X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 września 2013, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Bursztynku starania odłozyłam do grudnia bo musze te jelita podleczyć a tabsy dobre juz mam ,mam tez podejrzenie hashimoto ,tsh podwyzszone jak sama endo stwierdziła jeśli sie staram trzeba troszke zbić ,no a od ginki dostałam bromegon i metaformax ale to zakupie jak costagnus nie pomoze bo chce jeszcze raz sprobowac go barć...a wykres mam dla siebie zapisuje tylko leki jakie biorę

kumpela spoważniała ale się nie zmieniła a jest fajna laseczka taka wariatka pozytywna ;) bynajmniej taka w szkole była :P
    czyli do grudnia sanatorium :) i bardzo dobrze, bedziesz jak nowa :)

samira, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 września 2013, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Robota mi idzie jak krew z nosa. Zrobiłam zakupy, drugie pranie się pierze, reszta roboty jest w planach i czeka na realizację...

Zrobię dziś ciasto z jabłkami i śliwkami bo mi się zachciało. A ogólnie jest mi jakoś niedobrze, chyba to po wczorajszej zapiekance z pizzerii, bo jakaś taka dziwna był. Teraz się odtruwam szkocką :P Dobrze, że mały ma prawo jazdy to przynajmniej ma kto do sklepu zawieźć bo już wiem, że wszystkiego nie kupiłam :P
    szkocka najlepsza na odtrucie :)

caffe, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 września 2013, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    laski obejrzyjci eto ,ale sieporyczałam http://www.youtube.com/watch?v=Fy0Qur929bM piekne
    juz to widzialam, rzeczywiscie super.

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 14 września 2013, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    szkocka najlepsza na odtrucie :)
    Fakt, bo już mi lepiej :P

inessa lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 września 2013, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Fakt, bo już mi lepiej :P
    tylko nie przedawkuj lekarstwa :)

inessa, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 14 września 2013, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tylko nie przedawkuj lekarstwa :)
    teraz nie przedawkuję, bo nie mam już pepsi :P do wieczora się zorganizuję, bo to podobno się bierze dwa razy dziennie :P

inessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2013, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WItajcie kochane :)
    U nas ciepło ale deszcz zaczał własnie padać :(
    Ja posprzątałam domek byliśmy na zkupach i mój mąż kochany kupił mi nowy telefon ( przy zmianie operatora udało sie tanio ) jest mi bardzo miło z tego powodu :D
    Teraz siadamy i pracujemy dalej nad srwisem moim :)
    Samirko ja też mam podejrzenie hashimoto :(
    Życze dobrego popołudnia i wieczorku dla co niektórych baaaardzooo owocnego :D :D :D

Bursztyn, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 września 2013, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    teraz nie przedawkuję, bo nie mam już pepsi :P do wieczora się zorganizuję, bo to podobno się bierze dwa razy dziennie :P
    tak..ale podobnie jak wiesiołek tylko do owulki...;)

inessa, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2013, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepsi to pzred sreduszkowaniem maz powinien pić aby plemniczki szybciej działały podążały do celu :D

megan8, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2013, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    2butelki wina na 3 chociaz bylo nas 4 tylko jedna nie pila bo prowadzila :) niby nie az tak duzo, ale ja mam slaba glowe :)
    Nie chce sie chwalic, bo nie ma czym, ale ostatnio jak spotkalam sie z moja przyjaciolka to wypilysmy 5 butelek na dwie. To byla masakra. Ale dlugo pilysmy te 5 butelek no i ja moge wypic z uwagi na podsciolke grzewcza.

Bozia lubie zakupy ale nie z mezem i synem - jeden do July po narzedzia a drugi do smyka i McD - wiadomo . Tak wiec udalo nam sie szczesliwie wrocic i ksiazki kupione ale glownie dla dziecka - a to popieramy bo gowniarz nie chce czytac wiec moze jak sam bedzie wybieral to jakos to pojdzie. No i na okolicznosc tych grzybow co mam nadzieje, ze pojde kupilam sobie kaloszki.

Teraz gnocchi ze szpinakiem i winko - lampke bo nie mam z kim w domu sie napic.

Sama tez przyznaje ze slodze i kciukam bo naprawde trzymam za powodzenie ale sama nie lubie jak sie za mnie chucha. Lubie cos na wesolo .... No i zauwazylam ze coraz mniej mi zalezy i ze blizej mi Anny Marii - nie mam depresji!!!!!

inessa, grosza, megan8, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 września 2013, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Lubie cos na wesolo .... No i zauwazylam ze coraz mniej mi zalezy i ze blizej mi Anny Marii - nie mam depresji!!!!!

Polarmisiu....Ty tu jesteś najbardziej obtrzaskana i chcesz rezygnować? Jej tyle włożyłaś wysiłku - może jeszcze troszkę nie odpuszczaj.....

inessa, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 września 2013, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu, bardzo prosze o odpowiedz na pytanie zadane na priv. :)

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 września 2013, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Nie chce sie chwalic, bo nie ma czym, ale ostatnio jak spotkalam sie z moja przyjaciolka to wypilysmy 5 butelek na dwie. To byla masakra. Ale dlugo pilysmy te 5 butelek no i ja moge wypic z uwagi na podsciolke grzewcza.

Bozia lubie zakupy ale nie z mezem i synem - jeden do July po narzedzia a drugi do smyka i McD - wiadomo . Tak wiec udalo nam sie szczesliwie wrocic i ksiazki kupione ale glownie dla dziecka - a to popieramy bo gowniarz nie chce czytac wiec moze jak sam bedzie wybieral to jakos to pojdzie. No i na okolicznosc tych grzybow co mam nadzieje, ze pojde kupilam sobie kaloszki.

Teraz gnocchi ze szpinakiem i winko - lampke bo nie mam z kim w domu sie napic.

Sama tez przyznaje ze slodze i kciukam bo naprawde trzymam za powodzenie ale sama nie lubie jak sie za mnie chucha. Lubie cos na wesolo .... No i zauwazylam ze coraz mniej mi zalezy i ze blizej mi Anny Marii - nie mam depresji!!!!!
    taka ilosc zabilaby mnie :)

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2013, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po kieliszku jestem wzieta i ledwo żywa mam tak sąłbą głowe :) :P a 5 to bymk nie żyła :D

megan8, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2013, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Polarmisiu....Ty tu jesteś najbardziej obtrzaskana i chcesz rezygnować? Jej tyle włożyłaś wysiłku - może jeszcze troszkę nie odpuszczaj.....
    Cieszylabym sie bardzo ale juz podchodze do tego bez ekscytacji, spokojem. Wczesniej czulam za kazdym przyjsiem @ rozczarowanie teraz nic.

caffe, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2013, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez tak duzo nie pije ale to byl jakis wyjatkowo dobry dzien do picia.

grosza, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2013, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Usune tego grubego misia bo cos duzy i po oczach daje.

inessa lubi tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 14 września 2013, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mężulek pomagał mi bo inaczej powiedziałabym że nic nie będę robić :P

Lucky wrote:
    witam i ja

Grosza :) a mąż chociaż pomagał w słoikowaniu czy tylko zniósł towar i zasłonił się pilotem??

u nas też grzybów brak, ale i tak idziemy ich szukać, pocieszające jest to że ja na pewno nie wyląduję z 4-ma koszykami do obrobienia :D

fajnego dnia Wam życzę

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 14 września 2013, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

Samirko droga Ja ostatnio czasami nie wiem jaki jest dzień ale o Was myślę
    Mam nadzieję, że szybko uda ci się wyleczyć !
    samira wrote:
    witam oo widze ze za mna nie tęsknicie

ja padam antybiotyk na zatoki podleczył je tylko ale zeszło niżej i od dwóch dni kaszle jak gróżlik a ból taki ze masakra,całom noc nie spałam bo kaszlałam aż mi łzy leciały ,jestem cała obolała ...

buziaki i pozdrawiam

aaa dwa dni temu spotkałam koleżankę która razem ze mną i moja była psiapsiułką siedziałyśmy w liceum w jednej ławce :) a szukałąm jej przez FB i NK a spotkałam w sklepie w Natura na dworcu w Katowicach (jest tam zastepca kierownika) nie widziałyśmy się 18lat :O i jaki to swiat jest jednak mały :)

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 14 września 2013, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ale był prześliczny Kubunio :)
    polarmiś wrote:
    Usune tego grubego misia bo cos duzy i po oczach daje.

megan8, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

‹‹ 1247 1248 1249 1250 1251 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ