X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 września 2013, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Bursztynku starania odłozyłam do grudnia bo musze te jelita podleczyć a tabsy dobre juz mam ,mam tez podejrzenie hashimoto ,tsh podwyzszone jak sama endo stwierdziła jeśli sie staram trzeba troszke zbić ,no a od ginki dostałam bromegon i metaformax ale to zakupie jak costagnus nie pomoze bo chce jeszcze raz sprobowac go barć...a wykres mam dla siebie zapisuje tylko leki jakie biorę

kumpela spoważniała ale się nie zmieniła a jest fajna laseczka taka wariatka pozytywna ;) bynajmniej taka w szkole była :P
    czyli do grudnia sanatorium :) i bardzo dobrze, bedziesz jak nowa :)

samira, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 września 2013, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Robota mi idzie jak krew z nosa. Zrobiłam zakupy, drugie pranie się pierze, reszta roboty jest w planach i czeka na realizację...

Zrobię dziś ciasto z jabłkami i śliwkami bo mi się zachciało. A ogólnie jest mi jakoś niedobrze, chyba to po wczorajszej zapiekance z pizzerii, bo jakaś taka dziwna był. Teraz się odtruwam szkocką :P Dobrze, że mały ma prawo jazdy to przynajmniej ma kto do sklepu zawieźć bo już wiem, że wszystkiego nie kupiłam :P
    szkocka najlepsza na odtrucie :)

caffe, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 września 2013, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    laski obejrzyjci eto ,ale sieporyczałam http://www.youtube.com/watch?v=Fy0Qur929bM piekne
    juz to widzialam, rzeczywiscie super.

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 14 września 2013, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    szkocka najlepsza na odtrucie :)
    Fakt, bo już mi lepiej :P

inessa lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 września 2013, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Fakt, bo już mi lepiej :P
    tylko nie przedawkuj lekarstwa :)

inessa, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 14 września 2013, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tylko nie przedawkuj lekarstwa :)
    teraz nie przedawkuję, bo nie mam już pepsi :P do wieczora się zorganizuję, bo to podobno się bierze dwa razy dziennie :P

inessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2013, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WItajcie kochane :)
    U nas ciepło ale deszcz zaczał własnie padać :(
    Ja posprzątałam domek byliśmy na zkupach i mój mąż kochany kupił mi nowy telefon ( przy zmianie operatora udało sie tanio ) jest mi bardzo miło z tego powodu :D
    Teraz siadamy i pracujemy dalej nad srwisem moim :)
    Samirko ja też mam podejrzenie hashimoto :(
    Życze dobrego popołudnia i wieczorku dla co niektórych baaaardzooo owocnego :D :D :D

Bursztyn, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 września 2013, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    teraz nie przedawkuję, bo nie mam już pepsi :P do wieczora się zorganizuję, bo to podobno się bierze dwa razy dziennie :P
    tak..ale podobnie jak wiesiołek tylko do owulki...;)

inessa, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2013, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepsi to pzred sreduszkowaniem maz powinien pić aby plemniczki szybciej działały podążały do celu :D

megan8, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2013, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    2butelki wina na 3 chociaz bylo nas 4 tylko jedna nie pila bo prowadzila :) niby nie az tak duzo, ale ja mam slaba glowe :)
    Nie chce sie chwalic, bo nie ma czym, ale ostatnio jak spotkalam sie z moja przyjaciolka to wypilysmy 5 butelek na dwie. To byla masakra. Ale dlugo pilysmy te 5 butelek no i ja moge wypic z uwagi na podsciolke grzewcza.

Bozia lubie zakupy ale nie z mezem i synem - jeden do July po narzedzia a drugi do smyka i McD - wiadomo . Tak wiec udalo nam sie szczesliwie wrocic i ksiazki kupione ale glownie dla dziecka - a to popieramy bo gowniarz nie chce czytac wiec moze jak sam bedzie wybieral to jakos to pojdzie. No i na okolicznosc tych grzybow co mam nadzieje, ze pojde kupilam sobie kaloszki.

Teraz gnocchi ze szpinakiem i winko - lampke bo nie mam z kim w domu sie napic.

Sama tez przyznaje ze slodze i kciukam bo naprawde trzymam za powodzenie ale sama nie lubie jak sie za mnie chucha. Lubie cos na wesolo .... No i zauwazylam ze coraz mniej mi zalezy i ze blizej mi Anny Marii - nie mam depresji!!!!!

inessa, grosza, megan8, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 września 2013, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Lubie cos na wesolo .... No i zauwazylam ze coraz mniej mi zalezy i ze blizej mi Anny Marii - nie mam depresji!!!!!

Polarmisiu....Ty tu jesteś najbardziej obtrzaskana i chcesz rezygnować? Jej tyle włożyłaś wysiłku - może jeszcze troszkę nie odpuszczaj.....

inessa, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 września 2013, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu, bardzo prosze o odpowiedz na pytanie zadane na priv. :)

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 września 2013, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Nie chce sie chwalic, bo nie ma czym, ale ostatnio jak spotkalam sie z moja przyjaciolka to wypilysmy 5 butelek na dwie. To byla masakra. Ale dlugo pilysmy te 5 butelek no i ja moge wypic z uwagi na podsciolke grzewcza.

Bozia lubie zakupy ale nie z mezem i synem - jeden do July po narzedzia a drugi do smyka i McD - wiadomo . Tak wiec udalo nam sie szczesliwie wrocic i ksiazki kupione ale glownie dla dziecka - a to popieramy bo gowniarz nie chce czytac wiec moze jak sam bedzie wybieral to jakos to pojdzie. No i na okolicznosc tych grzybow co mam nadzieje, ze pojde kupilam sobie kaloszki.

Teraz gnocchi ze szpinakiem i winko - lampke bo nie mam z kim w domu sie napic.

Sama tez przyznaje ze slodze i kciukam bo naprawde trzymam za powodzenie ale sama nie lubie jak sie za mnie chucha. Lubie cos na wesolo .... No i zauwazylam ze coraz mniej mi zalezy i ze blizej mi Anny Marii - nie mam depresji!!!!!
    taka ilosc zabilaby mnie :)

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2013, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po kieliszku jestem wzieta i ledwo żywa mam tak sąłbą głowe :) :P a 5 to bymk nie żyła :D

megan8, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2013, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Polarmisiu....Ty tu jesteś najbardziej obtrzaskana i chcesz rezygnować? Jej tyle włożyłaś wysiłku - może jeszcze troszkę nie odpuszczaj.....
    Cieszylabym sie bardzo ale juz podchodze do tego bez ekscytacji, spokojem. Wczesniej czulam za kazdym przyjsiem @ rozczarowanie teraz nic.

caffe, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2013, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez tak duzo nie pije ale to byl jakis wyjatkowo dobry dzien do picia.

grosza, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2013, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Usune tego grubego misia bo cos duzy i po oczach daje.

inessa lubi tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 14 września 2013, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mężulek pomagał mi bo inaczej powiedziałabym że nic nie będę robić :P

Lucky wrote:
    witam i ja

Grosza :) a mąż chociaż pomagał w słoikowaniu czy tylko zniósł towar i zasłonił się pilotem??

u nas też grzybów brak, ale i tak idziemy ich szukać, pocieszające jest to że ja na pewno nie wyląduję z 4-ma koszykami do obrobienia :D

fajnego dnia Wam życzę

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 14 września 2013, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

Samirko droga Ja ostatnio czasami nie wiem jaki jest dzień ale o Was myślę
    Mam nadzieję, że szybko uda ci się wyleczyć !
    samira wrote:
    witam oo widze ze za mna nie tęsknicie

ja padam antybiotyk na zatoki podleczył je tylko ale zeszło niżej i od dwóch dni kaszle jak gróżlik a ból taki ze masakra,całom noc nie spałam bo kaszlałam aż mi łzy leciały ,jestem cała obolała ...

buziaki i pozdrawiam

aaa dwa dni temu spotkałam koleżankę która razem ze mną i moja była psiapsiułką siedziałyśmy w liceum w jednej ławce :) a szukałąm jej przez FB i NK a spotkałam w sklepie w Natura na dworcu w Katowicach (jest tam zastepca kierownika) nie widziałyśmy się 18lat :O i jaki to swiat jest jednak mały :)

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 14 września 2013, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ale był prześliczny Kubunio :)
    polarmiś wrote:
    Usune tego grubego misia bo cos duzy i po oczach daje.

megan8, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

‹‹ 1247 1248 1249 1250 1251 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ