35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
widzę że nadal w czołówce masz Renesme u syna w równoległej klasie jest chłopak o imieniu Luka
samira wrote:a mówiliscie ostatnio o imionach no własnie ta moja kumpela ma oryginalne imię LAWINIA
mi sie podaoba Kaspian,Przemek,Adrian,
Liliana,Aniela,Renesme,inessa lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:tak..ale podobnie jak wiesiołek tylko do owulki...
bo nie wiem kiedy będzie owu. Wczoraj coś mnie zakłuło dość mocno po mojej zdrowej prawej stronie, ale nie wiem co to było. Nie badałam się do dzisiaj testami owu, a dzisiaj jest negatywny.Zobaczymy co wypatrzy gin w poniedziałek.
Wniosek z tego taki, że skoro owu nie wykryta to trza się leczyćgrosza, inessa, Bursztyn, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
ja zaszłam z młodym w październiku a on już za pasem a mój brat też w październiku spłodzony
i może chwycę się tej pozytywnej myśli ze zachodzę w październiku ewentualnie w listopadzie bo w nim się urodziłam ja
Iwone wrote:W ciąże zachodziłam zawsze w m-c jesienno- zimowych
1 miałam urodzić w czerwcu (poroniłam)
2 urodziłam w lipcu syn
3 urodziłam we wrześniu syn
Ciekawe bo moja mama też rodziła tak samo, tylko w innej kolejności
1 czerwiec syn (niestety zmarł w 4 m-c po szczepieniu)
2 wrzesień syn
3 grudzień córka
4 lipiec syn
Jeśli będę miała dzieci tak jak moja mama, to z zachodzeniem w ciążę mam czas do marcacaffe, inessa, megan8, Iwone, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:Caffe no pewnie a jak twoje objawy po CLO minęły ?
Mnie cały dzień mdliło i głowa mi pęka może to po clo.
A który dzień bierzesz?grosza, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:drugi dopiero
po 1 tabletce ale teraz na noc wezmę nie wiem czy jest to ważne czy nie ale tak se wymyśliłam
grosza, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
grosza wrote:ja zaszłam z młodym w październiku a on już za pasem a mój brat też w październiku spłodzony
i może chwycę się tej pozytywnej myśli ze zachodzę w październiku ewentualnie w listopadzie bo w nim się urodziłam ja
grosza, caffe, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Boziu, bardzo prosze o odpowiedz na pytanie zadane na priv.
grosza, caffe, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Ja po kieliszku jestem wzieta i ledwo żywa mam tak sąłbą głowe
a 5 to bymk nie żyła
z kieliszka...żeby nie mieć kaca - whisky też może być...o ilości Wam nie napiszę, bo możecie się zgorszyć.
grosza, caffe, anek42, inessa, megan8, polarmiś, Bursztyn, bliska77, Mango lubią tę wiadomość