X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:58

inessa, Iwone, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:58

inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja zobaczę jakie imiona są modne i je wykreślę ;-)
    caffe wrote:
    Ja jakoś nigdy nie myślałam/planowałam imion. Dla mojego "małego" imię wymyśliła mama, bo ja w ogóle nie miałam pojęcia jakie chcę.

Teraz też bym miała problem w wyborem imienia dla chłopca, wydaje mi się, że dla dziewczynki byłoby prościej.

caffe, Bursztyn, inessa, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez jestem takiego zdania ewentualnie można z ojcem dziecka to ustalić ;-) ale i tak ostatencznie samemu podjąć decyzję
    Bursztyn wrote:
    a ja nadal uwazam, ze powinnas dac takie imie jakie TY CZUJESZ I CHCESZ :)

Bursztyn, inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a ja zobaczę jakie imiona są modne i je wykreślę ;-)
    Też mi się żadne z tych popularnych imion nie podoba.

inessa, bliska77, Iwone lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    dziś 13 piątek !!!!!!!!!
    do północy jeszcze daleko i może się coś pechowego zdarzyć ,strach się bać
    eee tam! Kiedy wracalam teraz samolotem z Sycylii to mialam miejsce 13 i okazalo sie super szczesliwe :)

inessa, bliska77, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie głupek ale coś w tym jest dzieci są okrutne
    ja nie cierpię jak ktoś mówi do mnie ReniA (bo to skrót od Regina) i zawsze w szkole było Renia grabowska ..fakt! akurat ja to miałam w dupie ale inne imienniczki się wkurzały

p.s. megan super brzuszek :-)
    Bursztyn wrote:
    :D
    glupek :)

inessa, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa i jeszcze nie chcę nikogo urazić... ale mi np. Andzeliki kojarzą się z agencją towarzyską..co druga tam to Angela więc ;-)

inessa, Bursztyn, Olena, polarmiś, Iwone, samira, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HAHAHHAHAHAHAHAHH WY to jesteście niezłę laski :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
    Bursztynku masz rcje każde imie można obrzydzic. Pamietam jak byłam wściekła jak mój dużo młodszy brat się urodził i rodzice dali mu imie po babci i dziadku KAziemierz jaka ja byłam wsciekła przez co najmniej miesiąć mówiłam do niego bezosobowo (miałm 15 lat :D )
    a imiona uważam,że nie patrzy sie na koleżanki, kolegów to jest moje dziecko i czy ten czy tamta nadali takie samo imie mnie to nie obchodzi mi sie podoba i już :D :D :D
    My mamy wybrane imie dla dziewczynki ( o ile wogóle kiedyś bedzie :) ) bo nasze mamy mają na imie ELżbieta dlatego chemy Elizę ( to z hiszpańskeigo ELżbieta) niestety nasi tatusiowie tez mają tak samo na imię ale synkowi nie damy takiego imienia (MArian) bo ani mi ani mężowi sie nie podoba ale może Antoś albo Józiu lub Franek. :D :D :D

Bursztyn, bliska77, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie czułam po clo nic kompletnie - różnie to bywa...wiem, ze niektóre czują, bo mówiła mi ginka...i ciągle mnie wypytuje o jakiekolwiek objawy (może robi jakieś badania..)

Milena - super...można potem mówić też Lenka...a Lenek teraz jest bardzo dużo niestety - a ono mi się najbardziej podoba.....no może jeszcze Ania...

inessa, Bursztyn, caffe, bliska77, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łooooj Antośków Józiów i Franków jest zatrzęsienie..a i Staśków ;-)
    inessa wrote:
    HAHAHHAHAHAHAHAHH WY to jesteście niezłę laski :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
    Bursztynku masz rcje każde imie można obrzydzic. Pamietam jak byłam wściekła jak mój dużo młodszy brat się urodził i rodzice dali mu imie po babci i dziadku KAziemierz jaka ja byłam wsciekła przez co najmniej miesiąć mówiłam do niego bezosobowo (miałm 15 lat :D )
    a imiona uważam,że nie patrzy sie na koleżanki, kolegów to jest moje dziecko i czy ten czy tamta nadali takie samo imie mnie to nie obchodzi mi sie podoba i już :D :D :D
    My mamy wybrane imie dla dziewczynki ( o ile wogóle kiedyś bedzie :) ) bo nasze mamy mają na imie ELżbieta dlatego chemy Elizę ( to z hiszpańskeigo ELżbieta) niestety nasi tatusiowie tez mają tak samo na imię ale synkowi nie damy takiego imienia (MArian) bo ani mi ani mężowi sie nie podoba ale może Antoś albo Józiu lub Franek. :D :D :D

Bursztyn, inessa, bliska77, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak do agencji też nadaje się Claudia...

Reni, Bursztyn, inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi się podobają imiona Latynoskie, Włoskie chyba pojadę jednak do Jolki ;-)

inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    witam piękne panie!
    ale dzień, słońce, ciepło...nic tylko brać wiadra i albo do lasu po grzyby albo po kasztany i żołędzie

my już się spokojnie możemy kłócić poowulacyjnie ;)
    teraz to pełne napięcia czekanie

Inesso napisz coś więcej o tym kursie, gdzie i jak...

Megan, cudny brzuszek, dotykam wirtualnie (o ile mogę) i zaczarowuję się by wyrósł mi taki sam, ale nie podobny do Polarmisiowego ;)

Cafe jak sie czujesz? rosną Ci jaja? bóle brzucha? trzymam kciuki za piękne, dorodne, zdrowe i z inteligentnym naprowadzaniem na te leniwe plemniki!!!!!

Promyk napisze CI moze na priv ok :D tylko zaprosze CIę do przyjaciółek :)

promyk lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie głupek ale coś w tym jest dzieci są okrutne
    ja nie cierpię jak ktoś mówi do mnie ReniA (bo to skrót od Regina) i zawsze w szkole było Renia grabowska ..fakt! akurat ja to miałam w dupie ale inne imienniczki się wkurzały

p.s. megan super brzuszek :-)
    ale przeciez kazde imie mozna przekrecic, obrzydzic itd. Gdyby sie tym kierowac to wszyscy bylibysmy bezimienni ;)
    Caly czas myslalam, ze Renia to od Renaty...na starosc sie ucze :)

Reni, inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    łooooj Antośków Józiów i Franków jest zatrzęsienie..a i Staśków ;-)
    Dla mnie odpada - niestety nieodłącznie mi się kojarzy z "wczasami pod gruszą" ale w tym negatywnym znaczeniu...

Bartosz, Kajetan, Ania lub Lena....albo jakaś parka z tego..;)

inessa, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra i Luiza
    walają się ulotki na parkingu więc najbardziej rzucają się w oczy haha

najważniejsze, żeby rodzicom dobrze się kojarzyło
    Bozia3 wrote:
    Tak do agencji też nadaje się Claudia...

inessa, bliska77, polarmiś lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    aa i jeszcze nie chcę nikogo urazić... ale mi np. Andzeliki kojarzą się z agencją towarzyską..co druga tam to Angela więc ;-)
    hehehehe :) mi tez sie tak kojarzy, a moj brat niestety- a raczej to pomysl jego zony takie dal imie swojej corce....ktorej zostalam matka chrzestna miesiac temu :)

Reni, inessa, bliska77, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e tam Wkurwek wymiata lub Natanek ;-)

382561ai7h9zeppn.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2013, 13:22

Bursztyn, inessa, bliska77, promyk, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni..Ty będziesz mieć syna Natanka - to pewne.....raczej skup się na imionach dla dziewczynek, bo dla chłopca masz wybrane...:)

Bursztyn, inessa, bliska77, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 1236 1237 1238 1239 1240 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ