X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    I do tego wkurwiona :) Nikt do lasu wtedy nie wejdzie, nawet leśniczy nie ;)
    Chociaz leśniczego to ja bym przyjęła....
    E, wkurwka to mam codziennie - maz robi garderobe - sam. Wczoraj spedzilam w leRoy 4 godziny by wybrac elementy systemu elfa . Nienawidze metalowych mebli. Ale obiecalam sobie , ze odpuszcze. Wczoraj do polnocy robil i powiem ze nawet dobrze mu to wyszlo choc nie unikna bledow konstrukcyjnych.

caffe, Reni, bliska77, Andzia33, inessa, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Mam cholernego tableta i ciagle pisze nie to co chce i nie wiem gdzie polskie znaki.

Sluz powiadasz badac, to zostawie dla mezusia , niech sie facet tym zagadnieniem bawi, ja moge dac ci lesnego zastrzyka....
    Hahahaha, nie nastawiałam się na nic więcej :) :) :)

Ale wiesz, jak człowiek nie doczyta to sobie dopowie po swojemu i wychodzi co wychodzi :)

Reni, polarmiś, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Reni, dziś rano obcinałam hortensje dla koleżanki i w samochodzie znalazłam kilka pięknych małych pajączków oraz jednego dużego, zeszły z hortensji :-)
    Ja myślę, ze możesz Reni przesłac kilka gałązek do wazonu :)

Reni, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja najbardziej lubię Kanie smażone mniam
    i marynowane to płachetki inaczej turek ale nie każdy umie zbierać bo to blaszkowy ale do marynowania najlepsiejszy :-d mniam

caffe, bliska77, Andzia33, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    E, wkurwka to mam codziennie - maz robi garderobe - sam. Wczoraj spedzilam w leRoy 4 godziny by wybrac elementy systemu elfa . Nienawidze metalowych mebli. Ale obiecalam sobie , ze odpuszcze. Wczoraj do polnocy robil i powiem ze nawet dobrze mu to wyszlo choc nie unikna bledow konstrukcyjnych.
    Jak chcez to mój M może Wam pomóc, meble to m.in. jego prywatna specjalność :)

A jesli chodzi o systemy meblowe (mechanizy działania) to polecam firmę blum.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2013, 12:26

inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o Ty!!!! 1899439chbn1tn1v0.gif
    caffe wrote:

caffe, Viola, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    o Ty!!!! 1899439chbn1tn1v0.gif
    chciałam Ci zrobić dobrze ....
    pajak.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2013, 12:33

Reni, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Jak chcez to mój M może Wam pomóc, meble to m.in. jego prywatna specjalność :)
    Moj maz postanowil zostac stolarzem i konstruktorem mebli domowych i poszerzyc krag swoich zainteresowan, zaczal od zakupow w ulubionym juz sklepie Jula.

Ale jak bedzie trzeba zrobic cos powaznego i ladnego to biore Twojego meza pod uwage!

Reni, bliska77, caffe, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2013, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    tez tak pomyślałam, w ramach terapii :-)

Reni, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe żebyś widziała jak mną trząchnęło hahah aż mi się sierść zjeżyła od głowy do czubków palców u nóg

no i prolaktyna mi skoczyła hahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2013, 12:38

bliska77, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam,miłego dnia :)

witam w naszym gronie nowa kolezankę :)

my jezdzimy z rodzicami na grzybki w Czestochiowskie ...

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi maz kiedys w plecaku przywiozl tarantulke, taka mloda, wlochata. Chcialam zrobic pranie a ze w plecaku mial tylko ciuchy wiec pognalam z plecakiem do pralki, wyciagam ciuchy a tu sliczna, wielkosci dloni tarantula. Oczywiscie znalazla sie tam przypadkowo .. Powiem ze ciarki po plecach mi przeszly. A taka polska tekla, tylko na skrzypeczkach pogra i juz. Nie ma sie czgo bac.

caffe, Andzia33, bliska77, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Moj maz postanowil zostac stolarzem i konstruktorem mebli domowych i poszerzyc krag swoich zainteresowan, zaczal od zakupow w ulubionym juz sklepie Jula.

Ale jak bedzie trzeba zrobic cos powaznego i ladnego to biore Twojego meza pod uwage!
    Mój może coś doradzić, nie chodziło mi, że mógłby coś robić :)
    On zajmuje się tym w miarę jak ma czas, ale pomysły to ma że ho ho ho. U nas w domu sam robił wszystkie meble.

Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    tez tak pomyślałam, w ramach terapii :-)
    Zapytaj tylko Reni, jakie kolory by chciała :)

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Caffe żebyś widziała jak mną trząchnęło hahah aż mi się sierść zjeżyła od głowy do czubków palców u nóg

no i prolaktyna mi skoczyła hahaha
    Własnie byłam ciekawa Twojej reakcji :)

U mnie w domu pająki sa krótko, albo ich w ogóle nie ma. Kot sie rozprawia ze wszystkim co się rusza :)

inessa lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Mi maz kiedys w plecaku przywiozl tarantulke, taka mloda, wlochata. Chcialam zrobic pranie a ze w plecaku mial tylko ciuchy wiec pognalam z plecakiem do pralki, wyciagam ciuchy a tu sliczna, wielkosci dloni tarantula. Oczywiscie znalazla sie tam przypadkowo .. Powiem ze ciarki po plecach mi przeszly. A taka polska tekla, tylko na skrzypeczkach pogra i juz. Nie ma sie czgo bac.
    Od dzisiaj pierdolę pranie 58icon_salut.gif

polarmiś, bliska77, Reni, inessa, Iwone, promyk, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:

Polarmiśku już się bierzesz za cudzych mężów,no coś ty lepiej miej to dziecko ze swoim hihihi

caffe, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Zapytaj tylko Reni, jakie kolory by chciała :)
    no chyba jakiś kolor pająkowaty coby zbytnio nie rzucały się w oczy małe żyjątka a dziewczyna szybko się oswoi ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2013, 12:50

caffe, Reni, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Mój może coś doradzić, nie chodziło mi, że mógłby coś robić :)
    On zajmuje się tym w miarę jak ma czas, ale pomysły to ma że ho ho ho. U nas w domu sam robił wszystkie meble.
    No wlasnie, moj maz tez postanowil zostac prawdziwym mezczyzna i zaczal od zrobienia prawa jazdy na ciezarowki - bo to seksi taka ciezarowe prowadzic ( obym to byla ja a on Kamaza chce), zostac stolarzem, rybakiem - marzy mu sie plywanie na morzach polnocnych szkunerami ( chyba tak to sie nazywa) itp. Na szczescie o higiene ciala ciagle dba . Praca umyslowa jak oznajmil jest dla mieczakow wiec postanowil rozwijac sie w meskich zawodach ( na szczescie hobbystycznie).

caffe, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• Sylwia78 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc
    zostalam wywolana to sie odzywam

u mnie wszystko ok,w ciazy nadal jestem;-)

u mnie ciagle jacys goscie ,teraz bedziemy mieli rocznice slubu a zqa 2 tygodnie urodzinki synka wiec planuje ,planuje

mdlosci juz przeszly tylko nadal jestem mega spiaca i moglabym spac 24/24 godz
    nadalnie wiem co siedzi w brzuszku bo na kazdej wizycie skutecznie dziecko odwraca sie pleckami, 25 wrzesnia mam usg polowkowe i lekarz obiecal ze nie wyjde z gabinetu dopoki nie dowiem sie co
    nosze pod sercem

czasami was podczytuje ale zwykle to 2-3 strony bo momentalnie zasypiam
    za wszystkie mocno trzymam kciuki i wierze ze kazda z was bedzie w ciazy

Andzia33, caffe, polarmiś, Reni, inessa, promyk, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

7724f704b7297837713ed920fc58c80e.png
    piu33e3kxdl5xv1k.png
‹‹ 1214 1215 1216 1217 1218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ