X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2013, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Dziewczyny mam mega wkur...wa bo stwierdzam że to wszystko o kant du...y rozbić.Bo powiedzcie same śluzik był ,.temkpa skoczyła i test owu. pozytywny a mnie jak zwykle cycki bolą i nerwa mam że wszyscy mi z drogi z chodzą i pewność że @ przylezie.Ja już nie mam siły na to wszystko nie chce mi się już iść nawet do mojej gin.Chyba się upiję...
    Gosienko nie jesteś sama . Ja od rana jak osa z dwoma wkurwkami , a biorę costgnusa na łagodne PMS a do @ mam jeszcze 10 dni. Ja sie dzisiaj gotuje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2013, 19:39

gosia7122, inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli chodzi o palucha to na wizycie byl malutki salon akupunktury. Zmrozil mi opuszek, wbil grubsza igle pod pewnym katem, w odleglosci pol cm wbil druga i domontowal do niej strzykawke z jakims plynem. Wciskajac tlok strzykawki i wprowadzajac plyn z drugiej igly wyplywalo to co podawal z czyms typu - skrzepy krwi i inne dodatki. Oczywiscie reszte wycisnal. Jesli nic sie nie zmieni bedzie ok. Mam jeszcze jutro i pojutrze moczyc palec w cieplej wodzie z szarym mydlem i chyba to bedzie koniec leczenia feralnego zastrzalu. Mam nadzieje...Przynajmniej jestem o tyle madrzejsza ze wiem dlaczego mi sie tak paskudzilo od 1.09. Nasze mondrale nasaczaja palety w plynie ktory zabezpiecza palety przed grzybem. Moze mialam w reku taka swiezynke - jak pech to pech. Ale w poniedzialek i tak pojde do przychodni chirurgicznej, skseruje karte chorobowa i pojde do pzu-oczywiscie o ile nic sie nie zmieni- chociaz bede miala na kozaki.

gosia7122, megan8, Iwone, Mango, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • majka. Znajoma

Wysłany: 13 września 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki :)
    milego weekendu wam zycze :)
    ja po wizycie u lekarza
    klinika leczenia nieplodnosci w UK konczy ze mna wspolprace, poniewaz nie sa w stanie mi pomoc :(
    smiac mi sie chcialo
    trzymajcie sie cieplutko

samira, megan8, Iwone, inessa, polarmiś, Olena, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Jesli chodzi o palucha to na wizycie byl malutki salon akupunktury. Zmrozil mi opuszek, wbil grubsza igle pod pewnym katem, w odleglosci pol cm wbil druga i domontowal do niej strzykawke z jakims plynem. Wciskajac tlok strzykawki i wprowadzajac plyn z drugiej igly wyplywalo to co podawal z czyms typu - skrzepy krwi i inne dodatki. Oczywiscie reszte wycisnal. Jesli nic sie nie zmieni bedzie ok. Mam jeszcze jutro i pojutrze moczyc palec w cieplej wodzie z szarym mydlem i chyba to bedzie koniec leczenia feralnego zastrzalu. Mam nadzieje...Przynajmniej jestem o tyle madrzejsza ze wiem dlaczego mi sie tak paskudzilo od 1.09. Nasze mondrale nasaczaja palety w plynie ktory zabezpiecza palety przed grzybem. Moze mialam w reku taka swiezynke - jak pech to pech. Ale w poniedzialek i tak pojde do przychodni chirurgicznej, skseruje karte chorobowa i pojde do pzu-oczywiscie o ile nic sie nie zmieni- chociaz bede miala na kozaki.
    no to niezły horror przeszłaś a do pzu idź koniecznie za cierpienie się należy.

promyk, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:58

inessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 11:43

inessa, polarmiś, bliska77, majka., Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jej porzeczytałam a w pizdu idź koniecznie.... chociaż czy do pzu to w sumie to samo ;-)
    gosia7122 wrote:
    no to niezły horror przeszłaś a do pzu idź koniecznie za cierpienie się należy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2013, 21:07

inessa, gosia7122 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosik masz racje - zawsze chociaz cos....mimo wszystko
    Majka powiem tak - lej na to - sa szczerzy ze nie dali rady. Teraz pilka po twojej stronie- jeszcze ich zadziwisz

inessa, Lucky, Mango, Bozia3, Iwone, Bursztyn, bliska77, majka., Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • grosza Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś

No to oni są zdeko nienormalni :P
    majka. wrote:
    hej dziewczynki :)
    milego weekendu wam zycze :)
    ja po wizycie u lekarza
    klinika leczenia nieplodnosci w UK konczy ze mna wspolprace, poniewaz nie sa w stanie mi pomoc :(
    smiac mi sie chcialo
    trzymajcie sie cieplutko

inessa, Lucky, Bozia3, bliska77, majka., Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem padnięta :P Orałam dzisiaj słoiczki z grzybkami które mój mężuś wspaniałomyślnie pozbierał wczoraj i dziś 4 kosze wiklinowe jutro ma zakaz wchodzenia do lasu :P

inessa, Iwone, Lucky, Mango, Bozia3, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze noooo ja tez chce grzyby a na razie nic się tu nie zapowiada

inessa, Iwone, Lucky, Bozia3, bliska77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no u nas wysyp grzybów jeszcze sąsiadce zaniosłam wielką michę opieniek, i objedliśmy się że hej M już kategorycznie powiedział że jutro też lezie w las ...

inessa, megan8, Lucky, Mango, Bozia3, bliska77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 września 2013, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pięknie

mój M jedzie na działke więc mam nadzieję, że coś znajdzie :-/
    dobra uciekam
    miłego weekendu

Lucky, Iwone, Bozia3, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2013, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem pierwsza.witam o sobotnim poranku.

Lucky, Iwone, Bozia3, Bursztyn, inessa, grosza lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 14 września 2013, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam i ja

Grosza :) a mąż chociaż pomagał w słoikowaniu czy tylko zniósł towar i zasłonił się pilotem??

u nas też grzybów brak, ale i tak idziemy ich szukać, pocieszające jest to że ja na pewno nie wyląduję z 4-ma koszykami do obrobienia :D

fajnego dnia Wam życzę

Iwone, Bozia3, Bursztyn, inessa, megan8, grosza, bliska77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 14 września 2013, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 11:43

Mango, Bozia3, Lucky, Bursztyn, inessa, gosia7122, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez dzisiaj w Marysie sie bawie i latam na mopie . Potem w planach zamontowanie choc jednego karnisza i ew. Zaslon a potem wycieczka na Glebocka do melomana po jakaaąs muzyke i lekture, nie ominie nas McDonald - bo mlody lubi wiec okazjonalnie mu pozwalamy. A potem zalegniemy w lozkach

Bozia3, Iwone, Lucky, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 14 września 2013, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też najchętniej zaległabym w łóżku, bo pogoda deszczowa, ale sobotnia akcja sprzątania właśnie się zaczyna :( Ale może wieczorem dostanę nagrodę <3 ;)

Bozia3, Iwone, Lucky, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2013, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango to zaleganie w lozku przewiduje wczesnym wieczorem, ostatnio wstaje o 5 i zaczynam dzialania juz od 7 wiec do wieczora cos zrobie dla domu. Na razie wyszorowalam jedna lazienke, kuchnie, teraz pucuje meble i w planie drzwi zewnetrzne bo byly kiedys biale, no i podlogi i c.d. Prasowania. Do 11 musze sie wyrobic.

Iwone, Lucky, Mango, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gotowania nie przewiduje - niech ta kuchnia choc przez jeden dzien blyszczy.

Iwone, Lucky, Mango, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

‹‹ 1244 1245 1246 1247 1248 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ