35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja zobaczę jakie imiona są modne i je wykreślę
caffe wrote:Ja jakoś nigdy nie myślałam/planowałam imion. Dla mojego "małego" imię wymyśliła mama, bo ja w ogóle nie miałam pojęcia jakie chcę.
Teraz też bym miała problem w wyborem imienia dla chłopca, wydaje mi się, że dla dziewczynki byłoby prościej.caffe, Bursztyn, inessa, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
tez jestem takiego zdania ewentualnie można z ojcem dziecka to ustalić
ale i tak ostatencznie samemu podjąć decyzję
Bursztyn wrote:a ja nadal uwazam, ze powinnas dac takie imie jakie TY CZUJESZ I CHCESZBursztyn, inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:dziś 13 piątek !!!!!!!!!
do północy jeszcze daleko i może się coś pechowego zdarzyć ,strach się bać
inessa, bliska77, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nie głupek ale coś w tym jest dzieci są okrutne
ja nie cierpię jak ktoś mówi do mnie ReniA (bo to skrót od Regina) i zawsze w szkole było Renia grabowska ..fakt! akurat ja to miałam w dupie ale inne imienniczki się wkurzały
p.s. megan super brzuszek
Bursztyn wrote:
glupekinessa, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
aa i jeszcze nie chcę nikogo urazić... ale mi np. Andzeliki kojarzą się z agencją towarzyską..co druga tam to Angela więc
inessa, Bursztyn, Olena, polarmiś, Iwone, samira, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHAHAHHAHAHAHAHAHH WY to jesteście niezłę laski
Bursztynku masz rcje każde imie można obrzydzic. Pamietam jak byłam wściekła jak mój dużo młodszy brat się urodził i rodzice dali mu imie po babci i dziadku KAziemierz jaka ja byłam wsciekła przez co najmniej miesiąć mówiłam do niego bezosobowo (miałm 15 lat)
a imiona uważam,że nie patrzy sie na koleżanki, kolegów to jest moje dziecko i czy ten czy tamta nadali takie samo imie mnie to nie obchodzi mi sie podoba i już
My mamy wybrane imie dla dziewczynki ( o ile wogóle kiedyś bedzie) bo nasze mamy mają na imie ELżbieta dlatego chemy Elizę ( to z hiszpańskeigo ELżbieta) niestety nasi tatusiowie tez mają tak samo na imię ale synkowi nie damy takiego imienia (MArian) bo ani mi ani mężowi sie nie podoba ale może Antoś albo Józiu lub Franek.
Bursztyn, bliska77, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ja nie czułam po clo nic kompletnie - różnie to bywa...wiem, ze niektóre czują, bo mówiła mi ginka...i ciągle mnie wypytuje o jakiekolwiek objawy (może robi jakieś badania..)
Milena - super...można potem mówić też Lenka...a Lenek teraz jest bardzo dużo niestety - a ono mi się najbardziej podoba.....no może jeszcze Ania...inessa, Bursztyn, caffe, bliska77, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
łooooj Antośków Józiów i Franków jest zatrzęsienie..a i Staśkówinessa wrote:HAHAHHAHAHAHAHAHH WY to jesteście niezłę laski
Bursztynku masz rcje każde imie można obrzydzic. Pamietam jak byłam wściekła jak mój dużo młodszy brat się urodził i rodzice dali mu imie po babci i dziadku KAziemierz jaka ja byłam wsciekła przez co najmniej miesiąć mówiłam do niego bezosobowo (miałm 15 lat)
a imiona uważam,że nie patrzy sie na koleżanki, kolegów to jest moje dziecko i czy ten czy tamta nadali takie samo imie mnie to nie obchodzi mi sie podoba i już
My mamy wybrane imie dla dziewczynki ( o ile wogóle kiedyś bedzie) bo nasze mamy mają na imie ELżbieta dlatego chemy Elizę ( to z hiszpańskeigo ELżbieta) niestety nasi tatusiowie tez mają tak samo na imię ale synkowi nie damy takiego imienia (MArian) bo ani mi ani mężowi sie nie podoba ale może Antoś albo Józiu lub Franek.
Bursztyn, inessa, bliska77, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucky wrote:witam piękne panie!
ale dzień, słońce, ciepło...nic tylko brać wiadra i albo do lasu po grzyby albo po kasztany i żołędzie
my już się spokojnie możemy kłócić poowulacyjnie
teraz to pełne napięcia czekanie
Inesso napisz coś więcej o tym kursie, gdzie i jak...
Megan, cudny brzuszek, dotykam wirtualnie (o ile mogę) i zaczarowuję się by wyrósł mi taki sam, ale nie podobny do Polarmisiowego
Cafe jak sie czujesz? rosną Ci jaja? bóle brzucha? trzymam kciuki za piękne, dorodne, zdrowe i z inteligentnym naprowadzaniem na te leniwe plemniki!!!!!
Promyk napisze CI moze na priv oktylko zaprosze CIę do przyjaciółek
promyk lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:nie głupek ale coś w tym jest dzieci są okrutne
ja nie cierpię jak ktoś mówi do mnie ReniA (bo to skrót od Regina) i zawsze w szkole było Renia grabowska ..fakt! akurat ja to miałam w dupie ale inne imienniczki się wkurzały
p.s. megan super brzuszek
Caly czas myslalam, ze Renia to od Renaty...na starosc sie uczeReni, inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:łooooj Antośków Józiów i Franków jest zatrzęsienie..a i Staśków
Bartosz, Kajetan, Ania lub Lena....albo jakaś parka z tego..inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Sandra i Luiza
walają się ulotki na parkingu więc najbardziej rzucają się w oczy haha
najważniejsze, żeby rodzicom dobrze się kojarzyło
Bozia3 wrote:Tak do agencji też nadaje się Claudia...inessa, bliska77, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:aa i jeszcze nie chcę nikogo urazić... ale mi np. Andzeliki kojarzą się z agencją towarzyską..co druga tam to Angela więc
mi tez sie tak kojarzy, a moj brat niestety- a raczej to pomysl jego zony takie dal imie swojej corce....ktorej zostalam matka chrzestna miesiac temu
Reni, inessa, bliska77, Mango, megan8 lubią tę wiadomość