X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    To znaczy: nie mają czym, czy nie wiedzą jak? :P
    i jedno i drugie oni w gadaniu najlepsi jak ich posłuchasz orgazm na sucho :-P pewnie dlatego reszta sie nie przejmuja :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:26

caffe, Bursztyn, Lucky, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Olena Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    trochę nie tak jak trzeba mi pogrubiło, a bałam się że mój tekst zleje się z Twoim :( mało techniczna jestem :D

co do moich typów, to zdecydowanie odpadają imiona których jest wiele, bo ja nie znoszę być w tłumie
    dla dziewczynki: Ela (nie znam żadnej w wieku 0-25) albo Michalinka
    dla chłopców nie jest łatwo, ale myslę o: Marcinie lub Leonie

i to prawda, że każde imię można obrzydzić, wystarczy że któreś z nas miało upierdliwą koleżankę Anię, lub idiotycznego szefa Stefka i już te imiona odpadają, mimo iż druga strona je lubi, to nie bierzemy ich pod uwagę

co do imion kojarzonych z fajnymi ludźmi, to jest to : Bożenka
    samo imię mało mi się podoba, ale wszystkie Bożenki, które znam są rewelacyjne, mądre, pozbierane, zaradne, pomocne... same dobre cechy
    Zgadzam się co do Bożenek. W moim życiu przwinęły się aż 3 bliskie kumpele o tym imieniu. Wszystkie super dziewczyny.

caffe, Bursztyn, Lucky lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    i jedno i drugie oni w gadaniu najlepsi jak ich posłuchasz orgazm na sucho :-P pewnie dlatego reszta sie nie przejmuja ;-P
    a ja jednak lubie cos poczuc :-P
    hahaha, już mam jasność w sprawie :P

szczęśliwa 2, nick nieaktualny, Lucky lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    on ma nie gadać w łóżku ;-)
    kiedyś mi psiapsiółka zwierzała się, że miała gościa, który właśnie gadał do niej podczas....było to dosyć nowe doświadczenie - bo zwykle są przecież małomówni w tych sprawach....a ten gadał...i to takie rzeczy...że jej się to bardzo podobało i nakręcało bardzo....także wiesz Reni....może nie wiesz co tracisz...;) bo jak taki Japoniec by Ci się trafił gadatliwy to dupa zbita....:)

caffe, Bursztyn, nick nieaktualny, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2013, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie jestem wierna tylko latynosom ;) Krystian jest rowniez bardzo apetyczny tylko niski- no ale to mi akurat nie przeszkadza, lubie kompaktowych :)
    Bursztynku mój typ, pisałam o ym, niski krępy latynos :-)

Bursztyn, Lucky lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:26

hzr10fs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2013, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    A ja jestem jakaś dziwaczna w tym względzie....latynosi mnie nie kręcą - dużo bardziej wolę typ urody - zimnego niemca...byle tylko był przystojny...blondyn i skośne dosyć oczy i żeby miał grube uda i był duży...:) o w tym stylu jest idealnie: Krystian Wieczorek...:)
    Bozia, w takim razie Tobie trzeba wikinga!!!!!

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    Zgadzam się co do Bożenek. W moim życiu przwinęły się aż 3 bliskie kumpele o tym imieniu. Wszystkie super dziewczyny.
    No proszę...a ja od dziecka nie lubię swojego imienia...może dlatego, że mam obsesję wagową - a ono już w brzmieniu jest grube...zresztą często Bożenki są przy kości...Na dodatek drugie imię (Maria) też doprowadzało mnie do szału - więc zupełnie się od niego odcięłam i używam tylko jednego...

Bursztyn, Olena, nick nieaktualny, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    kiedyś mi psiapsiółka zwierzała się, że miała gościa, który właśnie gadał do niej podczas....było to dosyć nowe doświadczenie - bo zwykle są przecież małomówni w tych sprawach....a ten gadał...i to takie rzeczy...że jej się to bardzo podobało i nakręcało bardzo....także wiesz Reni....może nie wiesz co tracisz...;) bo jak taki Japoniec by Ci się trafił gadatliwy to dupa zbita....:)
    i jeszcze dodatkowo Azjaci maja male.... :P

Reni, nick nieaktualny, Mango lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia spoko Japońce nie wchodzą w grę. Nie kręcą mnie w ogóle. I mają podobno małe pałeczki.

Olena, Bursztyn, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Bozia, w takim razie Tobie trzeba wikinga!!!!!
    o to to ....z porządnym toporem....;)

Reni, caffe, Bursztyn, nick nieaktualny, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe przeszaś siebie. Hahah widziałam Twój wpis ;-) wariatka

caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    No proszę...a ja od dziecka nie lubię swojego imienia...może dlatego, że mam obsesję wagową - a ono już w brzmieniu jest grube...zresztą często Bożenki są przy kości...Na dodatek drugie imię (Maria) też doprowadzało mnie do szału - więc zupełnie się od niego odcięłam i używam tylko jednego...
    Calkiem fajne imie

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mykam Dziewczynki do fryzjera...:) miłego popołudnia...

caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Olena Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Przy kości to fakt. Jakoś mi to u nich nie przeszkadzało. Za to córce to dam albo Bożenka albo Krystyna. Krystyna byłoby po jednej z babć.

Bursztyn, nick nieaktualny, megan8, Mango lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To miłego weekendu <3

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Caffe przeszaś siebie. Hahah widziałam Twój wpis ;-) wariatka
    :P

Ksiądz Natanek wie najlepiej, więc się słuchaj :P

Reni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    to zalezy CO gada ;) mnie to akurat kreci :)
    mam podobnie, mógłby być super ideałem fizycznie ale jak wąskomózgowiec to juz odpada, niestety

Bursztyn lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Mykam Dziewczynki do fryzjera...:) miłego popołudnia...
    Uważaj na brokat :P

Bursztyn, nick nieaktualny, szczęśliwa 2, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    o to to ....z porządnym toporem....;)
    chyba maczugą ;-)

caffe, Mango lubią tę wiadomość

‹‹ 1240 1241 1242 1243 1244 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ