35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyE, wkurwka to mam codziennie - maz robi garderobe - sam. Wczoraj spedzilam w leRoy 4 godziny by wybrac elementy systemu elfa . Nienawidze metalowych mebli. Ale obiecalam sobie , ze odpuszcze. Wczoraj do polnocy robil i powiem ze nawet dobrze mu to wyszlo choc nie unikna bledow konstrukcyjnych.caffe wrote:I do tego wkurwiona
Nikt do lasu wtedy nie wejdzie, nawet leśniczy nie 
Chociaz leśniczego to ja bym przyjęła....
caffe, Reni, nick nieaktualny, Andzia33, nick nieaktualny, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
Hahahaha, nie nastawiałam się na nic więcejpolarmiś wrote:Mam cholernego tableta i ciagle pisze nie to co chce i nie wiem gdzie polskie znaki.
Sluz powiadasz badac, to zostawie dla mezusia , niech sie facet tym zagadnieniem bawi, ja moge dac ci lesnego zastrzyka....

Ale wiesz, jak człowiek nie doczyta to sobie dopowie po swojemu i wychodzi co wychodzi
Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ja myślę, ze możesz Reni przesłac kilka gałązek do wazonuagafbh wrote:Reni, dziś rano obcinałam hortensje dla koleżanki i w samochodzie znalazłam kilka pięknych małych pajączków oraz jednego dużego, zeszły z hortensji

Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
a ja najbardziej lubię Kanie smażone mniam
i marynowane to płachetki inaczej turek ale nie każdy umie zbierać bo to blaszkowy ale do marynowania najlepsiejszy :-d mniam
caffe, nick nieaktualny, Andzia33, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
Jak chcez to mój M może Wam pomóc, meble to m.in. jego prywatna specjalnośćpolarmiś wrote:E, wkurwka to mam codziennie - maz robi garderobe - sam. Wczoraj spedzilam w leRoy 4 godziny by wybrac elementy systemu elfa . Nienawidze metalowych mebli. Ale obiecalam sobie , ze odpuszcze. Wczoraj do polnocy robil i powiem ze nawet dobrze mu to wyszlo choc nie unikna bledow konstrukcyjnych.

A jesli chodzi o systemy meblowe (mechanizy działania) to polecam firmę blum.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2013, 12:26
nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj maz postanowil zostac stolarzem i konstruktorem mebli domowych i poszerzyc krag swoich zainteresowan, zaczal od zakupow w ulubionym juz sklepie Jula.caffe wrote:Jak chcez to mój M może Wam pomóc, meble to m.in. jego prywatna specjalność

Ale jak bedzie trzeba zrobic cos powaznego i ladnego to biore Twojego meza pod uwage!
Reni, nick nieaktualny, caffe, Andzia33, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Caffe żebyś widziała jak mną trząchnęło hahah aż mi się sierść zjeżyła od głowy do czubków palców u nóg
no i prolaktyna mi skoczyła hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2013, 12:38
nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi maz kiedys w plecaku przywiozl tarantulke, taka mloda, wlochata. Chcialam zrobic pranie a ze w plecaku mial tylko ciuchy wiec pognalam z plecakiem do pralki, wyciagam ciuchy a tu sliczna, wielkosci dloni tarantula. Oczywiscie znalazla sie tam przypadkowo .. Powiem ze ciarki po plecach mi przeszly. A taka polska tekla, tylko na skrzypeczkach pogra i juz. Nie ma sie czgo bac.
caffe, Andzia33, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
Mój może coś doradzić, nie chodziło mi, że mógłby coś robićpolarmiś wrote:Moj maz postanowil zostac stolarzem i konstruktorem mebli domowych i poszerzyc krag swoich zainteresowan, zaczal od zakupow w ulubionym juz sklepie Jula.
Ale jak bedzie trzeba zrobic cos powaznego i ladnego to biore Twojego meza pod uwage!
On zajmuje się tym w miarę jak ma czas, ale pomysły to ma że ho ho ho. U nas w domu sam robił wszystkie meble.
Andzia33, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Własnie byłam ciekawa Twojej reakcjiReni wrote:Caffe żebyś widziała jak mną trząchnęło hahah aż mi się sierść zjeżyła od głowy do czubków palców u nóg
no i prolaktyna mi skoczyła hahaha
U mnie w domu pająki sa krótko, albo ich w ogóle nie ma. Kot sie rozprawia ze wszystkim co się rusza
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Od dzisiaj pierdolę praniepolarmiś wrote:Mi maz kiedys w plecaku przywiozl tarantulke, taka mloda, wlochata. Chcialam zrobic pranie a ze w plecaku mial tylko ciuchy wiec pognalam z plecakiem do pralki, wyciagam ciuchy a tu sliczna, wielkosci dloni tarantula. Oczywiscie znalazla sie tam przypadkowo .. Powiem ze ciarki po plecach mi przeszly. A taka polska tekla, tylko na skrzypeczkach pogra i juz. Nie ma sie czgo bac.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, Iwone, promyk, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:
Polarmiśku już się bierzesz za cudzych mężów,no coś ty lepiej miej to dziecko ze swoim hihihi
caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyno chyba jakiś kolor pająkowaty coby zbytnio nie rzucały się w oczy małe żyjątka a dziewczyna szybko się oswoicaffe wrote:Zapytaj tylko Reni, jakie kolory by chciała

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2013, 12:50
caffe, Reni, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wlasnie, moj maz tez postanowil zostac prawdziwym mezczyzna i zaczal od zrobienia prawa jazdy na ciezarowki - bo to seksi taka ciezarowe prowadzic ( obym to byla ja a on Kamaza chce), zostac stolarzem, rybakiem - marzy mu sie plywanie na morzach polnocnych szkunerami ( chyba tak to sie nazywa) itp. Na szczescie o higiene ciala ciagle dba . Praca umyslowa jak oznajmil jest dla mieczakow wiec postanowil rozwijac sie w meskich zawodach ( na szczescie hobbystycznie).caffe wrote:Mój może coś doradzić, nie chodziło mi, że mógłby coś robić

On zajmuje się tym w miarę jak ma czas, ale pomysły to ma że ho ho ho. U nas w domu sam robił wszystkie meble.
caffe, nick nieaktualny, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
czesc
zostalam wywolana to sie odzywam
u mnie wszystko ok,w ciazy nadal jestem;-)
u mnie ciagle jacys goscie ,teraz bedziemy mieli rocznice slubu a zqa 2 tygodnie urodzinki synka wiec planuje ,planuje
mdlosci juz przeszly tylko nadal jestem mega spiaca i moglabym spac 24/24 godz
nadalnie wiem co siedzi w brzuszku bo na kazdej wizycie skutecznie dziecko odwraca sie pleckami, 25 wrzesnia mam usg polowkowe i lekarz obiecal ze nie wyjde z gabinetu dopoki nie dowiem sie co
nosze pod sercem
czasami was podczytuje ale zwykle to 2-3 strony bo momentalnie zasypiam
za wszystkie mocno trzymam kciuki i wierze ze kazda z was bedzie w ciazy
Andzia33, caffe, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, promyk, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość