35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
szczęśliwa 2 wrote:jak go dłużej poznasz i porozmawiasz to ok , a jak Cie Włoch zakreci od razu to co nie przelecisz go
??? dopiero po fakcie okaże się że gamoń z niego był
no ale zeby zakrecil to musi miec inteligentna gadkeodrazu widac czy ma mozg czy nie
a teraz przeleciec to ja sobie moge tylko po kanalach w tv, bo maz Wloch obok siedzicaffe, szczęśliwa 2, Mango, Andzia33, Olena, bliska77 lubią tę wiadomość
-
aaaaaaaale ja chceeeeeeeee do Meksyyyyyyku do Jolki i nikt mnie nie odciągnie
Bursztyn leci ze mną i Aga a Wy jak wybrzydzacie to siedzcie.. o deszcz pada! bawcie się dobrzepolarmiś wrote:Tez sa bez polotu . Wiem co mowie:-)caffe, Bursztyn, Iwone lubią tę wiadomość
-
a widzisz i tu Cię mamy! stąd taka reklama
hahah cwaniara
Bursztyn wrote:no ale zeby zakrecil to musi miec inteligentna gadkeodrazu widac czy ma mozg czy nie
a teraz przeleciec to ja sobie moge tylko po kanalach w tv, bo maz Wloch obok siedzicaffe, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a widzisz i tu Cię mamy! stąd taka reklama
hahah cwaniaraale nie narzekam
chociaz, zeby nie bylo- ze "cudze chwalicie, swego nie znacie"- ja tam bardzo lubie i doceniam nasz rodzimy towarPolska! Polska!
Reni, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIness - troche poprasowalam, ukladalam w tej wymeczonej garderobie ale wkurewk mnie trafil bo maz wprowadzil do gardereby full sprzetu sportowego np. Pianke do nurkowania, osprzet itp. Zaproponowalam mu by rowniez rowery tu przytargal bo w garazu brak miejsca, ma pelno koszul ktore pamietaja czasy jego mlodosci i ńie umie sie z tym rozstac. Mam garderobe ze starociami, plecakami, sprzetem. Do dupy to. Musze wyluzowac. Poszlam sie poznecac na skubanie kury bo zarosla.
Bursztyn, inessa, Reni, grosza, megan8, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:nerka po włosku
tłumaczenie i definicja "nerka", polsko-włoski słownik online
dodaj tłumaczenie
wymowa: IPA: /ˈnɛrka/ ˈnɛrka
Tłumaczenia na język włoski:
rene (Noun, noun m) (noun )
anat. anatomia narząd w układzie wydalniczym zwierząt;
agrovoc
reni (noun )
rognone
GlosbeTraversed6
salmone rosso
Pozostałe znaczenia:
pl.wiktionary.org
pot. potocznie saszetka noszona na pasku
pl.wiktionary.org
zool. zoologia Oncorhynchus nerka , gatunek łososia;
Reni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:O matko na chwile Was zostawić i już nie idzie nadąrzyć ufufufufufuf
Polarmiś należy się teraz super odpoczynek
Lucky przepraszamReni, inessa, Bursztyn, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Skubanie kury.. nieźle ja ją nazywam śmieszną czyli depiluję śmieszną
ale skubanie kury hhahaha niezła nazwapolarmiś wrote:Musze wyluzowac. Poszlam sie poznecac na skubanie kury bo zarosla.caffe, inessa, Bursztyn, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja sama mam taką designerską saszetkę na pas
to jest teraz nadal trendy
sprawdza się jak idę z psem albo na skuter bo nie cierpię plecaków a telefon klucze i smakołyki dla psa trzeba gdzieś skitraćBursztyn wrote:faktycznie tak nazywali taka torebke zapinana wokol pasa, faceci to lubia nosic, ale ostatnio rzadko sie z ta nazwa we Wloszech spotkalam. Tak, ze Reni, spokojnie, nie pomylimy Cie z saszetka lub nerkapolarmiś, inessa, Bursztyn, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość