35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2013, 10:08
nick nieaktualny, caffe, Andzia33, nick nieaktualny, promyk, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam Was wszystkie, pozdrawiam Fidelisa.
Wrocilam do domu i nie wiem co mam pierwsze olac? Na razie leze i mysle od czego zaczac sprzatanie. Dzisiaj mam skok tempki wiec pewnie juz po owulce lub w trakcie, albo wcale jej nie ma, tylko symptomy:-)
Tez musze przebadac hormony, ale mam awersje, przez pol roku nic innego nie robilam wiec jeszcze do konca tego cyklu i nastepnego dam sobie odpoczac potem zaczne.
Uwielbiam zbierac grzyby i potem udusic ze smietana, cebula i pietruszka. Jakie to pyszne. Albo jajecznica z kurkami - pycha, za marnowanymi nie przepadam.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ja przez las tylko jeżdżę
mieszkam w lesie, mam go za ogrodzeniem więc specjalnie chodzić do niego nie muszę
nick nieaktualny, Andzia33, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyo jajecznica z kurkami jest pycha, z kolei ja nie przepadam za duszonymi ze śmietana badź cebulka itp uwielbiam za to wcześniej wysuszone grzybki wrzucać zimą do zupekpolarmiś wrote:Witam Was wszystkie, pozdrawiam Fidelisa.
Wrocilam do domu i nie wiem co mam pierwsze olac? Na razie leze i mysle od czego zaczac sprzatanie. Dzisiaj mam skok tempki wiec pewnie juz po owulce lub w trakcie, albo wcale jej nie ma, tylko symptomy:-)
Tez musze przebadac hormony, ale mam awersje, przez pol roku nic innego nie robilam wiec jeszcze do konca tego cyklu i nastepnego dam sobie odpoczac potem zaczne.
Uwielbiam zbierac grzyby i potem udusic ze smietana, cebula i pietruszka. Jakie to pyszne. Albo jajecznica z kurkami - pycha, za marnowanymi nie przepadam.
nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny ,witam nowa kolezanke,u mnie deszczowo,ja uwielbiam zbierac grzyby ale ich nie jem zawsze komus oddam ,mam cykora ze sie zatrouje.Milego dnia wszystkim zycze
caffe, Andzia33, nick nieaktualny, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja spotkam w lesie coś białego, to będe widziała, że to Ty misiupolarmiś wrote:Ja mieszkam kolo Rembertowa i do lasu mam 2 min ale na razie tylko do lasu na rowery a nie na grzyby.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Boszeeeeeee Caffe tylko, żeby Ci tyłka nie rozerwało ... czuję, że wyhodowałaś tam megajajogodzillę

caffe wrote:W poniedziałek idę na monitoring. Mam zabrać w razie czego zastrzyk gdyby się okazało, że potencjalny pęcherzyk nadaje się do zdetonowania.
caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33, nick nieaktualny, Mango, Betybet, megan8 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewuszki....witam nową koleżankę - chyba rzeczywiście będzie wśród nas nastolatką...
Reni..jesteś okropną marnotrawcą....aż mnie serce boli....mieszkać w lesie i spędzać czas w samochodzie, ze względu na jakieś durnowate małe stworzenia..to po prostu straszne....wiele bym dała, żeby mieszkać w okolicy lasu..no, ale tak to jest....jak ktoś coś chce to nie ma...a inny ma, a mu to niepotrzebne....
Ja bardzo lubię rydze....świeże smażę je na maśle - do tego jajka sadzone, świeży chleb z masłem...albo duszone z koperkiem podgrzybki i do tego ziemniaczki z koperkiem....marynowane też lubię - robię sos tatarski...
O tarczycy nic nie wiem....bardzo współczuję, ja nie mogę się doszukać żadnych dolegliwości u siebie, a i tak z dzidzią dupa....
caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33, nick nieaktualny, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość