35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
megan8 wrote:Bursztynek widzę ,że działasz już na forum ,zaraz zajmę się zdjęciami to ci wyślę na maila
Samira podleczyłaś się??
caffe jak uszko ??
promyk palec żyje??
ja mam wielki brzuch jak na 6 miesiącinessa, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:MI niestety ewidentnie przesunął sie cykl po poronieniu
chciałbym już zaczać nowy cyjkl
były w dniu potencjalnej owu.
Byliście już u jakiegoś lekarza w Twojej sprawie, bo napisałaś, że chcecie zacząć starania od nowego cyklu?
Miłego dniaBursztyn, inessa, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaffe wiesz serduszko było ale owulka była później tylko właśnie zaczełam krwawić ufufufuufuufuf.
Idziemy za dwa tygodnie do lekarza i mam nadzieję,że ona coś pomoże ale mówiła,że możemy zacząć sie starać w tym cyklu ona tylko poda mi leki ( chodzi głównie o progesteron no i zobaczymy co z tą tarczycą ) w poniedziałek ide na dalsze badania.
A NAtanek to sie dziwie ,ze on się udziela nadal jak kosciół zaptrzecza wszystkim jego naukom - ale tacy jak on nie słuchają nikogocaffe, Bursztyn, bliska77, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Caffe wiesz serduszko było ale owulka była później tylko właśnie zaczełam krwawić ufufufuufuufuf.
Idziemy za dwa tygodnie do lekarza i mam nadzieję,że ona coś pomoże ale mówiła,że możemy zacząć sie starać w tym cyklu ona tylko poda mi leki ( chodzi głównie o progesteron no i zobaczymy co z tą tarczycą ) w poniedziałek ide na dalsze badania.
A NAtanek to sie dziwie ,ze on się udziela nadal jak kosciół zaptrzecza wszystkim jego naukom - ale tacy jak on nie słuchają nikogo
To teraz chodzisz do kobiety gina?
Wiesz, tak sobie pomyślałam, ale lekarze po 3 poronieniach to dają skierowanie na badania genetyczne, nie myślalaś żeby się o coś takiego ubiegać?Bursztyn, inessa, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/f775838c852f95e4.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/b104481d1d65600f.html
Przy otwieraniu linku nr 1 pojawia się informacja, że strona zawiera materiały erotyczne hahahaha
megan, nie podejrzewałam Cięmegan8, inessa, Lucky, Iwone, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Przy otwieraniu linku nr 1 pojawia się informacja, że strona zawiera materiały erotyczne hahahaha
megan, nie podejrzewałam Cię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2013, 11:27
inessa, caffe, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
no raczej
ma co raz mniej wiernych ale mnóstwo odwiedzin w necie hahah
wiesz jakie kazanie ma najwięcej odwiedzin na youtubie hahah o żelu na włosach
no wiedz, że coś się dzieje hahaha
Bozia3 wrote:Na pewno poczytam....bo mnie ten świr bawi bardzo...Bursztyn, inessa, bliska77, Lucky, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:A do tej pory przy poprzednich ciążach nie brałaś progesteronu jak dobrze pamiętam?
To teraz chodzisz do kobiety gina?
Wiesz, tak sobie pomyślałam, ale lekarze po 3 poronieniach to dają skierowanie na badania genetyczne, nie myślalaś żeby się o coś takiego ubiegać?
Caffe brałam ale już było za późno a to mam brać zaraz po owulce.
A o tych badaniach myślałam zobaczymy co lekarka powie, to jest ta siostra o której mówiłam moja daleka rodzina ale jest super wszyscy ją chwalą ale w Poznaniu przyjmuje tylko dwa razy w miesiacu, bo mieszka i parcuje w Warszawie w jakiejś szpitalnej przychodni.
ALe moge do niej dzwonić w każdej chwili, tego lekarza tutaj nie zostawie bo jakby sie(daj PANie Boże )udało to musze mieć jakiegoś lekarza na miejscu.caffe, bliska77, Lucky, Iwone, samira, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Caffe brałam ale już było za późno a to mam brać zaraz po owulce.
A o tych badaniach myślałam zobaczymy co lekarka powie, to jest ta siostra o której mówiłam moja daleka rodzina ale jest super wszyscy ją chwalą ale w Poznaniu przyjmuje tylko dwa razy w miesiacu, bo mieszka i parcuje w Warszawie w jakiejś szpitalnej przychodni.
ALe moge do niej dzwonić w każdej chwili, tego lekarza tutaj nie zostawie bo jakby sie(daj PANie Boże )udało to musze mieć jakiegoś lekarza na miejscu.
Odnośnie badań to nie wiem czy sami lekarze kierują i sie nie płaci, czy trzeba się upominać i płacić za to, ale myślę, ze warto wykorzystać tę szansę.
inessa, bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny