X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    W poniedziałek idę na monitoring. Mam zabrać w razie czego zastrzyk gdyby się okazało, że potencjalny pęcherzyk nadaje się do zdetonowania. :P
    caffe - czemu od razu on chce Ci walnąć w ten pęcherzyk? U mnie nie chciała się zgodzić- kazała się obserwować przez dwa cykle, czy pękają same, żeby niepotrzebnie nie ładować hormonów - u mnie akurat pękają - czy wiesz jak to jest u Ciebie?

caffe, bliska77, samira, Andzia33, inessa, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Boszeeeeeee Caffe tylko, żeby Ci tyłka nie rozerwało ... czuję, że wyhodowałaś tam megajajogodzillę ;-)
    a niech rozrywa. byle skutecznie :P

bliska77, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja spotkam w lesie coś białego, to będe widziała, że to Ty misiu :P
    Jestem niedzwiedzica ale brunatna, polar mis to dla niepoznaki - z ulubionej bajki mojego dziecka:-)

A co z apartamentem Reni - ma zamieszkac niedaleko.

caffe, bliska77, samira, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie mieszkam w lesie
    czasami robię za kierowcę i wtedy reszta idzie na grzyby a ja kimam w aucie :-)
    Bozia3 wrote:
    C

Reni..jesteś okropną marnotrawcą....aż mnie serce boli....mieszkać w lesie i spędzać czas w samochodzie, ze względu na jakieś durnowate małe stworzenia..to po prostu straszne....wiele bym dała, żeby mieszkać w okolicy lasu..no, ale tak to jest....jak ktoś coś chce to nie ma...a inny ma, a mu to niepotrzebne....

polarmiś, caffe, bliska77, Andzia33, inessa, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstyd sie przyznac ale nie wiem jak smakuja rydze, wiem ze sa rarytasem wsrod grzybowa ale nawet w reku go nie mialam.

Cafe jak bedziesz potrzebowala pomocy w zrobieniu zastrzyku w brzuch i w pupe tez, to jestem specjalistka i sluz pomoca - nawet w lesie...

caffe, bliska77, samira, inessa, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe - czemu od razu on chce Ci walnąć w ten pęcherzyk? U mnie nie chciała się zgodzić- kazała się obserwować przez dwa cykle, czy pękają same, żeby niepotrzebnie nie ładować hormonów - u mnie akurat pękają - czy wiesz jak to jest u Ciebie?
    Bo u mnie albo nie było jaj, albo nie pękały.
    O ten zastrzyk zapytałam sama czy mam go zabrać ze sobą, bo mając na uwadze to, ze te cykle mam takie krótkie, to różnie może być, więc powiedział żebym zabrała w razie czego. mam nadzieję, że jaja się pojawią i nie zaczną się niepęknięte wchłaniać przed zastrzykiem o.O
    Dzisiaj nic mi nie jest po clo, nawet jajników nie czuję, co nie wiem czy jest dobre.
    Ale @ tym razem mam po byku. Nie nadążyłam podpasek zmieniać, tyle tego cholerstwa ze mnie zleciało, włącznie ze skrzepami, bleee
    Tak sobie myślę, że przy poprzedniej @ nie miałam w sumie tych skrzepów i może tak bylo dlatego, ze torbiel się nie wchłonęła i nie została usunięta z @. A teraz wszystko sie oczyściło, przynajmniej mam taką nadzieję.

Reni, bliska77, samira, Andzia33, inessa, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Wstyd sie przyznac ale nie wiem jak smakuja rydze, wiem ze sa rarytasem wsrod grzybowa ale nawet w reku go nie mialam.

Cafe jak bedziesz potrzebowala pomocy w zrobieniu zastrzyku w brzuch i w pupe tez, to jestem specjalistka i sluz pomoca - nawet w lesie...
    Już sobie wyobraziłam, jak polarmiś lata ze strzykawą po lesie za Reni...która ucieka po drodze waląc natankowym kijem po okolicznych pająkach...:)

polarmiś, bliska77, caffe, inessa, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze....popyrtała mi się Reni i caffe...:) chyba się starzeję już i ciężko ze wzrokiem...:)

bliska77, caffe, Iwone, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Cześć Dziewuszki....witam nową koleżankę - chyba rzeczywiście będzie wśród nas nastolatką...

Reni..jesteś okropną marnotrawcą....aż mnie serce boli....mieszkać w lesie i spędzać czas w samochodzie, ze względu na jakieś durnowate małe stworzenia..to po prostu straszne....wiele bym dała, żeby mieszkać w okolicy lasu..no, ale tak to jest....jak ktoś coś chce to nie ma...a inny ma, a mu to niepotrzebne....

Ja bardzo lubię rydze....świeże smażę je na maśle - do tego jajka sadzone, świeży chleb z masłem...albo duszone z koperkiem podgrzybki i do tego ziemniaczki z koperkiem....marynowane też lubię - robię sos tatarski...

O tarczycy nic nie wiem....bardzo współczuję, ja nie mogę się doszukać żadnych dolegliwości u siebie, a i tak z dzidzią dupa....
    Ja się nie znam na grzybach w ogóle. Ale ostatnio zapytałam sąsiadkę o kilka grzybów i okazało się, ze sa jadalne (podgrzybki, albo maslaki, albo prawdziwki. A teraz punkt kulminacyjny mojej wypowiedzi: rosły mi w trawie w ogrodzie :P

bliska77, Reni, samira, Andzia33, inessa, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja nie mieszkam w lesie
    czasami robię za kierowcę i wtedy reszta idzie na grzyby a ja kimam w aucie :-)
    reni- arachnofobia sie klania, ale u nas nie ma sie czego bac. Ja z wiekiem mam coraz wiecej rzeczy z koncowka fobia, zaczely sie po urodzeniu dziecka, wczesniej niczego sie nie balam, a teraz mam dzieckofiobie....

Iwone, caffe, samira, Andzia33, inessa, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Jestem niedzwiedzica ale brunatna, polar mis to dla niepoznaki - z ulubionej bajki mojego dziecka:-)

A co z apartamentem Reni - ma zamieszkac niedaleko.
    Jesteś brunatna niedźwiedzica, ale dla celów marketingowo-forumowych tleniona na blond :)

inessa, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Aga, ale misie przeciez zimą śpią o.O :P nie pomyslałysmy :)
    oj tam, polarne nie tylko nasze polskie :-)

caffe, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Jesteś brunatna niedźwiedzica, ale dla celów marketingowo-forumowych tleniona na blond :)
    Ale jak tak dlug bede sie nierozmnazac to wnet osiwieje i bede czysto biala niedzwiedzica..

caffe, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:

Hahaha, na zastrzyk do lasu powiadasz ;)

Powiedział, ze zrobi ten zastrzyk, gdyby jednak zmienił zdanie to się odezwe do Ciebie :)
    polarmiś wrote:
    i sluz pomoca

Przeczytałam, że śluz też mi chcesz zbadać hahahaha i nastąpiła chwila konsternacji, co Ty chcesz ze mną robić hahahaha

Chyba jednak to clo nie jest bez wplywu na mnie hahaha

bliska77, polarmiś, Andzia33, inessa, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    O kurcze....popyrtała mi się Reni i caffe...:) chyba się starzeję już i ciężko ze wzrokiem...:)
    albo zmień dealera lub dawkę tego specyfiku ;)

bliska77, Iwone, inessa, Mango lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki,
    ja tez mam grzyby w ogrodzie, ale mysle ze to wynika np. z tego ze nieraz przywlecze sie do domu jakiegos chwasta typu swierk tuja i inne a wraz z tym i grzybnie. Poza tym ja planuje kupic sobie grzybnie,taka w plynie i powylewaz pod drzewami, i bede miala grzyby takie jakie chce i lubie...bo wydaje mi sie ze nie lubie wlasnie rydzow, ktore to sa tak chwalone...tez niegdy w zyciu nie jadlam rydza i kupilismy z M ostatnio marynowane. I powiem wam ze najgorszy grzyb jaki jadlam, w ogole nie jest glutowaty...i jest jakby to powiedziec...kruchy?hm...cos takiego, mnie w kazdym badz razie nie smakowal. Ale moze dlatego ze byl marynowany, musze jeszcze sprobowac takiego duszonego...
    caffe wrote:
    Ja się nie znam na grzybach w ogóle. Ale ostatnio zapytałam sąsiadkę o kilka grzybów i okazało się, ze sa jadalne (podgrzybki, albo maslaki, albo prawdziwki. A teraz punkt kulminacyjny mojej wypowiedzi: rosły mi w trawie w ogrodzie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2013, 12:16

caffe, bliska77, samira, Andzia33, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ale jak tak dlug bede sie nierozmnazac to wnet osiwieje i bede czysto biala niedzwiedzica..
    I do tego wkurwiona :) Nikt do lasu wtedy nie wejdzie, nawet leśniczy nie ;)
    Chociaz leśniczego to ja bym przyjęła....

bliska77, Andzia33, Iwone, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma czy ma nieważne.. one siedzą i knują! widzę jak na mnie patrzą tym cholernymi oczkami brrr....
    jak wracamy z grzybów to pasażerowie obserwują teren czy z kartonów nie wyłazi towarzystwo i jak coś to bez słowa zdejmują delikwenta, żebym nie widziała
    wszyscy co mnie znają wiedzą, że jak pojawia się to stworzenie np na mnie to bez słowa mają ściągnąć
    polarmiś wrote:
    reni- arachnofobia sie klania

caffe, bliska77, polarmiś, Andzia33, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Przeczytałam, że śluz też mi chcesz zbadać hahahaha i nastąpiła chwila konsternacji, co Ty chcesz ze mną robić hahahaha

Chyba jednak to clo nie jest bez wplywu na mnie hahaha
    Mam cholernego tableta i ciagle pisze nie to co chce i nie wiem gdzie polskie znaki.

Sluz powiadasz badac, to zostawie dla mezusia , niech sie facet tym zagadnieniem bawi, ja moge dac ci lesnego zastrzyka....

bliska77, caffe, samira, inessa, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, dziś rano obcinałam hortensje dla koleżanki i w samochodzie znalazłam kilka pięknych małych pajączków oraz jednego dużego, zeszły z hortensji :-)

Reni, caffe, inessa, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

‹‹ 1213 1214 1215 1216 1217 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ