35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Nawiązując do tematu, to co w weekend robicie: sprzątanie, pranie, prasowanie?
rano mam nadzieje grzybki a na 18 idziemy na ślub a niedziela to chyba prace ogrodowe o ile nie będzie padaćinessa, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:ja pierwsza:
rano mam nadzieje grzybki a na 18 idziemy na ślub a niedziela to chyba prace ogrodowe o ile nie będzie padaćBursztyn, bliska77, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa: dalsza część sprzatania, gotowanie,przygotowywanie strony internetowej,odpoczynek ( na grzyby nie moge chodzić mam alergie ale ja mieszkam w miejscu gdzie jest dookoła puszcza i tu zawsze pokazują pierwsze grzybobranie i zawody w zbieraniu grzybów w telewizji tyle tu jest grzybów )
bliska77, caffe, samira, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Miałam coś napisać odnośnie tego lasu, kasztanów i żołędzi
ale potem dodalaś, ze jesteś po owulacji, więc stwierdziłam, ze nie ma sensu
no tak, po owulacji to nic nie ma sensu
W brzuchu nic się nie dzieje. Nic nie czuję, nic nie boli, nie kłuje, nic nie nabrzmiało. Chyba dupa z tego będzie.
Dziewczyny, czułyście coś w bebechach po clo, a przed zastrzykiem?
ej, no wszystko może być, przecież każda odczuwa po swojemu, weź nie smuć i nie nastawiaj się negatywnie!inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
trochę nie tak jak trzeba mi pogrubiło, a bałam się że mój tekst zleje się z Twoim
mało techniczna jestem
co do moich typów, to zdecydowanie odpadają imiona których jest wiele, bo ja nie znoszę być w tłumie
dla dziewczynki: Ela (nie znam żadnej w wieku 0-25) albo Michalinka
dla chłopców nie jest łatwo, ale myslę o: Marcinie lub Leonie
i to prawda, że każde imię można obrzydzić, wystarczy że któreś z nas miało upierdliwą koleżankę Anię, lub idiotycznego szefa Stefka i już te imiona odpadają, mimo iż druga strona je lubi, to nie bierzemy ich pod uwagę
co do imion kojarzonych z fajnymi ludźmi, to jest to : Bożenka
samo imię mało mi się podoba, ale wszystkie Bożenki, które znam są rewelacyjne, mądre, pozbierane, zaradne, pomocne... same dobre cechycaffe, Bursztyn, inessa, Olena, polarmiś, samira, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:trochę nie tak jak trzeba mi pogrubiło, a bałam się że mój tekst zleje się z Twoim
mało techniczna jestem
co do moich typów, to zdecydowanie odpadają imiona których jest wiele, bo ja nie znoszę być w tłumie
dla dziewczynki: Ela (nie znam żadnej w wieku 0-25) albo Michalinka
dla chłopców nie jest łatwo, ale myslę o: Marcinie lub Leonie
i to prawda, że każde imię można obrzydzić, wystarczy że któreś z nas miało upierdliwą koleżankę Anię, lub idiotycznego szefa Stefka i już te imiona odpadają, mimo iż druga strona je lubi, to nie bierzemy ich pod uwagę
samo imię mało mi się podoba, ale wszystkie Bożenki, które znam są rewelacyjne, mądre, pozbierane, zaradne, pomocne... same dobre cechypolecam
bliska77, inessa, Lucky, szczęśliwa 2, polarmiś, megan8 lubią tę wiadomość
-
samo imię mało mi się podoba, ale wszystkie Bożenki, które znam są rewelacyjne, mądre, pozbierane, zaradne, pomocne... same dobre cechy[/QUOTE]
o ja pierdzielę....ja jestem Bożenka...Reni, bliska77, inessa, Bursztyn, caffe, Lucky, Olena, polarmiś, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:co do imion kojarzonych z fajnymi ludźmi, to jest to : Bożenka
samo imię mało mi się podoba, ale wszystkie Bożenki, które znam są rewelacyjne, mądre, pozbierane, zaradne, pomocne... same dobre cechy
o ja pierdzielę....ja jestem Bożenka...[/QUOTE]
no proszęinessa, Lucky, Iwone lubią tę wiadomość