35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
inessa wrote:Bursztynku z tego co pamietam regulamin nie zezwala reklamy.
Strona juz istnieje ale teraz tworzymy całość,żeby miało rece i nogi.reklamuj!
kiedy bedzie gotowa podaj adres strony.
inessa lubi tę wiadomość
-
megan8 wrote:no to nasze forum powinno być czytelne po ewentualnym zalogowaniu się ,takie jet moje zdanie
a na FB nie ma mnie tam na szczęściejak Edytka?
Tez mnie nie ma na FB i mam nadzieje ze "nie widac" tam tego co piszemy na forum...glupi pomysl z wrzuceniem Ovu na FBWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2013, 22:14
Iwone, inessa, promyk, Mango, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Jesli chodzi o badanie jader jestem zdecydowanie za kontrola u lekarza. Mojego nauczylam jak to zrobic. hi hi...faceci to jak wyrosniete dzieciaki. Jesli my badamy kontrolnie piersi- ja sama raz znalazlam zmiane ktora okazala sie po biopsji wlokniakiem,a po urodzeniu mlodszej corki wchlonela sie- to panowie powinni mietosic kontrolnie swoje klejnoty.
Lucky namow meza na wizyte u lekarza . To przeciez dla jego dobra!!!!!!!
Ide w kimono- dobrej nocyMango, bliska77, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
Promyk -
Osobne mieszkanie jest dla mnie jedynym wyjściem wiem jak to wygląda bo przez 20lat mieszkałam z rodzicami i dziadkami zdecydowanie nie polecam !
Andzia33 wrote:Ja sobie nie wyobrażam gotowac z kimś w jednej kuchni,rozumiem,że jak nie ma wyjścia to nie ma co gadac,też przez pierwszy rok po ślubie jeżdziliśmy do teściowej na obiady i wcale nie było żle[u niej jest na obiad codziennie coś innego-u mnie raczej nie],ale teraz,gdy jakieś 5 lat temu zmarł teśc i ona miała do wyboru albo przyjśc do nas ,albo zamienic mieszkanie na mniejsze,to sama stwierdziła,że nie chce byc dla nikogo ciężarem i mieszka sama i myślę ,że tak jest najlepiejbliska77, Iwone, Bursztyn, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
My po 1,5 roku na nowym mieszkanku jeszcze wszystkiego nie zrobiliśmy
a ostatnio stwierdziliśmy, że nie ma co w hatę ładować kasy tak na pokaz jak robili niektórzy znajomi bo to się mija z celem najważniejsze aby było funkcjonalnie, ładnie i bez zbędnych gratów
ps nadal szukam lamp do salonudo wyznaczonej godziny 0 zostały 2 m-ce na zakup
Bozia3 wrote:ja za pół roku przeprowadzam się do mieszkania M - nowego - teraz mieszkamy u mnie..więc przede mną remonty i urządzanie - uwielbiam to - mogłabym ciągle coś remontować....w nowym mieszkaniu będziemy mieć na podłogach beton dekoracyjny w wielu miejscach (oprócz salonu - gdzie chcę mieć deski)Mango, bliska77, anek42, Iwone, Bursztyn, inessa, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie
ale wczoraj naprodukowałyście
Inessa, jestem pewna, że włożony w tworzenie strony trud opłaci się a i kasa też się zwróci z nawiązką
u mnie jutrzejsze grzyby stoją pod znakiem zapytania bo moje dziecko znowu ma katar wrrrr
miłego dniaanek42, Iwone, Bursztyn, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:My po 1,5 roku na nowym mieszkanku jeszcze wszystkiego nie zrobiliśmy
a ostatnio stwierdziliśmy, że nie ma co w hatę ładować kasy tak na pokaz jak robili niektórzy znajomi bo to się mija z celem najważniejsze aby było funkcjonalnie, ładnie i bez zędnych gratów
ps nadal szukam lamp do salonudo wyznaczonej godziny 0 zostały 2 m-ce na zakup
Grosza - bo te lampy wszędzie podobne i na jedno kopyto... szkoda, że nie jesteś z Krakowa - jest takie centrum k'Witek czy jak to się tam pisze przy wylocie z Krakowa - tam jest drogo - ale zupełnie inne rzeczy niż w centrach handlowych typu castorama...ja tam już mam chrapkę na kilka lamp...nie mówiąc o firankach czy zasłonach..
Inesska może to właśnie jest Twoja droga - kto wie...tym bardziej, że masz przy sobie faceta komputerowca - zawsze CIę wesprze....
Mieszkać z teściami czy rodzicami - współczuje....nic nie mam do swojej mamy, czy ewentualnych teściów - ale ja po 10 latach życia samotnie tylko z dzieckiem - ledwo byłam w stanie zaakceptować mężczyznę w domu a co dopiero inne osoby...A sama wychowywałam się przecież z bratem i z babcia - na dodatek w jednym pokoju...no ale jakoś wtedy widocznie byłam młoda i bardziej cierpliwa...
Aga weź młodą pomimo kataru - jest wysyp i ma być ciepło..nic jej się może nie rozwinie...Masz spokojniej - bo masz dziewczynkę...mając synka widzę, że oni bardziej szaleją. Wczoraj wrócił ze szkoły i oznajmił, że koledzy się pokłócili - jeden drugiego pchnął, ten pchnięty upadł i wybił sobie prawie całego zęba....stałą jedynkę....czad po prostu....
bliska77, Bursztyn, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczynki.
Milego piatku Wam zyczem Dzis przyjezdza moj starszy syn (20 lat) na weekend. Mieszka 150km od mamusi, wiec strasznie sie ciesze ze spedzimy ten weekend razem. Zaraz zaczynam piec ciasto z truskawkami.
Jestem z Wami i pamietam.bliska77, Iwone, Bursztyn, inessa, megan8, Mango, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia, moja dziewczynka szaleje jak nie wiem co, zachowuje się tak jakby była zaprogramowana na jedną baterię a ktoś wsadziłby jej 10, wczoraj u lekarza z ciekawości sprawdzałam ile usiedzi na tyłku i uwaga z zegarkiem w ręku wyszło równo 26 sekund
, myślę ze to zalezy od dzieci, widzę jak na placu sie zachowują
Iwone, Bursztyn, inessa, megan8, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość