35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kobietki,
Widzę ze nie ma nowych fasolek. Coś sie obijacie.
My dzis z mężem widzieliśmy nasza córeczkę na usg. Waży 780g . Wyglada na to ze jednak będzie wigilijnym dzieciatkiem bo kolejny raz termin potwierdzony na 23 grudzieńbliska77, Iwone, Bursztyn, polarmiś, inessa, caffe, Reni, samira, Andzia33, anna maria, promyk, Mango, anek42, grosza, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaRa wrote:Hej Kobietki,
Widzę ze nie ma nowych fasolek. Coś sie obijacie.
My dzis z mężem widzieliśmy nasza córeczkę na usg. Waży 780g . Wyglada na to ze jednak będzie wigilijnym dzieciatkiem bo kolejny raz termin potwierdzony na 23 grudzieńinessa, caffe, KaRa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:kiedy palek nie bylo zadnych!!!! byly za to stery
i to jakie
bliska77, bliska77, bliska77, inessa, caffe, Iwone, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:a to prawda....pisałaś o sterze.... - więc wstydź się Aga - bo to Twoje wyuzdane fantazje o pałach przenosisz na niewinną Bursztyn...
inessa, Reni, samira, caffe, Iwone, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie zbereżnice i nie tylko
Kara ale niesamowicie ten czas leci,jeszcze chwilka i napiszesz ,że urodziłaś.Zdrówka i szczęśliwego rozwiązania!!!
Widzę,że wszystkie w klimacie strajków,tylko im pały w głowach hihihi
Reni czyli dogadaliście się co do tego mieszkania,bo już planujesz widok z okna.
Ja lubię firanki białe i kolorowe[mała ma pokój i firankę w kubusia puchatka]
inessa, Mango, Bursztyn, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
witaj
tak czekamy na decyzję z bankuAndzia33 wrote:Reni czyli dogadaliście się co do tego mieszkania,bo już planujesz widok z okna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2013, 15:12
inessa, Andzia33, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJA mam strajk dzisiaj i takiego wkurwka,ze lepiej do mnie nie podchodź, najchetniej nie powiem co bym zrobiła, jeszcze wredna @ spóźnia mi się trzeci dzień
Wrwrwrwrrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwrwr
właśnie pomyłam okna drzwi, poprałam firany, poprasowałam i posprzatałam chalupe, obiadu ja nie gotuje bo się wkurzyłąm na teściową, i na wybrzydzanie tego nie zjem tego nie lubie no kurzcze jaśnie państwosamira, Andzia33, caffe, Mango, Bursztyn, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość