35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry Dziewczeta
Dzien ponury, ciemny, zimny i mokry...az mi sie nie chce z wyra wyczolgac. Czaszka boli po wczorajszej zakrapianej kolacyjce z kumpelkami z uniwerka- ale bylo baaardzo miloide wrzucic cos do brzucha, moze jajko postawi mnie na nogi
?
Mango, Bursztyn, inessa, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
No zastanawiam się nad tym sianiem, bo wczoraj test ovu wyszedł mi ledwo widoczny, a dziś znowu negatyw - nawet cienia
Ja się narobię w tym łóżku
, a tu z owulacją jakoś marnie
Bursztyn, Iwone, inessa, polarmiś, Olena lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Mango wrote:No zastanawiam się nad tym sianiem, bo wczoraj test ovu wyszedł mi ledwo widoczny, a dziś znowu negatyw - nawet cienia
Ja się narobię w tym łóżku
, a tu z owulacją jakoś marnie
Mango, Iwone, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam oo widze ze za mna nie tęsknicie
ja padam antybiotyk na zatoki podleczył je tylko ale zeszło niżej i od dwóch dni kaszle jak gróżlik a ból taki ze masakra,całom noc nie spałam bo kaszlałam aż mi łzy leciały ,jestem cała obolała ...
buziaki i pozdrawiam
aaa dwa dni temu spotkałam koleżankę która razem ze mną i moja była psiapsiułką siedziałyśmy w liceum w jednej ławcea szukałąm jej przez FB i NK a spotkałam w sklepie w Natura na dworcu w Katowicach (jest tam zastepca kierownika) nie widziałyśmy się 18lat
i jaki to swiat jest jednak mały
Bursztyn, anek42, Mango, Iwone, inessa, gosia7122, megan8, Olena, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Samirko witaj!
Mam nadzieje ze Ci przejdzie szybko
A jak wizyty u gin? Wykresu tez nie widze?
I co, zmienila sie cos kumpela?
kumpela spoważniała ale się nie zmieniła a jest fajna laseczka taka wariatka pozytywnabynajmniej taka w szkole była
inessa, megan8, grosza, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Robota mi idzie jak krew z nosa. Zrobiłam zakupy, drugie pranie się pierze, reszta roboty jest w planach i czeka na realizację...
Zrobię dziś ciasto z jabłkami i śliwkami bo mi się zachciało. A ogólnie jest mi jakoś niedobrze, chyba to po wczorajszej zapiekance z pizzerii, bo jakaś taka dziwna był. Teraz się odtruwam szkockąDobrze, że mały ma prawo jazdy to przynajmniej ma kto do sklepu zawieźć bo już wiem, że wszystkiego nie kupiłam
Bursztyn, inessa, gosia7122, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość