35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
A u nas pięknie, słonecznie....wczoraj padało, więc dziś pewnie lasy pełne grzybów - a ja w pracy z innymi grzybami...
Jutro to nadrobię...
Mango Ty koniecznie powinnaś dziś spędzić dzień w łóżku bo to Twoja pora siania..
Polarmisiu - jak Ty się czujesz po tych nowych lekach? Nie prowadzisz żadnych krzywych łamanych i nic nie wiem co u CIebie....Iwone, Lucky, Bursztyn, Mango, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Iwone...czy rodziłaś dzieci w podobnych miesiącach? Bo rozmawiałysmy tu o takiej teorii, że kobieta łatwiej zachodzi w ciążę w podobnych miesiącach...gdyby to się sprawdziło, to dla mnie teraz dobry czas...bo młodego poczęliśmy w październiku...
Iwone, Lucky, Bursztyn, Mango, inessa, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Witam
A u nas pięknie, słonecznie....wczoraj padało, więc dziś pewnie lasy pełne grzybów - a ja w pracy z innymi grzybami...
Jutro to nadrobię...
Mango Ty koniecznie powinnaś dziś spędzić dzień w łóżku bo to Twoja pora siania..
Polarmisiu - jak Ty się czujesz po tych nowych lekach? Nie prowadzisz żadnych krzywych łamanych i nic nie wiem co u CIebie....
Lucky, Bozia3, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
coś w tym może być
moja dobra przyjaciółka urodziła troje dzieci w lutym, ostatnie - wpadka- urodziło się W TYM SAMYM DNIU co starsza siostra
ja tam do grudnia nie czekam, zachodzę w październiku, no chyba że już mi coś kiełkuje!
Mango, do łóżka raz! róbcie porządki w zakamarkach, otwarte przestrzenie zostaw na po owulacjipowodzenia
Bursztyn, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja uwielbiam zakupy - wczoraj miałam sprzątać wieczorem, ale zmieniłam plany na Ikea z mamą...no i tak mi upłynęły błogie 3 godziny....w międzyczasie w sklepie oczywiście ciasteczko i kawka w ramach diety...mniam mniam,,,
Ok - Polarku - nie będę kciukać...
A miśka dałaś specjalnie dużego, bo dzięki temu nie widać jego brzuszka..Bursztyn, Lucky, inessa, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Cześć
ja też dzisiaj będę na szmacie latała, bleee Lubię mieć czysto, ale nie lubię sprzątać.
Jeszcze tylko zakupy i mogę się brać do roboty.
U nas słońca brak, ogólnie jest nieprzyjemnie i ponuro.
Wszędzie czuję zapach spermy, nie wiem czemu
Miłego dniaBursztyn, Lucky, Mango, Iwone, inessa, gosia7122, polarmiś, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry Dziewczeta
Dzien ponury, ciemny, zimny i mokry...az mi sie nie chce z wyra wyczolgac. Czaszka boli po wczorajszej zakrapianej kolacyjce z kumpelkami z uniwerka- ale bylo baaardzo miloide wrzucic cos do brzucha, moze jajko postawi mnie na nogi
Lucky, Mango, Iwone, inessa, gosia7122, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
A tak w ogole to uwazam, ze Ovu powinien oddzielac wiadomosci o "Lubie" od wiadomosci od przyjaciolek, bo jak jest duzo tych pierwszych to nie sposob czasem zauwazyc tych drugich i czesto laduja do kosza nieprzeczytane
Lucky, Mango, Iwone, inessa, megan8 lubią tę wiadomość