35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie
Witaj Fidelissa u nas zawsze coś się dzieje
Betybet witaj w gronie, ja mam również migrenę z aureolą oczną - pisałam o tym całkiem niedawno, również hashimoto i niedoczynność sporą, nie martw sie, da sie z tym żyć, tylko leki odpowiednio trzeba ustawić
Grosza, nie wiadomo jak zareagujesz, ja np oprócz skoków wagi i puchnięcia nie mam zadnych innych skutków ubocznych
co do fb ja w ogóle nie zakładałam swojego konta i jak to koleżanka mi powiedziała "nie masz konta na fb to nie istniejesz" ale wydaje mi się ze jakoś jednak egzystuję
Lucky, polarmiś, Andzia33, inessa, Mango, grosza, anek42, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBetybet wrote:ehhhhhhhhhhhhh a ja myślałam że mam tak orginalnie |
Agusia a Ty bierzesz coś na tą swoją aurę? - wypisał mi neurolog divascan
Lucky :*Lucky, samira, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bidula - ale wiem o co chodzi z tym , że nie myślałam że to migrena - teraz bolała mnie głowa przez dwa tyg dzień w dzień plus cała reszta o której piszesz u mnie po prawej częściej , z reguły zakładam palce bo wtedy nawet zapach wody powoduje u mnie mdłości - a ja głupia właśnie w takich momentach zawsze myślałam , a może się udało?- bo z reguły zaczynało mi się w okolicach zbliżającej się @
bliska77, polarmiś, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
gdzie współrzędne
namiary
wyznaczę azymut
p.s. witam wszystkie dzielne dziewoje
promyk wrote:Reni i Olena dawajcie do moich okolicznych laskow. / 37,8bliska77, Iwone, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Aga powiedz jej nie masz konta na ovu nie istniejesz haha!
Witaj Fidelisa
agafbh wrote:Witajcie
co do fb ja w ogóle nie zakładałam swojego konta i jak to koleżanka mi powiedziała "nie masz konta na fb to nie istniejesz" ale wydaje mi się ze jakoś jednak egzystujęWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2013, 08:49
bliska77, Andzia33, inessa, anek42 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBetybet wrote:Bidula - ale wiem o co chodzi z tym , że nie myślałam że to migrena - teraz bolała mnie głowa przez dwa tyg dzień w dzień plus cała reszta o której piszesz u mnie po prawej częściej , z reguły zakładam palce bo wtedy nawet zapach wody powoduje u mnie mdłości - a ja głupia właśnie w takich momentach zawsze myślałam , a może się udało?- bo z reguły zaczynało mi się w okolicach zbliżającej się @
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
promyk wrote:Reni okolice torunia - azymut kujawsko-pomorskie. Osobiscie polecam laski w okolicach podgorza lub osowki. Tylko zabierz duzo wiaderek - moj zabrali tylko dwa wiaderka...
byłam teraz koło Działdowa i dupa bladasucho
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2013, 09:20
Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Cześć dziewczyny !
Ja dalej sprzątam, ale już nie z takim zapałem. Zbliża się @ i nic mi się nie chcę. Poza tym nie wyspałam się dzisiaj, bo latałam za komarami do 1:30Iwone, Lucky, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
Betybet wrote:Witam Paniusie z rana - chwilkę mnie nie było bo wiecie ten sex na okrągło zabiera czas hehe .
A na poważnie wyleżałam się w szpitalu na diagnostyce i mam haschimoto , białkomocz , tachykardię , nadciśnienie( ale to akurat od dawna) i chorobę o zajefajnej nazwie " Migrena z aurą oczną" - czy któraś ma coś w ten deseń - najbardziej to mi ta tarczyca nie daje spokoju.
To jest bardzo podstepna choroba, trzeba bardzo dokladnie dobrac co i jak sine. Wspolczuje bo wiem co to za paskudztwo. Moze jesli moge cos doradzic zacznij od tarczycy to reszta schorzen sie jakos rozejdzie po kosciach.bliska77, Lucky, caffe, Andzia33, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualnypromyk wrote:Moja mlodsza ma haschimoto zdiagnozowane 5lat temu-jest pod opieka endokrynologa. Mdlala od 3 roku zycia. Lekarze nieudolnie szukali, od kardiologa do neurologa .nawet byla w szpitalu na oddziale neurologicznym-kardiologicznym-endokrynologicznym. Miala tetniaka na aorcie,wypadajaca zastawke. Pomimo zlych wynikow hormonow zostala skierowana po wyjsciu ze szpitala do kardiologa. W dwa tyg.pozniej pojawily sie wole i oswiecenie lekarzy- tsh przekraczalo dopuszczalna norme 4× miala 16,79. Poszukiwanie lekarza,parodie terminowe to wszystko przeszlysmy. Teraz dojezdzam z torunia do bydgoszczy, juz doszlysmy do 1 wizyty na pol roku. Tentniak cudem sie wchlonal,nie ma napadow nerwicy,zastawki dalej wypadaja ale juz nie w takim stopniu jak przed leczeniem tarczycy. Takie malutkie cos a jaki ma wplyw. A i dostala @ w wieku 10lat. Dostaje letrox 100, a przedtem 50. Po zdiagnozowaniu na usg stwierdzono ze lewy gruczol tarczycy zamiast 2,5-3cm ma dl.7cm i jest rozkawalkowana( wyglada jak kisc winogrona) Teraz ma 14 lat, hormony tsh,ft3, ft4 ustabilizowane.
To jest bardzo podstepna choroba, trzeba bardzo dokladnie dobrac co i jak sine. Wspolczuje bo wiem co to za paskudztwo. Moze jesli moge cos doradzic zacznij od tarczycy to reszta schorzen sie jakos rozejdzie po kosciach.Lucky, caffe, inessa, promyk lubią tę wiadomość