SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    I do tego wkurwiona :) Nikt do lasu wtedy nie wejdzie, nawet leśniczy nie ;)
    Chociaz leśniczego to ja bym przyjęła....
    E, wkurwka to mam codziennie - maz robi garderobe - sam. Wczoraj spedzilam w leRoy 4 godziny by wybrac elementy systemu elfa . Nienawidze metalowych mebli. Ale obiecalam sobie , ze odpuszcze. Wczoraj do polnocy robil i powiem ze nawet dobrze mu to wyszlo choc nie unikna bledow konstrukcyjnych.

caffe, Reni, bliska77, Andzia33, inessa, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Mam cholernego tableta i ciagle pisze nie to co chce i nie wiem gdzie polskie znaki.

Sluz powiadasz badac, to zostawie dla mezusia , niech sie facet tym zagadnieniem bawi, ja moge dac ci lesnego zastrzyka....
    Hahahaha, nie nastawiałam się na nic więcej :) :) :)

Ale wiesz, jak człowiek nie doczyta to sobie dopowie po swojemu i wychodzi co wychodzi :)

Reni, polarmiś, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Reni, dziś rano obcinałam hortensje dla koleżanki i w samochodzie znalazłam kilka pięknych małych pajączków oraz jednego dużego, zeszły z hortensji :-)
    Ja myślę, ze możesz Reni przesłac kilka gałązek do wazonu :)

Reni, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja najbardziej lubię Kanie smażone mniam
    i marynowane to płachetki inaczej turek ale nie każdy umie zbierać bo to blaszkowy ale do marynowania najlepsiejszy :-d mniam

caffe, bliska77, Andzia33, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    E, wkurwka to mam codziennie - maz robi garderobe - sam. Wczoraj spedzilam w leRoy 4 godziny by wybrac elementy systemu elfa . Nienawidze metalowych mebli. Ale obiecalam sobie , ze odpuszcze. Wczoraj do polnocy robil i powiem ze nawet dobrze mu to wyszlo choc nie unikna bledow konstrukcyjnych.
    Jak chcez to mój M może Wam pomóc, meble to m.in. jego prywatna specjalność :)

A jesli chodzi o systemy meblowe (mechanizy działania) to polecam firmę blum.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2013, 12:26

inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o Ty!!!! 1899439chbn1tn1v0.gif
    caffe wrote:

caffe, Viola, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    o Ty!!!! 1899439chbn1tn1v0.gif
    chciałam Ci zrobić dobrze ....
    pajak.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2013, 12:33

Reni, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Jak chcez to mój M może Wam pomóc, meble to m.in. jego prywatna specjalność :)
    Moj maz postanowil zostac stolarzem i konstruktorem mebli domowych i poszerzyc krag swoich zainteresowan, zaczal od zakupow w ulubionym juz sklepie Jula.

Ale jak bedzie trzeba zrobic cos powaznego i ladnego to biore Twojego meza pod uwage!

Reni, bliska77, caffe, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2013, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    tez tak pomyślałam, w ramach terapii :-)

Reni, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe żebyś widziała jak mną trząchnęło hahah aż mi się sierść zjeżyła od głowy do czubków palców u nóg

no i prolaktyna mi skoczyła hahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2013, 12:38

bliska77, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam,miłego dnia :)

witam w naszym gronie nowa kolezankę :)

my jezdzimy z rodzicami na grzybki w Czestochiowskie ...

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi maz kiedys w plecaku przywiozl tarantulke, taka mloda, wlochata. Chcialam zrobic pranie a ze w plecaku mial tylko ciuchy wiec pognalam z plecakiem do pralki, wyciagam ciuchy a tu sliczna, wielkosci dloni tarantula. Oczywiscie znalazla sie tam przypadkowo .. Powiem ze ciarki po plecach mi przeszly. A taka polska tekla, tylko na skrzypeczkach pogra i juz. Nie ma sie czgo bac.

caffe, Andzia33, bliska77, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Moj maz postanowil zostac stolarzem i konstruktorem mebli domowych i poszerzyc krag swoich zainteresowan, zaczal od zakupow w ulubionym juz sklepie Jula.

Ale jak bedzie trzeba zrobic cos powaznego i ladnego to biore Twojego meza pod uwage!
    Mój może coś doradzić, nie chodziło mi, że mógłby coś robić :)
    On zajmuje się tym w miarę jak ma czas, ale pomysły to ma że ho ho ho. U nas w domu sam robił wszystkie meble.

Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    tez tak pomyślałam, w ramach terapii :-)
    Zapytaj tylko Reni, jakie kolory by chciała :)

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Caffe żebyś widziała jak mną trząchnęło hahah aż mi się sierść zjeżyła od głowy do czubków palców u nóg

no i prolaktyna mi skoczyła hahaha
    Własnie byłam ciekawa Twojej reakcji :)

U mnie w domu pająki sa krótko, albo ich w ogóle nie ma. Kot sie rozprawia ze wszystkim co się rusza :)

inessa lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Mi maz kiedys w plecaku przywiozl tarantulke, taka mloda, wlochata. Chcialam zrobic pranie a ze w plecaku mial tylko ciuchy wiec pognalam z plecakiem do pralki, wyciagam ciuchy a tu sliczna, wielkosci dloni tarantula. Oczywiscie znalazla sie tam przypadkowo .. Powiem ze ciarki po plecach mi przeszly. A taka polska tekla, tylko na skrzypeczkach pogra i juz. Nie ma sie czgo bac.
    Od dzisiaj pierdolę pranie 58icon_salut.gif

polarmiś, bliska77, Reni, inessa, Iwone, promyk, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:

Polarmiśku już się bierzesz za cudzych mężów,no coś ty lepiej miej to dziecko ze swoim hihihi

caffe, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Zapytaj tylko Reni, jakie kolory by chciała :)
    no chyba jakiś kolor pająkowaty coby zbytnio nie rzucały się w oczy małe żyjątka a dziewczyna szybko się oswoi ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2013, 12:50

caffe, Reni, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Mój może coś doradzić, nie chodziło mi, że mógłby coś robić :)
    On zajmuje się tym w miarę jak ma czas, ale pomysły to ma że ho ho ho. U nas w domu sam robił wszystkie meble.
    No wlasnie, moj maz tez postanowil zostac prawdziwym mezczyzna i zaczal od zrobienia prawa jazdy na ciezarowki - bo to seksi taka ciezarowe prowadzic ( obym to byla ja a on Kamaza chce), zostac stolarzem, rybakiem - marzy mu sie plywanie na morzach polnocnych szkunerami ( chyba tak to sie nazywa) itp. Na szczescie o higiene ciala ciagle dba . Praca umyslowa jak oznajmil jest dla mieczakow wiec postanowil rozwijac sie w meskich zawodach ( na szczescie hobbystycznie).

caffe, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• Sylwia78 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc
    zostalam wywolana to sie odzywam

u mnie wszystko ok,w ciazy nadal jestem;-)

u mnie ciagle jacys goscie ,teraz bedziemy mieli rocznice slubu a zqa 2 tygodnie urodzinki synka wiec planuje ,planuje

mdlosci juz przeszly tylko nadal jestem mega spiaca i moglabym spac 24/24 godz
    nadalnie wiem co siedzi w brzuszku bo na kazdej wizycie skutecznie dziecko odwraca sie pleckami, 25 wrzesnia mam usg polowkowe i lekarz obiecal ze nie wyjde z gabinetu dopoki nie dowiem sie co
    nosze pod sercem

czasami was podczytuje ale zwykle to 2-3 strony bo momentalnie zasypiam
    za wszystkie mocno trzymam kciuki i wierze ze kazda z was bedzie w ciazy

Andzia33, caffe, polarmiś, Reni, inessa, promyk, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

7724f704b7297837713ed920fc58c80e.png
    piu33e3kxdl5xv1k.png
‹‹ 1214 1215 1216 1217 1218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ