zasadzie leze i udzielam sie na forum. W zasadzie to pierwszy moj leniwy dzien. Choc wstalam o szostej, poszlam po cieple buleczki, zrobilam sniadanko, odprowadzilam mlodego do szkoly, bylam na poczcie, u kolezanki na kawie, robi sie pranie, a prasowanie poczeka na lepsze czasy. W koncu chyba urodzilam jajko wiec nalezy mi sie odpoczynek
    no tak odpoczynek odpoczynkiem ale o pracy na urodzonym jaju nie zapominaj :-)

caffe, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty!? a ja?
    mój włóczy się po szuwarach jak z ryb wraca przynosi mi ciuchy do prania

a weekend jak byliśmy nad jeziorkiem to do torebki po zanęcie weszła myszka
    podnosimy torebkę do góry a ona siedzi i wcina płatki nic sobie nie robi z naszej obecności..
    :-)
    caffe wrote:
    Od dzisiaj pierdolę pranie 58icon_salut.gif

bliska77, caffe, Andzia33, polarmiś, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Mój jest kierowcą ciężarówki,ale na szczęście jest codziennie w domu,wczoraj właśnie cieszył się jak głupi bo dostanie w pracy ,,MANA,,i od razu był milusi,ach te chłopy...
    tak chłopy rządzą się swoimi prawami :-)

caffe, Andzia33, inessa, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ty!? a ja?

podnosimy torebkę do góry a ona siedzi i wcina płatki nic sobie nie robi z naszej obecności..
    fajnie macie z tymi lasami i szuwarami, jak ja bym chciała w jakiś takim miejscu mieszkać......

caffe, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ty!? a ja?

Zrób to samo co ja odnosnie prania ;)

bliska77, polarmiś, Reni, inessa lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe czekaj na swoją kolej,a nie się tu podszywasz za poważne kobitki

bliska77, caffe, inessa lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha najlepiej w naszym zoo tam są terraria z pająkami robalami, które są wmątowane w drzewa i wygląda to jakby się do dziupli zaglądało ..
    wchodzimy do robalowni patrzę do pierwszego... i mnie zmroziło!
    dziada nie ma szyba pęknięta i co teraz!? ;-)
    agafbh wrote:
    no chyba jakiś kolor pająkowaty coby zbytnio nie rzucały się w oczy małe żyjątka a dziewczyna szybko się oswoi ;-)

Andzia33, bliska77, polarmiś, caffe, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni ponoc myszy to dobry znak na ciąże!

bliska77, polarmiś, caffe, inessa lubią tę wiadomość

Andzia33
‹‹ 1215 1216 1217 1218 1219 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ