35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycaffe wrote:I do tego wkurwiona
Nikt do lasu wtedy nie wejdzie, nawet leśniczy nie
Chociaz leśniczego to ja bym przyjęła....caffe, Reni, bliska77, Andzia33, inessa, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Mam cholernego tableta i ciagle pisze nie to co chce i nie wiem gdzie polskie znaki.
Sluz powiadasz badac, to zostawie dla mezusia , niech sie facet tym zagadnieniem bawi, ja moge dac ci lesnego zastrzyka....
Ale wiesz, jak człowiek nie doczyta to sobie dopowie po swojemu i wychodzi co wychodziReni, polarmiś, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Reni, dziś rano obcinałam hortensje dla koleżanki i w samochodzie znalazłam kilka pięknych małych pajączków oraz jednego dużego, zeszły z hortensji
Reni, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
a ja najbardziej lubię Kanie smażone mniam
i marynowane to płachetki inaczej turek ale nie każdy umie zbierać bo to blaszkowy ale do marynowania najlepsiejszy :-d mniamcaffe, bliska77, Andzia33, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:E, wkurwka to mam codziennie - maz robi garderobe - sam. Wczoraj spedzilam w leRoy 4 godziny by wybrac elementy systemu elfa . Nienawidze metalowych mebli. Ale obiecalam sobie , ze odpuszcze. Wczoraj do polnocy robil i powiem ze nawet dobrze mu to wyszlo choc nie unikna bledow konstrukcyjnych.
A jesli chodzi o systemy meblowe (mechanizy działania) to polecam firmę blum.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2013, 12:26
inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Jak chcez to mój M może Wam pomóc, meble to m.in. jego prywatna specjalność
Ale jak bedzie trzeba zrobic cos powaznego i ladnego to biore Twojego meza pod uwage!Reni, bliska77, caffe, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Caffe żebyś widziała jak mną trząchnęło hahah aż mi się sierść zjeżyła od głowy do czubków palców u nóg
no i prolaktyna mi skoczyła hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2013, 12:38
bliska77, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi maz kiedys w plecaku przywiozl tarantulke, taka mloda, wlochata. Chcialam zrobic pranie a ze w plecaku mial tylko ciuchy wiec pognalam z plecakiem do pralki, wyciagam ciuchy a tu sliczna, wielkosci dloni tarantula. Oczywiscie znalazla sie tam przypadkowo .. Powiem ze ciarki po plecach mi przeszly. A taka polska tekla, tylko na skrzypeczkach pogra i juz. Nie ma sie czgo bac.
caffe, Andzia33, bliska77, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Moj maz postanowil zostac stolarzem i konstruktorem mebli domowych i poszerzyc krag swoich zainteresowan, zaczal od zakupow w ulubionym juz sklepie Jula.
Ale jak bedzie trzeba zrobic cos powaznego i ladnego to biore Twojego meza pod uwage!
On zajmuje się tym w miarę jak ma czas, ale pomysły to ma że ho ho ho. U nas w domu sam robił wszystkie meble.Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Caffe żebyś widziała jak mną trząchnęło hahah aż mi się sierść zjeżyła od głowy do czubków palców u nóg
no i prolaktyna mi skoczyła hahaha
U mnie w domu pająki sa krótko, albo ich w ogóle nie ma. Kot sie rozprawia ze wszystkim co się ruszainessa lubi tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Mi maz kiedys w plecaku przywiozl tarantulke, taka mloda, wlochata. Chcialam zrobic pranie a ze w plecaku mial tylko ciuchy wiec pognalam z plecakiem do pralki, wyciagam ciuchy a tu sliczna, wielkosci dloni tarantula. Oczywiscie znalazla sie tam przypadkowo .. Powiem ze ciarki po plecach mi przeszly. A taka polska tekla, tylko na skrzypeczkach pogra i juz. Nie ma sie czgo bac.
polarmiś, bliska77, Reni, inessa, Iwone, promyk, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:
Ale jak bedzie trzeba zrobic cos powaznego i ladnego to biore Twojego meza pod uwage!
Polarmiśku już się bierzesz za cudzych mężów,no coś ty lepiej miej to dziecko ze swoim hihihicaffe, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnycaffe wrote:Zapytaj tylko Reni, jakie kolory by chciała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2013, 12:50
caffe, Reni, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Mój może coś doradzić, nie chodziło mi, że mógłby coś robić
On zajmuje się tym w miarę jak ma czas, ale pomysły to ma że ho ho ho. U nas w domu sam robił wszystkie meble.caffe, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
czesc
zostalam wywolana to sie odzywam
u mnie wszystko ok,w ciazy nadal jestem;-)
u mnie ciagle jacys goscie ,teraz bedziemy mieli rocznice slubu a zqa 2 tygodnie urodzinki synka wiec planuje ,planuje
mdlosci juz przeszly tylko nadal jestem mega spiaca i moglabym spac 24/24 godz
nadalnie wiem co siedzi w brzuszku bo na kazdej wizycie skutecznie dziecko odwraca sie pleckami, 25 wrzesnia mam usg polowkowe i lekarz obiecal ze nie wyjde z gabinetu dopoki nie dowiem sie co
nosze pod sercem
czasami was podczytuje ale zwykle to 2-3 strony bo momentalnie zasypiam
za wszystkie mocno trzymam kciuki i wierze ze kazda z was bedzie w ciazyAndzia33, caffe, polarmiś, Reni, inessa, promyk, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość