X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczątka

Iwone, Lucky, bliska77, Bozia3, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 19:40

bliska77, Bozia3, inessa, Andzia33, samira, Mango, anek42 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Dzień dobry !
    U mnie jak na razie słonecznie, ale to chyba dlatego że jeszcze nie umyłam reszty okien. Na dziś zostały mi do umycia okna w salonie i mam nadzieję że nie zacznie padać :D
    miłego mycia :-) tylko nie zmyj tego słoneczka :-)

Bozia3, Iwone, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    hej :)
    to dzisiaj ja zaczynam? czy u Was też tak niebo płacze?
    zadziwiam się bo owu wyznaczyło mi owulację na 11dc, no ale wszystko mozliwe przy Clo, szkoda że trochę mało podziałaliśmy przed 11dc, a powinniśmy, tylko że tak trudno czasem zagonić tego faceta do roboty ;) za to gdy nie trzeba, to normalnie jakby coś w niego wstąpiło! coraz czesciej zauważam że jego zapał jest odwrotnie proporcjonalny do dnia cyklu :) ze szczytem zainteresowanie mną w okresie @ :D CZYŻBY SIĘ ZABEZPIECZAŁ PRZED CIĄZĄ????? :D

Wenus trzymam kciuki za piękną owulację i ładny, zielony finisz tego cyklu!

Cafe jak Ci tam? Monitorujesz? pewnie nie doczytałam to jeszcze poszukam we wpisach

martwię się o Jolę, a może nie powinnam, bo co któraś zniknie to wraca z ciązą?!
    czyli jest nadzieja i dla Pandy o ile jej jakiś pająk nie dopadnie pierwszy :D wtedy będzie SpiderMama!

Promyku czy palec już ok? ale jazda, z paluchem :( no i służbą zdrowia. Przykro mi bardzo

znowu muszę jakoś pracować z zaciśniętymi kciukami, czuję że mam misję do spełnienia, którejś musi się udać!

To ze sa napaleni w czasie okresu to moim zdaniem atawizm zwierzecy. Moj tez reaguje na @ i chodzi za mna jak pies za suka w czAsie cieczki, a jak owulka to taki mniej zainteresowany choc teraz jakos liepiej nam to idzie.... Choc widze roznice w libido w czasie miesiaczki i w czasie owulki - bez porownania. W koncu faceci to takie zwierzaczki nasze...

Witam w kolejnym pochmurnym dniu, ale humor mi dopisuje choc dzisiaj postanowilam cos w koncu zrobic. Zajme sie prasowaniem a jest tego baaaaaardzo duzo. Ktoras chetna do pomoc? Barek jest pelny, od wyboru do koloru - szczegolnie win czerwonych.

Bozia3, Iwone, bliska77, inessa, Andzia33, samira, megan8 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie cierpię prasować...założę się, że mam więcej do wyprasowania niż Ty..)
    To ja może skoczę po migdały....i zajmiemy się lepiej tym czerwonym winem...;)

Iwone, bliska77, inessa, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    Witam
    Dorka jak tam kolejne badania? Działasz coś?

bliska77, inessa, Dorka71 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 19:40

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 19:41

bliska77, inessa, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Nie cierpię prasować...założę się, że mam więcej do wyprasowania niż Ty..)
    To ja może skoczę po migdały....i zajmiemy się lepiej tym czerwonym winem...;)
    Ja nawet lubie ale w granicach rozsadku a popralam wszystko co sie dalo - wszystkie ciuch ( dziecka od niemowlaka do obecnych rozmiarow) , posciele, zaslony, narzuty, reczniki, koldr ( prasowac nie trzeba) , nasze ciuchy - slowem wszysko bo bylo zakurzone lub smierdzialo stechlizna.

Ale w zasadzie moge prasowNie odlozyc na jutro i dzisiaj objadac sie migdalami i upajac winem w towarzystwie samej Bozi.

Bozia3, bliska77, inessa, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja uważam takie prasowanie za stratę czasu i niecierpię tego
    po złożeniu powstają niefajne linie więc ja prasuję przed założeniem niecałe 5 min i nie stoję tyle czasu
    :-)
    polarmiś wrote:
    Zajme sie prasowaniem a jest tego baaaaaardzo duzo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2013, 09:16

Iwone, bliska77, inessa, Dorka71, Andzia33, anek42 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze dziewczyny też tak macie?
    przed owu brzuch boli mnie owulacyjnie z kłuciem itp
    a po owu boli na @ jakoś tak szybko
    dziwne

polarmiś, bliska77, inessa, Mango, anek42, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja uważam takie prasowanie za stratę czasu i niecierpię tego
    po złożeniu powstają niefajne linie więc ja prasuję przed założeniem niecałe 5 min i nie stoję tyle czasu
    :-)
    Ale maz zrobil garderobe wiec musze tam zrobic ordung i koszule, ciuchy itp powkladac wyprasowane, zaslony musze tez powiesic a leza sobie w poczekalni do pracowanai ( poszylam bedac w swiecie, za jakies psie pieniadze i z fantazja bo z naturalnych materialow np. Z jedwabiu. Nie musze wam pisac co oznaczaja zaslony z naturalnych materialow a szczegolnie z jedwabiu? To kara za glupote. Teraz rozgladam sie w marketach za zaslonami jak najabardzie sztucznymi , co to karcherem obmyje i gotowe,.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2013, 09:23

Reni, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no chyba, że się ma garderobę ;-) i wszystko na wieszakach to ok
    chociaż pewie poprasowałabym wszystko na "otwarcie" garderoby a potem wróciłabym do "przed założeniem" ;-)
    polarmiś wrote:
    Ale maz zrobil garderobe wiec musze tam zrobic ordung i koszule, ciuchy itp powkladac wyprasowane, zaslony musze tez powiesic a leza sobie w poczekalni do pracowanai ( poszylam bedac w swiecie, za jakies psie pieniadze i z fantazja bo z naturalnych materialow np. Z jedwabiu. Nie musze wam pisac co oznaczaja zaslony z naturalnych materialow a szczegolnie z jedwabiu? To kara za glupote. Teraz rozgladam sie w marketach za zaslonami jak najabardzie sztucznymi , co to karcherem obmyje i dotowe.

polarmiś, Iwone, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kurcze dziewczyny też tak macie?
    przed owu brzuch boli mnie owulacyjnie z kłuciem itp
    a po owu boli na @ jakoś tak szybko
    dziwne
    I w czasie okresu tez boli, my to sie mamy......

bliska77, inessa, Iwone lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ale ból @ na prawie 2 tyg przed
    oczadzieć można!
    polarmiś wrote:
    I w czasie okresu tez boli, my to sie mamy......

inessa, Iwone, Andzia33, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny musimy być silne ale to prawda że mamy przejeb....

inessa, Iwone lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli Was też tak napieprza wcześniej? myślałam, że znowu coś u mnie nie działa ;-)

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• Syntia Koleżanka

Wysłany: 12 września 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam podobnie, po owu boli mnie do @ czyli de facto przez pół miesiąca

inessa lubi tę wiadomość

cd94148501fd4db98eae2d015fe2666e.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie rzadko coś boli tak, żeby dawało w kość - muszę się wsłuchiwać..czy aby jakiś jajnik pracuje...owulkę czuję baardzo rzadko....

garderoba super sprawa - wszystko można poukładać przestrzennie...

zasłony jedwabne pewnie są piękne - ja lubię orientalne klimaty - jednak z wygody - od dawna przeszłam na rolety..są teraz niektóre bardzo łądne - ozdobne...no i zostawiłam oprócz rolet tylko firanki....bardzo to praktyczne....prasować nie trzeba, bo wieszam mokre....

inessa, bliska77, Iwone, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :D U nas jest pochmurno, mgielnie jak w listopadzie :( Ale mimo wszystko dobrego dnia Wam życzę :D :D :D
    U mnie to my lubimy czesto serduszkować nie mamy z tym problemu zwykle, w tym cyklu bardzo sie staraliśmy zreszta macie do porównania z innymi cyklami ale tak naprawde ja w tym cyklu jak nigdy nie miałam z bytniej ochoty jakoś miałam nerwy i bunt i żal do wszystkiego i prawie na wszystko :(: :( :(
    teraz jeszcze opóxnił mi się okres, pewnie dziś go dostane bo spadła tepmka i brzuch mnie zaczyna pobolewać ale ja już nic nie wiem to jest cykl po wiec wszystko sie moze zdarzyć. Aga masz racje my to mamy prz.......e :D :P
    Dziś mam też pełno prasowania do tego zmieniam sieć komorkową no i czekam na odpowiedź z Zusu.
    Jak dostane @ to jutro na badania znowu ja już mam dość kłucia wiecie nigdy się nie bałam nie byłam wrażliwa na kłucie , wytrzymała byłam bardzo na ból ale ostatnie kilka miesiecy coś się zmieniło mam dosc igieł i słabo mi sie robi ( nie mdleje ale jakoś tak ciepło na ic widok mi sie robi) ból jakoś znosze ale mam go czesto już dosc nawet uderzenie w noge czy reke. DO tego po tym Acardzie mam nogi w siniakach same żyłki mi pękają aż mi wstyd chodzić w krutkich spodenakch czy spódnicach, pomyslą,ze mnie maż bije :D :P
    Oj ale sie nagadałam przepraszam :)
    Pamietam o każdej i o tych starajacych i o naszych mamuśkach i o tych co zagineły gdzieś w akcji :D :D :D <3

polarmiś, bliska77, Iwone, Andzia33, samira, megan8 lubią tę wiadomość

‹‹ 1224 1225 1226 1227 1228 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ