35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2013, 10:08
bliska77, caffe, Andzia33, inessa, promyk, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam Was wszystkie, pozdrawiam Fidelisa.
Wrocilam do domu i nie wiem co mam pierwsze olac? Na razie leze i mysle od czego zaczac sprzatanie. Dzisiaj mam skok tempki wiec pewnie juz po owulce lub w trakcie, albo wcale jej nie ma, tylko symptomy:-)
Tez musze przebadac hormony, ale mam awersje, przez pol roku nic innego nie robilam wiec jeszcze do konca tego cyklu i nastepnego dam sobie odpoczac potem zaczne.
Uwielbiam zbierac grzyby i potem udusic ze smietana, cebula i pietruszka. Jakie to pyszne. Albo jajecznica z kurkami - pycha, za marnowanymi nie przepadam.
bliska77, samira, samira, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Witam Was wszystkie, pozdrawiam Fidelisa.
Wrocilam do domu i nie wiem co mam pierwsze olac? Na razie leze i mysle od czego zaczac sprzatanie. Dzisiaj mam skok tempki wiec pewnie juz po owulce lub w trakcie, albo wcale jej nie ma, tylko symptomy:-)
Tez musze przebadac hormony, ale mam awersje, przez pol roku nic innego nie robilam wiec jeszcze do konca tego cyklu i nastepnego dam sobie odpoczac potem zaczne.
Uwielbiam zbierac grzyby i potem udusic ze smietana, cebula i pietruszka. Jakie to pyszne. Albo jajecznica z kurkami - pycha, za marnowanymi nie przepadam.polarmiś, caffe, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Boszeeeeeee Caffe tylko, żeby Ci tyłka nie rozerwało ... czuję, że wyhodowałaś tam megajajogodzillę
caffe wrote:W poniedziałek idę na monitoring. Mam zabrać w razie czego zastrzyk gdyby się okazało, że potencjalny pęcherzyk nadaje się do zdetonowania.caffe, polarmiś, bliska77, samira, Andzia33, inessa, Mango, Betybet, megan8 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewuszki....witam nową koleżankę - chyba rzeczywiście będzie wśród nas nastolatką...
Reni..jesteś okropną marnotrawcą....aż mnie serce boli....mieszkać w lesie i spędzać czas w samochodzie, ze względu na jakieś durnowate małe stworzenia..to po prostu straszne....wiele bym dała, żeby mieszkać w okolicy lasu..no, ale tak to jest....jak ktoś coś chce to nie ma...a inny ma, a mu to niepotrzebne....
Ja bardzo lubię rydze....świeże smażę je na maśle - do tego jajka sadzone, świeży chleb z masłem...albo duszone z koperkiem podgrzybki i do tego ziemniaczki z koperkiem....marynowane też lubię - robię sos tatarski...
O tarczycy nic nie wiem....bardzo współczuję, ja nie mogę się doszukać żadnych dolegliwości u siebie, a i tak z dzidzią dupa....
caffe, bliska77, samira, Andzia33, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość